עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by DoKing,

אני צריך עזרה יש לי קובץ של שעה וחצי אני גם רוצה לחתוך אותו, להגביר איך שהו את הסאונד, ולהעלות לו את הרזולוציה... אה וגם לחבר אחר כך בין החלקים החתוכים מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה לעשות את זה..... _____________________________________ ואיך כמובן.....

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by Electric Boom,

לק"י לא מצליח להפעיל את הפלאג-אין שמאפשר לאנשים ברשימה לראות מה אני שומע אפשרתי פה אפשרתי שם - גורנישט מיט גורנישט לחינם . אנא עזרו לEB למצוא את התקלה,צבעו יפה את הציור...אה אופס...

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. איך אני מבטל את החלון הקטן שFF מודיע לי שהוא הוריד למחשב קובץ תמונה/וידאו ?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by neogod,

פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש את אזוראוס, ואני רוצה להמשיך את ההורדות הישנות שלי אך אני לא מצליח!! מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שזה ימישך להוריד מאותו מקום ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. כל פעם שאני פותח את המדיה פלייר ( 9) אני מקבל הודעת שגיאה שמצורפת למטה, ניסיתי לעדכן לגרסה 10 אבל עדיין הבעיה נמשכת life has come to a sudden end :'( [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. יש לי אוסף של כ1000 ומשהו שירים (שחלקם אלבומים שלמים) האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור אוטומטית רשימות השמעה לפי נתונים מהטאגים (במקרה זה ALBUM) של הקבצים, יכול להיות שימושי גם לפי הGENERE?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by R.L,

אני מנסה להפעיל את הקבוץ,הקובץ נפתח אך אומר שיש בעיה. אין לי מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. אני מאוד אשמח לדעת מה הבעיה ולקבל פתרון. תודה.

11. Started by galedri,

תמונה:http://img183.imageshack.us/my.php?image=66978662iz1.png מזה אומר<?

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  12. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את חלונות. את רוב התוכנות שאני משתמש בהן אין לי בעיה להתקין מחדש. אבל יש תוכנה חינמית שאני תלוי בה שלא מופצת יותר על ידי החברה, היא חינמית רק למי שכבר הוריד מהם אותה בעבר. האם יש דרך לשמור את התוכנה על כונן חיצוני ולשחזר אותה אחרי הפירמוט? האם יש תוכנה כלשהי שעושה את השיחזור הזה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. מחפש תוכנה אוו מדריך לשימוש בפוטושופ בבקשה דחוף תודה . אף אחד לא עונהההה לייייייייייי

14. Started by evy,

שלום התקנתי אימיול 5.1 ,ולאחר שעה שעתיים הוא רושם לי את שגיאת send/dont send למה זה קורה? יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  15. מחפש תוכנה לאפקטים לגיטרה, כלומר שאני מחבר את הגיטרה למחשב שאני יוכל להפעיל אפקטים ולשמוע אותם (כמובן דרך המחשב)

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. אשמח לקבל המלצותיכם לתוכנה שתמנע כניסת כל מיני מרעין בישין כמו תולעים,סוסים, חיות אחרות וכל מיני רוגלות וכאלה ושיהיו גם חינמיות תודה

17. Started by zaoos,

אני לא כול כך בטוח אם זה קשור לפה אבל לא משנה... הורדתי תוכנה שנקראת iclone אבל זה גרסת הדגמה ל15 יום (trail version), ואין לי מושג איך אפשר לעשות שזה לא יהיה מוגבל! ואם אתם מביאים סיראיל או משהוא אז גם תגידו לאן להכניס אותו כי אין שם מקום, אז אם מישהוא יודע איך לפרוץ את זה או שיש לו קראק או משהוא או קישור לגרסה המלאה אני אשמח מאוד, תודה! והגרסה זה 2.1

18. שלום, יש לי חבר, שמחובר בפס רחב דרך השרת של הקיבוץ בו הוא גר - לאינטרנט. מנהל הרשת שם משתמש באיזשהו פירוול וחוסם את רוב הפורטים, חבר שלי צריך לדעת איזה פורטים בכל זאת פתוחים, כדי שהוא יוכל להגדיר את האימיול לעבוד דרכם - האם יש דרך לברר ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

הכנסתי לתוך מודל איזה תמונה ובתאות התמונה נכנס לרקע ככה שאני רואה את התמונה שהכנתי בתור BACKGROUND! עד עכשיו הייתי עושה שלא יהיה מסומן V בSHOW BACKGROUND אבל עכשיו אני רוצה לעשות רינדוד אז הוא מציג לי את הרקע בקשה איך אני מבטל את ברקע הזה? הבעי נפתרה [ ] יש בעיה חדשה[למטה] :s05:

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  20. שלום, יש לי כמה שאלות לגבי העלאת תוכנות: 1. יש לי איזה משחקון שאני רוצה שיעלה כל פעם שמפעילים את הXP, כיצד אני עושה זאת? 2. יש לי DOK עם תוכנת "portable apps" כאשר אני מחבר את הDOK למחשב עולה לי החלון של ווינדאוס ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן שחובר, וברשימה יש גם להפעיל את התוכנה, איך אני עושה שהתוכנה תפעל ישר? 3. ישנה אפליקציה שתצריך סיסמא כדי להכנס לDOK? ותעלה ישר שמחברים אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by slimshady21,

שלום, פתחתי על זה נושא כבר אבל אף אחד לא שם לב אליו והוא ירד מהר מדי. אני מקווה שיש פה מישהו שמבין בזה- דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני חודשים הצלחתי באמצעות תוכנה כלשהי להעיף את האייקון הטורדני הזה מה- Taskbar, אבל עכשיו אני צריך אותו בחזרה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? אני מתאר לעצמי שמדובר בערכי Registry כאלה ואחרים... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. [אני מקווה שזה חוקי קודם כל... אין לי מושג בקשר לזה] יש לי דיסק בפורמט DTS, ומשום שאין לי בבית שום מערכת שמנגנת את זה, אני רוצה לשמוע את זה במחשב. כאשר אני מנגן את הדיסק דרך WMP הוא משמיע רעש סטטי, אבל כאשר אני שומע בVLC הוא משמיע בסדר. ניסיתי להתקין קודקים של DTS אבל זה לא עזר. בכל אופן, אני רוצה לעשות ריפינג לדיסק, אבל אם אני עושה עם הWMP השיר יוצא דפוק בכל נגן, יש אפשרות לעשות ריפינג עם VLC? או יש תוכנה אחרת שעושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. יש לי בעיה בתוכנת הביטרונט Azurus התוכנה מציגה את עצמה כ חסומה על ידי הפיירוול שלי אבל אני לא רואה את זה רשום בהגדרות הפיירוול ובגלל זה התוכנה לא מצליחה להוריד מהר אז אם מישהו יודע למה התוכנה עושה את זה או איך להגדיר את הפיירוורל שלי זה ממש יעזור לי אם הוא יסביר פה איך לעשות את זה תודה מראש לכול העוזרים.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by AdamS,

היי, היום התקנתי את ה-BSplayer על ה-VISTA. יש לי כבר חבילת מקודדים של K-LITE - האחרונה. סרטים אני יכול לראות ב-MP11, אבל כשאני מנסה לראות סרטים ב-BS הוא פשוט מראה לי מסך שחור והסרט רץ... שומעים והכל, אבל לא רואים. כמו שאמרתי מקודדים זאת לא בעיה, למישהו יש רעיון?? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים