עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אחרי שהסרתי אותה, היא עדיין מופיע, הוינדוס לא נותן לי למחוק אותה למרות שהיא לא מופיע בTASK Manager לא הצלחתי למצוא אותה ברג אדיט .... ואין לי מושג איך להפטר ממנה ... כל איזה כמה זמן כשהיא עובדת היא תוקעת לי את המחשב ...

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by kobibo,

כל סירטון שאני רוצה לראות אני מקבל מסך ירוק ורק שומע קול. נסיתי והתקנתי את ה K-Lite Mega Codecs אך עדיין התופעה קורת. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  3. Started by Oranili,

עוד כמה רגעים במחשב שלי ... עשיתי לו ENABLE WINDOWS 98 משהו כזה ב BOOT התקין .. עשה FORMAT ל C ... מתקין .. עוד מעט מסיים וב D אני מקווה שכלום לא נמחק לי . כי הכונן FAT32 ב D ו ב C היה NTFS .. אז היה חייב לפרמט .

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  4. האם אפשר להגדיר במקום מסיום אם איזה קידוד יעלה ה IE7 ? כמו שיש אפשרות כזו ב firefox.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by slimshady21,

שלום, פתחתי על זה נושא כבר אבל אף אחד לא שם לב אליו והוא ירד מהר מדי. אני מקווה שיש פה מישהו שמבין בזה- דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  6. ראשית כל תודה למתעניינים. המשחק שיש לי מזהה שהכונן וירטואלי - אני צריך תוכנה שמעלימה את התוכנה תודה... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by laredo,

משהו התקלקל לי באאוטלוק ומאז בתצוגה אאוטלוק היום כל הכותרות (וכותרות בלבד) בג'יבריש. מערכת ההפעלה היא XP אנגלית והאופיס הוא 2003 פרו בעברית אני מקבל הודעת שגיאה כזו - סקריפט לא הצליח לעבוד שורה 298 CHAR 1 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by ofeky1,

אני שומע שירים ב WMP11 ושאני יוצא ונכנס אז הרשימה של השירים נעלמת לי מה"פועל כעת" ב WMP10 זה היה נשמר לי והיה סבבה רק ב1 אני צריך לפתוח את הרשימ כל הזמן מההתחלה וזה מעצבן משהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by alice in chains,

היי אני רוצה להמיר כמה קבצי בו זמנית AVI לMPG ואח"כ לצרוב אותם,ניסיתי לעשות את זה עם נרו אבל הוא לא נותן לי בגלל שהגודל לאחר ההמרה הוא 2 ג'יגה ואז זה כבר דיסק רגיל. משהו מכיר תוכנה שעושה את זה או שאולי אפשר לעשות את זה עם נרו? תודה AIC

10. Started by dorratz,

אני רוצה למחוק את האופיס שלי (2003Pro) לגמרי, כאילו הוא אף פעם לא היה מותקן על המחשב... האופיס הסתכבך לי פה, ולא עוזרת התקנה מחדש או תיקון וכל זה... משהו מהרג'יסטרי או משהו, איך אני מעיף ה-כ-ל. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. שלום! לאחרונה צצה לי בעהי רצינית ומעצבנת. ברגע שאני מתחבר למחשב ישנו המצב הבא (מצורפת תמונה): אני מקבל שגיאות כל הזמן מהIPODHE, המסנג'ר והICQ לא מתחברים וקורסים, אני מאבד חלק ממאפייני התצוגה של הXP וכו'. אני סוגר את הIPODHE דרך הTASKMANAGER ואז האזהרות נפסקות. עדיין אני לא יכול לתחבר לתוכנות המסרים המיידיים והם ישר קורסים. מה עושים? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by dlivneh,

כנראה שנדבקתי בוירוס. יש לי NOD אנטיוירוס מעודכן. כשאני פותח את האווטלוק יש מלא מסכים המראים על וירוס נכנס. למרות זאת נראה לי שנדבקתי ומדובר בהודעות מייל שרוצות לצאת ממני. זהוי ההודעה: __________ NOD32 1.1317 (20051209) Warning __________ Warning: NOD32 antivirus system found the following infiltrations in the message: reg_pass.zip - Win32/Sober.Y worm - deleted הורדתי מסיר ל- SOBER.Y מהאתר של NOD וזה לא פתר את הבעיה. אודה על עזרה דחופה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. שלום האם יש תוכנה שיכולה להשמיד מה שכתוב בדיסק? תודה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  14. אז ככה..בזמן האחרון הצורב שלי התחיל לעשות בעיות..הוא עושה את כל תהליך הצריבה כמו שצריך, אבל כשאני מנסה להפעיל את הדיסק הוא כאילו עדיין ריק.. חיברתי צורב אחר והבעיה עדיין ממשיכה.. אני צריך להתקין איזשהו דרייבר או לעדכן משהו? או שהבעיה היא משהו אחר לגמרי? תודה מראש על העזרה.. <סליחה אם זה לא בפורום הקשור, אני פשוט לא ממש יודע לאן לשייך את הנושא>

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by avivlevy,

:o אם בקרת : מאוררים,טמפרטורה,לוח אם .... של GB :xyxthumbs: ויש לכולם ד"ש מshtrodel? קישור: http://www.giga-byte.com/VGA/Support/FAQ/FAQ_40.htm :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by hlxp,

התקנתי את המחשב מחדש וכבר מההפעלה הראשונית והתקנת האנטי וירוס גיליתי שיש בו לא מעט טרויאנים ושאר מחלות אז צירפתי את הLOG מHJT : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:09:01, on 17/06/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Messenge…

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by reem,

יש לי סרט avi, עכשיו אני רוצה להפוף אותו לדיוידי כך שיהיה בדיוק כמו סרט מקורי כלומר עפ כל התפריט עם אפשרות בחירה תרגום כך שהתרגום לא יהיה מוטבע בסרט אלה שאני יוכל לבחור את התרגום בשלט ואז יהיה תרגום וכל דבר כמו סרט דיוידי שמשכירים אם מישהו יודע איך לעשות זאת אז אני מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. Started by אוריפ,

שלום! מאז שYNET החליפה את ספקית שירותי הוידאו סטרימינג שלה, אני אל מסוגל לראות וידאו לא בFF ולא בIE. בעבר זה עבד בתוך הIE ובFF לחצתי על PLAY וזה פתח את הWMP ושם ראיתי את הסרט. אשמח אם למישהו יש הפתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by alergic,

מתי יוצא vista

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. Started by horacio,

כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהכל עולה יוצאה לי הודעה כזאת מישהו יודעה מה לעשות בבקשה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by rk666,

ללינק של NEOWIN לאתר של OPERA יפה רק חבל שהתמיכה שלו בעברית קצת לקויה.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by IDAN AMRAM,

איפה נמצאת האפשרות להמשיך לצרוב על דיסק שכבר נצרב? כאילו להוסיף עליו עוד קובץ... אני יודע איפה האפשרות הזאת הnero 5 הישן אבל אני לא מוצא אותה בנרו 6 או 7 אם מישהו יודע בקשה להגיב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by orlupo,

http://computers.walla.co.il/?w=/4000/796139 בנתיים סימנטק ומיקרוסופט יאכלו את הלב שאין להן תוכנות מעולות כאלו. ;D

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by NiTrOAcHiLeSs,

שלום לכולם: יש לי צורב DVD ומה שאני רוצה לשאול זה איך אני ממיר סרט ומצמיד לו כמה כתוביות לדוגמה: נכון תמיד בספריות וידאו יש סרטים שבתפריט שלהם יש אפשרות לשנות את שפת הכתוביות... אז לזה אני מתכוון.... תודה רבה....

דיונים חדשים בפורומים