עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי חבר, שמחובר בפס רחב דרך השרת של הקיבוץ בו הוא גר - לאינטרנט. מנהל הרשת שם משתמש באיזשהו פירוול וחוסם את רוב הפורטים, חבר שלי צריך לדעת איזה פורטים בכל זאת פתוחים, כדי שהוא יוכל להגדיר את האימיול לעבוד דרכם - האם יש דרך לברר ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by Teekay,

יש לי 4 מחשבים, ב2 לינוקס ובשניים Windows 7 RC 7100. בלינוקס הפיירפוקס מצליח להתקין את כל הPlugins בצורה אוטומטית אך בWindows אני צריך תמיד לעשות התקנה ידנית.. נ.ב.- זה היה לי בכל מערכות ההפעלה של Microsoft שהיו לי.. (Xp - Vista - 7) יש דרך לסדר את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. שלום,אני משתמש בתוכנה BITORRENT ,יש לי גרסא אחת שממש מהירה בשבילי ואני לא רוצה להשתמש בגרסא אחרת של BITORRENT,אבל הגרסא הזאת גורמת לי לבעיות!,אחרי כמה דקות של שימוש,היא לוקחת ממחשב 3 ג'יגה הרטז 50% משאבים!! , אני נכנס לEVEREST,הספק על 55 מעלות! (ראו תמונות) בקיצור לא האמנתי שהספק באמת על 55 מעלות כי לא אכפת לי מהמשאבים כל כך,אז נגעתי במארז בצד ימינו איפה שנמצא הספק,אבל המארז קר,אפילו שנגעתי באזור שליד הספק,עדיין קר,ב55 מעלות האזור הזה לא אמור להיות אפילו טיפה חם? האם זה יכול להיות שהחום הזה קורה רק במקום מסויים ולכן אני לא מרגיש אותו? זה קרה למישהו פה עם איזה שהו תוכנת BITORRENT במיוחד המבוססת על BITORRENT ABC? אם כן עזרה בבקשה יש לציין ששום רכיב במחשב על OC [attach…

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by Mr_ShoKo,

שלום, התקנתי את האייקון של הכ. מסך שלי ומופיע 70 , 60 Hertz....(יש תמונה) א. מה זה Hertz ?! ב. יש לי כ. מסך 8400 GeForce , על כמה כדי לי לשים ?! קישור : http://www.f2h.co.il/1577202315 תודה.

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by DavidBD,

אהלן, רציתי לשאול, האם ישנה תוכנה חינמית לניהול המחיצות בVISTA X64? הכוונה, יש לי C וD אני רוצה להעביר מD לC מקום ללא פירמוט (אותו הHD). תודה לעוזרים דוד

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. שלום לכולם. ליפני זמן קצר התקנתי HD חדש התקנתי WIN חדש ועליו גם FireFox חדש, אני כרגע מישתמש בגירסה הכי חדשה 1.0 אבל כל ה-Bookmarks שלי נימצאים בHD הישן (שגם כן מחובר למחשב) על הגירסה הישנה יותר של ה FireFox 0.7. איך אני יכול להעביר את כל ה-Bookmarks שלי לFireFox החדש? נ.ב בעת התקנת הFF החדש הוא שאל בקשר לייבוא של קבצים מFF ישן יותר והסכמתי, אך הוא ניתקע באמצע וויתרתי :-[ Thanks

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by davidcohen,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אני מחפש אחר האנטיוירוס והפיירוואל החינמיים הטובים ביותר. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי תוצאות שעזרו לי.. אז מה הכי טוב?? וכמובן זכרו שיהיה חינמי לגמרי בלי כסף בלי זמן מוגבל לשימוש שיהיה חינם חינם חינם תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  9. אני מנסה הרבה זמן איך לסדר לדוד שלי תמחשב ולא מצליח עם התוכנה רדמין כמובן להיכנס לו למחשב אז איך מישתמשים בה? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. אהלן. סובל מקפיאות חוזרות של סרטי וידאו בכל האתרים כאשר מורצים בפיירפוקס (3.0.14). הבעיה לא קיימת ב-IE. מצאתי כמה פתרונות בגוגל (בעיקר שקשורים בהתקנות ג'אווה) אבל כלום לא עוזר. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. היי, האם אפשר להגדיר בתוכנות סינכרון למינהם לסנכרן קבצים ספציפיים? תודה,

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה להכניס טקטס חופשי (עברית) לתמונות כמו בקומיקס

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. יש לי נגיד חלון ממוזער על מגש המערכת. ויש לי קיצור דרך על שולחן העבודה. אני רוצה לפתוח את הקיצור דרך בדף נפרד . כל פעם שאני לוחץ עליו ופותח אותו הוא נפתח על החלון שממוזער וזה די מרגיז יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by verynoti,

NTativrv01 מישהו יודע מזה בדיוק בפרטים רשום לי שזה on Radeon X1950 Series ואני לא יודע מזה והתקנתי את ATI 7.5 ואיך אני מגדיר אותו או משיג לו את הדריבר הדרוש?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by ronitav,

כשאני פותחת את מנהל המשימות אז לא מופיעות לי שתי השורות העליונות של החלון כלומר השורה עם ה-X ושורת התפריטים שמתחתיה יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. רוצה שכל המועדפים ישמרו לי אבל לא זוכר איך...

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  17. שלום לכם. ברשותי WINDOWS VISTA עם תוכנת אנטיוירוס NOD32 V3 וWINDOWS DEFENDER הפועלים תמיד ברקע. לא מזמן הורדתי וירוס למחשב בטעות, התוכנות מיד זיהו אותו ועצרו אותו מכל פעולה. כלומר שלחו אותו ל"הסגר". הסרתי את הוירוס מה"הסגר" בDEFENDER. השאלה שלי היא: אם אני בוחר וירוס שמופיע בהסגר של הNOD , ולוחץ על REMOVE (ראו תמונה), האם קובץ הוירוס נמחק לחלוטין מהמחשב, או שהוא נמחק רק מהרשימה בהסגר? שאלה שמטרידה אותי בקטע זה.. תמונה: תודה לעוזרים!! http://img367.imageshack.us/img367/1492/56329336hb9.jpg

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by giliboy,

רציתי להכין דיסק התקנה של windows עם Norton Ghost שהנרטון יתקין את windows לבד אך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by hiyal,

קודם כל אני לא מצליח לשנות את דף הבית תמיד זה אותו דף בית ואין שום תוכנה שמפריע לזה !! כל פעם שאני פותח את הדפדפן מפיע הדבר הבא [attachment deleted by admin]

21. בבקשה..

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by ychamp,

אני צריך מערכת הפעלה שתתפקד לי בתור נגן MP3 יש לי פנטיום 3 לא בשימוש וחשבתי לקנות LCD ולהפוך אותו לנגן הקטע הוא שאני לא מוצא מערכת הפעלה שתומכת בשלט רחוק בחיבור LCD ועושה BOOT ישירות לנגן צריך עזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. שלום חבר'ה, יש לי בעייה רצינית במחשב, זה קרה לפני כמה דק', אין לי מושג איך זה קרה בדיוק, לא הורדתי כלום.. פתאום המחשב השתגע, הרבה דברים לא מוצגים לי באתרי אינטרנט (ולא, זה לא הדפדפן) השחזור מערכת לא פועל, הwindows media player לא נפתח בכלל... וכל פעם שאני עושה שחזור מערכת, המחשב לא מגיב בכלל..כאילו אני לא לוחץ על זה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, ניסיתי הכל...ניסיתי לבדוק עם Xoftspy ניסיתי גם עם BugDoctor למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות חוץ מפרמוט שכרגע לא בא בחשבון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. http://img78.imageshack.us/img78/4853/89122048me8.jpg

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by 3d7,

שלום! יש לי בתיקייה של אימיול הרבה קבצי זבל שאין לי מושג איך להיפטר מהם. אני מתכוון שבתיקייה של אימיול יש יותר מאלף קבצים בנפח כולל של כ-110GB. אבל, בסטטיסטיקות כתוב שאני מוריד כרגע קבצים בנפח כולל של כ-60GB בלבד (כמה עשרות קבצים שיורדים במהירות כוללת של כ-160KB/s). בנוסף לכך, יש לי ברשימת המתנה כמה מאות קבצים נוספים במצב המתנה (הם התווספו לרשימה במצב Paused, והאימיול אף פעם לא ניסה להתחיל להוריד אותם). השאלה שלי היא לאן נעלמו 50GB. האם יש דרך לזהות את כל הקבצים בתיקייה של אימיול שהם בבחינת קבצים אבודים שאימיול איבד את הקשר אליהם, ולמחוק אותם?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.