עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by piggy_thrower,

היי האם יש תוכנה חינמית דרכה ניתן לצפות בלבד בקבצי FH בלי שיהיה לי את FREEHAND על המחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by crazy man,

היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by yuraxp,

שלום רציתי לשאול,איך אני יוצר קבצים כאלה שאפשר להעבירם ל נגן? (אלו קבצים שמראים את מילות השיר) או שיש כבר קבצים מוכנים כאלה,אם כן מאיפה ניתן להורדם. תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. הורדתי איזשהו משהו שמחולק למספר קבצי RAR לפני שהספקתי להוריד את החלק האחרון, השרת מחק את הקבצים ביקשתי ממישהו שיעלה שוב, והוא העלה אבל עם סיסמא אחרת מהסיסמא שהיתה לקבצים קודם לכן עכשיו יש לי את כל הקבצים, אבל אם אני מנסה לעשות Extract דרך הקבצים הראשונים הוא נותן לי הודעה שהסיסמא לא נכונה בקובץ האחרון [הוא פשוט מפסיק את התהליך בלי לבקש ממני סיסמא חדשה או משהו] למישהו יש פיתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by shabo,

שלום.. מכיוון שלא הצלחתי לראות את משחק ה all-tar של האן בי איי שבוע שעבר החלטתי להוריד אותו מ bitcomet והבעיה היא שהקובץ דורש סיסמא על מנת לפתוח אותו ב winrar... קיבלתי קובץ מצורף שמסביר איך לקבל את הסיסמא אבל אני לא מצליח לעשות מה שכתוב... זה פשוט לא עובד.. מישהו יודע איך אפשר להשיג את הסיסמא בכל זאת? אולי אפשר לפרוץ את זה איך שהוא? או שמישהו הוריד את הקובץ ויודע את הסיסמא?

6. Started by lipa,

איך אני רואה אותו במחשב ? ואיך אני הופך אותו לקובץ AVI ?

7. שלום לכולם. שי לי קובץ MP3 אחד, ובתוכו כ 30 שירים. הקובץ שוקל כ 170MB וכשאני טוען אותו לנגן (WINAMP) הוא מעלה את הקובץ אך אין לי מבחר של כל השירים, כלומר אני שומע את הכל אבל אני לא רואה אותם בנפרד.. זה הכל דחוס לאותו הקובץ.. לכן איני יודע למה אני מקשיב.. לאיזה שיר.. לאיזה מספר.. מה שאני כן יודע זה שיש שם את כל השירים.. כי הם מופיעים בקובץ המידע .nfo אז שאלתי היא: האם יש איזו שהיא דרך "להוציא" את השירים מהקובץ הגדול כך שכל שיר יהיה קובץ בנפדר? *חשוב להוסיף שיש גם קובץ .cue שאם אני טוען אותו דרך הNERO אז הוא מראה לי את כל השירים בנפרד אבל כ-WAVים.. וגם אין להם שמות.. הכל זה Track 1 - Track 2 - Track 3 וכו.. אם יש את האופצייה הזאת אז אני חושב שיש דרך כלשהיא להוציא את …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by coolspot,

איך אני יכול להפוך xvid ל mpg ניסיתי כמה תוכנות אבל יש רק אפשרות מ divx ל mpg תודה מראש למי שעוזר :-*

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. שלום. יש לי אייריבר ואני מחפש איך לעשות את החיים שלי יותר קלים. יש תוכנה שיכולה להשוות תיקיות למשל יש לי תיקייה שקוראים לה English גם בתוך הנגן וגם על המחשב ואז זה יעביר את כל הדברים שיש על המחשב ואין על הנגן אוטומטית? ועוד שאלה יש אולי תוכנה שמגבה את המחשב וכשאתה רוצה אז זה מוסיף את כל הדברים החדשים שנוספו ממועד הגיבוי האחרון לגיבוי? מקווה שהבנתם את השאלות שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by neogod,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה. מזה I/O errors שהאנטי ווירוס מוצא? ואיך "מתקנים" את זה? והאם יכולה להיות התנגשות בינו לבין הנורטון אנטי ווירוס כאשר שניהם מותקנים על אותו מחשב?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  11. הייף האנטיווירוס חוסם לי קובץ מסויים ושאני אומר לו לא לעשות בקובץ כלום (בחלון שקופץ לי..) הוא לא מתייחס לזה (אני נכנס לרשימה של מה שהוא זיהה וכתוב על הקובץ נמחק..), אני עושה שיחזור לקובץ מהאנטיוירוס אבל אחר כך הוא מקפיץ לי אותה הודעה ואז הוא אומר שהקובץ ימחק סופית אחרי ריסטרט.. איך אני גורם לאנטיווירוס לא לגעת כלל בקובץ הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by aerosmith,

שלום, יש לי אימיול רגיל מ EMULE-PROJECT 0.47 או 0.48 ויש לי בו קרדיט ממש טוב כי שיתפתי המון.. לא מזמן הורדתי אימיול דיב DIV EMULE , וזה עובד על קרדיט חדש כי ההתקנה חדשה, השאלה שלי היא כזאת, האם אני יכול להביא את הקרדיט החדש שיפעל מהאימיול של הפרוג'קט אימיול לאימיול דיב? תודה ענקית לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב בחדר ורציתי לדעת איך אני יכול להפעיל רדיו מהאנטרנט שיפתח אוטומטי וינגן כשהמחשב נדלק?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by mmMigy,

שלום, אני צריך להגיש חיבור ובהוראות של העבודה גודל החיבור צריך להיות: רוחב 12 ס"מ, אורך 17 ס"מ. הייתי מוציא את החיבור על דף ומודד עם סרגל, אבל יש לי תחושה שזו הדרך הטיפשית לעשות את זה. האם מישהו יודע איך אני בודק אורך/רוחב בתוכנה עצמה? תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  15. שלום אני משתמש דיי חדש בפיירפוקס, וראיתי שיש אפשרות לשים סימניות במין קיצורי דרך כאלו בשורה מתחת לכל הכפתורים הרגילים של הפיירפוקס. אני שם שמה רק סימניות שאני צריך ליום יום ואת השאר רגיל ברשימה שיש ... הבעיה שלי זה שיש לי יותר מדי קיצורים לסימניות בשורה הזאת (את כולם אני צריך) ואחרי ששמים יותר ממה שהשורה יכולה להכיל, מופיע סימון של חץ בצד, ואז זה הופך את כל השורה הזאת ללא אפקטיבית בכלל השאלה שלי זה האם יש אפשרות להרחיב את השורה הזאת ל 2 שורות ? או שאולי אפשר להוסיף עוד אחת כזאת? או אם אפילו יש פלאג שכן מאפשר את זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by yonit,

ביצעתי אימג' לכונן C ואח"כ הגדלתי את כונן C על חשבון כונן D. כאשר באתי לבצע שיחזור של כונן C לא הצלחתי לבצע זאת. האם שינוי גודל המחיצה (הגדלתה ולא הקטנתה) לא מאפשר לבצע את שיחזור המחיצה באמצעות קובץ האימג' שבוצע על המחיצה לפני שינוי גודלה?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

השאלה שלי היא כזאת,נגיד כאשר מוגנים בפיירוול אז אי אפשר לקבל קבצים באיי סי קיו או לא לחסופם את האמיול ולהאט אותו .. כנ"ל לגבי ביטו'.וכאלה דברים איך אני מאפשר לזום האלרם לאפשר לתוכנות האלו לפעול כמו שצריך...? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  18. יש לי desktop 5000 כל פעם שאני לוחץ על PLAY או MEDIA המדיה פלייר נפתח...מישהו יודע איך לבטל את זה ולגרום לווינאמפ להיפתח?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  19. איך ניתן לשנות את קצב הפריימים כולל הסאונד של הסרט? נגיד סרט שקצב הפריימים שלו 23.976, איך ניתן לשנות זאת ל 29.970? ואם כן, אז יש תוכנה שעושה זאת עם סאונד תואם לקצב הפריימים כי לפעמים זה פשוט לא תואם. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by ofir38,

יש לי קישור של מפה שאני רוצה לשמור מהאתר WWW.D.CO.IL(דפי זהב) .. ושאני לוחץ לחצן ימני על המפה זה פותח אפשרות רק לSETTING וABOUT ADOBE FLASH PLAYER . אני רוצה לשמור את המפה בתור תמונה אצלי במחשב... כיצד אני עושה זאת? זה די דחוף אז אני יודה מאוד לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  21. האם מומלץ או לא מומלץ להשתמש ברשת KAD (קדמליה) באימיול ? מה הסיבות (אם כן או לא) ? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. שלום משהו יודע מתי צריכה לצאת הגסה הסופית של kaspersky 8??

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by satlan1,

הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by D.r Bit,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לדרישות מינמליות לתוכנה סוליד וורקס ועוד תוכנה שנקראת פ'רי חאנד בקשר לתוכנה האחרונה יש כזואתי ?

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  25. Started by hd500,

שלום. ראיתי שאפשר לשדר איתה לייב בבלוגים, או אפילו במסנג'ר עצמו. (שזה מזהה את זה כמצלמה, או משהו בסגנון) יעני שרואים את כל המחשב עצמו וכו'.. (שולחן עבודה, וכל פעולה שעושים במחשב) השאלה איך אני מתאים את התוכנה למסנג'ר? איך אני מפעיל במסנג'ר את זה, בשביל שיראו? כבר נכנסתי וסימנתי אנדליי על לייב וזה.. אבל אין, פשוט ללא הצלחה.. לא מצליח לשדר חי במסנג'ר.. אולי האם מישהו יודע איך להתאים את זה אחד על לשני? (אפשר גם לשדר במסנג'ר בלייב - בדוק!) אז מי שלא יודע , שלא יענה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים