עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MATOK,

כל פעם שאני מפעיל את winamp אני מקבל את ההודעה הזו: http://pics.sendit.co.il/upservh/ecab08ae68.bmp איך אני מתפטר מהדבר הזה? ניסיתי לסמן וי ושלא יודיע לי עוד הפעם אבל לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. היי התקנתי את GETRIGHT 6 לפני דיי הרבה זמן ולא השתמשתי בה אז החלטתי להסיר...אבל, כשאני מנסה להסיר דרך לוח הבקרה אני לא ממש מצליח.. אחרי ראני לוחץ על הסרה אני מקבל את ההודעה הזו : http://i12.tinypic.com/4ic8f9i.jpg אני בוחר ב UNINSTALL ואז קופץ לי חלון שלוקח אותי לכתובת הזו ואומר לי שהתוכנה הוסרה...וכמובן שהיא לא http://www.getright.com/uninstalled.html אשמח לעצה בנושא תודה

3. Started by יעלה,

שלום לכולם אני רוצה להתקין office 2003 H יש לי 97 ואני לא מוצאת איך להסיר אותו, לא מוצאת אותו ברשימה של setting. מה עושים???? מקווה לקבל תשובה מהירה תודה :

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  4. שלום איזה משתי החבילות שמכילות אנטיורוס+פיירוול עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  5. יש לי מעין פיקסל שרוף אך מכיוון שאתם יכולים לראותו בתמונה אני מניח שהוא לא באמת שרוף, מה זה יכול להיות? http://img516.imageshack.us/img516/4332/333333333333om3.jpg

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים תוכנה מסויימת זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. שלום, יש לי חבר, שמחובר בפס רחב דרך השרת של הקיבוץ בו הוא גר - לאינטרנט. מנהל הרשת שם משתמש באיזשהו פירוול וחוסם את רוב הפורטים, חבר שלי צריך לדעת איזה פורטים בכל זאת פתוחים, כדי שהוא יוכל להגדיר את האימיול לעבוד דרכם - האם יש דרך לברר ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by Teekay,

יש לי 4 מחשבים, ב2 לינוקס ובשניים Windows 7 RC 7100. בלינוקס הפיירפוקס מצליח להתקין את כל הPlugins בצורה אוטומטית אך בWindows אני צריך תמיד לעשות התקנה ידנית.. נ.ב.- זה היה לי בכל מערכות ההפעלה של Microsoft שהיו לי.. (Xp - Vista - 7) יש דרך לסדר את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. תודה והאם היא מוחקת קבצים?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  10. שלום, אני מקפיד לשמור על המחשב שלי מכל האיומים באינטרנט וכדומה, משתדל לבצע נקיונות שונים וכו'. קורה לי מדי פעם, בלי שום סיבה מיוחדת (באמת..) שהמחשב שלי נתקע באמצע עבודה. יש לכם אולי רעיונות מה יכול לגרום לכך? זה נורא מתסכל אתם בטח מתארים זאת לעצמכם... תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. שלום,אני משתמש בתוכנה BITORRENT ,יש לי גרסא אחת שממש מהירה בשבילי ואני לא רוצה להשתמש בגרסא אחרת של BITORRENT,אבל הגרסא הזאת גורמת לי לבעיות!,אחרי כמה דקות של שימוש,היא לוקחת ממחשב 3 ג'יגה הרטז 50% משאבים!! , אני נכנס לEVEREST,הספק על 55 מעלות! (ראו תמונות) בקיצור לא האמנתי שהספק באמת על 55 מעלות כי לא אכפת לי מהמשאבים כל כך,אז נגעתי במארז בצד ימינו איפה שנמצא הספק,אבל המארז קר,אפילו שנגעתי באזור שליד הספק,עדיין קר,ב55 מעלות האזור הזה לא אמור להיות אפילו טיפה חם? האם זה יכול להיות שהחום הזה קורה רק במקום מסויים ולכן אני לא מרגיש אותו? זה קרה למישהו פה עם איזה שהו תוכנת BITORRENT במיוחד המבוססת על BITORRENT ABC? אם כן עזרה בבקשה יש לציין ששום רכיב במחשב על OC [attach…

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by Mr_ShoKo,

שלום, התקנתי את האייקון של הכ. מסך שלי ומופיע 70 , 60 Hertz....(יש תמונה) א. מה זה Hertz ?! ב. יש לי כ. מסך 8400 GeForce , על כמה כדי לי לשים ?! קישור : http://www.f2h.co.il/1577202315 תודה.

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by No_Man,

שמעתי שיש דבר כזה Magic Card שהוא תוכנתי, כלומר, במקום הכרטיס יש תוכנה שעושה את אותו הדבר. יש דבר כזה ? איך קוראים לו ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by DavidBD,

אהלן, רציתי לשאול, האם ישנה תוכנה חינמית לניהול המחיצות בVISTA X64? הכוונה, יש לי C וD אני רוצה להעביר מD לC מקום ללא פירמוט (אותו הHD). תודה לעוזרים דוד

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. שלום לכולם. ליפני זמן קצר התקנתי HD חדש התקנתי WIN חדש ועליו גם FireFox חדש, אני כרגע מישתמש בגירסה הכי חדשה 1.0 אבל כל ה-Bookmarks שלי נימצאים בHD הישן (שגם כן מחובר למחשב) על הגירסה הישנה יותר של ה FireFox 0.7. איך אני יכול להעביר את כל ה-Bookmarks שלי לFireFox החדש? נ.ב בעת התקנת הFF החדש הוא שאל בקשר לייבוא של קבצים מFF ישן יותר והסכמתי, אך הוא ניתקע באמצע וויתרתי :-[ Thanks

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אני מחפש אחר האנטיוירוס והפיירוואל החינמיים הטובים ביותר. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי תוצאות שעזרו לי.. אז מה הכי טוב?? וכמובן זכרו שיהיה חינמי לגמרי בלי כסף בלי זמן מוגבל לשימוש שיהיה חינם חינם חינם תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  18. אני מנסה הרבה זמן איך לסדר לדוד שלי תמחשב ולא מצליח עם התוכנה רדמין כמובן להיכנס לו למחשב אז איך מישתמשים בה? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. כשאני צופה בסרטונים באתרי אינטרנט זמן ה-BUFFER קצר מידי, ואחרי זמן לא רב של צפיה (מס' שניות) התמונה נתחילה להיות מקוטעת ורק שומעים את הסאונד. יש אתרים בהם צבירת המידע ב-BUFFER ממשיכה כאשר לוחצי םעל PAUSE, ואז אני פשוט לוחץ על PAUSE בהתחלה, ממתין לצבירה של וידאו ואח"כ מתחיל לצפות - וכך אין בעיה. באתרים אחרים, למשל של ערוצים 10 ו-2, כשלוחצים על PAUSE הצבירה נפסקת - והבעיה נשארת... השאלה שלי האם ניתן להגדיר בדפדפן או בנגן זמן BUFFER ארוך יותר. תודה מראש על ההתיחסות.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. אהלן. סובל מקפיאות חוזרות של סרטי וידאו בכל האתרים כאשר מורצים בפיירפוקס (3.0.14). הבעיה לא קיימת ב-IE. מצאתי כמה פתרונות בגוגל (בעיקר שקשורים בהתקנות ג'אווה) אבל כלום לא עוזר. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. היי, האם אפשר להגדיר בתוכנות סינכרון למינהם לסנכרן קבצים ספציפיים? תודה,

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה להכניס טקטס חופשי (עברית) לתמונות כמו בקומיקס

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. יש לי נגיד חלון ממוזער על מגש המערכת. ויש לי קיצור דרך על שולחן העבודה. אני רוצה לפתוח את הקיצור דרך בדף נפרד . כל פעם שאני לוחץ עליו ופותח אותו הוא נפתח על החלון שממוזער וזה די מרגיז יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by verynoti,

NTativrv01 מישהו יודע מזה בדיוק בפרטים רשום לי שזה on Radeon X1950 Series ואני לא יודע מזה והתקנתי את ATI 7.5 ואיך אני מגדיר אותו או משיג לו את הדריבר הדרוש?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by ronitav,

כשאני פותחת את מנהל המשימות אז לא מופיעות לי שתי השורות העליונות של החלון כלומר השורה עם ה-X ושורת התפריטים שמתחתיה יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.