עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Jules Winnfield,

שלום, בתקיה "המחשב שלי" זה מראה לי שיש לי את כונן C וD [ביחד 250 גיגה] ופתאום הוא מראה לי גם כונן נוסף בשם Z שיש בוא אותו מקום כמו בכונן C ואותו שימוש במקום כמו כונן C, בקיצור הכל כמו כונן C רק שהתוכן של הכונן שונה. הנה שתי תמונות על מנת להמחיש: http://img508.imageshack.us/img508/1747/untitledkq0.jpg http://img266.imageshack.us/img266/5127/untitled1ft4.jpg

2. Started by DeaglinG,

שלום, אני מחובר ברשת עם ראוטר SpeedTouch 570. אני מחובר אל הראוטר עם כבל ויש עוד מחשב שמחובר אליו אלחוטית בחדר אחר. עכשיו אני מחפש דרך, כנראה תוכנה, שאני יוכל לקבוע את המהירות של המחשב השני כאילו של האינטרנט למשל כמו NetLimiter אבל משהו שאני יכול להתקין במחשב שלי ולא במחשב השני. תוכנה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה. תודה עריכה: למחשב השני יש windows 200 pro ולי יש windows XP pro

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. אני לא מצליח לשמוע דברים דרך הטלויזיה שאני מריץ במחשב דרך קבל s-vhs. וגם אני רואה את כל הדסקטוף בשחור לבן בטלויזיה איך אני מסדר את כל זV? תודה..

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. Started by shon,

אהלן! אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה כשאני גורר פונקציית חיסור. נראה לי שזה בגלל הגודל הפיזי של התאים עצמם, או שזה מגוחך? דחוף ביותר! תודה! [attachment deleted by admin]

5. Started by kikkler,

לאחרונה אני לא מצליח לפתוח לינקים בטאבים חדשים, ובמקום זה מקבל טאבים ריקים (מסומנים כ- untitled) שאי אפשר לסגור אותם. (אם זה לא ברור, זה קורא כאשר מסמנים לינק, כפתור ימני -> open in new tab). כרגע הגרסה החדשה ביותר של tabbrowser extensions מותקנת, אבל זה קורה גם כשמסירים אותה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by Shavoigen,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך אפשר לצלם תמונה מ everest ואיפה אפשר לראות את סוג הלוח אם שלי ??? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי 3 חשבונות אימייל, ואת כולם הגדרתי באאוטלוק אקספרס של ווינדוס XP. הבעייה היא, שקבלת המיילים נורא איטית, ולמשל כשאני נכנס לאתר של GMAIL לבדוק את המיילים זה טוען אותם תוך שניות ספורות (כמובן כל מייל והגודל שלו) אבל בעיקרון כשאני מנסה לטעון מיילים דרך האאוטלוק - זה פשוט לא זז ויכול לקחת משהו כמו רבע שעה על 10 מיילים שביחד הגודל שלהם משהו כמו 10-12 מגה. יש איזושהי הגדרה לשנות באאוטלוק עצמו כדי לשפר את מהירות קבלת המיילים?

8. Started by xTz,

אני מחפש תוכנת אנטיוירוס טובה עם כל מיני פיצ'רים מהצד.. מה דעתכם על התוכנה הנ"ל? שווה לרכוש?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by giladbi,

יש לי 3 כרטיסי מסך במחשב ו6 מסכים 2 PCI ואחד AGP של ATI RADEON אחד נישרף לי אתמול והחלפתי אותו בדגם קצת יותר מתקדם ניסיתי להתקין את הדרייבר שהגיע עם הדיסק ואני מקבל הודעת שגיאה setup didn't find any driver compatible with your current hardware or operating system מאיפה זה בא לי? הלכתי להסיר את הגירסה הישנה של הקאטאליסט ועכשיו אני רואה רק מסך אחד ולא יכול לעדכן את הדרייברים בגלל אותה הודעה מטופשת רעיונות?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by asaorgad,

זה קרה סתם יום אחד הפעלתי את המחשב לקח לו ממש הרבה זמן לעלות אבל אחרי איזה 15 דק זה כן עלה והמחשב נשאר רגיל (לא איטי) זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב ניסתי לבטל את כל התוכניות שעולות בהתחלה זה לא עובד אפילו פרמטתי וגם זה לא עוזר מישהו יודע מה לעשוות? תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by veredaniel,

משהו יודע איך אפשר לשחזר מועדפים של firefox אין לי גיבוי אבל יש לי את כל תיקיות ההתקנה האם יש קובץ שניתן להעביר כדי לשחזר אותם?

12. האם יש תוכנה כזאת?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  13. כשאני צופה בסרטונים באתרי אינטרנט זמן ה-BUFFER קצר מידי, ואחרי זמן לא רב של צפיה (מס' שניות) התמונה נתחילה להיות מקוטעת ורק שומעים את הסאונד. יש אתרים בהם צבירת המידע ב-BUFFER ממשיכה כאשר לוחצי םעל PAUSE, ואז אני פשוט לוחץ על PAUSE בהתחלה, ממתין לצבירה של וידאו ואח"כ מתחיל לצפות - וכך אין בעיה. באתרים אחרים, למשל של ערוצים 10 ו-2, כשלוחצים על PAUSE הצבירה נפסקת - והבעיה נשארת... השאלה שלי האם ניתן להגדיר בדפדפן או בנגן זמן BUFFER ארוך יותר. תודה מראש על ההתיחסות.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by idoky,

אני כבר ותיק בתוכנה ולפני כמה ימים נתקלתי בבעיה...כשאני מפעיל את התוכנה יש לי בעיה שכתוב בא"the system cannot find the file specified" ואז התוכנה לא עולה(ככה זה כל פעם) *כבר ניסיתי למחוק את התוכנה למחוק את הריג'יסטרי ולהתקין מחדש אבל עדיין יש את אותה הבעיה... מה לעשות? אני חייב את התוכנה הזאת, היא פשוט התוכנה הכי טובה שיש!!! תודה מראש עידו. idoky1@gmail.com

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by Money_Man,

כל פעם שNOD עולה בהעלאה של הווינדוס הוא עולה אבל במצב לא פעיל.. הוא רושם: לאחר מכן שאני לוחץ על START בAMON הוא רושם: ורק בניסיון השלישי הוא פועל..ועובר ממצב אדום לירוק...ככה זה כל פעם איתו וזה מעצבן... יש לציין שכמובן אמרתי לו להפעיל את AMON (שזה אומר שזה יהיה פעיל ברקע אבל בלי סריקה כלשהי נכון?) בעת עליית התוכנה באופן קבוע אבל לא ככה הדבר. מישהו נתקל בזה? הצעות?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by slrr,

אני צריך שתי תוכנות פקס ומקליט שיחות למודם של 56K מי שמבין יבין מה אני צריך...

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. אני מתאר לעצמי שאני רק לא רואה אותם...לא ? איך יוצאים מהתיסבוכת ? מישהו יודע? THX!!!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. אהלן ברשותי VISTA ULTIMATE, וכמו שידוע ה-DIRECTSOUND לא עובד בויסטה, אז שאלתי היא האם יש משהו חלופי וטוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. שלום לכם. ברשותי WINDOWS VISTA עם תוכנת אנטיוירוס NOD32 V3 וWINDOWS DEFENDER הפועלים תמיד ברקע. לא מזמן הורדתי וירוס למחשב בטעות, התוכנות מיד זיהו אותו ועצרו אותו מכל פעולה. כלומר שלחו אותו ל"הסגר". הסרתי את הוירוס מה"הסגר" בDEFENDER. השאלה שלי היא: אם אני בוחר וירוס שמופיע בהסגר של הNOD , ולוחץ על REMOVE (ראו תמונה), האם קובץ הוירוס נמחק לחלוטין מהמחשב, או שהוא נמחק רק מהרשימה בהסגר? שאלה שמטרידה אותי בקטע זה.. תמונה: תודה לעוזרים!! http://img367.imageshack.us/img367/1492/56329336hb9.jpg

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by boss,

אני לא מצאתי קובץ זהו כל זמן הודעות אזהרה מעצבן אותי..בבקשה עזרה לי... [attachment deleted by admin]

21. פתחתי משהו חדש ב TAB חדש ואני ממשיך עם החלון הנוכחי עדיין. ואז כשאני בא לגלול מטה זה לא עובד. אני צריך ללחוץ על משהו בתוך החלון ורק אז הגלילה עובדת. ממש מוזר. זה כאילו שהממשק עובד לTAB החדש ובגלל זה הוא לא גולל לי את העמוד הנוכחי.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. Started by charm,

שלום התקנתי היום XP SP2 באנגלית והתקנת אופיס 2003 גם באנגלית והכל סבבה אבל אחרי שהתקנתי את הנורטון system work 2003 המחשב עולה עם 2 שגיאות אחת אומר שהוא לא מוצא קובץ msvcp70.dll והשניה אומר שנורטון מזהה שינוי בתוכנה שיכול להיות התקפה או בעיה אחרת ויש לינק לאתר של נורטון לעוד פרטים ששם אומרים שעדכון (live update) יכול לפתור אבל הוא לא פתר וגם לא הסרה של הנורטון והאופיס והתקנה מחודשת לאחר ההסרה של הנורטון אין את הבעיה הזאת איך אפשר ששניהם יעבדו בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by ik_86,

אם איזה תוכנה אני יכול לערוך קבצי וידאו של DVD שאפשר לחתוך קטעים מהסרט?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by shronxx,

הורדתי את התוכנה וכאשר אני מעלה את ההתקנה מופיעה לי הודעה שלא נותנת לי להתקין את התוכנה....ואותה הודעה מופיעה כשאני מנסה להתקין תוכנות אחרות... הנה ההודעה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. שלום לכם!! לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי, אם זה לא הפורום הרגיל אז אני מצטער על הבורות. רציתי לשאול מספר שאלות על תוכנת גוסט. 1. איזו גירסה הכי חדשה יש לתוכנה הזאת קיום? 2. מה זה בעצם דיסק image, איך אני יוצר אותו? (ולמה הוא משמש אותנו). 3. ואיך אני עושה העתקת ארד דיסק אחד לארד דיסק שני? 4.ואם יש לכם לינק להביא לי שעונה לי על כל השאלות , אני אשמח מאוד. (רצוי בעברית). בתודה מראש בר לוי!!!

דיונים חדשים בפורומים