עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. דרושה תוכנה או אתר אינטרנט שמאפשר תרגום מיידי ואמין של טקסט מעברית לרוסית(אם אין אז מאנגלית לרוסית ) רצוי כאלו שהן חינמיות המלצות ?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by yaron266,

יש לי מחשב חדש ומהיר מאוד ואני מפעיל בו כרגע שני אנטי וירוסים-AVG ו-ANTIVIR ורציתי לשאול אם זה לא יעשה לי בלגן ולא יאט לי תמחשב

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by davis5,

קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים ומאז שהתקנתי את הווינדוס האימיול שלי תמיד קורס בארך אחרי 5 דק אחרי שהוא מופעל ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של האימיול ועדין אותו דבר האם יכול להיות שהבעיה היא בחומרה עצמה? איך אני יכול לוודא את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. שלום חבר'ה, יש לי בעייה רצינית במחשב, זה קרה לפני כמה דק', אין לי מושג איך זה קרה בדיוק, לא הורדתי כלום.. פתאום המחשב השתגע, הרבה דברים לא מוצגים לי באתרי אינטרנט (ולא, זה לא הדפדפן) השחזור מערכת לא פועל, הwindows media player לא נפתח בכלל... וכל פעם שאני עושה שחזור מערכת, המחשב לא מגיב בכלל..כאילו אני לא לוחץ על זה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, ניסיתי הכל...ניסיתי לבדוק עם Xoftspy ניסיתי גם עם BugDoctor למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות חוץ מפרמוט שכרגע לא בא בחשבון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by crazydriver,

יש מצב שמישהו מסביר לי איך אני יכול להכין את הדבר הבא : שיהיו נגיד סתם לדוגמא 10 עמודים אז לכל עמוד יהיה דף הסבר שאני יכין עליו ובעמוד הראשי יהיה חיפוש שיפנה ע"י חיפוש השם של הסרט לעמוד הנכון.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. http://img78.imageshack.us/img78/4853/89122048me8.jpg

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Alex89,

אני לא זוכר את כל המיקרים אבל לדוגמא כתבות וידיאו ב YNET לא עובדות שצלי

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by ofste,

בס"ד שלום, אני מחפש פיתרון למצב שבו שולחן העבודה לא מופיע אלא אם עושים בtask manager את הפקודה explorer.exe. אני צריך פיתרון קבוע, (זו העבודה שלי). אי אפשר לעשות repair או ריקבר קונסול מהדיסק.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. מישהו יודע אפיה למצוא את התוספת לWIN98 שמאפשרת להשתמש ב DISK ON KEY? אני יודע שזו מערכת הפעלה ישנה מאוד זה לא בשביל אלא בשביל חבר אני לא בטוח שדבר כזה קיים אולי יש לכל דבר מסוים דרבייר תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. יש לי ידידה שיש לה מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ ו256 ראם ואת האמת בסטנרנד של היום אני לא יודע מה להתקין לה האם כדאי לה ללכת על הFIREWALL של סיגייט? או שהוא יהיה כבד מדי ואנטיוירוס זאת גם בחירה קשה צריך משהו שיעשה את העבודה ולא יקח הרבה מהמשאבים של המערכת חשוב לציין שיש לה במחשב ווינדוס 2000 יש לכם הצעות לאנטי וירוס וFIREWALL? כי אני חושב שהיום חייבים את שניהם אם היא לא רוצה כל שבוע ללכת לטכנאי שיתקן לה את המחשב

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by malcolmx9,

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. אני משתמש בתוכנה AVI ReComp חיברתי סרטים עם התרגומים שלהם הכל טוב ויפה רק עכשיו באתי לחבר סרט עם תרגום וזה נותן לי שגיאה ניסיתי למחוק ולהתקין גם בכוננים אחרים ניסיתי הכל וזה נותן לי את השגיאה הזאת אולי מישהו יודע מה הבעיה או מכיר תוכנה אחרת?? והתוכנה הזאת כוללת כמה תוכנות....כנסו לתמונה ותיראו תודה לכל מי שמגיב!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. שמתי על המחשב windows vista ויש לי סט אלחוטי של logitech מלפני כ4 שנים שכולל את העכבר mx700 והמקלדת שבאה איתו בסט ובאתר של logitech משום מה כבר אין דרייברים לסט הזה ולאחרים ישנים אף יותר יש ואלה שיש לי על המחשב לא מתאימים לvista אני חייב את זה כי זה ממש עוזר הדרייברים האלה ואני לא מוצא ... השאלה האם יש דרייברים אחרים באתר שיכולים לעבוד גם על הסט הזה??? ואם כן בבקשה תביאו לי קישור ואם לא אז אולי למישהו יש דרך להשיג לי את הדרייברים שיעבדו על ויסטא !!!! תודה רבה מראש למי שיוכל לעזור :yelclap:

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by puuma,

שאני נכנס לחלק מהאתרים אחרי כמה דקות מופיע לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם הקובץ mshtml.dll והאתר נסגר.. אך פותרים את זה תודה......

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by Alex89,

משום מה אני לא יכול לקבץ ביחד שיחות כלומר, שכל השיחות יהיו בחלון אחד. האפשרות הזאת ניראת אצלי בצבע אפור(DIABLED) ואני לא יכול לעשות כלום. למישהו יש מושג איך אני יכול להפעיל אותה???

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by idanmal,

שלום לכולם..... חברים יש לי בעיה עם הדפדפן של מוזילה , יש אתרים שהוא מציג אותם כמו שצריך ויש כאלה שלא ,כאילו לא נפתחים על המסך כמו שצריך, מילים עולות על מילים,ותמונות נפתחות במקומות מוזרים, כמו למשל באתר של לילה . יש איזה שהוא תוסף שמתקן את הבעיה הזאת??? תודה רבה....

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  17. אהלן. מכירים דרך לייצר קישורים דרך המקלדת בפאוור פוינט? הייתי רוצה שכשאני לוחץ על מקש מסויים במקלדת המצגת תקפוץ למקום אחר. הייתי מעדיף לדרוס את ההגדרות של powerpoint (למשל עבור חץ למעלה, מקש b ושאר המקשים הקבועים) אבל אם יש אפשרות עבור מקשים אחרים - זה גם יהיה טוב. תודה.

18. אם לא אז לפחות נגן DVD רגיל חינמי תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 10:51:02 תודה, מצאתי במאגר...[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 11:30:29טוב אז עכשיו אני צריך תוכנה שתעשה את הדי וי די region free משהו כמו anydvd. יש כזו חינמית?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אהלן חיפשתי בנרות דרייברים למצלמה ואני לא מצליח למצוא , יש לויסטה 32 ולא 64 אין , אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה . תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by 12131,

כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט, בעיקר באתר ספורט5, אני רואה מסך שחור אבל שומע. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? חשבתי שזאת בעיה של פלאש פלייר, הורדתי והתקנתי אותו ולא עבד..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by domuzy,

חיפשתי איפה אני יכול לשלוט בAUTO COMPLETE בIE, על מנת שלא להזין סיסמה בכל מקום שלא מושלם אוטומטית אחרי שם המשתמש. נכנסתי לTOOLS ושם ל-CONTENT ואז ראיתי שם אפשרות של MY PROFILE ב"PERSONAL INFORMATION". להפתעתי הרבה, ראיתי שם שתי אפשרויות- ליצור פרופיל חדש, או לבחור אחד מעשרות כתובות שהופיעו לי שם, כנראה שהן נלקחו מ"אנשי הקשר" באאוטלוק (לא זיהיתי חלק מהן, אבל לא משנה כרגע). בכל אופן, בעייתי היא שסימנתי אחד מהם, סתם כדי לראות מה קורה, ואז נפתח לי כרטיסו של אותו איש קשר, על כל פרטיו, רק שעכשיו, במקום לאפשר לי לחזור לנקודת המוצא (שאינני יודע מה היא בעצם הייתה), הוא פותח לי את MY PROFILE ישר בתוך כרטיסו של אותו איש קשר, מבלי לאפשר לי לראות את הרשימה שוב, ומבלי לאפשר לי לשנות את…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. Started by Dj BeN Co-N,

שלום חבר'ה .. אז ככה יש לי בעיה בנרו שאנני יודע מה היא אני לא מצליח להכניס שירים אפשר לצרוב רק DATa מה היא הבעיה תיראו .. http://img509.imageshack.us/img509/1055/image63vm.jpg

• 7 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים