עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Access Denied,

כל פעם מש לפני הורדה אני מקבל הודעה כזאת: You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הקובץ שאני מנסה להוריד?? (ממה שהבנתי אני לא מצליח ליצור חיבור או משהו עם השולח) משהו יכול לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. אני מתכוון שיהיו אחד בצד ימין ואחד בשמאל,ז"א מחולק לשניים. מישהו יכול לעשות לי את זה ? http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/21/437731.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/21/561969.jpg

3. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. התקנתי את התוכנה הזאת אבל יש לי בעיה אני לא מצליח לשמוע כלום, זה מנגן אבל לא שומעים. הקולות במחשב עובדים ככה שזה בתוכנה עצמה. הוא רושם לי OFF NO SOUND צרפתי תמונה כדאי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  4. Started by FlyBoy,

לפני שפירמטתי היתה לי תוכנה בשם SIV שזה System information viewer של gigabyte נראה לי ..היא היתה מראה לי את המהירות של המאווררים במחשב,את הטמפ של הלוח מעבד...ואת המתחים. הכל בזמן אמת...מתעדכן גם בזמן אמת. אני לא מצליח למצוא אותה שוב..לצערי. ולא נראה לי שמישהו יצליח למצוא אותה גם. האם מישהו מכיר משהו דומה,להורדה??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  5. אייסקיו פלוס עובד רק עם אייסקיו a העם יש משהו לאייסקיו b ?! ??? ???

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by wow,

??

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by Yaniv100,

היימ ישהו יכול לעזור לי בתוכנה languard אני לא מבין דברים מסוימים בה אני אשמח אם תיצרו איתי קשר באריסיקיו 327693432

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by KRS1,

אני מעוניין שיהיה מעבר אוטומטי בין visual plugins בלי שאני יצטרך לגעת במחשב. אפשרי?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by supermac,

הידעתם כי Norton Internet Security 2004 לא עובד בצורה תקינה על Win98SE Heb? החייגן נתקע ותוקע את המחשב, אחרי Ctrl Alt Del מקבלים ש-tapisrv לא מגיב. התקנתי גם DUN1.4 ולא עזר. האם למישהו יש עצה? תודה......

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  10. יש לי 2 יוזרים אחד שלי אחד של אחי ואני צריך לדעת מה הוא עשה..כי הוא בד"כ זה שהורס תמחשב יפה שלי שקיבלתי ליומולדתתתתת...יש תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by jacobgan,

שלום, אני משתמש שנים באנשי הקשר של גוגל בכדי לשמור את אנשי הקשר שלי ולסנכרן אותם לטלפון הנייד. בחודש האחרון שמתי לב ל -3 בעיות מרגיזות שפתאום הופיעו: 1. שאני בוחר תמונה לאיש קשר באיכות טובה ומעלה אותה לפרופיל של איש הקשר, אז בכמה ימים ראשונים התמונה נראית באיכות כמו המקור שהעלתי. אחרי כמה ימים התמונה נהיית מטושטשת באיכות ירודה. וזה לא קורה בכל אנשי הקשר , זה קורה באנשי קשר רנדומליים . 2. שאני עורך פרטים של אנשי קשר (למשל, מקום עבודה ותפקיד) אז אחרי השמירה הוא שומר את המידע לכמה ימים ואז כל המידע שעדכנתי באיש קשר נעלם ואני צריך שוב להוסיף את המידע ואז אחרי כמה ימים זה שוב נמחק וככה זה חוזר על עצמו... וגם לא בכל אנשי קשר אלא רק במסוימים ו…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by lilian,

האם יש תוכנה המנטרת ומייעלת ביצועי המחשב (מבחינת זכרון RAM וכד' ) המותאמת ל- windows 7.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. יש לפעמים קורא שמהירות הכוננים אינם שווים, אז מה עדיף? או מאיפה?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by danidin1313,

כשאני מעתיק טקסט כלשהו מהמחשב (לא משנה מה) כשאני מדביק אותו באיזה מקום הוא רושם לי במקום מה שהעתקתי (hello!) האם זה וירוס? מה זה יכול להיות? יש לי וינדוס ויסטה 32 bit

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by gor84,

החלטתי לבדוק את התוכנה הזאת....דבר ראשון מעצבן זה שהיא לא מתמזערת ICON TRY וזה ממש לא נוח שהיא נמצאת על הסרגל כל הזמן... משהו מכיר אותה אולי ויכול להוציא אותי מהשוק? או שזהו טריק ממש מטומטם לנסות ולגרום לי לקנות אותה...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. שלום, ליפני כמה ימים התקנתי את המשחק far cry 2 כל פעם שאני מריץ את המשחק הוא מבקש מימני לעשות update ל -driver של הכרטיס מסך שלי. על הודעת הupdate יש אפשרות לחיצה אני לוחץ ואז המשחק נידלק ללא כל בעיה בהגדרות הגבוהות ביותר(ללא עידכון של הdriver). השאלה שלי, האם כאשר אני לא מעדכן את הdriver זה יכול ליצור בעיה כלשהי ? הכרטיס מסך הוא geforce 8800gt asus כרטיס חדש דנדש עם מחשב חדש דנדש . אשמח לקבל תשובה בהקדם ,תודה ^^

17. Started by omri123,

שלום אנשים בעיה קטנה שאני לא יודע איך לפתור, באתי להוריד קובץ ונפתחה לי התיבת הורדות של האקספלורר, הבעיה שהV הקטן שמסמן אם אני רוצה שהוא יודע לי כל פעם איפה לשמור או ליפתוח וכו', הוסר, ואני לא מצליח להחזיר אותו כיוון שאני ישר מגיע לחלק של ההורדה, כלומר ביטלתי בטעות את התיבה הזאת. איך אני מחזיר אותה חזרה...

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  18. http://img78.imageshack.us/img78/4853/89122048me8.jpg

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  19. איך אני יכול לצרוב אותו ולראות אותו על DVD? כי זה שמור בקובץ של התוכנה, וכשרוצים להעביר אותו לקובץ אחר זה לוקח אינסוף זמן

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. שלום, אני צריך המלצות לתוכנות אבטחה חינמיות כגון אנטי וירוס וכל הדברים שאפשר להוריד איתם תוכנות זדוניות וכו'.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by ronitav,

כשאני פותחת את מנהל המשימות אז לא מופיעות לי שתי השורות העליונות של החלון כלומר השורה עם ה-X ושורת התפריטים שמתחתיה יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  22. Started by E_XeQuit,

לא מזמן התקנתי ספארי לאחר זמן רב מאוד של שימוש ב Firefox. יש לי כמה שאלות בנוגע לספארי. 1. האם יש לספארי אפשרות להתקין תוספות ? 2. איך אני יכול לחסום את ה Flash כמו Adblock Plus ? 3. יש לספארי מנהל סיסמאות שאני יכול לעיין בכל הסיסמאות כמו ב Firefox ? 4. יש אפשרות להגן על הסיסמאות באמצעות סיסמא ראשית כמו ב Firefox ? 5. האם המהירות של הספארי באמת מורגשת בגלישה ? 6. אפשר לייבא את הסיסמאות שלי מה Firefox ? 7. לאחר כל כך הרבה זמן של שימוש ב Firefox ואני מרוצה ממנו, שווה לעבור ? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by brum,

אהלן. אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל שמתי לב שאוורסט לא ממש מזהה לוחות חדשים, בעיקר מאז כניסת מעבדי הדואל קור לשימוש. השיא הגיע היום כשיש לי ביד מחשב נייד של טושיבה A300 חדש עם ויסטה, ואוורסט מודיע לי שזהו מעבד פנטיום 3 !!! האם יש גירסא חדשה שאני לא מכיר שמזהה את כל מה שקרה בשנה האחרונה או שזו בעיה ידועה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by GWeizman,

בעיה מאוד מוזרה עם הווינראר.. כשמעתיקים ישירות מתוך תיקיה מקווצת לתוך תיקיה חיצונית, הוא עושה סימנים של חילוץ והכל כרגיל, אבל אחרי שזה מסתיים.. הקובץ לא שם. הבעיה העיקרית שלי פה (כי extract רגיל כן פועל), זה שהמקום עדיין נתפס על הדיסק. משתמש בWinRAR 3.8, ניסיתי על XP ועל 7. מה יכולה ליהיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מחזיר לעצמי את המקום שנעלם? * הקובץ לא מוסתר * אין סיסמא על הקובץ * ניסיתי גם בלי אנטי וירוס פועל

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by r_h,

יש לי תוכנה 7.43 ACDSEE התקנתי אותה שאני מכניס את הקוד נותן את הודעה הזאת PLESAE RESRTART 7.0 POWERPACK FOR THE LICENSE CHANGES TO TAKE EFFECT מה צריך לעשות השמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים