תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תנו לי בבקשה לינק לפאטצ' להסרת הבלאסטר
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לכיתת מחשבים שאפשר לשלוט על כולם ממחשב אחד... איזה תוכנות טובות יש כיום בשוק, ואיזה פונקציות מיוחדות יש בהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי windows 2000 באנגלית במחשב השני. אבא שלי מתלונן שהעמודות באקסל (אלו שממוספרות באותיות) מתחילות ומיושרות לצד שמאל. כאשר עבדתי עם XP בעברית הן היו מיושרות לימין. האם יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
להכרזה על הגירסה העברית למידע כללי והורדה Prog.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
על איזה תוכנה אתם ממליצים? תנו קישור אם אפשר תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה ניסיתי לחזור לגרסה הישנה שלי של IE אך ההסרה לא הלכה טוב ולכן הציע לי לבחור לבטל את ההסרה. עשיתי ריסט וכשהמשב עלה נרשם שהוא לא מוצא את EXPLORER.EXE ושקובץ comctl32.dll ושיש להתקין מחדש את WINDOWS. יש רעיונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
לא רואה תמונות מסוימות באתרים או דפים מסוימים באתרים מסוימים. ניסיתי הכל: לשחק עם ההגדרות של האינטרנט EXPLORER ,להתקין מחדש את ie6 שום דבר לא עוזר. וזה ממש מעצבן אי אפשר להכנס לחלק מצ'אטים לבלוגים לראות סרטונים באיטרנט. צירפתי כמה דוגמאות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיות בצריבה בגלל win-aspi file ההודעה המדויקת: The Win-Aspi file '?.?' cannot be found therefore you can currently select only image recorders. The missing file is one of the Windows 95/98[me=amit501]files [/me] מה שכן צריך לומר שבהתחלה זה היה בערך אותה הודעה רק במקום סימני שאלה בשם של הקובץ היה שם השם של הקובץ שהיה חסר והוא wnaspi32.dll . הורדתי את הקובץ הזה שמתי בSYSTEM ועכשיו זה מה שהוא רושם לי. ואני יכול לצרוב רק תמונות קראתי קצת כאן http://www.compukiss.com/ckmessageboard/messageview.cfm?catid=3&threadid=315&type=messagboard כתוב להתקין בתיקיה ששם NERO נמצא את wnaspi.dll אך הוא רושם לי שוב את ההודעה עם תוספת חדשה על שגיאה בהתקנה. וכשאני מאתחל א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת יש לי פיירוול ZONEALARM שעבד לי בסדר גמור ,אבל, אחרי שהתקני גירסא חדשה יותר ,הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט. אני מתחבר דרך חייגן אניטרנט ואישרתי אותו,הוא שאל גישה בשבילו, אלב כשאינ מתחבר הוא מוסר לי הודעה שהוא מנע גשיה למחשב וכותב ממי, ומי שכתוב זה הספק שלי =\ ניסיתחי להתקין מחדש את התוכנה, אותו דבר, ניסיתי להתקין מחדש את החייגןת אותו דבר... ואני לא יודע מה לעשות... בבקשה מישהו HELP! אני מיואש!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
דבר ראשון! אני חייב להגיד שאני שונא אבל שונא! אנטשמים!!!!!!!!!!!!! דבר שני: נתנו לי באן מסרבר במירק.. אבל נתנו לי באן לא יודע על מה?!?!? האיי פי שלי משתנה והכל.. מה אני יכול לעשות?? אה.. שתבינו למה אני שונא ערבים וגרמנים, זו הסיבה: -irc.addictz.net- *** Got Ident response - -elephantitis.ca.us.addictz.net- *** G-lined - You are banned from this server- [goatsecx] criminal race - Closing Link: [G]mDs-[M4A1ms@addictz-19514.bezeqint.net] (Banned) טוב! בקיצור! הם נתנו לכל בזק בן לאומי באן משם.. בגלל שאנחנו יהודים. עכשיו יש לי שאלה, אי אפשר לעשות משהו בנידון??
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, האם יש הבדל כלשהוא בין גרסת Norton Antivirus 2002 ל 2004 ?! פשוט יש לי את 2002 מקורי... ואתם יכולים בבקשה לתת לי המלצות לתוכנת פיירוול טובה ? תודה רבה תום.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, אני יודע שהנושא קצת גבולי בהתאמתו לפורום הספציפי הזה, אבל לא מצאתי מקום נכון יותר לשאול את השאלה: אני מעוניין לקנות מוזיקה באינטרנט, אבל שירים בודדים ולא דיסקים. שירות Itunes של Apple ו-BuyMusic רלוונטי רק לתושבי ארה"ב. האם יש מקום בו ניתן לרכוש שירים ולהורידם למחשב? אני מכיר את songs.co.il אבל אני צריך מגוון גדול יותר וגם שירים בלועזית. תודה מראש. נ.ב. אם אפשר להימנע מההערות בסגנון: "למה לקנות, תוריד בקאזה" ודומותיהן יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
כל הזמן השירים והסרטים בAC3 ממש חלשים.. יש דרך להגביר את הסרט עצמו ולא את הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כפי שהבנתם, ה-CD שלי עושה רעש כשהוא קורא מדיסק... אני משתמש בו בד"כ ע"מ לצפות בסרטים במחשב ומפריע לי מאוד רעשי הרקע שהוא עושה. רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שאוכל להגדיר למשל שהכונן יקרא למשל רק במהירות של x4 וכך אוכל לצפות בסרט ללא בעיות והרעשים יפחתו.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני יודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה של mp3 recoder התוכנה צריכה להיות מסוגלת להקליט יש ל mp3 מתוך ה in line של כ.קול. *אם כבר עדיף שתוכל לעשות המרות גם ישר מדיסקים ואם בחירת שמות לקבצים (אבל לא הכרחי) (מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל אני רוצה להעזר בניסיון שלכם).
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
hola all from brasil!! I really need a program to convert cds to MP3... it should be a easy and good program, if u can with a link it will be great!! thanks for all the replayers!! p.s i know this program have been asked many time but i cant search from here...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה חינמית להסרת סוסים טרויאנים מהמחשב ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב- נורטון ANTISPAM ודיי מרוצה באופן כללי - אבל יש לי שאלה: האם יש דרך או תוכנה שבעזרתה ניתן למחוק את הדואר זבל כבר על השרת - מבלי שהוא ירד למחשב? ועוד משהו - כשנורטון מוצא וירוס בדואר הוא מקפיץ הודעה - ואומר שהוא מחק אותו. רציתי לשאול אם יש דרך לבטל את ההודעה הזאת - פשוט שימחק וישתוק...
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לכתיבת תווים לא מסובכת יותר מדי.... איתן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כמו המירק אבל שתהיה טובה יותר לדוגמא אם ההורדה תיפסק אז היא תעשה RESUME לבד במקום שאני אחפש באיזה ערוץ הוא ובאיזה חדר ואת הלינק ב IRCSPY , איזה תוכנה עושה את זה יותר פשוט ויותר טוב ויעיל?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש אנטי וירוס חוץ מנורטון... אם מישהו יוכל להגיד לי שם של אנטי וירוס זה יהיה נחמד מאוד.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי וירוס במחשב בשם: W32.SPYBOT.WORM יש לי את נורטון אנטיוירוס2002! ווינדוס XP-PRO מה אפשר לעשות?עשיתי בדיקת וירוסים מחיקה ולא נימחק... תודה לעוזרים! ואני חדש דרך אגב ופורום תותח.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני הגדרתי את קופסת הלינוקס שלי כך שתשמש כראוטר לכל שאר הרשת (NAT). עשיתי את זה בעזרת iptables, הנה הקוד: Code: #!/bin/sh IPTABLES=/sbin/iptables #All The lines below are NAT routing # flush any old rules $IPTABLES -F -t nat # turn on NAT (IP masquerading for outgoing packets) $IPTABLES -A POSTROUTING -t nat -o ppp0 -j MASQUERADE # enable IP forwarding (of incoming packets) echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward עכשיו, אני לא יודע איך אני מפנה פורטים שהאימיול טוען שהם תפוסים...מה שיוצר LowID. אם מישהו יודע מה לעשות שבבקשה יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שיש גרסה משופרת של Emule בשם Emule Cow מישהו יודע על מה אני מדבר? למישהו יש לינק?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-