תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לשדרג את האנטיוירוס הוא בודק אחרי שדרוגים והוא מוצא אבל בשלב של הורדת השדרוגים הוא מפסיק ונותן לי שגיאה מוסימת שיש בעיה... מישהו יכול לעזור לי? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לא מובנת עם תוכנת הדוא"ל Outlook Express. הבעיה היא עם אנשי הקשר. חלק מאנשי הקשר ( המחולקים לקבוצות ), מסומנים בכחול ( האייקון המופיע לצד השם ) ולא בלבן כמו מרבית אנשי הקשר. אותם אנשי קשר בכחול, מופיעים בתוך הקבוצות שלהם, אולם לחיצה על המאפיינים לא מובילה לאפשרות עריכה ( חסום ) ואם מסתכלים על הרשימה הכוללת של כל אנשי הקשר, הם לא מופיעים שם, כאילו לא נמצאים כלל ברשימת אשי הקשר שלי. ניסיתי למחוק אותם ולכניס שוב לאותה קבוצה והם שוב בכחול, ניסיתי למחוק ולהכניס לקבוצה אחרת, והם הפכו ללבן. אוסיף רק שאת הכתובות לא אני הכנסתי אישית, ולכן ייתכן שלא הוכנסו כראוי. אני עובד בדרך כלל עם Web Mail ולא לגמרי מתמצא בכל הקשר ל - Outlook Express, לפחות לא מעבר לבסיס. מישהו …
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך עושים בתוכנה שהכפטורים של מיקלדת האינטרנט יעבדו גם שם ולא רק ב מדיה פלאייר עם מישו יודע איך עושים שיתן הסבר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום המתאים בחודש האחרון מתרחשת אצלי תופעה מוזרה - כל תוכנת צפייה בDVD החל ב POWER DVD , WINDVD וכלה ב MV2PLAYER כולם נתקעות במשך למעלה מ- 5 דקות עד שהן מואילות בטובן להכנס לסרט. ומשעשו זאת כולן ללא יוצא מן הכלל פועלות ללא דופי בכל סוגי הפונקציות - מה קורה ? ניסיתי להוריד ולהתקין חבילות מקודדים שונות במחשבה שזו הבעיה, והאחרונה שבהן K- LIGHT MEGA KODEC שמלאה כל טוב אך הבעיה לא נפתרה מה אתם אומרים ? * דרך אגב כונן ה DVD שלי הינו NEC ND- 4550A המצויין שעבד יפה מאוד במשך שלושה חודשים עד כה
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגירסה החינמית של MAIL WASHER שהיא כבר ישנה ולא מתעדכנת אני מחפש תוכנה דומה וטובה לסינון מיילים תודה
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אם לא אז לפחות נגן DVD רגיל חינמי תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 10:51:02 תודה, מצאתי במאגר...[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 11:30:29טוב אז עכשיו אני צריך תוכנה שתעשה את הדי וי די region free משהו כמו anydvd. יש כזו חינמית?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זוכר שבזמנו [לפני 4 שנים ככה] הייתה תוכנה בשם GordianKnot או משהו בסגנון, שאיתה היה אפשר לקחת DVD מבלוקבסטר למשל, ולהמיר אותו לDVDRip באיכות טובה. כיום אני לא מצליח למצוא את התוכנה, ובכל מקרה היא עבדה רק עם DivX. אני מחפש להמיר עם XviD. מישהו יודע איפה אפשר למצוא תוכנה כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול בקשר לתוכנה Dmark 063: מה זה בעצם התוכנה הזאת ? מה היא עושה? שמעתי שזה לכרטיסי מסך אבל לא הבנתי בידיוק מה הכוונה. למה אני צריך אותה? אם יש מאמר בעברית אז מצויין! בתודה מראש בר לוי!!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כאילו שאלתי היא כזו : נכון נגיד שממירים את הסרט ל-VCD/SVCD אז זה עובר את ה-700 מגה בייט (דיסק רגיל לא DVD) יש איכשהו דרך להגדיר לו שיצרוב את הסרט על שני דיסקים פשוט שיצרוב וימשיך את הצריבה בדיסק שני..? או שאין כזה דבר וזה רק נשמע פשוט במילים ? תודה על התשובה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
למישהי שאני מכיר יש בעיה שכל פעם אחרי reboot או הפעלה מחדש של ה-IE, היא צריכה לשנות את ה encoding על מנת לראות עברית, אחרת היא רואה ג'יבריש. ניסיתי לעבור איתה על כל הגדרות השפה שאני מכיר והכל תואם לשלי ולי אין את הבעיה הזאת. השאלה שלי זה האם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה ? ובלי להציע לה לעבור לפייר פוקס, היא מעוניינת להשאר עם ה-IE. בתודה, גל.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הממ התקנתי שני תוכנות מהמומלצים של הפורום. iconpackager - תוכנה כזו שמשנה את האייקונים במחשב ליותר יפים. ותוכנה בשם xp repair pro שהנליצו עליה במומלצים גם. תוכנה שסורקת את הווינדוס ומסירה דברים מיותרים. בכל מקרה את התוכנה של האייקונים הסרתי כי בסוף לא רציתי אותה. בכל מקרה מאז שעשיתי את המהלך הזה וריסט - המראה של המחשב נהיה מכוער כזה. כל הגופנים נראים מוזרים. כל המראה של הטקסט במחשב נהיה שונה ומכוער כזה. מה עושים כדי להחזיר את זה בחזרה ? נכנסתי למאפייניים - system - advanced- performance options - visual effects וסימנתי שם הכל בוי בחזרה. וזה לא עוזר..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה להיכנס לכל מיני קישורים באינטרנט והוא לא נכנס למשל האתר יד 2 אם אתם מכירים. הקישור של המודעות של ה"חם בלוח" אני לוחץ ולא נכנס והתמונות של הרכבים. מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין שיהיה מעבר אוטומטי בין visual plugins בלי שאני יצטרך לגעת במחשב. אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי DirectX9.0B ואני רוצה לשים את C. אבל אני לא יכול,אני חייב להסיר את הדירקט הקודם. איך אני מסיר אותו??? תודה רבה. נאור.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, אני מקווה שאין פה איסור לדבר על תוכנות שיתוף, אני בכל מיקרה חדש ואני לא בקיא עם החוקים אז בבקשה אל תשימו לי באן מנהלים (-: השאלה שלי היא כזו - יש לי ראוטר והבנתי מחבר שזה פוגם בשיתוף הקבצים באימיול ושהתוכנה לא תפעל כראוי ותמצא את כל הקבצים שבשרת - מה שרואים באימיול ויזואלית ככיסוי שחור על העיניים של החמור. חבר שלי אמר שיש הגדרות שמסדרות את העניין ושאני צריך לשאול אנשים עם יותר היכרות עם התופעה. יש פה כאלה? אני אשמח לעזרתכם, תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר... הוא נתן לי קובץ וורד רווי סגנונות ומספורים. כמובן שכלום לא עובד כמו שצריך כמו שקורה בדר"כ. עד עכשיו לא עבדתי עם styles ואני מבין שרק משם תבוא הישועה. למישהו יש קישור לאיזה מסמך טוב שיסביר לי לאט לאט מה עלי לעשות? אני לא מבין אם אני צריך לייצר template חדש ולהעתיק את תוכן הקובץ לשם או שמא עלי לנסות לתקן את הסגנונות הקיימים? איך עובדים עם העניין הזה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב-nod32 ורציתי לנסות את bitdefender כי אומרים שהוא טוב כל מני מקומות. שמתי לב שהמחשב והאינטרנט נהיו איטיים פתאום. אני לא יודע אם זה וירוס או adware כי סרקתי עם bitdefender, adaware ו-spybot וזה לא מצא כלום. אז רציתי לשאול: האם אתם משתמשים\השתמשתם בbitdefender והמחשב נהיה איטי ועמוס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המרתי קובץ בתוכנה ועכשיו אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ. איך אני מוצא אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי התקנה, אין לי מושג איפה אני ממקם כל קובץ ומה עושים אנשים שיכולים לעזור בנושא מוזמנים להשאיר כאן הודעה או ליצור איתי קשר במסרים\איסי וכו... עריכה: לא משנה הסתדרתי (:
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תודה לאנשים. התוכנה ממש מוזרה, לפעמים היא מורידה לי על 70 ק'ב, ואז לאט לאט היא יורדת וחוזרת. בקיצור למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים שבכל ראש עמוד תהיה כותרת עליונה קבועה וגם מספר העמוד. באופיס הקודם הייתי עושה את זה בקלות. אבל ב-2007 אפשרות אחת מבטלת את האחרת, כלומר או כותרת עליונה או מספר עמוד...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם גם ככה אני הרוב בבית ....עדיף לי לחייג מסקייפ לפלאפון או מהפלאפון לפלאפון ...? הרי פלאפון לפלאפון זה 42 אגורות יוצא לי . כמה זה יוצא לי בסקייפ ? אולי ישתלם לי לעבור .....(או בכלל אם יש תוכנה עדיפה יותר או בכלל בכלל חינמית לגמרי שלא ידוע לי עליה אז תנו הצעות) תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב אותו ולראות אותו על DVD? כי זה שמור בקובץ של התוכנה, וכשרוצים להעביר אותו לקובץ אחר זה לוקח אינסוף זמן
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שאני מתעסק עם הרבה טאבים במקביל, בעיקר ברקעים. השימוש בזיכרון קופץ לרמות היסטריות, ונשאר למעלה גם אחרי שאני סוגר את כל הטאבים הינה לדוגמא הייתי באתר SKINS.BE ופתחתי הרבה טאבים במקביל, שמרתי את התמונות, סגרתתי הכל וחזרתי לזון השימוש בזיכרון עומד על 180,280 K לפי מנהל המשימות. אם אני סוגר את המוזילה ופותח מחדש אז כמובן שזה צונח חזרה להתחתי זה קורה תמיד, בכל המחשבים, בכל גירסאות הפיירפוקס שניסיתי, ככה שזאת לא בעיה מסויימת עם המחשב\גירסא\מערכת הפעלה\אתר מסויים וכו... רב תודות
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם יש תוכנה המנטרת ומייעלת ביצועי המחשב (מבחינת זכרון RAM וכד' ) המותאמת ל- windows 7.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-