עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by snop,

כאילו שאלתי היא כזו : נכון נגיד שממירים את הסרט ל-VCD/SVCD אז זה עובר את ה-700 מגה בייט (דיסק רגיל לא DVD) יש איכשהו דרך להגדיר לו שיצרוב את הסרט על שני דיסקים פשוט שיצרוב וימשיך את הצריבה בדיסק שני..? או שאין כזה דבר וזה רק נשמע פשוט במילים ? תודה על התשובה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. Started by MagnuM_47,

שלום בטעות בטעות מחקתי תמונות חשובות ע"י shift+delete !!! כמובן שהם לא בסל מיחזור איך אני משחזר את התמונות.?? הם מאוד מאוד חשובות לי תודה רבה לעוזרים....

3. Started by thegame998,

אז ככה יש לי ראוטר ואני צריך תוכנה לפיצול המהירויות של האינטרנט (שמעתי שיש כזה דבר) אז הבקשה שלי היא שתמליצו לי על תוכנות בבקשה ..... ותודה!

4. יש לך FF2 (כמובן) והתקנתי אותו בכונן D (יש לי HD אחד שמחולק לשניים),עד לפה הכל טוב ויפה. שמתי לב שהמקום ב-C יורד ויורד ובדקתי,וראיתי שיש 150MB של מטמון של ה-FF שמשום מה יושבים ב-local setting בתיקית documents&setting בכונן C. למה זה ככה? ואיך אני יגול לגרום לך שה-FF יעזוב את כונן C בשקט וילך לכונן D כולל המטמון

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by 114508534,

אני משתגע התקנתי את התוכנה ואני מנסה להפעיל סרטים ב DVD והיא כאילו אדישה , אני לוחץ פליי לא קורה שום דבר מוסיף קבצים מהתיקייה של ה DVD , לחיצה כפולה , לא קורה כלום , שוב לוחץ פליי ולא קורה כלום מישהו יודע מה הקטע שלה ??? תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by nox2,

השבוע לאחר רכישת מכשיר סלולרי חדש ניסיתי להתקין (אחרי דיי הרבה זמן שלא התקנתי שום תוכנה חדשה על המחשב..) את תוכנת הסינכרון של הסלולרי עם המחשב אך להפתעתי גיליתי את ההודעה הבאה: the windows installer service could not be accessed this can occur if you are running windows in safe mode, or if the windows installer is not corrently installed ניסיתי להתקין installer חיצוני של כל מני חברות אך כלום לא עוזר לא ניתן להתקין שום דבר על המחשב באינטרנט לא מצאתי שום מידע על התקלה.. סרקתי את המחשב אחר רוגלות וכן וירוסים ולא נמצא כל מזיק... ניסיתי להתקין מחדש את השירות דרך start> run> msiexec /i וגם זה לא עזר וההודעה שהתקבלה לאחר תרגום: חבילת ההתקנה אינה יכולה להיפתח וודא שהחבילה ק…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  7. יש לי בעיה מעצבנת ביותר כמעט כל ערכת הCS3 של ADOBE לא מפסיקה לקרוס לי ...ישר איך שאני מפעיל אותה שאני אומר כמעט כל הערכה...אני מתכוון ל פוטושופ/פלאש/אילוסטרטור....הדריימוויבר דווקא עובד ניסיתי כל דבר אשר הוצע לי ע''י התמיכה של ADOBE...למעט כמובן פיתרון יום הדין שלהם..להתקין מחדש את מערכת ההפעלה... ואם זה לא יעבוד אז מה ישלחו אותי לקנות מחשב חדש ?! הם ליצנים . אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל עזרה : הנה הלוג של הודעת השגיאה.. אם תשימו לב הוא רושם שם איזשהו DLL בשם AdobeOwl.dll חיפשתי לגביו בגוגל ולא מצאתי יותר מדי בנוסף להודעת קריסה..היא מופיעה כאשר נניח הפוטושופ נמצא בשלב intilaizing palettes Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Photoshop.…

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by wewe1,

מחפש תוכנה להורדה בכדי שאוכל לראות סרטים ב WMP

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  9. Started by galedri,

תמונה:http://img183.imageshack.us/my.php?image=66978662iz1.png מזה אומר<?

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by david_borohov,

נמצא...אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by wooper,

בדכ שאני כותב בעברית אז אני יכול באמצע המשפט לכתוב באנגלית עכשיו שאני כותב משפט word רושם בעברית ואז שאני רושם באנגלית הוא עובר להתחלה במקום להמשך המשפט למשל: exe למה שאני מנסה לפתוח קבצי ????

12. מסך כחול(מצורפת תמונה) קוטע את פעולת המחשב שוב ושובהבעיה חוזרת על עצמה מידי פעם....לא מצליח להבין בעקבות מה זה קורה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  13. אוקי אז יש כמה תוכנות שאני מחפש ! קודם כל סוג ראשון אני מחפש תוכנות שיאפשרו לי לצלם את המסך שלי בזמן שאני משחק ובאיכות סבירה מאד ! אני מכיר את FRAPS וכרגע אני משתמש בו אני רוצה לשאול האותכם אם יש משהו יותר טוב מזה ? דבר שני: נגיד וצילמתי או אפילו יש לי משהו מוכן אני צריך תוכנות להעריכת הוידיאו אבל תוכנות ממש טוב ככה שאני יכול לפרק את הוידיאו לחלקים , להוסיף צלילים ומוזיקות משלי , אם אפשר אז לשפר את האיכות של הצולם , להוסיף כתוביות וכו'... בקיצור משהו לעריכה אבל משהו טוב ! אני מכיר את התוכנה של XP הwindows maker משהו כזה ... ואני לא רוצה להשתמש בה . תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

איך אני הופך ממחיצה אחת לשתי מחיצות בחילוק מדויק ? תעזרו לי בבקשה!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by eladbu,

הורדתי את גאבה קונסול לצורך תוכנה מסוימת שאני רוצה להפעיל את הקובץ 16 מגה הורדתי מהאתר עצמו וכל התקנה הוא אומר שיש בעיה בקובץ הקובץ הורד פעמיים ובוצע למחשב כיבוי והדלקה קובץ על הבעיה מצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  16. כבר הרבה זמן שזה מעצבן אותי, אני שם דברים להורדה באימיול הולך לכמה זמן ואז שאני חוזר אני רואה את האיקון הקטן של אימיול מהבהב עם מעטפה עליו שאומרת שיש לי הודעה,אז אני רואה שמישהו שלח לי איזו הודעה מעצבנת שהצ'ט התחיל איזה מעצבן זה איך אני מבטל את זה זה מציק.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  17. joost גם נראית טוב על מסך מלא, זה חשוב.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by שוקו,

הסתדרתי טוב התקנתי כדי לסרטט משו. א. אם אני מוריד איזה מידול מהאינטרנט, איך אני מקטין אותו? (אני מוריד דלת והיא ענקית) ב. לאותה הדלת, יש את הנקודה שבה רואים אתה בדיוק מלמעלה, וכשאני מזיז אותה רואים אותה מהצד. איך אני קובע איפה הנקודה הזאתי, או לחילופין שיראו אותה מלמעלה תמיד ג. אפשר להקטין את העובי של הקווים? זה מציק לי שהם כ"כ שמנמנים תודה, ונלך לראות את המדריכים שלהם בוידאו אולי יש שם משו מעניין.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by rino,

בדרך כלל אני משתמש הFIREFOX לגלישה והכל היה בסדר. לאחרונה מתחילים לקפוץ לי טבים חדשים עם הודעות שיש לי וירוס במחשב או חומרים פורנוגרפים והמחשב שלי בסכנה. כשאני עוזב את המחשב וחוזר כעבור כמה שעות אני מגלה שגם האקספלורר נפתח ללא הפעלה שלי ושוב הודעות על וירוסים וחומרים. ברור לי שזה משהוא שאני לא רוצה במחשב שלי אך אני לא מצליח להפסיק זאת . אני משתמש לNOD32 כאנטי וירוס. מה עלי לעשות כדי להפסיק את התופעה?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנת schedule שאני יכול להגיד לה לפתוח תוכנו מסויימות בזמן ומסויים ולסגור , וכאלה דברים אם יש אשמח להמלצה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by xTz,

אהלן יש לי Vista 64bit SP1, בזמן האחרון יש לי ריסטרטים כל כמה ימים בערך. כבר כמה אנשים אמרו לי שזה קורה גם להם בגלל הקספרסקי, איך אני יכול לגלות את מקור הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by silky,

היי, בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349920.0 אני אשמח לקבל תוכנה שתבדוק לי את ה HD שלי בצורה מקיפה. הורדתי תוכנה של WD אבל לא מצאתי שם אפשרות לבדיקת תקינות הכונן. תודה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  23. Started by Clicker7,

שלום אז ככה קניתי אוזניות של zalman שבאות אם חיבור USB ובכבל יש כרטיס קול שצריך להתקין לו דריברים (ואי אפשר להכניס שם מיקרופון) עכשיו אם המחשב יש לי כרטיס קול מובנה SoundMAX שאותו אני צריך להתקין כדי להשתמש במיקרופון וכששתיהם מותקנים אני מקבל מסכים כחולים לפעמים יש דרך כל שהיא התקין לדוגמא דריברים _רק_ למיקרופון בSoundMAX או שיטה אחרת שלא יהיה לי מסכים כחולים ? תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  24. Started by deyv,

אני צריך תוכנה שיכולה לקודד כמה סרטים בו זמנית. עד עכשיו כל התוכנות שמצאתי מסוגלות לקודד כל פעם סרט אחד וזה איטי ומתיש, חשוב גם שהשימוש בתוכנה יהיה פשוט. תודה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  25. Started by Anonymous1,

נתקלתי בתיבת דואר שמיד אחרי מחיקת הכמות העצומה של דואר הזבל שהתקבל, התיבה מתמלאת שוב בכמות עצומה של דואר זבל. מה עשוי להיות הפתרון?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים