תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו אולי יודע מאיפה אפשר להוריד עידכונים לתוכנות של מיקרושייט בלי שהוא יוריד לי את ה Setup Link ויתקין על דעת עצמו את העידכון...נמאס :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות 1. האם יש מדריך בעברית או משהו כזה לתוכנה? אני לא כל כך מיסתדרת איתה 2. למי שמכיר את התוכנה, יש את האפשרות של tool שניראה כמו הווליום, אם המישתמש לוקח את הלחצן ימינה הווליום יהיה גבוה יותר ואם שמאלה הוא יהיה נמוך יותר.. איך אני כותבת את זה? צריך פקודת if, אבל אני לא מבינה מה לעשות אחר כך, איך לדרוש שאם המישתמש מעביר את הלחצן לכיוון מסויים הוליום יוגבר או יונמך..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו שאני נכנס לפייסבוק מופיע לי הודעה Microsoft Visual C++ Runtime Library וואז זה יוצא לי מכל דפי האינטרנט,וזה קורא לי רק שאני בפייסבוק מה לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://tinypic.com/view.php?pic=ac5yc4&s=5#.UkpmJ4Z7IaA בכל פתיחת WORD אופיס מבקש להתקין VISUAL BASIC ההתקנה לאחר אישורי כל פעם מחדש . זה פשוט מטמטם ולא מובן מה לעשות ? כל העידכונים במחשב זה קורה מווינדוס 8
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שעוד לא שמע, Microsoft שלחה מכתב למפתחים של AutoPatcher ודרשו שיסגרו את הפרוייקט מיידית. הנסיונות של המפתחים לשכנע את מיקרוסופט לחזר בהם מהחלטתם כשלו והפרוייקט כנראה סיים את דרכו. AutoPatcher הייתה תוכנה חינמית שאפשרה למשתמשים להוריד את כל העדכונים של חלונות (XP, VISTA , 2000, 2003, MCE וגם OFFICE) בלי צורך לעבור את התהליך הארוך והמייגע של windows update שלקח זמן רב והיה מעצבן במיוחד בשביל אנשים שתחזקו מחשבים רבים וגם לאנשים שלא היה להם חיבור אינטרנט מהיר. במקום לחכות שכל ההורדות ירדו (שעות במקרה של התקנה חדשה) היה אפשרי פשוט להוריד קובץ אחד, פעם אחת, ולעדכן את כל המחשבים. הסיבה לדרישה של מיקרוסופט לא ברורה לחלוטין, הם טוענים שזו בעיית אבטחה למרות שנעשו מאמצים רבים של…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איזה שוק... כנראה שזה היה לפני כמה חודשים, ביולי... מוזר, אני זוכר שלפני כמה שבועות עדיין היה אתר עצמאי של sysinternals.com הכתבה http://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/002432.html האתר החדש המיקרוסופטי : http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx ת.נ.צ.ב.ה אני רק מקווה ששני הגאונים האלה ימשיכו ליצור עזרים גאוניים, לא משנה איפה הם עובדים...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שאני מפעיל תוכנות לפעמים .. חשוב לומר שזה לא עם כל התוכנות, רק כמה ספציפיות אני מקבל את הארור הבא Uploaded with ImageShack.us עכשיו אם אני לוחץ CONTINUE התוכנה כאילו עולה, אבל היא לא עובדת חיפשתי פתרונות בגוגל, לא הצלחתי למצוא משהו שאשכרה עובד .. בוצע פרמוט לאחרונה למחשב .. יכול להיות שיש קשר ?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
התוכנה הזאת נותנת משהו חוץ מזה שצריך אותה בשביל להתקין את הדרייברים של ATI? למה היא מיועדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בלינקים מסויימים, כאשר אני לוחץ עם המקש האמצעי בעכבר, נפתח לי חלון חדש עם הלינק, אבל גם הטאב הנוכחי עובר לשם. לינקים לדוגמה: http://one.co.il/Oppinion/212/177686.html מתוך one.co.il (נמצא בצד ימין למעלה). כל התמונות בפייסבוק(רק החל מהשבועיים האחרונים). בפוקס זה לא קורה למיטב ידיעתי. מדוע זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה V2BETA3. בגירסא הנ"ל מסתתרים 2 וירוסים. האם מישהו יודע כיצד היכן ניתן למצוא גירסה יותר מתקדמת (ומן הסתם -ללא וירוסים) ? ואם לא, כיצד אוכל ל"טהר" את הקובץ ISO ? (האנטי-וירוס שלי ,AVG, לא סורק לעומק הקובץ ולא מוצא את הוירוסם אא"כ אני מחלץ את הקבצים או צורב את הISO)
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
להפתעתי כשהתנגן לו שיר של הדג נחש (הנה אני בא) הצליח החיפוש של הפלאגין הנ"ל למצוא את ה Lyrics של השיר אבל כשהשיר מתנגן והמילים מופיעות בצורת קריוקי - התוכנה מציגהאת השורות משמאל לימין כאילו ומדובר בשיר לועזי. שאלתי היא כיצד אני משנה את תצוגת המילים שיופיעו לי מימין לשמאל כפי שראוי להיות בעברית?... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר אולי miniPE עם תמיכה בדיסקים קשיחים SATA של מחשבים ניידים? אם כן, אז אני אשמח לקבל קישור (זאת תוכנה חינמית).
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.miranda-im.org/download/what should i choose and why ? Thnx !
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
באתי להתקין את ה-theme הזה : http://miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=1850 היה לי את מה שהם ביקשו, IEView ו-TabSRMM אבל אחרי שהתקנתי (כמו שכתוב ב-readme, לא מסובך מדי) זה אפילו לא היה קרוב כמו ל-Screenshot שהם פירסמו http://miranda-im.org/download/files/screenshot/84-1-1109745935-satin.png איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מישהו פה משתמש בתוכנה ?... אני צריך לשאול כמה שאלות כי אני לא ממש מסתדר איתה.... תודה
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
-
כל פעם שאני מנסה להיכנס למירק זה רושם לי את הדבר הזה, הסקתי מזה שיש לי טרויאן במחשב ניסיתי כבר את כל התוכנות הקיימות למציאת טרויאנס ומחיקתם, אבל אף אחת מהן לא עוזרת ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. להלן התוכנות: Ad-aware the cleaner norton anti virus fast cleaner ועוד כמה שאני לא זוכר... ניסיתי גם דרך הregedit למחוק את קבצי הregistery של המירק וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון? הייתה לו גם את הבעיה הזו והוא הצליח לתקן אותה? האם אין שום דרך אחרת מלבד פירמוט? שאני לא רוצה לעשות כי יש לי דברים חשובים במחשב. Help! :'(
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שאחרי שאני מתחבר לשרת בMIRC מופיעה לי ההודעה הבאה בחלון: [DC]xdcc-E507 No such nick/channel זה לא מפריעה לי, אבל אני יודע שזה לא אמור ליהיות כך אז תעזרו לי בבקשה. אם לא הבנתם הנה תמונה:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר ברשת למחשב אחר אשר מחובר לאינטרנט דרך מודם USB הבעיה היא שעכשיו הmIRC לא נותן לי להתחבר לשרתים אשר דורשים IdentD מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסית את מה שמציעים ב-tweakxp.com רק שזה לא כל כך עזר. אגב שני המחשבים עובדים עם XP pro עריכת המודר: הכותרת שונתה. בפעם הבאה תן כותרת עניינית לת'רד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי את מה שאני צריך אני צריך שמישהו יהיה נחמד ויסביר לי בדיוק מה אני עושה כדאי להתחיל להוריד ב MIRC 6.12, מההתחלה עד הסוף (אפשר גם בפרטי, אפשר גם לא). ועד שאלה: יש לHW ערוץ בIRC ? תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לפעמים יש חדרים שמשתמשים בצבעים כמו לבן או צהוב לטריגרים שלהם ודברים אחרים. וזה ממש מעצבן כי אי אפשר להבין מה כתוב. מישהו יודע אם יש דרך לבטל את זה או איזה תוספת שמשנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע כמה משתמשים עובדים פה עם IRC אבל אני אישית הייתי עובד איתה הרבה עד שפתאום התחלתי להוריד משם במהירות של עד 5 KB . אני לא יודע למה זה ככה כי בד"כ הייתי מוריד שם ב - 180 KB וגם היום אם אני מוריד קובץ רגיל באקספלורר אני מגיע למהירויות כזאת. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי את זה כי זה בטוח לא בעייה בשרת ששולח לי את הקובץ בIRC כי ניסיתי לקבל קבצים בכמה ערוצים מכמה אנשים שונים וזה פשוט לא עובר את 5-6 KB . תודה רבה. נ.ב. אין לי פיירוול על המחשב ( חוץ משל XP) , אני משתמש בתוכנה שקוראים לה NETLIMITER שאיתה אני שולט על ה- UPLOAD RATE של המחשב וזהו . ניסיתי להוריד את הקבצים גם שהתוכנה לא עובדת וזה לא צלח.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הורדתי MIRC v6.16 והייתי רוצה לדעת כמה דברים: האם הMIRC בטוח? איך אני עושה פילטר לקודים זדוניים? איזה פלאגים מומלץ להוסיף? כל מה שרק תוכלו להמליץ
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, הצילו, בדקתי בלוח הבקרה בהוספה והסרה של תוכנות וראיתי שהתוכנה MIRC שוקלת 7.6GB!!! לא האמנתי למראה עני, הלכתי ל-"PROGRAM FILES" ובדקתי את התיקיה של התוכנה וראיתי שהיא שוקלת 566MB בלבד!, מה הבעיה האם הבעיה היא בXP או בתוכנה? מה לעשות?! ד"א אני לא מוריד בMIRC ברגע זה.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-