עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by J.allmighty,

שלומות ? יש לי בעיה...אני לא רואה שום מלל או תמונה או תוכן באף מייל שאני מקבל.. בימעתי בדיקה של וירוסים וspy ...וכלום. תומנה : ??? ניסיתי להגדיר חשבון מחדש וגם פרופיל משהוא יודע על הבעיה ?

2. התקנתי לפני כמה ימים אופיס 2003 והתחילו להופיע לי הודעות שגיאה כמו זו(1), כשאני לוחץ על yes אז מופיע ההודעה הבאה(2). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. האם יש דרך או תוכנה שתאפשר לי להריץ סרטים במהירות כפולה, למען האמת אני רואה הרצאות בוידאו , באוניברסיטה, ואני רוצה להשתמש במהירות כפולה , המערכת שלי היא win 2000 , מה לעשות יש לי פנטיום 2 , אגב עובד מצויין .. או תוכנה אחרת , זה עובד בסטרימינג !. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. המחשב עושה לי הרבה Errors וכדומה האם יש תוכנות מומלצות לבדיקת המחשב ותפקודו ? תודה !

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by Blackend,

בכל מקרה יש לי אנטיוירוס של גרייסופא שרץ )הגירסה החינמית) הוא כל הזמן מתריע על זה ...בחלק מהמקומות הוא מסוגל להסיר וחלק לא. אני ממש כבר אובד עצות חיפשתי בכל מקום איך נפתרים מזה ואני לא מצליח. בתודה מראש דניאל

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. שלום. העניין הוא כזה: יש לי מנינ דיסק של סוני MZ-S1 אני משתמש בתוכנה OPEN MG שקיבלתי עם המכשיר, וגם דרייבירם קיבלתי. הכל עבד כמו שצריך עד אתמול. אתמול קניתי חבילת דיסקים חדשה, ואחרי כחודש שלא נגעתי בתוכנה, ניסיתי להעתיק שירים מהמחשב למכשיר. כשהוא התחיל להעביר את השירים אחרי כמה שניות, הופיע המסך הכחול המפורסם של וינדוס. (XP PRO) ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר זה רק הרס! עכשיו היא לא עולה בכלל היא מודיע על איזה שהי בעיה ויש אפשרות לOK ניסיתי גם למחוק את הדרייבר, דרך הDEVICE MANAGER אבל רק חשבתי שמחקתי. אחרי שכביכול מחקתי, ניסיתי שוב לחבר את המכשיר והוא הופיע לי כאילו הדרייברים מותקנים. עוד דבר, ישנה עוד תוכנה שמגיע עם המכשיר, כשניסיתי להפעי…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. Started by mR.BomBasTic,

יש לי בעיה באי מיול שכל פעם שאני נינכס הוא ניכנס למצב של low id ולוקח לו משו כמו 5 דקות להיתחבר קיצר אני צריך עזרה דחוף הוא מוריד לי על 0.5 help me plesaseeeee

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. Started by gshhar,

לאחרונה עברתי מהגירסה של ליאון בעקבות ההתפתחויות האחרונות וכל הגירסאות שניסיתי ממש לא זזות לי. יש לי חבילה של מגה וחצי וראוטר,כל הפורטים שלי פתוחים ואני מקבל HIGH ID אבל התוכנה מורידה לי בלילה משהו כמה 40 מגה בקושי למרות שיש לי איזה 8-10 הורדות ויש גם מקורות. אני יודע שיש לי קרדיט חדש אבל מה שמעצבן זה שיש לי עוד מחשב בבית (לא חלק מהרשת שלי) עם חיבור אינטרנט של כבלים,חבילה של 750,והתקנתי במחשב הזה את אותם הגירסאות אבל במחשב השני האימיול יותר מהיר. מה אני יכול לעשות? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות וכלום לא עוזר. דיברתי גם עם בזק ונטוויז'ן הספקית שלי והם בדקו ואמרו לי שאין לי בעיה עם האינטרנט,בדקתי גם עם הספקית והורדנו איזה קובץ מהם וראינו שהמהירות היא 200 בערך אז הם אמרו לי שהכל …

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  9. אני מנסה להוסיף כתוביות לסרט - מבלי לשנות את הפורמט שלו - ואני משתמש ב-VIRTUALDUB. הכל הולך סבבה - וגם התוצאה לא רעה. הבעיה היחידה היא שאני מקבל מעיין שולים שחורים בצידי התמונה - זה ממש נראה כאילו התמונה יצאה קצת יותר קטנה. הבעיה הזאת חוזרת בכל המקודדים שניסיתי (בשלב ה-COMPRESSION ) האם יש דרך להמנע מזה - או שפשוט אני עושה משהו לא נכון?!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט בפורמט XVID - וגם להשאיר אותו כזה (לא להפוך אותו ל-VCD או משהו בסגנון). עם איזה מקודד הייתם ממליצים לי להשתמש (ועם אילו הגדרות) בשלב ה-COMPRESSION ב-VIRTUALDUB? כשאני נכנס לשם יש לי כמה אפשרויות כמו DIVX 5.1.1 CODEC ו-XVID וכו'... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  11. כל קובץ מופיע בגוונים של ירוק וסגול בהיר, ניסיתי באפשרויות ולא מצאתי שום אפשרות שמאפשרת שימוש בכל הגוונים. למישהו יש מושג איך אני יוכל לצפות במסמכי PDF עם כל הצבעים?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  12. תודה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by maverick,

הבעיה שיש לי עם עברית באיציק היא שכאשר אני מתכתב עם מישהו שהשם משתמש שלו בעברית אני רואה את הניק שלו כ-"?" יש פיתרון לזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כל קובץ מופיע בגוונים של ירוק וסגול בהיר, ניסיתי באפשרויות ולא מצאתי שום אפשרות שמאפשרת שימוש בכל הגוונים. למישהו יש מושג איך אני יוכל לצפות במסמכי PDF עם כל הצבעים?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. יש לי סרט שנפחו הוא מעל ג'יגה, כי זה שני דיסקים שחוברו יחד, והודבק לו פס קול עם דיבוב בעברית (מוצאים את נימו). בקיצור, במחשב שלי שאת המפרט שלו אתם יכולים לראות, הסרט עובד מצויין, הסאונד והוידיאו מסונכרנים מצויין, אך במחשב המשפחה יש דיליי והסאונד מופיע לפני הוידיאו, זה מאוד מטריד אותי כי הבעיה לא בקובץ עצמו. בשני המחשבים יש WIN XP SP1 כל העדכונים, חבילת קודאקים של KAZAA LITE אותה גירסה בשני המחשבים, השוני היחיד בשני המחשבים הוא המפרט, שם יש CELERON 1700 MHZ ולוח של ELITE, כן, זה היה לפני שנתיים וסינג'רו אותי עם לוח דרעק ומעבד לא משהו, כמובן שכיום לא הייתי עושה את הטעות הזאת, אבל זה לא משנה, מה שחשוב זה שעם כל סרט אחר אין בעיה במחשב הזה, רק עם הסרט הספציפי הזה, הייתי שמח לד…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by topgun,

אז ככה: בתיבת הדואר הנכנס באאוטלוק היו לי משהו כמו מאה+ הודעות. חלק נקראו וחלק לא. עכשיו, אני פותח את האאוטלוק יום אחד, ואני מגלה שמשהו כמו שני שליש (ואולי יותר) מההודעות האלו פשוט נעלמו. למישהו יש מושג אם אני יכול לשחזר את ההודעות האלו? תודה מראש..... נ.ב יש מצב אולי שההודעות נשמרות איכשהו על השרת של הספקית? אני יודע שזה קלוש, אבל בכל זאת....... ->הייתי מברר אצל הספקית שלי, אבל אפשר למות פעמיים מזקנה כשמחכים לתמיכה שם.... במיוחד בשעות כאלו... אז אם למישהו יש רעיונות....

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by erez_barziv,

היי יש לי WIN98 SE. לפני כמה חדשים הפסיקה תוכנת ה PAINTBRUSH לעבוד והיא מעלה הודעת שגיאה כדלהלן בתמונה. לא עזר DLL חדש, לא עזר ניקוי של הרגיסטרי, פשוט לא עובדת, ואני זקוק לה נואשות מעתה ועד עולם :-[. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי באחת הדרכים להלן : 1. למצוא פתרון קסם שיפתור לי את הבעיה לתוכנה. 2. למצוא תוכנת BITMAP פשוטה, תואמת עברית (בעיקר הפונטים) *** אל תגידו לי להתקין WINDOWS מחדש, יש עליו כך הרבה דברים חשובים שאני פשוט לא מוכן לעשות את זה !

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by עמיר שחר,

שלום אני עובד עם תוכנת עריכה פרמייר פרו (7) ואני רוצה לשלב תוכנה שיוצרת שקופיות של כתוביות על מנת לעשות תרגום כו כתוביות של השמות האנשים האם ידעו לכם על תוכנה שאפשר להשתמש בא? שהיא טובה אמינה ותומכת בכתיבה בעיברית השמח לשמוע פרטים תודה עמיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dvido,

המחשב שלי הוא חלק מרשת של שלושה מחשבים כמחשב אחד מחובר לאינטרנט ישירות (לא המחשב שלי) והשאר מחוברים אליו בעזרת hub. התקנתי את תוכנת BitTorrent אבל היא לא מורידה ולא מעלה כלום וכתוב "problem connecting to tracker". הלכתי לאתר שלהם ומצאתי את הבעיה הזאת אבל לא הבנתי מה הם כותבים שם. האם ייתכן שאני לא יכול להשתמש בתוכנה כי אני לא מחובר לאינטרנט ישירות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מחשב חדש שנדבק בוירוס - סימנטק מזהה וירוס ולא מצליח להוריד אותו אני מחפש אתר שיבצע סריקה וישמיד את הוירוס הזה מי שממכיר אתר אנא תן לי קישור בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by maverick,

מישהו יודע מה יכול לגרום לבעית שידור של וידאו? מופיע לי מסך שחור במקום תמונה. בנט מיטינג זה עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by ירון-ס,

יש לי בעיה באיסיקיו( אני משתמש ב-icq lite ) אני פותח את האיסיקיו הוא מתחבר לאחר כמה זמן הוא מתנתק לי לבד הוא ניהיה פרח צהוב לבד ואחרי חצי דקה בערך אפילו פחות הוא חוזר להיות לפרח הירוק והכל לבד ואני גולש באינטרנט הכל טוב ומחובר מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by pringles,

אני מחפש קובץ בשם: [sv]andrew.reynolds'.wonderful.life.drew.wmv פעם הורדתי את זה ממירק אבל מאז לא מצאתי את זה יותר האם יש דרך לחפש קובץ ברחבי הרשת כאילו לעשות סריקה בהכל ftp mirc http האם יש איזושהי דרך?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. הסרט עובד מצויין אך ללא כול..... ובטיפשותי הרבה התקנתי מלא חבילות על גבי חבילות של קודקים...... פשוט רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להסיר את כול הקודקים ממחשב......(ניסיתי דרך ההוספה הסרה אבל זה לא מוצא את כולם) כדי שאני יתקין רק חבילה אחת ולא מאה...(בתקווה שיעזור) תודה מראש לכולם !!

25. Started by zoloboy,

מישהו מכיר איזה add-on או תוכנה שאפשר להאיץ את הורדת הקבצים ב mirc תןדה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים