עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Bessmertniy,

אני מחפש תוכנה שחוסמת אתרים מסויימים... יש לכם משהו כזה? שיהיה אם סיסמה אולי לאתר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AB,

מישהו יכול להביא לי מדריך שיעזור לי להבין את התוכנה הזאת???

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לא לסרט לדיסק...נגיד משחק....

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  4. חבר'ה, אני לא יודע מאיפה זה בא, אבל כל כמה דקות אני שומע את דונאלד דאק צועק משהו שנגמר ב-"what do we say?" או משהו כזה... אני כמעט בטוח שזה וירוס, אך כשחיפשתי בגוגל לגבי וירוס דונאלד דאק, הגעתי לכתבות משנת 2000... ומה שמוזר זה שאני עם אנטיוירוס מעודכן של נורטון... אני היחיד ששומע קולות של דונאלד דאק?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, רציתי לדעת האם העברת מסמך שנכתב במעבד התמילים Word בגירסאת 2003 תגרום לבעיות העלתו בגירסא 2000 למשל? במידה וכן, האם יש דרך לפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. מחפש תוכנה של חסימת תקיות על ידי סיסמאות. תודה!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. Started by roma,

איפה נמצאת ההיסטוריה בלייט?? אני עברתי מBETA של הלייט לגרסה הנורמלית ועכשיו אני לא מוצא איפה ההיסטוריה שלי.. פעם היא הייתה נשמרת בMY DOCUMENTS.. ועכשיו אין לי מושג איפה נשמרת ההיסטוריה החדשה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by roma,

שלום! כבר כמה ימים תוכנת שיתוף הקבצים שלי (overnet) מתריאה לי שיש לי FIREWALL שחוסם לי את הטראפיק. המהירות צנחה מ90 ל30 ואין לי שום אנטיוירוס או FIREWALL מותקן... מה זה יכול להיות? עריכה: גם הדף 'שבודק אם יש חסימה', באתר של אוברנט מראה שיש... לפני זה המהירות תמיד הייתה 85-90 ועכשיחו היא לא עולה יותר מ35.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by topgun,

בזמן האחרון כל כמה פעמים שאני פותח סרטים ב-MP9 הוא נתקע וזורק לי את ה-IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL..... עכשיו הקטע המעצבן הוא שכבר היו לי כמה פעמים שבמשך איזה יום-יומיים לא נתקע בכלל, ויש פעמים שכל 2 סרטים בערך מופיע מסך כחול עם ההודעה הזאת.... יש לי GFFX 5200 512MB DDR P4 2.4 800 עידכנתי דרייברים לא מזמן (56.64), אבל זה לא עזר (הבעיה היתה גם בדרייברים הישנים וגם בחדשים). זה ממש מעצבן! אני כבר מפחד לפתוח סרטים כי אולי הולך להתקע לי המחשב..... תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by Joe Blow,

שלום. אני משתמש ב IE כדפדפן האינטרנט שלי. לפני יומיים איך שהוא השתנה לי ה home page לאתר שלא אני קבעתי. החזרתי אותו לאתר שאני רוצה שיהיה ה home page שלי אבל כל כמה זמן זה חוזר איך שהוא לאתר שהשתלט לי על ה IE. עשיתי סריקה של ad aware וגם של anti virus אבל כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון זה ממש מעצבן אותי.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by dot com,

אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרון ממש דחוף!!! תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by gigi,

אהלן... אני מנסה לצרוב סרט על דיסק שאני אוכל לראת אותו ב די וי די שלי שהוא קורא הכל.. אני לא יודע איך עושים את זה שיהיה אפשר לראות אותו בדי וי די.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אני עובר בקרוב דירה וההורים שלי שאלו אותי אם נאי יכול למצוא תוכנה שבמקום שירטוטים על נייר הם יתכננו את הדירה על מחשב... שיהיה יותר נוח הכוונה למיקום של רהיטים וכו' איזה תוכנה יכולה להתאים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by someone,

זה לא מתחבר לי משום מה... לעוד מישהו שמשתמש זה קרה גם אתמול והיום?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

התקנתי מחדש את חלונות XP עם אופיס 2003 והתקנתי גם norton internet security 2004, את קובץ ה PST העברתי מההתקנה הקודמת של ה WIN ל התקנה הנוכחית והכל עובד בסדר. כשהתקנתי את נורטון, תוכנת ה ANTI SPAM לא זיהתה את רשימת הכתובות שלי ולכן לא יכלה לייבא אותן אליה כדי שיהיו כתובות מהימנות ושהדוא"ל מהכתובות לא יועבר ל"דואר זבל", ניסיתי יבוא של הכתובות אך גם זה לא עבד. איך גורמים לתוכנה לזהות את ספר הכתובות שלי? ד"א ב WINDOWS ADRESS BOOK הכתובות אינן מופיעות והתוכנה לא יכולה לייבא את הכתובות מתוך ה OUTLOOK. כאשר התקנתי מחדש את NIS התוכנה ביצעה את ההגדרות המתאימות, כאשר הגיע שלב התקנת ה ANTI SPAM התוכנה ניסתה לדלות את רשימת הכתובות אשר קיימת ב OUTLOOK ולא הצליחה, דבר זה הכרחי מכיוון…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. Started by udist,

אני רוצה להוסיף הערות בוורד ולשם כך אני רוצה להוסיף מיספור קטן ליד מילה כלשהיא (כמו חזקה) כדי שבסוף העמוד אני אוסיף את ההערה... מצאתי בסימנים את המספרים 1, 2 ו-3, איפה אני מוצא את כל השאר??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by afekchaos,

שלום רב, אני רוצה לדעת כמה דברים על התוכנה מירנדה. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע למה הכתב שמה הוא ג'יבריש ולא בעברית כמו באייסיקיו? ועוד שאלה חשובה לשם זאתי התקנתי אותה. איך יודעים מי מסתכל לי באווי. זה יהיה גם טוב אם תתנו לי קישור למדריך לעזרה בקשר לתוכנה הזאתי תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by rephael16386,

מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט שהורדתי? אילו תוכנות צריך? , מאיפה מורידים תרגום? אני מודה לכם...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by TomB,

הם לא מציינים סיבה מדוייקת. http://www.aida32.hu/aida32.php

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by pcmaster,

אני מחפש תוכנה שמפעילה קובץ exe בכל שעה שעתיים בערך. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by kikkler,

אם צורבים דיסק אמפים, אפשר לנרמל את הווליום של כולם לרמה אחידה לפני הצריבה איפהשהו ? התוכנה היא נרו ברנינג רום 6

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by amit501,

לא מצליח להתקין את VISUAL STUDIO. הסיפור הוא כזה התחלתי להתקין את התוכנה כהמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסט וניסיתי להתקין שוב אך בגלל שההתקנה הקודמת לא הייתה מושלמת לא הצלחתי להתקין את התוכנה. הורדתי בלוח הבקרה מרשימת התוכנות את התוכנה וניסיתי להתקין אך שום דבר לא עזר. נראה לי שערכים מסוימים נשמרו ברג'יסטרי ולכן אני לא יכול להתקין את התוכנה וגם אין לתוכנה כפי שידוע לי תוכנת הסרה מסודרת. אז מה עושים חוץ מלפרמט את המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lazy-bones,

מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להשתמש בWINFAX כשאין מודם, ויש חיבור ADSL, ואם יש אפשרות כזאת, אז איך משתמשים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  24. אני יודע שיש תוכנה שאם מכניסים אליה את כתובות האייפי אז אפשר "לישלוט" לאותו בעל האייפי על המחשב... (להזיז לו את העכבר, להצויא לו את המגש של הסידירום החוצה וכל זה...) אני לא מחפש את התוכנה הזאתי בשביל לעצבן אנשים, אני פשוט מחפש תוכנה כזאתי בשביל להוכיח לחבר שלי שכן אפשר ליפרוץ למחשב שלו!! הוא לא מאמין לי!! אז אם מישהו יוכל לימצוא לי את התוכנה אני מאוד יודה לו... ד"א, התערבתי איתו על משהו נורא חשוב... 8)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים