תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי Vista 64bit SP1, בזמן האחרון יש לי ריסטרטים כל כמה ימים בערך. כבר כמה אנשים אמרו לי שזה קורה גם להם בגלל הקספרסקי, איך אני יכול לגלות את מקור הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חיפשתי איפה אני יכול לשלוט בAUTO COMPLETE בIE, על מנת שלא להזין סיסמה בכל מקום שלא מושלם אוטומטית אחרי שם המשתמש. נכנסתי לTOOLS ושם ל-CONTENT ואז ראיתי שם אפשרות של MY PROFILE ב"PERSONAL INFORMATION". להפתעתי הרבה, ראיתי שם שתי אפשרויות- ליצור פרופיל חדש, או לבחור אחד מעשרות כתובות שהופיעו לי שם, כנראה שהן נלקחו מ"אנשי הקשר" באאוטלוק (לא זיהיתי חלק מהן, אבל לא משנה כרגע). בכל אופן, בעייתי היא שסימנתי אחד מהם, סתם כדי לראות מה קורה, ואז נפתח לי כרטיסו של אותו איש קשר, על כל פרטיו, רק שעכשיו, במקום לאפשר לי לחזור לנקודת המוצא (שאינני יודע מה היא בעצם הייתה), הוא פותח לי את MY PROFILE ישר בתוך כרטיסו של אותו איש קשר, מבלי לאפשר לי לראות את הרשימה שוב, ומבלי לאפשר לי לשנות את…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להפוך קבצי OGM ל-AVI? ניסיתי כבר virtual dub, winAVI ו-open video converter. אף אחד לא הצליח. אני מעדיף דרך עם ככה שפחות שלבים. אני יודע שיש דרכים לפצל אודיו ווידאו ואז לחבר.. אני מעדיף שלא תכתבו את זה. זה מסובך.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מי עוזר לי בבקשה? פעם ראשונה שאני מתכנן אריזת דיסק - עם הנרו והכל נח בתוכנה הזו - רק מה? האותיות שאני כותב בשמות השירים למשל - יוצאות בכתב ראי === הפוכות!!! למ זה קורה? ואיך מסדרים את זה? :s05: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני יודע שצריך להפעיל את התוכנה פעמיים אבל איך עושים את זה? או שעדיף לבדוק מאמץ עם תוכנה אחרת..
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכ…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אבא שלי התקין במחשב את התוכנה SANDRA PRO ואמר לי לא להחליף אותו הבעיה שאני לא יודע איך משתמשים בו ואבא שלי טס לחו"ל ולא יחזור עד לעוד חודש מישהו יכול לעזור????
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבירור שמות של בעלי פלאפון הכוונה למידע על הלקוח שם פרטי משפחה וכו'.. תוכנה רק בשביל לגלות מידע על מספרי פאלפון לא טלפון רגיל תודה !
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בצורב DVD של חברת LG, ובתוכנת צריבה של NERO. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD שתכולתו 4.7 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה בה רשום שאני יכול לצרוב רק עד 4.4 ג'יגה. איך זה יכול להיות, אם רשום במפורש על הדיסק שתכולתו 4.7 ג'יגה?! מישהו נתקל בבעיה? אם כן, איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון בטינטרנט ולא משנה באיזה אתר אני רואה את הוידאו במטושטש בצבעים של ירוק וסגול וכחול אם את ם יודעים למה אני מתכוון. איך אני מסתר את זה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות: 1. האקספלורר לא עובד משום מה (לא מציג כלום כשאני פותח אותו ואחרי זמן ארוך מציג הודעת שגיאה) 2. ב-firefox אני לא יכול לראות בצורה טובה חלונות שמותאמים לאקספלורר. אשמח אם תוכלו לפתור לי לפחות אחת מהבעיות.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היום רכשתי את כרטיס הג'יפורס הראשון בחיי. אחרי 5 רדאונים חשבתי שהגיע הזמן לרענן קצת. אני מחפש תוכנה לנתר טמפ' \ מהירויות מאוורר באופן דינאמי + אפשרות לבצע OC ולסרוק ארטיפקטים. משהו כמו ATT רק לג'יפורס. מצאתי את NTUNE, NVIDIA SYSTEM TOOLS, RIVA TUNER ועוד משהו עם TUNE. מה הכי מומלץ? (אין לי סובלנות להתקין אחת אחת ולשחק איתן)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי במדור ההורדותוגם אתרי תוכנות שונים ולא מצאתי שום תוכנה שעושה Capture למסך תוך כדי משחק, אבל Capture של ווידאו. תוכלו אולי לתת לי שם של תוכנה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדפדפן Maxthon כבר הרבה זמן, ומהתחלת השימוש שלי בו הייתה לי בעיה בשינוי שפת הכתיבה מעברית לאנגלית ולהפך. במקום פשוט ללחוץ על צירוף המקשים Alt+Shift, אני צריך ללחוץ בנוסף גם על מקש ה-Shift הימני. המחשב נוסף בבית שלי הבעיה לא קיימת (כמובן שבדפדפן Maxthon שמותקן בו). גם במחשב שלי בדפדפן IE הבעיה לא קיימת. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום! אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני נכנס לאתרים מסוימים (gmail למשל): A script on this page is causing IE to run slowly. Your computer may become unresponsive אכן המחשב מתחיל להאט. ניקיתי כבר את כל ה - spy וגם הרצתי אנטיוירוס. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
פעם הייתה לי תוכנה טובה, רק אני לא זוכר את השם כל כך, UVCR , IVCR, לא יודע משהו בסגנון, היא מקליטה וגם אפשר לקבוע את ה-BITRATE ועוד כל מיני דברים, עם מישהו מכיר את השם, אשמח לקבל אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC (המחשב הקטן שמשמש בד"כ גם כמערכת קולנוע ביתית) ובין היתר יש בו כונן של קורא כרטיסים של SD SM MS וכד'. העניין הוא שמצד אחד כשנכנסים למחשב שלי ואז מוצגת רשימת הכוננים הקיימים יש משהו כמו 4 כוננים לא מוכרים שבדיוק תואמים למספר החריצים בקורא הכרטיסים, בנוסף, הנורה הירוקה בקורא הכרטיסים דולקת תמיד - כלומר הכונן מחובר באופן תקין. מצד שני, כאשר אני מכניס כרטיס כלשהו לכונן אין שום אזכור לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. אני מאמין שזוהי בעייה של דרייבר שחסר לי - אם כן, אודה למי שיוכל לשלוח קישור לדרייבר שכזה. במקרה הכי גרוע צריך כנראה להגדיר בביוס את הכונן דבר שלא נראה לי הגיוני כי הכוננים מוגדרים עקרונית.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם ישנה גירסה של התוכנה שהממשק שלה באנגלית ולא באיטלקית או ווטאבר? התוכנה עושה את העבודה אבל מרגיז שהשפה לא מובנת. אולי כדאי לקחת קורס באיטלקית...?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי: intel d975XBX2(bad axe 2) haaaa אני מחפש בנרותתת את הדרייבר מצאתי משהו ולא עובד לי :\
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לתרגם מילה מתוך "פנקס רשימות" באמצעות ctrl+מקש ימני בעכבר הוא לא מצליח להכניס את המילה לתוכנה. בקובץ וורד ודפדפן אינטרנט זה עובד מצויין רק בפנקס רשימות ובכתבן יש בעיה. אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קודם את אלו של הלוח אם ואחר כך את אלו של הכרטיס מסך נכון???
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקבץ CODECS מעודכן. מאיפה אפשר להשיג? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי אנשים... לפני מספר ימים התקנתי במחשב שמותקן עליו WIN2000 את כל האינטרנט ואת כל האפדייט אפשרי אחר ,הבעיה היא שהתקנתי באנגלית .... איך אני יכול לשנות את זה לעברית (שהכל יראה בעברית ויהיה כתוב בעברית ) בOUTLOOK...
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
העליתי תמונה לשרת כדי לפרסם את הלינק באחד הפורומים. כאשר ניסיתי להשתמש בלינק כדי לראות את התמונה ראיתי X(איקס). כאשר אני שולח למישהו את הלינק הוא גם רואה X מה שאומר שהבעיה היא לא במחשב שלי. כאשר ניסיתי להעלות את התמונה לשרתים אחרים נוצרה לי אותה בעיה - מה שאומר שהבעיה היא לא בשרת. אז איפה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 19:38:07 יש לציין שהוא מודיע לי כי "התמונה הועלתה בהצלחה". ממש משגע אותי הקטע הזה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום. כשמורידים קובץ באינטרנט אקספלורר נפתח חלון עם אפשרות לשמירה של הקובץ או פתיחה, ובטעות סימנתי בחלון הזה את האפשרות שיותר החלון לא יפתח, אלא שההורדה תתחיל אוטומטית, והקובץ יפתח מיד בסיום.. איך אני מחזיר את זה אחורה? שזה כן יראה לי את החלון עם האפשרויות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-