עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by brum,

אהלן. אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל שמתי לב שאוורסט לא ממש מזהה לוחות חדשים, בעיקר מאז כניסת מעבדי הדואל קור לשימוש. השיא הגיע היום כשיש לי ביד מחשב נייד של טושיבה A300 חדש עם ויסטה, ואוורסט מודיע לי שזהו מעבד פנטיום 3 !!! האם יש גירסא חדשה שאני לא מכיר שמזהה את כל מה שקרה בשנה האחרונה או שזו בעיה ידועה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by neogod,

פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש את אזוראוס, ואני רוצה להמשיך את ההורדות הישנות שלי אך אני לא מצליח!! מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שזה ימישך להוריד מאותו מקום ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. Started by david_borohov,

נמצא...אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by redead,

איך אני יכול לעדכן למישהו את ההאנטי וירוס לתאריך האחרון אם אין לו כרגע אינטרנט ? יש איזה לינק לאתר שלהם להוירד את העדכון האחרון? תודה..

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  5. אם זה מחובר לליין אין שבכרטיס קול או אם זה שיר MP3 אני צריך שהתוכנה תקליט היה לי פעם תוכנה בסגנון הזה שקוראים לה Total Recoarder אבל לא יודע אם היא קיימת או עושה את מה שאמרתי אז מי מכיר?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by oded6188,

התקנתי Windows XP Home Edition וזה מגיע עם מסנג'ר משל עצמו... איך מוחקים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by night-fire,

שלום, למישהו במקרה יש קישור או יכול לשלוח לי את ה"עיצוב"של לונגהורן? תודה רבה רבה מראש! NiGHt-FiRe

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את חלונות. את רוב התוכנות שאני משתמש בהן אין לי בעיה להתקין מחדש. אבל יש תוכנה חינמית שאני תלוי בה שלא מופצת יותר על ידי החברה, היא חינמית רק למי שכבר הוריד מהם אותה בעבר. האם יש דרך לשמור את התוכנה על כונן חיצוני ולשחזר אותה אחרי הפירמוט? האם יש תוכנה כלשהי שעושה את השיחזור הזה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by ff10,

יש לי קובץ במחשב שאני רוצה למחוק, אבל אני לא יכול כי המחשב אומר לי שהוא נמצא בשימוש :-\ חיפשתי בPROCESSES אבל לא מצאתי אותו אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שיכולה להסיר את הקובץ ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Bose,

אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את המכפלה של המעבד. אם זה משנה זה המפרט של המחשב נייד athlon 2400XP mobile ולוח אם עם צ'יפסט של ATI. תודה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. Started by יעלה,

שלום לכולם אני רוצה להתקין office 2003 H יש לי 97 ואני לא מוצאת איך להסיר אותו, לא מוצאת אותו ברשימה של setting. מה עושים???? מקווה לקבל תשובה מהירה תודה :

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by My_Name,

אח שלי מחק בטעות את הפלאש ואני צריך אותו דחוף כדי להכנס לאיזה אתר . . . ניסיתי להוריד אבל זה לא עובד. אני נכנס לפה, להורדות http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html אני לוחץ על להתקין ואז אחרי כמה שניות זה מראה לי כאילו זה התקין (יש כזה מלב מסתובב שרשום עליו שההתקנה עברה בהצלחה) אבל בעצם לא קרה כלום . . . מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

הכנסתי לתוך מודל איזה תמונה ובתאות התמונה נכנס לרקע ככה שאני רואה את התמונה שהכנתי בתור BACKGROUND! עד עכשיו הייתי עושה שלא יהיה מסומן V בSHOW BACKGROUND אבל עכשיו אני רוצה לעשות רינדוד אז הוא מציג לי את הרקע בקשה איך אני מבטל את ברקע הזה? הבעי נפתרה [ ] יש בעיה חדשה[למטה] :s05:

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by eladbu,

האם ישנה שיטה לשים טפט מאחורי החלון של החברים במסנגר 8? לא בחולן הצט אלה בחלון הראשי???

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by dlivneh,

כנראה שנדבקתי בוירוס. יש לי NOD אנטיוירוס מעודכן. כשאני פותח את האווטלוק יש מלא מסכים המראים על וירוס נכנס. למרות זאת נראה לי שנדבקתי ומדובר בהודעות מייל שרוצות לצאת ממני. זהוי ההודעה: __________ NOD32 1.1317 (20051209) Warning __________ Warning: NOD32 antivirus system found the following infiltrations in the message: reg_pass.zip - Win32/Sober.Y worm - deleted הורדתי מסיר ל- SOBER.Y מהאתר של NOD וזה לא פתר את הבעיה. אודה על עזרה דחופה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by Asusman,

שלום הדירקט אקס שלי חסום,במשחקים גם אומרים את זה והרגע מצאתי את הבעיה >< תוכלו לראות את התמונה למטה. מה לעשות? איך מגדירים את זה כזמין? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by DavidBD,

אהלן, רציתי לשאול, האם ישנה תוכנה חינמית לניהול המחיצות בVISTA X64? הכוונה, יש לי C וD אני רוצה להעביר מD לC מקום ללא פירמוט (אותו הHD). תודה לעוזרים דוד

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. כשאני צופה בסרטונים באתרי אינטרנט זמן ה-BUFFER קצר מידי, ואחרי זמן לא רב של צפיה (מס' שניות) התמונה נתחילה להיות מקוטעת ורק שומעים את הסאונד. יש אתרים בהם צבירת המידע ב-BUFFER ממשיכה כאשר לוחצי םעל PAUSE, ואז אני פשוט לוחץ על PAUSE בהתחלה, ממתין לצבירה של וידאו ואח"כ מתחיל לצפות - וכך אין בעיה. באתרים אחרים, למשל של ערוצים 10 ו-2, כשלוחצים על PAUSE הצבירה נפסקת - והבעיה נשארת... השאלה שלי האם ניתן להגדיר בדפדפן או בנגן זמן BUFFER ארוך יותר. תודה מראש על ההתיחסות.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. צריך מישהו שיודע לעצב יפה לארת איכסון חדש תגמול להיות מנהל משני של האתר או לקבל 50 מגב איכסון לקבצים ftp הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by gshhar,

כי שמתי לב שאין SVCD כשאני בוחר בנרו DVD ושאני בוחר CD יש SVCD אבל בדיסק מזוהה כקטן ולא 4.7 ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by B0o!,

שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. יש לי נגיד חלון ממוזער על מגש המערכת. ויש לי קיצור דרך על שולחן העבודה. אני רוצה לפתוח את הקיצור דרך בדף נפרד . כל פעם שאני לוחץ עליו ופותח אותו הוא נפתח על החלון שממוזער וזה די מרגיז יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  24. רוצה שכל המועדפים ישמרו לי אבל לא זוכר איך...

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by hedva,

כל כמה ימים בזמן הדלקת המחשב, מופיעה ההודעה שיש עדכון לתוכנה ניסיון להתעדכן מוביל תמיד לדף הזה http://www.symantec.com/errors/notfound.jsp מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים