עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AMS2,

כל כמה שעות המחשב קופא לי.(יש לי Windows 7) הרצתי בדיקת זכרונות ובדקתי את החום והמאווררים וזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים שינית כמה הגדרות בתוכנה WinTuning 7 v1.10 ואני חושב שזה התחיל קצת אחרי ששיניתי את ההגדרות. יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני יכול לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by pazer005,

הורדתי את הבטא ושמעתי עליה דברים טובים. התקנתי ועשיתי ריסטארט. אחרי שעלה הווינדוס מסתבר שהוא נעל לי את היוזר ואני לא יכול להכנס לווינדוס בכלל כי מופיע לי להקליד סיסמא. אחרי התפתלויות בין מיליון תוכנות לפריצת הסיסמא לפני שהווינדוס עולה, הצלחתי לפתור את הבעיה, העניין הוא, למה זה קרה ואיך אני מתקין עכשיו את האקספלורר הזה?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by moris1977,

היי! 1) מה פשר הודעה זו בתוכנת WINDVR http://img183.echo.cx/my.php?image=capturewiz0ae.jpg 2) מדוע בתוכנת סטודיו 9 אני רואה מסך ירוק מרקד כאשר אני אמור לצפות בסרט עצמו? תודה!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתשנה לי את הTHEME כולל איקונים למשהו כמו אירוגלאס או ויסטה בקיצור לא רוצה את סטאר דוק כי צריך להתקין 3-4 תוכנות גדי להגיע למראה הרצוי והיא זוללת זכרון אני מחפש תוכנה קטנה וטובה שתספר תסחורה בקליק אחד

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by Liran -,

שלום אממ יש לי בעיה בתוכנה נרו, כשאני נכנס לתוכנה כדי לצרוב דיסק DVD, אני מוסיף את הקבצי וידאו (vob.*), ומופיעה לי השגיאה הבאה - השגיאה הנ"ל מופיעה גם כשאני מנסה לצרוב דרך Nero Express וגם דרך Nero Vision. אין לי מושג מה זה אומר, עד לא מזמן הכל עבד חלק, יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?! תודה רבה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  6. Started by LevTheKiller,

לפורום שלום הבעיה שלי היא כזאת : יש לי ICQ 5 וחלק מהאנשים ששולחים לי הודעות,אז ההודעות שלהן כתובות לי בג'יבריש ואין לי מושג למה... כמו כן כאשר אני שולח הודעות לאנשים מנותקים הם רואים ג'יבריש מה הסיבה לכך? יום נעים לכולם

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by tick tak,

לא מצליח להתקין itunes מופיעה הודעת שגיאה(התמונה) משום מה זה מצליח להתקין את הquick time שבה עם itunes תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by רומן גרוס,

שאני מפעיל Emule או תוכנות דומות המחשב בקושי זז הכונן קשיח צועק הצילו ... למה זה קורה ? יש מצב להפעיל אימיול בלי שהכונן הקשיח יתפגר ?

9. Started by Rhx,

שלום לכולם, כשאני בא לראות סרט/קטע וידאו, אני רואה אותו שחור מדי, בקושי ורואים משהו - ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה והכל תקין, כנ"ל במסך.. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. Started by kobibo,

לאחר שנמאס לי מה Winamp החלטתי לחפש נגן אחר שיהיה טוב יתמוך בעברית ויהיה קליל ולפי המלצות כאן באתר עברתי ל QMP . הבעיה שיש לי היא שלאחר השמעה של שיר ( כל שיר ) לאחר שנייה בערך השיר לנעצר לקצת פחות משנייה ( מאין תקיעה ) ולאחר מכן ממשיך להתנגן. ב media player זה לא קורה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. היתחלתי ליפתוח מסמך דף חדש.ורציתי לייבא תמונה בקבצים סיומת JPG. ופתאום ניסגר לי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional ועוד משהו מצייר קו ישר .ובוחר שהקו יהיה נקודות חתוכות. ופתאום ניפתח לי word 2007.משהו לא בסדר בתוכנה Adobe Flash CS3 Professional אני היסרתי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional. והיקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה מוזרה. זה מעצבן... איך פותרים את הבעיה הזאת? איך מגדירים מחדש ברירת מחדל מחדש התוכנה Adobe Flash CS3 Professional? מיכאל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני רוצה להתקין את הגירסא הזאתי אבל יש לי היסטוריה ארוכה מאוד וחשובה עם כמה משתמשים ואני רוצה להעביר אותה לicq 4.0 כשאני יתקין אותו האם זה אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. אני לא מצליח לקבל ולשלוח קבצים למישהו מסויים באיי סיי קיו איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! לאחר עידכון לאניטטרנט אקספלורר 7 נעלם לי הסמל של המנעול שצריך להיות בתחתית הדפדפן כאשר נכנסים לאתר מאובטח. עכשיו השאלה שלי היא האים זה צריך להיות ככה או שיש איזשהיא בעיה ויכולים לראות מה שאני רושם באינטרנט? תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by pc student,

חברה אני מחפש תוכנה נורמלית לצילום במצלמת אינטרנט !! בבקשה חברקה אני חייב את זהה! : (

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by leoleo,

יש לי בעיות לסנכרן עם ה-MEDIAMONKEY לנגן D-2. אני לוחץ על סינכרון אוטומטי ,מופיע שהוא מכין את הרשימה ואז הכל נעלם? בעבר סינכרתי מספר פעמים. יש תוכנה טובה יותר לנגן?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by ori-silver,

אני מחפש תוכנה חלופית ל-netlimiter,יש תוכנות דומות שיכולות להגביל אפלווד של תוכנה מסוימת כאשר היא פועלת?

18. Started by dlivneh,

כנראה שנדבקתי בוירוס. יש לי NOD אנטיוירוס מעודכן. כשאני פותח את האווטלוק יש מלא מסכים המראים על וירוס נכנס. למרות זאת נראה לי שנדבקתי ומדובר בהודעות מייל שרוצות לצאת ממני. זהוי ההודעה: __________ NOD32 1.1317 (20051209) Warning __________ Warning: NOD32 antivirus system found the following infiltrations in the message: reg_pass.zip - Win32/Sober.Y worm - deleted הורדתי מסיר ל- SOBER.Y מהאתר של NOD וזה לא פתר את הבעיה. אודה על עזרה דחופה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by dr computer,

אני צריך תוכנה שפותחת קבצי DAT ניראה לי שזה קשור לאקסל באופיס

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. טוב, אז ככה.. התכוונתי לשאול בדיון על זה על keyboard shortcuts של Word שאתם מכירים ואכן פתחתי דיון כזה, אבל אז עלה במוחי רעיון מקורי במיוחד: חיפוש בגוגל.. אז בקיצור, במקום סתם למחוק את הדיון החלטתי - זאת מתוך אזרחות טובה - לעשות חסד עם הפורום ולפרסם פה את הרשימה (לפחות לינק לרשימה - זה ארוך מאוד). אני חושב שתמצאו את הפונקציות האלה יעילות מאוד אם אתם משתמשים ב-Microsoft Word לעתים תכופות וממש לא אוהבים להרים את היד מהמקלדת אל העכבר כל פעם שאתם רוצים לשנות משהו. אז בקיצור - להלן כדקלמן ולהלדקלמנן הרשימה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290938 המשך שימוש נעים Vega

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by INONDAV,

פעלתי על פי ההוראות ליבוא, אך באאוטלוק נראות כרטסיות אנשי קשר רקות-ללא שמות וכתובות דואר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום יש לי טפסים לשני טיפולים, טופס אחד שאני ממלא פעם בשבוע וטופס שני שאני ממלא פעם בחודש. עכשיו החלטתי במקום למלא אותם ביד כול פעם לסרוק אותם ולהכניס אותם כתמונה לאקסס ככה שאני ימלא את הטופסים במחשב ואז ימקם את הפרטים שהכנסתי לטבלה בעזרת תיבות רשימה(בכול תיבה יש שאילתה שתציג לי רק את הנתון שאני צריך באותו רגע למשל את השם של מבצע הטיפול תאריך הטיפול ת.ז וכו') וככה אני יוכל להוציא דו"ח מסודר לכול הטיפולים מבלי לעבור בין מליון דפים. עכשיו בטופס של פעם בשבוע בצעתי הכול ככה וזה עובד לי מצוין. הבעיה היא בטופס של פעם בחודש כנראה בגלל הנתונים הרבים שיש למלא אני מקבל שגיאות שאני פותח יותר מדי טבלאות.ברגע שאני מוחק כמה מתיבות הרשימה בטופס אין לי יותר את השגיאה הזאת ככה שזה מגיע בג…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by yonit,

הורדתי קובץ וידאו מהאינטרנט ונתקלתי בדבר מוזר. כאשר אני מנסה להריץ קדימה את הסרט הסמן פשוט חוזר אחורה כלומר אין לי אפשרות לרוץ קדימה עם הסרטון - האם מישהו נתקל בתופעה הזו? ממה זה נובע? ואיך פותרים את הבעיה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. היי כולם ניסיתי להתקין השני מחשבים תוכנות צריבה פורטבליות על מחשב אחד רץ xp home (ולפחות כרגע מותקנת .net) על השני רץ 7 (כרגע 32) ובינתתים לא מתוקנת הסביבה (ייתכן ובהמך, לא כעת) ניסיתי להריץ על שתי המערכות את ה- infraRecorderPortable (שהורדתי מכאןhttp://portableapps.com/apps/utilities/infrarecorder_portable) למרות שעושה רושם שמדובר בתוכנה חביבה, משום מה במקרים לא מעטים היא נתקעה לי אפשהו בתחילת הצריבה (גם CD, תמיד DVD) כאשר היא עשתה זאת ב- XP (שכרגע גם כך ייתכן ויש בעיות מסויימות עם הצורבים שלו - דיון בנושא בפורום) הדיסק זוהה אחר מכן כצרוב ולא בר שימוש. ניסיתי להריץ אץ אותה תוכנה (פורטבילית כאמור) במערכת עליה מותקנת ה- 7, גם שם היא נתקעה אולם שם עשה רושם שהדיסק אינו צרוב.…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.