עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בהמשך לפוסט הזה בפורום כרטיסי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401611.0 אני שואל בעצם אם שווה להשקיע בקוואדרו במידה ואני כן צריך PREVIEW מהיר בעבודה בתלת? ובכלל מי שיש לו ניסיון בהחלטה כזאת. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ראיתי יש מלא תוכנות שכותבות למשל שהאינטרנט שלך ישתפר ב100 אחוז ....... זה בכלל אפשרי? :s05:

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  3. תקשיבו, יש לי פטיש מוזר- אני אוהב להתקין משחקים ולצפות בסדרות בו זמנית. ממש קינקי. הבעיה שחלק מהמשחקים דפוקים ומגיעים עם מוזיקת התקנה. זה מטריף. הם מצפים שאני אסתכל על ההתקנה 10 דקות?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by bennnn,

היי יש לי את הסידרה אבודים לצורך העניין- Lost.S05E11.720p.HDTV.x264-CTU אני רוצה לנגן אותה בנגן הזה ולהדביק לה תרגום איך עושים את זה? משום מה לא מצליח לי..... והאם יש תוכנה יותר טובה לנגן תככנים של היי דיפינישין?720 p או 1080 p? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. יש תוכנת דוס ישנה שלפעמים צריך להדפיס ממנה, ועכשיו המחשב החדש יהיה עם חלונות 64 ביט. מה האפשרויות שאפשר להדפיס מהן בדוס במחשב כזה? אני מבין שיש כל מיני תוכנות חיצוניות, יש גם אפשרות ל DOSBOX, ואולי להפעיל את זה בוירטואליזציה? אם למישהו יש ניסיון עם משהו אז אני אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום. לחבר שלי יש בעבודה כל מיני תיקיות וקבצי WORD חשובים שהיו נעולים ע"י הבוס בסיסמאות. בשבוע שעבר קרה מקרה מצער ואותו הבוס הלך לעולמו. כדי שהמשרד יוכל להמשיך לתפקד החבר שלי חייב לפתוח את התיקיות וקבצי WORD המדוברים. איך בעצם עושים כזה דבר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yfbr,

יש לי את תוכנת MOVE MAKER לעיבוד ולהורדת סרטים מווידיאו דיגיטלי. ואני מחפש תוכנה משוכללת וטובה יותר ליצירת DVX או פורמטים אחרים מרצף הביטים שמתקבל מהמצלמה. מי שמע ? מי יודע ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. בכל פעם שאני מעלה ווינדוס (ריסטרט) אני מקבל את ההודעת שגיעה שמצורפת בתמונה. חיפשתי ת הקובץ שהמערכת מחפשת (באתר DLL.COM) ולא מצאתי כלום. איך אני מעיף את החלון הזה שלא יקפוץ לי יותר בסטרטאפ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. כל פעם שאני בא לקבל תוצאות רשום לי שהתוכנה לא יכולה להתחבר לאינטרנט וזה מוזר מאוד כי כל שאר החלקים בתוכנה שרצו גישה לאינטרנט קיבלו יפה רק שאני בא לקבל תוצאות אין גישה לאינטרנט ? אז איך מפעילם את התוכנה המחורבנת הזאת אהההההההההההההההההההההה התוכנה אמורה לגרום לי לא להיות מתוסכל ואני מתוסכל בגללה המון

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן, הוירוס הנ"ל נמצא אצלי במחשב והאנטי וירוס (Trend) מודיע שהוא הכניס אותו להסגר. לאחר בדיקה מקיפה נראה כי הוירוס מפוצץ את ה- Scheduled Tasks במלא משימות,גם לאחר המחיקות של המשימות שהוא יצר עדיין קופצות הודעת על הוירוס הנ"ל. באתר של Trend לא כתוב שום דבר על שם הוירוס הזה וגם לאחר סריקה מכוונת זה לא עוזר.. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אוקי קבלו מלא מדריכים (סורי הרוב באנגלית...): תוסיפו גם עוד מלא כדי שאנשים יבינו איך עושים דברים תותחים!!! יש כאן גם המון קישורים לתמונות פונטים ומברשות!!! מברשות וסטילים : סט מיברשות שימושיות -----> הורדה: http://members.lycos.co.uk/ozgallery/oz_Brush_pack.rar אתרים למברשות : http://www.pslab.ru/download/index.htm http://www.freephotoshop.com/html/free_styles.html פונטים : חבילה ראשונה - 1200 גופנים ! בקובץ zip 48 מגה! ftp://193.140.54.18/pub/fonts/fonts.zip חבילה שניה - 500 גופנים !! בקובץ zip 13 מגה! http://store.yahoo.com/lib/3dcafe/fonts.zip חבילה שלישית - חבילת הגופנים של חברת Adobe החברת שיצרה את פוטושופ ! מומלץ! Part 1 http://f1.pg.briefcase.yahoo…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by abarbotel,

א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?

13. Started by s0d,

שלום, אני צריך לצרוב 3 קטעי מוזיקה. האחד MID והשניים האחרים WAV. רציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את זה על Audio בנרו וישמעו את זה במערכת רגילה(קטנה כזאת עם טייפ, רק בנתיים בהמשך תבוא מערכת רצינית) . או שאני צריך להפוך את הסיומות של הקטעים בתוכנה כלשהי לסיומת mp3 כאילו השאלה שלי האם מערכות רגילות כאלה עם טייפ קטנות כאלה מסוגלות לקרוא wav וmid או שרק mp3 הם קוראות

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  14. Started by blackthought,

חברה אם מישהו מכיר את התוכנה אז פליז עזרה !

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by zniibidl,

זה מראה כאילו שהדרייברים לא הותקנו מה אפשר ךעשות? מקווה שזה הפורום הנכון.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עכשיו ככה אני לא מצליח להכנס איתה לשרת שלי ניסתי הכל הסרתי אותה התקנתי אותה מחדש לא עוזר פאבים אחרים היא נכנסת אלייהם אבל לשרת שלי היא לא נכנסת כאילו משהו חוסם דווקא את השרת שאלתי את התמיכה שלי לשרת הם לא הצלחו לעלות על זה כפרה עלייכם זה מה זה חשוב לי ככה אי אפש רלנהל את השרת אני ישמח אם תעזרו לי תודה מקרב לב אחים שלי אוה באותכם

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by Rocket_Pool,

להכנת לוגואים מתקדמים ! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by Snufkin,

אני לא בטוח אם זה צריך להיות כאן בגלל הדרייברים (תוכנה) או בכרטיסי מסך. בכל אופן, אני מכיר שלכל כרטיס יש את הדרייברים שלו (אלה שבאים עם הדיסק/ עידכונים מהאינטרנט), אבל אני רואה פה אנשים ממליצים על דרייברים אחרים. ניתן להתקין דרייבר של חברה מסויימת על כרטיס אחר? כלומר דרייבר שלא פותח ע"י החברה שיצרה את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. היי כל פעם שאני מוסיפה משהו למועדפים (גם תיקיה חדשה) הוא נרשם בתחתית רשימת המועדפים לאחר פירמוט המחשב והעברת המועדפים למחשב המפורמט הכל הסתדר לפי א-ב אך מאז כל מועדף נוסף שאני שומרת נרשם בתחתית הרשימה שאלתי היא:כאשר אני לוחצת על אייקון הכוכב איך אני מסדרת ורואה את המועדפים (בחלונות XP) לפי ה א-ב ולא לפי סדר שמירת המועדף

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by iyehuda,

ללוח MSI מדגם MS-6728 זה בגלל שהכרטיס קול לא עובד לי , כי יש סימן קריאה צהוב עליו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טוב שמעו אני יודע שהמחשב שלי חלש מאוד (פעם הוא היה תותח ) אבל בשבוע האחרון שאני פותח את המחשב ב10 דקות הראשונות שהWINDOWS עלה המחשב קופא נגיד אני מסמן את הכפתור התחל אז זה לא מגיב אני מנסה להכינס לאינטרנט זה לא ניכנס אחריי 10 דקות בערך זה עושה את כל הפעולות בבת אחת... בד"כ המחשב תמיד פתוח אז לפעמים בבוקר שאני בא למחשב הוא גם קופא או לפעמים סתם ככה פתאום הוא לא מגיב לכלום עזרה?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by TheReaper,

אני רק רוצה לוודא אם לעוד אנשים הדרייבר הזה קורס בנתיים במשחקים האלה הדרייבר קורס קבוע warcraft 3 roboblitz יש עוד מישהו עם בעיות?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני משתמש כבר כמה שנים בתוכנה AZUEREUS שמבוססת על ג'אוה, התוכנה מאוד נוחה באופן השימוש שלה אבל מכבידה מאוד על הזכרון והמעבד. האם קיימות כבר כיום (די הייתי מקובע על התוכנה הזאת כבר זמן מכובד) שעושות עבודה טובה אבל יותר קלילות על המחשב?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן http://img399.imageshack.us/img399/9707/64650277qc4.gif מצורף צילום מסך של הודעות שגיאה שמופיעות לאחר שאני מנסה להתקין משהו [לא משהו ספציפי, כבר קרה כמה פעמים] נסיתי להריץ עם הרשאת אדמיניסטרטור, להריץ במצב תאימות של XP SP2 אבל כלום לא עוזר. יש משהו שניתן לעשות? תודה נ.ב. יש לי Vista Ultimate SP1 64bit

• 6 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.