עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Agepox,

פתאום זה התחיל, אני משתמש ב- Explorer 6, פתאום כל דבר שקשור ב-FLASH לא עובד לי דוגמאות : www.pogo.com הייתי משחק בו עד אתמול - www.tribalwars.net הדברים שם לא משתנים ב-LIVE כמו תמיד ויש עוד כמה דוגמאות רק אני לא חושב שמותר לרשום ת'אתרים האלה פה. מה זה יכול להיות ?! עריכה : הסתדר איכשהו, אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by aviram20,

מישהו יכול לתת לי קישור להורדה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by meir549,

שלום לכולם ..... הורדתי לפניי זמן מה אנטי וירוס של קאפרסקי ותוכנה להורדת מוזיקה של אימיול וכנראה בגלל שיש לי ויסטה הוא לא תומך בהם ואני רוצה למחוק את הקבצים האלו כי הם תופסים לי מקום אבל כל פעם שאני בא למחוק אותם קופץ לי חלון שמבקש ממני לאשר את הפעולה הזאת מה לעשות כדיי לאשר את הפעולה הזאת ולמחוק את הקבצים האלו מהמחשב הניייד שלי.... תודה רבה מראש על העזרה..... החלון שעולה לי אומר לי you need to confirm this operation

4. STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) אני מקבל אותה מדי פעם למישהו יש מושג איפה התקלה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Oprapc,

כבר הרבה זמן משום מה כל פעם שאני מפעיל את קאזה לייט היא ישר קורסת ומראה את ההודעה הזאת: ניסיתי למחוק את קאזה לייט כולל הרגיסטרי התיקיה והכל אפילו עם Kazaabegone ניסיתי למי שמכיר, ניסיתי להתקין קאזה רגילה וגרוקסטר וכלום עדיין אותה בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by a-v-hi,

שלום!הורדתי משחק עם קובץ bin וגם עם קובץ cue ניסיתי לצרוב אותו בנרו כמו שמוסבר כאן ,אבל כשאני בא לפתוח את הקובץ cue הוא כותב לי : cannot open the file .ואחרי זה הוא כותב לי: an error occurred while loading the cue sheet file מה יכולה להיות הבעיה ,אם מישהו יעזור לי אני יודה לו מאוד,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה לערוך מספר רב של תמונות (אני רוצה להגדיל מספר רב של תמונות לגודל זהה) בו זמנית בלי לערוך אותן אחת אחת. בתודה איתי

8. Started by etai,

יש לי ראוטר של אדימקס מדגם AR-6024 ושהעברנו את המחשב מהמרתף לחדר שלי נאבד הדיסק התקנה שלו ועכשיו אין לי את הגישה להגדרות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותם חיפשתי בנרות אבל לא מצאתי כלום שתואם לכך אמשח לקבל עזרה, בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=27667&archive=&ttitle=חבר_אותי_חינם_/_LogMeIn_Free

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. אני צריך להכניס קובץ שמיעה לתוך סירטון, וגם לערוך אותו טיפה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אני אשמח... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. Started by klips,

המלצה על אנטי וירוס טוב בעל ביקורות טובות שיהיה מהיר ושיתמוך בויסטה בצורה טובה תודה....

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by pop144,

מישהו יכול לשים פה לינק לנוד32 המלא להורדה בלי קראק או משהו המלא המלא תחזירו תשובה.

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  13. שלום , אני צופה בשידורי וידיאו באינטרנט והם ניתקעים אצלי , חלק מהשידורים רצים 20 או 30 דקות ואז הוידאו לא ממשיך , השידורים הם לא שידורים חיים והייתי שמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. צריך דריור לכרטיס קול של carativ דגם:ct4810 תודה לכל העונים :xyxthumbs: וחיפשתי באתרי דריורים ואני משתגע לא יודע איך לחפש דרורים של קול ויש לי עוד שאלה עים הכרטיס קול מובנה איך אני יודע מה הקול תודה מראש אליייייייייייייי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by scratch,

הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. יש לי בעיה גדולה עם התוכנה כאשר מתקבלת אחרי 10 ד' בערך הודעה שאין מספיק מקום, מה שלא נכון כמובן, והלכידה נפסקת. אם יש כאן מישהו שמצליח לעבוד עם התוכנה כהלכה והתגבר על הבעיה, אודה לו מאד אם ייצור קשר. זו התוכנה היחידה שמאפשרת לי ללכוד ללא אובדן פריימים. תודה מראש. ICQ - 279161359

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by eegg,

יש לי בעיה עם כמה תוכנות כמו:bablon, battlefield vietnam, internet explorer ועוד כמה: הבעיה היא שאני פותח את התוכנה ולאחר כשניה הוא נסגר לבד. זה קורה לכמעט כל תוכנה שאני מתקין צריך עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by Chamuelm,

כשאני משחק במשחקים כבדים (GTA San Andreas) המחשב עושה ריסטארט מעצמו. בפעם שעברה שהייתה לי את הבעיה היה צריך לנקות את המחשב. יכול להיות שזו הבעיה? צריך לקנות עוד מאוורר?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by nir4free,

שלום, פירמטתי מחשב ישן של חבר ונתקלתי בבעיה... לוח האם ממש ישן ואין לי את הדיסק של הדרייברים... עכשיו קראתי על התוכנה VersionTracker Pro התרשמתי ממנה אך אני לא יודע אם היא תועיל במקרה שלי... השאלה שלי היא האם התוכנה תזהה אילו דרייברים הלוח אם דורש ותוריד אותם? אם לא, מה אתם ממליצים? יש תוכנה טובה שתעשה את העבודה? תודה רבה והמשך יום נעים, ניר.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by RAPTOR222,

שלום, ברצוני להתקין את התוכנה הנ"ל, אני לאחר הסרת 3.47. אבל יש בעיה, כשאני מתקין באשף הראשוני הוא מבקש ריסרט לצורך התקנת סקזי קונטרולר... לאחר הריסטרט הוא מבקש שוב, ושוב... ככה שהתוצאה לופים אין סופיים... הבעיה מופיעה מיד אחרי הNEXT הראשון... ככה שאני לא מצליח לגשת להתקנת התוכנה בכלל... אני נחסם עוד לפני. אני משתמש בXP, תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by ns,

אני מחפש תוכנה שבה אוכל להצמיד לסרט כתוביות ואוכל לצרוב אותו בvcd עם הכתוביות, בבקשה עזרו .

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר. אשמח לקבל עזרה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה טובה ומקצועית שתתמוך טוב בעברית ותיהיה ממש מקצועית עד היום השתמשתי בdreamwaver אבל היא לא ממש תומכת בעברית תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by shlomi8,

אני מנסה להתקין גם דרך windows update וגם התקנה רגילה ותראו מה זה עושה לי...מישהו יודע מה הבעיה? http://img247.imageshack.us/img247/7852/15aw.jpg אה וכל פעם זה עושה קובץ אחר נגיד SL1.TMP ואז SL22.TMP וכו וכו

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. ואיך כדאי להגדירם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים