עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה בתוכנת הביטרונט Azurus התוכנה מציגה את עצמה כ חסומה על ידי הפיירוול שלי אבל אני לא רואה את זה רשום בהגדרות הפיירוול ובגלל זה התוכנה לא מצליחה להוריד מהר אז אם מישהו יודע למה התוכנה עושה את זה או איך להגדיר את הפיירוורל שלי זה ממש יעזור לי אם הוא יסביר פה איך לעשות את זה תודה מראש לכול העוזרים.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by s432,

שלום לכל החברים לפורום אני מחפש תוכנה שממירה קובצי סרטים מפורמט AVI לפורמט MOV פורמט של quick time בבקשה תעזרו לי אני חיייב את התוכנה הזו אני כבר חופר באינטרנט כמה ימים לא מוצא תוכנה כזו ..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by DXM,

חבר שלי נדבק בוירוס מאתרפייסבוק (ככל הנראה). לפי מה שהבנתי ממנו הוא מקפיץ לו מלא התראות אלרט והוא נדבק אחרי שפתח חלון של איזה מישהו שביקש להיות חבר שלו (או ביקש לשלוח לו תמונות או משהו בסגנון)ץ הוא ביקש ממני שאבוא לראות מה אוכל לעשות, עכשיו אם משיהו מכיר את הוירוס יכול לתת לי עצות מה לעשות או מה לא לעשות אז תודה רבה. *עוד לא הייתי אצלו אני מחכה שהוא יתקשר אלי ואז אבוא אליו.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. Started by nmt10,

לאחרונה התקנתי אקספלורר 7 אך באנגלית האם יש אפשרות להפוך אותו לעברית או להתקין חדש ואיך? תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. אני צריך תוכנה שמקליטה את המסך בזמן עבודה שיוצרת את זה כקובץ ויצאו שבעצם בוא רואים את העבודה שעשיתי זה לצורך הדרכה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. Started by מאור247,

מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by Alex89,

אני לא זוכר את כל המיקרים אבל לדוגמא כתבות וידיאו ב YNET לא עובדות שצלי

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by Psychedelic,

יש כזו חיה? אם כן אשמח לקבל לינק, תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. אני לא מצליח לשדרג את האנטיוירוס הוא בודק אחרי שדרוגים והוא מוצא אבל בשלב של הורדת השדרוגים הוא מפסיק ונותן לי שגיאה מוסימת שיש בעיה... מישהו יכול לעזור לי? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. מישהו יודע אפיה למצוא את התוספת לWIN98 שמאפשרת להשתמש ב DISK ON KEY? אני יודע שזו מערכת הפעלה ישנה מאוד זה לא בשביל אלא בשביל חבר אני לא בטוח שדבר כזה קיים אולי יש לכל דבר מסוים דרבייר תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. יש לי 2 יוזרים אחד שלי אחד של אחי ואני צריך לדעת מה הוא עשה..כי הוא בד"כ זה שהורס תמחשב יפה שלי שקיבלתי ליומולדתתתתת...יש תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by LazyBurger,

יש לי סרטון מפורמט GP3, הבעיה היא שהוא מסובב , ואני צריך תוכנה שתסובב אותו ב180 מעלות ותשנה לMPG או כל פורמט שאפשר להעלות ליוטוב. חיפשתי בגוגל יוצאים לי דברים מסריחים ולא קשורים. תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. Started by bigdedi,

שלום יש לי אימיול שבמקביל אליו פועלת התוכנה KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 הבעיה שהפיירוול כנראה חוסם את הפורטים שהאימיול עובד איתם. האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את הפורטים בקספרסקי? דרך אגב יש לי גם מודם שפועל על כרטיס רשת . בנוסף בכל הפעלה של האימיול אני מקבל LOWID.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. אני מעוניין להקליט את כל מה שמתרחש לי במסך בתצורה של סרט לצירכי הדרכה תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. שלום אשמח לקבל עזרה איך אני מוחק את הערכים האלה -- לא אוהב שנשמרים דברים כאלה בשמחשב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by ex_,

היי אני משתמש בגירסה החינמית של MAIL WASHER שהיא כבר ישנה ולא מתעדכנת אני מחפש תוכנה דומה וטובה לסינון מיילים תודה

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by Alex89,

משום מה אני לא יכול לקבץ ביחד שיחות כלומר, שכל השיחות יהיו בחלון אחד. האפשרות הזאת ניראת אצלי בצבע אפור(DIABLED) ואני לא יכול לעשות כלום. למישהו יש מושג איך אני יכול להפעיל אותה???

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. אם לא אז לפחות נגן DVD רגיל חינמי תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 10:51:02 תודה, מצאתי במאגר...[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 11:30:29טוב אז עכשיו אני צריך תוכנה שתעשה את הדי וי די region free משהו כמו anydvd. יש כזו חינמית?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. שלום לכולם התקנתי לעצמי את המחשב והכל פועל כמו שצריך חוץ מבעיה קטנה כשנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו (למשל ערוץ 10) את הוידאו רואים כאילו רק בארבע צבעים בצורה מטושטשת ופסיכדלית קצת יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה ? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by No_Man,

חבר לי פירמט לא ממזמן והוא צריך את הדריברים של הלוח אם אבל לא מצאתי בשום מקום. הוא צריך דריברים של ה-SATA כי הוא לא מצליח להתקין את הוינדוס (הוא לא מזהה את ה-HDD). מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריברים (בדקתי באתר היצרן), ואיך אני משתמש בהם? יחד עם הלוח הוא קיבל דיסק, כשהוא עשה בוט מהדיסק הוא קיבל 4 אפשרותיות בחירה, 3 מהם לא רלונטיות לנושא ועל אחת היה רשום משהו על RAID Controler. זה קשור לזה ? יכול להיות שה-SATA שלו מחובר דרך בקר RAID ? ד"א בדקתי בביוס אם יש אפשרות לעשות שהוא ישתמש ב-SATA כ-IDE אבל לא מצאתי . . . או שלא ידעתי לחפש. . . מישהו יודע אם הלוח שלו תומך בזה, ואם כן אז איך אני משנה ? סוג הלוח: ASUS P5RD1-VM Chipset: ATI Radeon Xpress 200 (לא יודע אם זה קשור…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by Dj BeN Co-N,

שלום חבר'ה .. אז ככה יש לי בעיה בנרו שאנני יודע מה היא אני לא מצליח להכניס שירים אפשר לצרוב רק DATa מה היא הבעיה תיראו .. http://img509.imageshack.us/img509/1055/image63vm.jpg

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by snop,

כאילו שאלתי היא כזו : נכון נגיד שממירים את הסרט ל-VCD/SVCD אז זה עובר את ה-700 מגה בייט (דיסק רגיל לא DVD) יש איכשהו דרך להגדיר לו שיצרוב את הסרט על שני דיסקים פשוט שיצרוב וימשיך את הצריבה בדיסק שני..? או שאין כזה דבר וזה רק נשמע פשוט במילים ? תודה על התשובה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. אם ישי כרטיס מסך GEFORCE 7900 GS

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by alfus73,

שלום רב, הסרתי את תוכנת ה- daemon מהמחשב שלי ובצעתי Restasrt. מרגע זה, בכל Restart שאני מבצע קורים הדברים הבאים: מסך win Xp עולה, אני מקבל את מסך בחירת המשתמש, ה-Icons מוצגים, פתאם שולחן עבודה מציג לי את סמלים ברזולוציה גבוהה, לאחר כדקה הרזולציה מתעדכנת לנכונה, שורת המשימות נעלמת לי ורק לאחר כדקה היא מופיעה שוב. כל אתחול של המחשב לוקח כשתיים שלוש דקות. התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, הסרתי תוכנות אחרונות שהתקנתי, בטלתי את הדרריברים של מצלמת הוידאו,הפעלתי ב- SafeMOde אבל עדין הבאה מתרחשת. למישהו יש כיווני פתרון?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים