עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי בעיה מוזרה בקשר צריבת כמה קבצי ksvcd על דיסק dvd אחד בצורת צריבה של data. הקבצים הם קבצים עם סיומת mpg עכשיו הבעיה היא לאחר הצריבה כאשר אני אני מכניס את הדיסק ל-dvd , וה-dvd מראה לי רק חלק מהקבצים שנצרבו זה בעיה ממש מוזרה, ושאני צורב שוב הוא מראה לי קבצים שאני לא רואה בדיסק הקודם יש למישהו רעיון לפתור את הבעיה?!?!? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שיכולה לתת לי נתונים על טמפ' של חלקי המחשב ושאם יש כזה דבר שהתוכנה תראה אם הטמפ' נמוכה/תקינה או גבוהה.(כי אין לי מושג כמה מעולות צלזיוס צריך להיות לכל רכיב על מנת שעבוד בצורה הטובה ביותר) וכל זה גם בשביל לבדוק אם הקרור של המחשב שלי טוב. תודה .

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by vinipyx,

יש לי ימיול 5 החדש פיתאום הוא היתחיל לכתוב דברים שאני לא יודעה מזה השאלה שלי כזאת :אם זה פוגעה לי במהירות של הורדה אנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by יעלה,

שלום לכולם אני רוצה להתקין office 2003 H יש לי 97 ואני לא מוצאת איך להסיר אותו, לא מוצאת אותו ברשימה של setting. מה עושים???? מקווה לקבל תשובה מהירה תודה :

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Norm4nde,

I'm looking for software that import mdm files

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. ghost היא תוכנה חינמית? אם כן תביאו לי בבקשה קישור להורדת התוכנה הכי עדכנית

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by e-d-a,

היי קניתי דיסק קשיח חדש והעברתי את כל התיקייה של האי מיול אליו הכל טוב ויפה מגדירים לו אות כונן חדש והוא רואה את כל הקבצים משתף ומוריד. אני רוצה לעשות אותו דבר בדיוק בטורנט אבל לא כ"כ מצליח מישהו יכול לעזור? דרך אגב אני משתמש ב1.7.7 utorrent

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by alonpartuk,

יש לי office 07 מקורי אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין אותו שוב. ואין לי את הסיראל איך אני יודע מה הסיראל שלו?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by asaorgad,

זה קרה סתם יום אחד הפעלתי את המחשב לקח לו ממש הרבה זמן לעלות אבל אחרי איזה 15 דק זה כן עלה והמחשב נשאר רגיל (לא איטי) זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב ניסתי לבטל את כל התוכניות שעולות בהתחלה זה לא עובד אפילו פרמטתי וגם זה לא עוזר מישהו יודע מה לעשוות? תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by The UnKnown,

Can someone give me direct link to the best e-mule? Thanks!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by אבירמי,

איך צורבים משחקי סוני 2 או wii? בnero 9 חייב מדריך מפורט+תמונות. תודה רבה מי שעונה מלךךךך

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. אני מנסה הרבה זמן איך לסדר לדוד שלי תמחשב ולא מצליח עם התוכנה רדמין כמובן להיכנס לו למחשב אז איך מישתמשים בה? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. אני צריך פלאג אין לווינאמפ שיישמש בתור שעון מעורר אבל שיהיה טוב , כי היו לי תוכנות בעבר והן היו גרועות.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה להכניס טקטס חופשי (עברית) לתמונות כמו בקומיקס

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. היי, התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים של ASUS ללוח ולכרטיס מסך ובדקתי את bf2 ו-age of the empire 3 ורואים מצויין ניסיתי להריץ the chronicle of riddick וקיבלתי הודעת שגיאה שקשורה ל-opengl, עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ושם ממליצים להתקין דרייברים של nvidia רציתי לדעת אם כדאי להתקין את הדרייברים של nv, אם זה לא ידפוק אצלי דברים אחרים או שיותר נכון להישאר עם הדרייברים של הייצרן המקורי? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by Sp_RuS,

החלטתי לפרמט.. מצטער אבל מאז ומתמיד האיתי עושה פורמט דרך דיסקט 98, היה נותן לי מסך שחור שבו האיתי מפרמט. אז מאתחל, מפעיל SMARTDRIVE, ומתחיל את ההתקנה של XP מהדיסק כרגיל. נוצר מצב, ונדפק לי כונן הדיסקטים. אני יודע שיש דרך לפרמט ללא דיסקט. 8) הגדרתי בביוס שהמקום הראשון שבו הוא יבדוק את הבוט איהיה הכונן דיסקים. אז עכשיו כשאני מכניס דיסק XP, ומאתחל את המחשב הוא נכנס להתקנה של הוינדוס כמו שצריך... אאבבבללל איך אני מגיע למסך השחור קודם כדי לפרמט את C? תעזרו בבקשה :nixweiss: :nixweiss:

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by hiyal,

קודם כל אני לא מצליח לשנות את דף הבית תמיד זה אותו דף בית ואין שום תוכנה שמפריע לזה !! כל פעם שאני פותח את הדפדפן מפיע הדבר הבא [attachment deleted by admin]

18. איך אני משנה את האייקון הזה? למי שלא מכיר זה Plug-In שנותן להעביר שירים קדימה/להעביר אחורה/כל שאר הפעולות של ה- winamp והכל דרך ה- tray. ואם כבר אייקונים אז מישהו יודע איך משנים את האייקון של המסנג'ר?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by שוקו,

הסתדרתי טוב התקנתי כדי לסרטט משו. א. אם אני מוריד איזה מידול מהאינטרנט, איך אני מקטין אותו? (אני מוריד דלת והיא ענקית) ב. לאותה הדלת, יש את הנקודה שבה רואים אתה בדיוק מלמעלה, וכשאני מזיז אותה רואים אותה מהצד. איך אני קובע איפה הנקודה הזאתי, או לחילופין שיראו אותה מלמעלה תמיד ג. אפשר להקטין את העובי של הקווים? זה מציק לי שהם כ"כ שמנמנים תודה, ונלך לראות את המדריכים שלהם בוידאו אולי יש שם משו מעניין.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. בפתיחת תיקייה אתה רושם שם הוא אוטומטי בצבע לבן האם אפשר לשנות

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by אופיר_זיו,

שנה טובה ומתוקה לכולם יש לי ווינדוס ויסטא באנגלית והבעיה שלי היא: ברגע שאני גולש באתר הורדות שמקושר לאימיול ואני לוחץ על הקישור שאמור לפתו לי דף באי מיול מופיע לי ההתראה הזו: this fail dose not have a program associated with it for preforming this action . create an association in the Set Associations in control power קישור רגיל נפתח לי אבל משהו לדוגמא כמו: שאני נכנס לאתר server.met לצרף שרתים לאימיול הוא נותן לי את ההתראה הזו או לאל אתר שמקושר לאימיול אודה לכם על העזרה ואם זה יעזור אז הווינדוס שלי באנגלית תודה ושוב שנה טובה

22. Started by ophirlevi,

שלום, יש לי מלא תוכנות שעולות כשאני מדליק את המחשב וזה מאט את המחשב, עכשיו ניכנסתי לMSCONFIG ובטלתי כמה תוכנות והמחשב עדיים איטי, עכשיו נשאר עוד הרבה תוכנות ואני לא יודע איזה תוכנות למחוק, כדי לא לפגוע במערכת הפעלה או משהו כזה. צלמתי את התוכנות שמופעלות במחשב כמדליקים אותו, תגידו לי מה לימחוק כי אני לא מבין בזה כלום, הנה: חלק 1: http://img488.imageshack.us/img488/9595/startup5ha6.jpg חלק 2: http://img146.imageshack.us/img146/2988/startup6rx6.jpg תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. יש לי ידידה שיש לה מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ ו256 ראם ואת האמת בסטנרנד של היום אני לא יודע מה להתקין לה האם כדאי לה ללכת על הFIREWALL של סיגייט? או שהוא יהיה כבד מדי ואנטיוירוס זאת גם בחירה קשה צריך משהו שיעשה את העבודה ולא יקח הרבה מהמשאבים של המערכת חשוב לציין שיש לה במחשב ווינדוס 2000 יש לכם הצעות לאנטי וירוס וFIREWALL? כי אני חושב שהיום חייבים את שניהם אם היא לא רוצה כל שבוע ללכת לטכנאי שיתקן לה את המחשב

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  24. יש לי הארדיסק של WD דגם WD2000JS ואני חושד שבגללו לאחרונה מתחילים לצוץ רסטארטים אקראיים בלי מסך כחול אני מעדיף את ההמלצות שלכם מתוכנות שיש לכם ניסיון איתם ולא תוכנות שלוקח להם שבועות לסרוק הארדיסק תודה מראש

25. Started by xxdragonxx,

פתחתי אותו פתאום ואין סרברים משהו מוזר כזה זה רק לי או שזה לכולם?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים