תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את הדרייבר למודם הבא: Terayon tj715x ניסיתי לחפש את הדרייבר בגוגל אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור לי במציאתו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי Vista Ultimate 64bit ומשום מה כשאני בא להפעיל AM3 זה רושם לי ישר שהתוכנה הפסיקה לעבוד והיא לא נפתחת (אין שום סימן של התוכנה מנסה להיפתח אלא הווינדוס ישר מביא את ההודעה). יש דרך לסדר?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב אלבום שלם, אבל הוא לא מחולק למספר קבצים של שירים, הוא כולו בתוך קובץ APE אחד. אני רוצה להשאיר את האלבום באותו הפורמט, אבל במקום שיהיה לי את האלבום בקובץ אחד, אני רוצה לחלק את הקובץ למספר השירים של האלבום במקור, כל אחד בנפרד. איך אני עושה את זה? פרטים של הקובץ:
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שאני מגדיל את הכתב עם הגלגלת והCTRL הוא לא שומר לי אותו אחרי שאני יוצא ממנו יש איזה דרך שישמור? כמו בFF? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
היי. אני מתחבר להאב מסויים ורוצה להוריד תקייה שלמה ממנו למחשב שלי.. אני עושה קליק ימני על התקיה ובוחר TRANSFER.... עד פה הכל בסדר. הבעיה היא שאחרי שיורדים כמה קבצים אז זה תמיד אומר לי באמצע שיש קובץ באותו שם בתקייה (אבל בגודל אחר) ומה אני רוצה לעשות עם זה ( להלחליף\ לשנות שם, לא להוריד...) זה קורה לי בכל הורדה אז זה כנראה משהו שאני לא ממש מבין בהורדה כי אני לא מוריד בדרךכלל באפ טיפי. אז אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה עזרה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. אם יש לי מעבד x64 אבל הwindows שלי הוא עבור x32 כדאי לי להוריד את הגירסה שתתמוך ב-x64? 2. האם התוכנה הזו מוחקת גם תוכנות מושתלות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שמעתי פעם שיש תוכנה כזאת שרושמת את כל מה שמי שהשתמש במחשב רושם למשל שאני נכנס ךפורום ורושם את המשתמש והסיסימא שלי ואז זה רשום בתוכנה כי אני חייב לגלות איזושהי סיסמא של אח שלי... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
פתאום זה התחיל, אני משתמש ב- Explorer 6, פתאום כל דבר שקשור ב-FLASH לא עובד לי דוגמאות : www.pogo.com הייתי משחק בו עד אתמול - www.tribalwars.net הדברים שם לא משתנים ב-LIVE כמו תמיד ויש עוד כמה דוגמאות רק אני לא חושב שמותר לרשום ת'אתרים האלה פה. מה זה יכול להיות ?! עריכה : הסתדר איכשהו, אפשר לנעול!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ואני מנסה להכניס את הקובץ GHO לצריבה אך הוא שוקל מעל ג'גה וכשאני שם דיסק דיוידי הוא אומר שאפשר רק בסידי רגיל לצרוב מה אפשר לעשות???
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם ..... הורדתי לפניי זמן מה אנטי וירוס של קאפרסקי ותוכנה להורדת מוזיקה של אימיול וכנראה בגלל שיש לי ויסטה הוא לא תומך בהם ואני רוצה למחוק את הקבצים האלו כי הם תופסים לי מקום אבל כל פעם שאני בא למחוק אותם קופץ לי חלון שמבקש ממני לאשר את הפעולה הזאת מה לעשות כדיי לאשר את הפעולה הזאת ולמחוק את הקבצים האלו מהמחשב הניייד שלי.... תודה רבה מראש על העזרה..... החלון שעולה לי אומר לי you need to confirm this operation
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי על אחד מהחשבים אצלי ברשת את התוסף של MEDIA PLAYER ה- MEDIA ENCODER, שאליו מחוברת מצלמה שאותה אני רוצה לראות על מחשב אחר ברשת. האמתי, אין תלונות והוא עובד מצויין אבל רק כאשר אני מפעיל אותו ידנית והוא נמצא כתוכנה פתוחה בשורת ההתחל השאלה שלי היא: כיצד ניתן להחביא את התוכנה ולגרום לה לעלות אוטמטי עם הWINDOWS מבלי שהמשתמש בכלל יבחין בעניין בתודה מראש, LeBron
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מערכת הפעלה-WINXP דגם של הלוח:ep-8rda3i דרייבר:SM Bus Controller הגעתי באתר שלהם לדרייבר אבל הקישור לא טוב,אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום!הורדתי משחק עם קובץ bin וגם עם קובץ cue ניסיתי לצרוב אותו בנרו כמו שמוסבר כאן ,אבל כשאני בא לפתוח את הקובץ cue הוא כותב לי : cannot open the file .ואחרי זה הוא כותב לי: an error occurred while loading the cue sheet file מה יכולה להיות הבעיה ,אם מישהו יעזור לי אני יודה לו מאוד,תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה ואני מחפש מדריך לתוכנה כדי לעשות קבוצות למשלוח דואר תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יצרתי קובץ image לאחר שהתקנתי אקס-פי וכל שאר הירקות אם זה רלוונטי,באפשרותי ליצור מחיצה hidden אני רק לא יודע מה צריך לעשות כדי לגרום למחשב להפעיל את השחזור ללא שימוש בתוכנה צד ג' האם אפשרי הדבר?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה האופציות הקיימות היום לעבוד עם שני מחשבים? אני תושב חיפה, עברתי לתל אביב לתקופה זמנית, ואני מעוניין לעבוד עם המחשב של חיפה דרך תל אביב. איזה תוכנות או אפלקציות אני צריך להריץ במחשב בחיפה ובתל אביב, כדי שאני יוכל לגשת לנתונים (אימיילים/ דיסק קשיח / עוד..) במחשב הנמצא בצפון? תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה וקלה לביצוע, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנת schedule שאני יכול להגיד לה לפתוח תוכנו מסויימות בזמן ומסויים ולסגור , וכאלה דברים אם יש אשמח להמלצה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתקין את דסק ההתקנה של מכשיר הפלאפון שלי אך בכל פעם שאני מנסה להתקין עולה שגיאה 6005 Setup has experienced an error. Please do the following: - Close any running programs - Empty your temporary folder - Check your Internet connection (Internet based setup) Then try to run your setup again. Error code: -6005 בחיפוש באינטרנט מצאתי שזו בעיה די מוכרת אך לא ממש הצלחתי להבין איך לפתור אותה. אשמח לעזרה בעניין. בברכה, עידן.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי חבר שמשתמש ב Remote Asisstance של Live Messenger וכשהוא רוצה לשלוח לי הזמנה לשליטה על המחשב שלו הוא מקבל הודעה שאין לו אפשרות לשלוח שליטה מרחוק מכיוון שהוא לא משתמש בגרסא האחרונה של מסנג'ר, הבעיה היא שהוא כן משתמש בגרסא של מסנג'ר ולמרות זאת הוא לא יכול לשלוח או לקבל שליטה מרחוק... איפה הבעיה? בעיה אחרת שהיא כבר קשורה אלי, יש לי בבית שלושה מחשבים, שניים מהם מחוברים לראוטר בצורה אלחוטית ועוד מחשב אחד ראשי שמחובר דרך כבל רשת לראוטר... כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב הראשי למחשב 1 שמחובר אלחוטית לראוטר אפשר לשלוח קבצים דרך האייסיקיו בלי בעיה אבל למחשב 2 מהמחשב הראשי אי אפשר. אני מקבל הודעה שאומרת Can't establish Connection מה בדיוק צריך להגדיר במחשב 2 בשביל שיוכל לקבל קבצי…
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד עם wm5 , מחפש תוכנה כגון בבילון שתתרגם בצורה טובה אנגלית לעברית ושתעבוד טוב עם wm5. תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש את אזוראוס, ואני רוצה להמשיך את ההורדות הישנות שלי אך אני לא מצליח!! מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שזה ימישך להוריד מאותו מקום ?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם אפשר לעשות שבעת קביעת פגישה באופן דיפולטי היא תשלח אוטומטית גם לכתובת מייל מסוים? כמו כן , האם יש אפשרות לעשות כלל שיאשר פגישות באופן אוטומטי כאשר הן מגיעות מכתובת מייל מסוים? תודה רבה רותם סלוצקי
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-