תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותחת את מנהל המשימות אז לא מופיעות לי שתי השורות העליונות של החלון כלומר השורה עם ה-X ושורת התפריטים שמתחתיה יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
בדכ שאני כותב בעברית אז אני יכול באמצע המשפט לכתוב באנגלית עכשיו שאני כותב משפט word רושם בעברית ואז שאני רושם באנגלית הוא עובר להתחלה במקום להמשך המשפט למשל: exe למה שאני מנסה לפתוח קבצי ????
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום האם יש תוכנה שיכולה להשמיד מה שכתוב בדיסק? תודה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש ניסיתי לאחרונה להתקין חלונות וויסטה דרך ה-Boot אבל אחרי שזה טוען את הקבצים מופיע לי המודעה הבאה: "STOP: C00002la {Fatal System Error} The initail session process or system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xC000001 0x0010034C). The system has been shut down." ואני לא יודע מה לעשות?!?! שוב תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי, אני עובד עם רפידשייר ו-jdownloader כבר תקופה ארוכה מאוד, אבל מאתמול חשבון הפרמיום שלי לא מוכר בתוכנה יותר. ניסיתי לשנות שם משתמש וססמא ולהוסיף את החשבון ל-jdownloader מחדש אבל זה עדיין לא עובד. מה שמוזר זה שאם אני טועה בססמא jdownloder יודע לדדוח על זה אבל כרגע כל מה שהוא רושם זה:No PremiumAccount אגב אין שום בעיה עם החשבון ואני עדיין יכול להוריד ישירות מהדפדפן... יכול להיות שרפידשייר חוסמים את השימוש במנהל ההורדות הזה (לא ניסיתי אחר)? יש לכם הצעות לפיתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הכרטיס רשת אבל הדיסק של ההתקנה לא עובד אם מישהו יכול למצוא אותו ברשת בבקשה תביאו לי זה דחוף זה מה שרשום על הדיסק: 10/10mbps 32 - bit pci bus fast ethernet adapter drivers % setup program version:1001
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בבעיה מעורבים שני מחשבים. במחשב הראשון יש HD של 40GB, עשיתי לו גיבוי מלא עם Acronis. במחשב השני ההארד דיסק ריק לגמרי. העברתי לתוכו את הגיבוי, ו"שחזרתי" אותו עם acronis. עכשיו, כשאני מפעיל את המחשב, אני רואה שאני יכול לבחור להשתמש במערכת ההפעלה שגיביתי, אבל כשאני בוחר בה, לאחר מספר רגעים מקבלים blue screen של windows (לפחות כאשר מונעים ממנו לעשות restart אוטומטית..) מה אני יכול לעשות בשביל שאני אוכל לעבוד עם הגיבוי הזה על המחשב השני? תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לא מובנת עם תוכנת הדוא"ל Outlook Express. הבעיה היא עם אנשי הקשר. חלק מאנשי הקשר ( המחולקים לקבוצות ), מסומנים בכחול ( האייקון המופיע לצד השם ) ולא בלבן כמו מרבית אנשי הקשר. אותם אנשי קשר בכחול, מופיעים בתוך הקבוצות שלהם, אולם לחיצה על המאפיינים לא מובילה לאפשרות עריכה ( חסום ) ואם מסתכלים על הרשימה הכוללת של כל אנשי הקשר, הם לא מופיעים שם, כאילו לא נמצאים כלל ברשימת אשי הקשר שלי. ניסיתי למחוק אותם ולכניס שוב לאותה קבוצה והם שוב בכחול, ניסיתי למחוק ולהכניס לקבוצה אחרת, והם הפכו ללבן. אוסיף רק שאת הכתובות לא אני הכנסתי אישית, ולכן ייתכן שלא הוכנסו כראוי. אני עובד בדרך כלל עם Web Mail ולא לגמרי מתמצא בכל הקשר ל - Outlook Express, לפחות לא מעבר לבסיס. מישהו …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם - שאני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש שלי אז בדרך כלל זה נכנס ואחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אז עדיין אני מחובר עם המשתמש כי הוא מזהה אותי לפי המחשב... אבל פתאום מלפני שבוע אם אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש אחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אני שוב צריך להזין שם משתמש.. איך אני אומר לו שישמור ויזכור..? אני לא יודע למה זה השתנה פתאום. ואני לא מתכוון שאני נכנס לאתר אחרי כמה שעות שגם אני מתנתק מהאינטרנט שלי (לא שבעבר זה שינה)... כבר שאלתי את זה פה אבל אף אחד לא ענה לי ופתר לי את הבעיה. זה מעיק רצח להתחבר כל פעם מחדש לאתרים תודה רבה על העזרה, שי.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי את האנטי וירוס של קספרסקי והוא אומר לי שהוא גילה מזיקים ויש לי שני אפשריות דיסקרייד ונטורלייז מה כל אחת אומרת ומה מומלת ללחוץ בבקשה זה דחוף לי
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום המתאים בחודש האחרון מתרחשת אצלי תופעה מוזרה - כל תוכנת צפייה בDVD החל ב POWER DVD , WINDVD וכלה ב MV2PLAYER כולם נתקעות במשך למעלה מ- 5 דקות עד שהן מואילות בטובן להכנס לסרט. ומשעשו זאת כולן ללא יוצא מן הכלל פועלות ללא דופי בכל סוגי הפונקציות - מה קורה ? ניסיתי להוריד ולהתקין חבילות מקודדים שונות במחשבה שזו הבעיה, והאחרונה שבהן K- LIGHT MEGA KODEC שמלאה כל טוב אך הבעיה לא נפתרה מה אתם אומרים ? * דרך אגב כונן ה DVD שלי הינו NEC ND- 4550A המצויין שעבד יפה מאוד במשך שלושה חודשים עד כה
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
פתחתי ערוץ במירק בקוויקנט. קוויקנט מסיבות שלי. עכשיו אני מנסה לשים אל בוט והוא אומר לי שאין רג'יסטרד אופס. עכשיו אני אופ שמה. כמה שאלות: למה אני אופ ולא המאסטר שמה? אחד אמר לי שאני צריך חמישה אנשים ו2 אופים כדי לקבל אל בוט. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אחים שלי שלום!!! איזה תוכנת אנטי וירוס הכי קלה ועושה את העבודה כמו שצריך... איזה הכי שווה להתקין.. ואיזה אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
חיפשתי איפה אני יכול לשלוט בAUTO COMPLETE בIE, על מנת שלא להזין סיסמה בכל מקום שלא מושלם אוטומטית אחרי שם המשתמש. נכנסתי לTOOLS ושם ל-CONTENT ואז ראיתי שם אפשרות של MY PROFILE ב"PERSONAL INFORMATION". להפתעתי הרבה, ראיתי שם שתי אפשרויות- ליצור פרופיל חדש, או לבחור אחד מעשרות כתובות שהופיעו לי שם, כנראה שהן נלקחו מ"אנשי הקשר" באאוטלוק (לא זיהיתי חלק מהן, אבל לא משנה כרגע). בכל אופן, בעייתי היא שסימנתי אחד מהם, סתם כדי לראות מה קורה, ואז נפתח לי כרטיסו של אותו איש קשר, על כל פרטיו, רק שעכשיו, במקום לאפשר לי לחזור לנקודת המוצא (שאינני יודע מה היא בעצם הייתה), הוא פותח לי את MY PROFILE ישר בתוך כרטיסו של אותו איש קשר, מבלי לאפשר לי לראות את הרשימה שוב, ומבלי לאפשר לי לשנות את…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן תוכנה שאני יוכל לשים קטע מוזיקה ולהריץ שם תמונות ולבנות מן מצגת כזו של תמונות וכול מיני אפקטים כאלה שהתמונה תתחלף פשוט יש לי תוכנהProShowGold רק מה שאני לא יכול לרשום שם בעברית וזו תוכנה מעולה לעשות את כול הדברים האלה יש למישהו המלצה על תוכנה שתומכת עברית חוץ מwindows maker?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול בקשר לתוכנה Dmark 063: מה זה בעצם התוכנה הזאת ? מה היא עושה? שמעתי שזה לכרטיסי מסך אבל לא הבנתי בידיוק מה הכוונה. למה אני צריך אותה? אם יש מאמר בעברית אז מצויין! בתודה מראש בר לוי!!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מחפש תוכנת RSS פשוטה ונוחה, לא מהסוג שמלא בפיצ'רים או כל מיני דברים לא חשובים. אני צריך את זה בשביל לעקוב אחרי השיחרורים באתרי טורנטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כשאני פותח ישום של ICQ, כמו הוספת תמונה שלי אז קופץ לי ERROR איך אני יכול לטפל בזה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כמה תיקיות ברשת הביתית ועוד תיקייה שנמצאת במחשב מחוץ לרשת הביתית השאלה שלי היא עם איזה תוכנת גיבוי אני אוכל לגבות תיקיות אלה מידי יום אני רוצה שכל יום ישמר גיבוי של התיקיות האלה אני רוצה לציין שיש לי מחשב שישמש רק לגיבויים אז גם התקנה של תוכנה או לינוקס ועליה תוכנה שהמשמשק יהיה ממשק דפדפן גם באה בחשבון אני רק רוצה מידע והמלצות בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
המרתי קובץ בתוכנה ועכשיו אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ. איך אני מוצא אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מעצבן שאני לא מצליח להבין איך אני עושה שהמחשב יתחיל מהדיסק של הXP (אני רוצה לפרמט.. ) intel ASRock P4i65G תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-