תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בדפדפן של גוגל וממש נהנה אבל יש דבר אחד שהייתי רוצה להוסיף לו ואני לא מוצא איך. ברגע שאני מקליד לו סיסמאות וכאלה הוא שואל אם לשמור ואני אומר לו כן ואין בעיה, יש בעיה כאשר אני רוצה לעשות השלמה אוטומטית, כלומר אני רוצה להתחיל לרשום את המייל והוא ישלים לי אוטומטית כי אני מוצא עצמי כל שניה כותב את המייל שלי בכל מקום וזה מעצבן ובאקספלורר הייתה לי את האפשרות. האם בכרום היא קיימת ואם כן אז איך מפעילים? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הקטע הוא שאני כבר לא זוכר איך...חחח אז אני רק רוצה לוודא: אני מדליק את המחשב מחדש כשהדיסק BOOT כבר בתוכו וככה מתחיל התהליך? או שיש משהו לעשות דרך וינדוס ואז מכבים ומדליקים?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
איך אני עושה שכשאני לוחץ על מקש בגיימפד נניח X או יפעיל לי מקש במקלדת אות או מספר למשל?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה אימיול+ והייתי רוצה לדעת האם היא יותר טובה מהאימיול הרגיל
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לדוגמא יש לי ווידיאו ברזלוציה 720X480, והוא דחוס לH.264. נגיד יש לי 60 דקות של ווידיאו והוא עובד ב 25 פריימים לשניה. מה הגודל שלו יהיה? ומה יהיה גודלו אחרי שאני ימיר אותו נגיד, לאיזה שהוא פורמט שהוא LOOSLESS (אני יודע שזה עושה רק יותר גרוע) אבל צריך לעבוד על FINALCUT על פורמט לא דחוס.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר אולי להיכנס למכירות של olsale עם ה - Firefox אולי יש איזה תוספת או משהו תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן אינטרנט של גוגל Google Chrome ומשום מה למשל באתר שלכם ובצד הפורום הדפדפן שלי מזוהה בתור Safari. מדוע זה כך?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני גולש הדפדפן שומר אוטומטית את היסטורית הגלישה שלי. (באיזה אתרים הייתי ומתי) האם הנתונים של ההיסטוריה נשמרים כקבצים איפשהו במחשב? (אם כן, איפה?)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
טוב התקנתי גוגל קרום והוא דפדפן מעולה פשוט אבל הבעיה היא בסימניות שלו. בהתקנה אמרתי לו שיביא את הסימניות מהאקספלורר ועכשיו כל הסימניות מופיעות לי פעמיים. איך מסדרים את זה? ועוד שאלה: יש אתרים שבהם הכתב קטן מאוד למרות שברוב האתרים הוא נורמלי לגמרי. איך מסדרים שהכתב יהיה נורמלי בכל האתרים?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איך יכול להיות שלאתר מסויים אני לא מצליח להיכנס עם אינטרנט אקספלורר אבל עם גוגל כרום אני נכנס חלק? כמובן שהבעיה היא לא וירוס במחשב (מה שחשבתי בהתחלה כשלא הצלחתי להיכנס עם אינטרנט אקספלורר). אז איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתי את הדרייבר הזה לwindows xp והתקנתי והיום שאני מסתכל באתר של nvidia אין את הדרייבר הזה יותר אלא את הדרייבר 175.16 , מישהו יודע למה הוא לא שם יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את כרטיס המסך הבא: Gigabyte Radeon 9200 SE ניסיתי פעם לעדכן דרייבר כאילו את ה- Catalyst אבל כל המחשב זז כמו חמור והיה איטי לגמרי! ואז עשיתי שיחזור דרייבר והכל הסתדר... אז אני יכול עכשיו לעדכן לדרייבר החדש או לא? צריך עידכון של Gigabyte כאילו? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-P35-DS3 . לפני איזה חודשיים הורדתי דרייבר של הchipest ללוח אם והתאריך של הדרייבר היה 2008 . עכשיו אני בא רציתי לראות אם יש דרייבר חדש או משהו לchipest פתאום אני רואה יש דרייבר לchipest שנת 2007! איך זה יכול להיות שהיה 2008 ופתאום שמו דרייבר של 2007?! הנה הדף שנכנסתי אליו : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2544#anchor_os סתכלו שם בchipest זה של שנת 2007 . יש למישהו הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר ימים רכשתי את Geforce NX 6200 (היה לי לפני כן 5200). עכשיו התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכשאני מרכיב אותו על המחשב אין צורך במחיקת הדרייברים של הכרטיס המסך הקודם אלא פשוט להוציא את הישן להכניס את החדש ולהוריד שוב דרייבר מהאינטנרט ולהתקין... שוב... זה מה שעשיתי... אך שמתי לב למשהו מוזר.. היה לי סואט 4 וכשאני נכנס אליו אני כאילו רואה את המודולציות של המשחק כלומר לא רואה תתפריט אלא רק את ההתרחות האחורית... ורואה קוביות כאילו וסרטוטים כאלו... כאילו אני לא רואה תמשחק אלא תטכניות שלו... בנוסף הגלילה בדפי האינטרנט הפכה לכזאת יותר כבדה... (מי שמבין למה אני מתכוון) הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ... ולומר לי האם פעלתי בדרך הנכונה ???
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב, הטכנאי עשה לו פרמוט ולא התקין דרייברים ולכן הוא כעת לא יכול לשמוע מוסיקה שאלתי אותו על הלוח שלו, הוא אמר שיש לו של GIGABYTE איזה דגם? הוא לא יודע, הוא גם לא יודע אנגלית (אפילו לקרוא). איך אני יכול לעזור לו למצוא את הדרייבר לכרטיס קול בלי EVEREST וכאלה. אלא משהו פשוט, שאני ישלח לו את הדרייבר והוא יתקין. יש איזשהו דרייבר שמתאים להכול או משהו כזה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מעבד amd athlon64 3200, דיסק קשיח wd 160gb 7200 8mb sata2, לוח אם K8N NEO4-F 939 PCX MSI, כרטיס מסך MSI NX6600GT TD128E, כרטיס קול 7.1 OB ... עכשיו הם הביאו לי פה מלא דיסקים(כמעט הכל משחקים ודמואים וכל מיני שטויות), והדרייברים שאני שמצאתי אלה: דיסקט שרשום עליו: G72-MNPR001 nVidia nForce SATA RAID and PATA RAID merge driver for WinXP וחוץ מזה מצאתי עוד דיסק של MSI Multimdeia ורשום עליו VGA driver. עכשיו אני עומד להתקין את המערכת הפעלה.. ורציתי לדעת אם לא חסרים דרייברים... ועוד שאלה, אם אין לי כונן פלופי, איך אני אמור להתקין את הדיסקט תודה!
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
זה נראה לי הכי מתאים לכללי כי זאת שאלה כללית הביאו לאבא שלי מחשב די ישן המחשב בערך לפני 3 שנים . עכשיו חשבתי לעשות לו פורמט אבל כמובן שהוא לא קיבל דיסק אם הדרייברים ביחד אם המחשב . השאלה שלי זה אם עדיין קיימים דרייברים באינטרנט למחשבים די ישנים? תודה מראש (די דחוף אני נוסע מחר בבוקר) .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הורדתי עדכונים לדרייברים דרך התכונה VersionTracker Pro וראיתי בשמות של חלק מהדרייברים שהיא הורידה VISTA השאלה שאלי היא אם אני יכול להתקין אותם על XP או שזה יצור בעיה?ופשוט לדלג על דריברים אלה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס X1900XTX 512 MB ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לתיקיה של NVIDIAיליתי שיש שם 2 תיקיות בשמות Win2k והשניה Win2KXP.. עכשיו גיליתי שמותקנים אצלי הרבה דרייברים ואני חשבתי שכל פעם שמתקינים אחד חדש הקודם נמחק והחדש מחליף אותו.. אז השאלה שלי זה האם אני יכול למחוק ללא כל חשש את הדרייברים 163.75,169.02,93.71 מהמחשב ולהשאיר רק את 169.21 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם H87M של אסרוק שעליו מותקן וינדוס 8.1 64 ביט. באתר של אסרוק ברשימת הדרייברים של הלוח מופיע דרייבר שנקרא Intel Management Engine driver. מישהו יודע מה זה הדרייבר הזה ואם אני צריך אותו בכלל? הכול נראה עובד תקין גם בלעדיו, ובהתקנה קודמת יותר של הוינדוס התקנתי אותו ולא שמתי לב שהיה לי איזה שימוש שקשור אליו. מה זה הדרייבר הזה בכלל? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי צורב DVD שמסוגל לצרוב במהירות של עד X16 אבל אני נוהג תמיד להוריד את מהירות הצריבה. האם ניתן לעשות את ההגבלה הזו לקבועה כדי שלא אצטרך כל פעם לשנות ידנית בתוכנת הצריבה?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי HD5850 . הדריברים הם catalyst10.8 ויש שם הגדרות של וידאו . מה לדעתכם צריך לשנות שם , אם עכשיו זה מוגדר כברירת מחדל ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מגדיר איזה ספריות אני משתף אז בספריות של התוכנה להגדיר רק את INCOMING ו-TEMP או כל מה שיש פה? ושאלה בקשר לאני וירוס של הקפיי-בנוסף לאייקון של התוכנה יש לי בצד ימין למטה עוד אייקון שנקרא MCAFEE GUARDIANNV,מה זה?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש בידי תמונה שאני רוצה לעשות ממנה פוסטר (אין אותה בשום חנות והחלטתי פשוט להדפיס בעבודה של אבא שלי). יש לו שם מדפסת דיי איכותית אך כמובן מדפיסה רק על A4 אם אני לא טועה.. בכל מקרה, הבעיה היא שהתמונה ענקית (1978X2500) ואין לי מושג איך להדפיס אותה . כמובן שההדפסה תיהיה על כמה וכמה דפי A4 אבל השאלה שלי היא איך בעצם "לחלק" את התמונה ככה שהמדפסת תדע להדפיס את התמונה בגדולה המלא ולא תקטין אותה לדף A4 אחד ? ועוד דבר - אני מקווה שאני לא נשמע מטומטם מידיי.. אבל איך ניתן לחשב את גודל התמונה בס"מ ? (1978X2500 ) ? יכול להיות שזה יהיה גדול מידיי ואני חייב לדעת איך עושים את הפעולה.. תודה רבה רבה !
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-