תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
איך אני עושה לייטסכרייב יש לי צורב מתאים ודיסקים מתאימים איך אני עושה זאת? אם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
פתחתי ערוץ במירק בקוויקנט. קוויקנט מסיבות שלי. עכשיו אני מנסה לשים אל בוט והוא אומר לי שאין רג'יסטרד אופס. עכשיו אני אופ שמה. כמה שאלות: למה אני אופ ולא המאסטר שמה? אחד אמר לי שאני צריך חמישה אנשים ו2 אופים כדי לקבל אל בוט. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אחים שלי שלום!!! איזה תוכנת אנטי וירוס הכי קלה ועושה את העבודה כמו שצריך... איזה הכי שווה להתקין.. ואיזה אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כשאני פותח ישום של ICQ, כמו הוספת תמונה שלי אז קופץ לי ERROR איך אני יכול לטפל בזה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מעוניין שיהיה מעבר אוטומטי בין visual plugins בלי שאני יצטרך לגעת במחשב. אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר שאלות מה זה aspi? ניתן לשדרג את nero לעברית אל עושים את זה? בconfigure לא מופעי עברית מותקן אצלי nero vision express ver 2.1.2.21 ואני לא מצליך לצרוב DVD הצורב שלי הוא מסוג toshiba sd-r5272 v1030 השמח לקבל תשובות זה לא בדיוק שאני לא מצליח לצורב הDVD לא מזה את מה שהוא צרב !!!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכ…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה הם שתי הקבצים האלו ? איך אני מעיף אותם אם צריך ? (כי לשלוח לסל מיחזור לא ניתן) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את התוכנה הזאת אבל יש לי בעיה אני לא מצליח לשמוע כלום, זה מנגן אבל לא שומעים. הקולות במחשב עובדים ככה שזה בתוכנה עצמה. הוא רושם לי OFF NO SOUND צרפתי תמונה כדאי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 ואבדתי את הדרייבר אני צריך דרייבר אם אתם יכולים לעזור לי אודה לכם מאוד
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היום רכשתי את כרטיס הג'יפורס הראשון בחיי. אחרי 5 רדאונים חשבתי שהגיע הזמן לרענן קצת. אני מחפש תוכנה לנתר טמפ' \ מהירויות מאוורר באופן דינאמי + אפשרות לבצע OC ולסרוק ארטיפקטים. משהו כמו ATT רק לג'יפורס. מצאתי את NTUNE, NVIDIA SYSTEM TOOLS, RIVA TUNER ועוד משהו עם TUNE. מה הכי מומלץ? (אין לי סובלנות להתקין אחת אחת ולשחק איתן)
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול עם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מכונה וירטואלית הכוללת Microsoft SharePoint Server 2007 & Microsoft Commerce Server 2009? אני ניסתי ליצור כזאת אך לצערי אני נתקל בקשיים בקונפיגורציה והפעלה של ה Commerce Server 2009, כלי הניהול שלו לא מצליחים להתחבר לי או שמתחברים אך יצירת תכנים ואובייקטים בהם לא מופיעים לי באתר על גבי הSharepoint וכן גם האתר עצמו אינו עובד בצורה תקינה. אם מישהו מכיר, התנסה ו/או יודע כיצד לתהתקין ולתפעל את המערכת הנ"ל, אשמח עם יוכל ליצור עימי קשר ולנסות לעזור לי. webmaster@htl.co.il בתודה מראש, חגי.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב אותו ולראות אותו על DVD? כי זה שמור בקובץ של התוכנה, וכשרוצים להעביר אותו לקובץ אחר זה לוקח אינסוף זמן
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדפדפן Maxthon כבר הרבה זמן, ומהתחלת השימוש שלי בו הייתה לי בעיה בשינוי שפת הכתיבה מעברית לאנגלית ולהפך. במקום פשוט ללחוץ על צירוף המקשים Alt+Shift, אני צריך ללחוץ בנוסף גם על מקש ה-Shift הימני. המחשב נוסף בבית שלי הבעיה לא קיימת (כמובן שבדפדפן Maxthon שמותקן בו). גם במחשב שלי בדפדפן IE הבעיה לא קיימת. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם יש תוכנה המנטרת ומייעלת ביצועי המחשב (מבחינת זכרון RAM וכד' ) המותאמת ל- windows 7.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הורדתי את גאבה קונסול לצורך תוכנה מסוימת שאני רוצה להפעיל את הקובץ 16 מגה הורדתי מהאתר עצמו וכל התקנה הוא אומר שיש בעיה בקובץ הקובץ הורד פעמיים ובוצע למחשב כיבוי והדלקה קובץ על הבעיה מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אתמול כשניסיתי לפתוח את המחשב הוא עלה וישר אחרי 2 דקות נכבה לבד בלי להתריע כלום. הנוד32 לא מזהה כלום. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם ..... הורדתי לפניי זמן מה אנטי וירוס של קאפרסקי ותוכנה להורדת מוזיקה של אימיול וכנראה בגלל שיש לי ויסטה הוא לא תומך בהם ואני רוצה למחוק את הקבצים האלו כי הם תופסים לי מקום אבל כל פעם שאני בא למחוק אותם קופץ לי חלון שמבקש ממני לאשר את הפעולה הזאת מה לעשות כדיי לאשר את הפעולה הזאת ולמחוק את הקבצים האלו מהמחשב הניייד שלי.... תודה רבה מראש על העזרה..... החלון שעולה לי אומר לי you need to confirm this operation
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
העליתי תמונה לשרת כדי לפרסם את הלינק באחד הפורומים. כאשר ניסיתי להשתמש בלינק כדי לראות את התמונה ראיתי X(איקס). כאשר אני שולח למישהו את הלינק הוא גם רואה X מה שאומר שהבעיה היא לא במחשב שלי. כאשר ניסיתי להעלות את התמונה לשרתים אחרים נוצרה לי אותה בעיה - מה שאומר שהבעיה היא לא בשרת. אז איפה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 19:38:07 יש לציין שהוא מודיע לי כי "התמונה הועלתה בהצלחה". ממש משגע אותי הקטע הזה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנת אופיס 2003 כשאני משתמש באאוטולוק ופותח מסמך WORD פתאום קופצת הודעת שגיאה שצריך להיסגר ויש אופציה לסמן וי אם אני מעוניין שהתוכנה תיסגר ותיפתח אוטומטית אך לא מצליחה לפתוח את עצמה שנית ללא תקלה. ביצעתי תיקון שגיאות של האופיס והבעיה נפתרה אך חזרה על עצמה לאחר יומיים-שלושה. שבוע שעבר הסרתי את כל תוכנות האופיס מהמחשב והתקנתי מחדש ושוב הכל היה תקין עד היום שהבעיה חזרה על עצמה.. מה יכול לגרום לתקלה ואיך מסדרים אותה אחת ולתמיד אודה מאוד לעוזרים ולמי שיש פתרון לבעיה המציקה הזאת בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לק"י לא מצליח להפעיל את הפלאג-אין שמאפשר לאנשים ברשימה לראות מה אני שומע אפשרתי פה אפשרתי שם - גורנישט מיט גורנישט לחינם . אנא עזרו לEB למצוא את התקלה,צבעו יפה את הציור...אה אופס...
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן ....הייתה תוכנה שקוראים לה Download Accelerator Plus והיא הייתה מורידה בצורה מצויינת , אבל מאז כל העידכונים של FIREFOX ןDAP אין תיאמות בינהם ובגלל זה אני לא יכול להשתמש בה. יש למישהו גירסה שכן עובדת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ABODE FLASH PLAYER 9 החדש .. בשביל WIN98 והוא פשוט לא עולה שאני נכנס לאתר ... ואני לא מצליח להשיג התקנה חיפשתי אני מיואש בבקשה יש איזשהי גירסא חדשה בשביל WINDOWS 98 ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני התקנתי את התוכנה superhardwareblocker ומחקתי אותה מהמחשב ועדיין זה נשאר לי במחשב הקובץ בשם dll .sabbho ואני לא יכול למחוק אותו כי זה אומר לי שמישהו אחר משתמש בקובץ הזה איך אני יכול לעקוף את זה ולמחוק אותו תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-