עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omerha,

הייתי מעוניין לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא הכי טובה והכי פחות כבדה על המחשב . אני משתמש בברורה מכל של symantec כמובן ה- norton antivirus 2004 האם עדיף להשתמש באחרות panda או meacfe

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני מצטער על הכותרת הארוכה פשוט רציתי לרשום משהו עניייני :\ בכל מקרה יש תוכנה מסוימת כמו ICQ שאפשר להתקין בה מין Plug-in שבעזרתו אפשר לדעת מי קורא את ההודעת אווי שלך אפשר לדעת מה השם שלו ? ואיך להשתמש ב Plug in וקישור ? זה מאוד חשוב אז בבקשה תעזרו לי עשיתי חיפוש באתר ומצאתי דיון שמסביר על התוכנה מצטער שלא עשיתי את זה קודם מנהלים תעשו מה שבא לכם עם הדיון

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by maverick,

הבעיה שיש לי עם עברית באיציק היא שכאשר אני מתכתב עם מישהו שהשם משתמש שלו בעברית אני רואה את הניק שלו כ-"?" יש פיתרון לזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ירון-ס,

בא לי פתאום וירוס בשם : Trojan Horse מישהו יודע איך להוציא את זה? או עידקון לזה אני חושב שהוירוס פותח לי את האקספלורר מביא לי איזה אתר ואחרי זה האיסיקיו מתחבא לי, אני לא יכול להפעיל שום דבר אחר רק לעשות ריסטארט זה קורא בערך אחרי רבע שעה או חצי שעה שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס שלי לא מצליח למחוק אותו מי שיעזור תודה רבה

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by SG,

מופיע לי sending you pack.....ואז זה לא שולח ומופיע לי You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אני זוכר שפעם סידרתי בהגדרות משהו ואני לא זוכר עכשיו מה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

איך אני עושה רווח של שורה וחצי?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Access Denied,

משהו מכיר תוכנת אימיול שנקראת cow emule?? מה מיוחד בה ומבדיל אותה מהמיול הרגיל??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי סרט שנפחו הוא מעל ג'יגה, כי זה שני דיסקים שחוברו יחד, והודבק לו פס קול עם דיבוב בעברית (מוצאים את נימו). בקיצור, במחשב שלי שאת המפרט שלו אתם יכולים לראות, הסרט עובד מצויין, הסאונד והוידיאו מסונכרנים מצויין, אך במחשב המשפחה יש דיליי והסאונד מופיע לפני הוידיאו, זה מאוד מטריד אותי כי הבעיה לא בקובץ עצמו. בשני המחשבים יש WIN XP SP1 כל העדכונים, חבילת קודאקים של KAZAA LITE אותה גירסה בשני המחשבים, השוני היחיד בשני המחשבים הוא המפרט, שם יש CELERON 1700 MHZ ולוח של ELITE, כן, זה היה לפני שנתיים וסינג'רו אותי עם לוח דרעק ומעבד לא משהו, כמובן שכיום לא הייתי עושה את הטעות הזאת, אבל זה לא משנה, מה שחשוב זה שעם כל סרט אחר אין בעיה במחשב הזה, רק עם הסרט הספציפי הזה, הייתי שמח לד…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by nice,

הורדתי מאתר כל שהוא קובץ שמאפשר צפיה בתמונות של 16 ביט. הקובץ ירד עם איקון שמאופין כאייקון דומה לכל האייקנוים של התוספות לפוטושופ,רק שלמטה כתוב cult . אני רוצה לדעת איך להשתמש בקובץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by EvilForce,

שלום , יש לי נורטון אנטי וירוס 2004. הוא מבקש ממני activitation וכשאני שם איזה סי די קי שהורדתי זה לא עובד.. רציתי לבקש ממכם אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סי די קי.... תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. שוטטתי לי באינטרנט אתמול בכל מיני אתרים והשתלט לי אתר חיפוש מעצבן על דף הבית!!!!!!!!!!!! עכשיו אני יודע שזה ביגלל שניכנסתי לכל מיני אתרים עם מלא פירסומות קופצות... והבעיה היא ככה, כשאני פותח את האקספלורר שלי אמור לעלות לי דף הבית שהגדרתי אותו בתור דף בית:"www.walla.co.il" ובמקום זה עולה לי אתר חיפוש מעצבן שהכתובת שלו זה:"about:blank". עכשיו, אני ידוע מה אמור להיות ה about:blank אבל פשוט במקומו עולה לי האצר חיפוש המעצבן הזה... בקיצור הבנתם? אם לא אני ישמח להסביר... אה ועוד משהו, סרקתי עם אד אוואר מעודכן והוא תמיד תמיד מוצא לי את הדבר הזה שמשתלט לי על דף הבית אחרי שאני מנסה להגדיר את דף הבית שלי מחדש... וגם סרקתי עם Spy Sweeper וגם זה לא עזר... מה אני עושה?!?!?!?!?! ???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by wow,

שלום לכולם. עד עכשיו הייתה לי את הגירסה של ליאון אבל עכשיו שחסמו אותה עברתי לגירסה 0.42e. האם אני יכול לשמור את הקרדיט שלי (מהגירסה של ליאון שהשתמשתי בה) או שלא כדאי כי אני עדיין יהיה חסום? ואם כן אז איזה קבצים אני אמור להעביר לתיקיה CONFIG החדשה שלי ממה שיש לי פה מהקרדיט הישן? ואגב איך הגירסה הנוכחית שלי? אה,ועוד משהו,איך אני מעדכן\מוסיף שרתים חדשים לאימיול?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. Started by domuzy,

ולפני שתוקפים אותי פה, חיפשתי דיון בנושא ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי: התקנתי את הNORTON INTERNET SECURITY(בלי האנטי וירוס שכבר ישב לי טוב על המחשב) וכנראה שאחרי הרישום בנורטון (שהצליח!) משהו לא המשיך טוב בהתקנה והיא לא הושלמה.הבעיות הן: 1. האייקון בTOOLBAR כל פעם במצב DISABLE כשאני מפעיל את המחשב, וכשאני משנה אותו לENABLE הוא כביכול עובד, אבל לא עושה את העבודה שלו. הוא לא מנע מני או שאל אותי לגבי שום אתר או תוכנה שרצתה לעבוד עם האינטרנט. 2. אם אני לוחץ על האייקון פעמיים, כדי לפתוח את ההגדרות שלו, הוא רושם בהודעה שכדי להשלים את ההתקנה צריך להפעיל את המחשב מחדש. כבר עשיתי את זה 5 פעמים וכלום! 3. אחרי כמה זמן שזה עובד כביכול, אני מעביר את העכבר ליד האייקון למטה והוא נעלם. …

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. למשל 12\22\23 וגם יש מספר בתוך סוגריים. מה כל אחד מהם אומר?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שתרשום לי את כל הפעולות שנעשות במחשב, שירשום כל תוכנה שהופעלה, ואת השעה והיום וכו' יש כזה דבר??

16. Started by coolthing,

טוב אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול , אני נתקע לפעמים בבעיות עם התוכנה , למשל כאשר אני לוחץ על לינק של סרט , במקום הסרט אני מקבל קובץ אינדקס של html בגודל 100 קיי , אבל כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם אז אני מקבל את הסרט עצמו , אני לא מדבר פה על אתרי אפ טי פי , אלה http למהדרין , למישהו יש מושג מה אפשר לעשות לגבי פלאשגט..? אם יש 50 סרטים אני לא אתחיל להוריד כל אחד בנפרד עם הדפדפן , במקום זאת יש את האופצייה של הורד הכל בפלאשגט ...... שידרגתי לגירסא האחרונה של 1.6 וזה כמובן לא עזר.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by GoBo,

שלום לכולם הורדתי סרטון מהאינטרנט והחלטתי שברצוני למחוק אותו אבל להפתעתי הרבה איני יכול למחוק את הקובץ בגלל הודעת שגיאה שאומרת שאדם אחר או תוכנית אחרת משתמשים הקובץ. ניסיתי לצאת מכל התוכנות הפועלות והבעיה ממשיכה עם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת אודה לו מאוד

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by ybe,

בשני האתרים מופיעות הודעות המשמיצות את האתר השני, אחת ההודעות אומרת שמשתמשי lhemule לא יקבלו יותר קרדיט מכיוון שהם נחסמו.בתור משתמש ותיק של lhemule האם כדאי להחליף גירסת emule?

• 38 תגובות
    • 9.4k צפיות
  19. Started by hck,

אין מה להוסיף על כותרת הת'רד. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזו?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by edoson,

I remeber I saw in the Winxp fetures, an option to work on the comp from far away just as if your in your house. I wonder, is it really possible? what do I have to do in order for it to work?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by ETB,

אני לא מצליח להתחבר לסרבר על מנת שהתוכנה תתחיל לפעול. מופיעה לי הודעה: Error2250: server unavailable will try contacting server again in 60 minutes.

22. Started by dag18,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 פרו. שאלתי היא כיצד ניתן להגדיר קבצים ספציפיים כוירוס - ע"מ שהתוכנה תמחוק אותם באופן אוטומטי. הבעיה היא בעיקר עם קבצי adware שכל הזמן חוזרים למחשב שלי דרך קאזה... (AD AWARE לא עוזר לזה)... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  23. יש לי סרט XVID + תרגום, אשר שוקל 700 מגהבייט. ברצוני להמיר את הסרט + הטמעה של התרגום, לפורמט SVCD ולבסוף, לצרוב. הכיצד?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. AMD 64 3000+ 2x512 400Mhz (משהו איכותי) R9800PRO Good MoBo Good HitSink&Cooling And medium overclock תודה מראש

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by amir.o,

האם צריך לפתוח פורט מסויים אם אני משתמש באימיול ? או אם אני נותן לתוכנה את כל האישורים המתאימים זה מספיק ? אם אני צריך לפתוח פורט,איך אני עושה את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים