עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. גירסה 4.51 WMV, חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת. עדכנתי CODECS אבל זה לא פותר. מישהו התגבר על הבעיה? נ.ב בשאר התוכנות זה לא קורה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. בבקשה אם תוכלו תת לי לינק ל : עידכון firmware לצורב DVDRW מדגם nec 3550 . ( נ.ב : אם זה לא המקום לבקש,נא להפנותי למקום הנכון תודה . )

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. Started by D-Bang,

החלטתי להסיר את הנרו לטובת אשמפו אבל עכשיו אני בבעיה כי אני רוצה לצרוב על DVD-RW ואין לי תוכנה שתומכת בכך יש אפשרות להוריד INCD בנפרד? או אולי תוכנה דומה? תודה.

4. Started by yaron1000,

אני צריך תוכנה שיכולה לצרוב כמה סרטים בפורמט AVI לDVD 1 בפורמט DVD מה שNERO צורבת לא פועל ו ב CopyToDVD אני רק מצליח לצרוב סרט 1 מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by OFIRLEVY66,

איך אני מעתיק שירים מדיסק במדייה פלייר 11(ב10 זה פשוט)?

6. Started by מהיר^ועצבני,

אני צריך תוכנה להקליט שירים מהאינטרנט. נגיד אני נכנס לאתר ויש שיר ברקע אני רוצה להקליט אותו למחשב שלי. איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  7. Started by moris,

היי! הסבירו לי בבקשה הגדרות אלה בתוכנת גיבוי אקרוניס: עוד אחת: המון תודה! נ.ב- האם אחת מהגדרות אלה מונעות פתיחת קובץ גיבוי במחשב אחר?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by shabis,

קניתי לפני חודש ,הכנסתי דרייברים מהדיסק המקורי המצורף והכל עבד ללא בעיות. בימים האחרונים החלה לצאת הודעת שגיאה : RTHDCPL.EXE ILLEGAL SYSTEM DLL RELOCATION בדיקה קצרה הראתה שמדובר ברכיב האודיו של הלוח. האם יש מישהוא היכול לפתור את הבעייה?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by nim901,

היי, אני מחפש כל מני עזרים לאיטונס - למשל תוכנה שתוסיף ARTWORK לכל השירים או תוכנה שתוסיף את כל המידע שחסר על השיר (אמן מבצע, שנה, BPM וכ'ו) או תוכנה שתוסיף מילים לשירים. מצאתי תוכנה אחת לARTWORK, קוראים לה TuneSleeve אבל צריך לשלם ולכן אני מחפש אלטרנטיבה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. בכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא מנסה למצוא לו דרייברים מתאימים. בפעם הזו שהתקנתי את הוינדוס הורדתי דרייברים חדשים לכל ההתקנים. עדכנתי את הביוס, הורדתי את דרייבר הצ'יפסט האחרון ללוח האם ויש לי דרייבר מעודכן לכרטיס המסך. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט של המחשב: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box 710 SKYPC Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Palit ATI RX1600PRO GOLDEN Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory *2 Westren Digital 160 sata Creative Audigy 2 value

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by [NOS],

טעות

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by katkato,

שלום התקנתי את התוכנה drivescanner2009 מהאתר הרשמי שלהם http://www.liutilities.com/products/driverscanner/ עכשיו קבלתי את השגיאה 2343 שיש בתמונה למטה למישהו יש רעיון איך לפתור את זה ? מישהו עם ויסטה יכול לבדוק אם הוא מקבל את אותה שגיאה ? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. שלום. אני מנסה להסתנכרן עם ה-GMAIL שלי לאאוטלוק אבל זה לא נותן שום אופציה. יכול להיות שזה אאוטלוק ישן? יש גירסה חדשה אולי? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  14. Started by nitz12345,

לא יודע אם זה המקום לדון בזה כי אני לא בדיוק יודע מה זה... יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים כמו www.mp3000.net והאיסייף הזה לא מרשה לי... הוא פשוט פותח אתר עם כתובת בריבוע כזה ואומר שאיסייף חוסם את זה בגלל בלה בלה בלה... מה אני עושה עם זה ? גם אם האתר הזה מלא ווירוסים והכל זה לא משנה... זה הפרנציפ שאין לי את התוכנה או את הדבר הזה בשומקוםםםם לא ברג'יסטרי ולא בהוספה הסרה... מה אני עושה? אגב שידרגתי מאינטרנט אקספלורר 6 ל-7 ועדיין זה עושה לי את זה ולא בא לי להחליף דפדפן אני נהנה מזה והוא טוב בשבילי

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. היי, האם אפשר להגדיר בתוכנות סינכרון למינהם לסנכרן קבצים ספציפיים? תודה,

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260267,00.html --ויקיפדיה-- אני היחידי שחושב שלא כדאי לשדרג כ"כ מהר?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש באמיול פלוס ואני מקבל ממנו הודעה כזאת: "WARNING! You are sharing 60 files. This can be excessive for some servers. Please reduce your share if you have "problemsconnecting or staying connected למה הכוונה בדיוק לא הבנתי, הרי צריך לשתף כמה שיותר לא?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. מה המצב? אוקי קורה לי בכמה וכמה פורומים וזה די מציק.. נגיד אני גולש בזון מתחבר למשתמש ואחרי שאני עושה ריסטרט הוא דורש ממני להתחבר שוב..וקורה לי בכול הפורומים שאני צריך להתחבר כול פעם מחדש לא קורה רק אחרי ריסטרט גם אחרי כמה זמן על המחשב זה מתנתק לי מהמשתמש למישהו יש פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  19. יש לי בעיה... http://img30.echo.cx/my.php?image=10ex.jpg (תראו ברקע הרצתי איזה בדיקה של סימנטק וזה עשה לי את זה אבל יש עוד כמה תוכנות או משו אחר שאני מפעיל וזה פתאום קופץ לי ויוצא לי).. אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת בבקשה אני חייב עזרהה...

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by ladani22,

אני מחפש תוכנה להעברת נתונים מהמירס למחשב בתודה מראש למוצאים

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. הבעיה היא כזאת: התקנתי את אימיול גירסא 4.2 של Lionetwork, שיניתי הגדרות על-פי מדריך. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט דרך מחשב שני ברשת, ללא נתב. הוספתי ב- Windows Firewall תחת exceptions את הפורטים שהאימיול משתמש בהם, כולל השניים הראשיים (4672 ו- 4612 אם אני זוכר נכון). בכל מקרה, לוקח לאימיול משהו כמו 3 דקות עד שהוא מתחבר (אם בכלל!) וכשזה קורה הוא עם low id. מה עוד ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by dudi89,

שלום, יש לי את ESET Smart Seccurity שזה בעצם NOD32 החדש בעיקרון הוא בא עם firewall ואני רוצה להתקין גם firewall אחר COMODO Firewall ושאני מתחיל להתקין רשום שאסור שיהיה פרסונל פייראול חוץ ממנו האם ניתן להתקין את ה comodo בנוסף לפירראול של הנוד 32 ?! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  23. ובכן, המפרט בצד, קודם כל. למה לעזעזל כשאני מעלה תמחשב לוקח לNOD32 לעלות כ30 שניות!?!? כשבמחשבים אחים זה לוקח 5 שניות? דבר שני, לא יצרתי 2 כוננים קשיחים, ז"א יש לי רק C, איך אני פותח עוד בצורה תקינה ושתעבוד סבבה???? תודה לכל העוזרים!! אם יש לכם עוד טיפים אשמח לשמוע!!!!!

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. כיבתי את המחשב, והדלקתי אותו במוצאי שבת, לפני שהמחשב עולה לשולחן עבודה יש מסך כחול עם רשימה ארוכה [איאפשר להספיק לקרוא] ואז המחשב עושה ריסט . וכך זה חוזר על עצמו. אז כיבתי את המחשב לגמרי והדלקתי ואז הצלחתי להכנס לשלוחן עבודה. במנהל משימות אין לי פתאום את שם המשתמש שלי [תמונות] הדפדפן לפעמיים קופא, בין Explore בין Maxthon . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by holly man,

שלום לכולם ושנה אזרחית טובה יש לי מנסגר 6.1 יש מספר משתמשים במסנגר שנכנסים אליו איך אני מסיר את המשתמשים האילו זאת אומרת שאני נכנס בחשבון אחר קיימים לי גם חשבונות לא רצויים ואני לא יודע איך להסיר אותם שיהיו רק משתמשים רלוונטים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים