עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין בהפעלת מס' פרופיילים של אאוטלוק (האאוטלוק של האופיס) ביחד. כל פרופייל שונה מהאחר. אני יודע שזה דורש שינוי ברג'יסטרי. בברירת המחדל, זה פותח את אותו הפרופיל בכל פעם ולא מאפשר בחירה בכל פעם. המצב הנורמלי הוא כשאתה מעלה את האוטלוק הוא שואלל באיזה פרופיל אתה מעוניין (אם מוגדרים מס' פרופילים), כשתרצה להפעיל עוד סשיין של אאוטלוק יופעל עותק נוסף של אותו פרופיל ולא תהיה לך זכות בחירה. אני יודע שניתן לשנות זאת אך אני לא יודע כיצד.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  2. היי , דוד שלי רוצה להקים קו פירסומי לעסק שלו , יש לכם מוסג אולי על איזו תוכנה שיכולה לחייג באופן אוטומטי למספרים ממאגר טלפונים דרך מודם ? תודה מראש , נדב

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by zeevik_k,

שלום, אני מחפש את תוכנת QMax. אודה על קישור/הכוונה. תודה זאב

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. שלום לכולם אז כככה הורדתי תוכנה אם סיומת של gif וחשבתי שצריך לשנות את הסיומת של הקובץ לexe אז כך עשיתי וזה לא עבד ומאז אני לא יכול למחוק את הקובץ הוא תקוע לי איפה שהוא בזיכרון ואין כול מה שניסיתי לא הצלחתי בבקשה HELP

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by afekchaos,

אני התקנתי את התוכנה טוטאל קומאנדר ובשביל לעשות רג'יסטרישן צריך לעשות מלא שלבים שאני לא יודע כל כך כדי שהתוכנה תהיה מלאה, תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שאני יוכל לגבות דיסקים (מקוריים כמובן! ) בתור image כלומר בפורמט ISO או CUE,BIN, אבל עדיף ISO.... המטרה היא להכניס על דיסק DVD מספר גיבויים של דיסקים ישנים, בגלל שהם בדרך להיהרס אני חושב... ואז לשחק בהם דרך DAEMON TOOLS. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בכלל הוא לא נותן להכנס לאתר של סימנטק דרך הדפדפן! בדקתי ממחשב אחר בו זמנית והשרת של סימנטק עובד. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by The-Fox,

אז ככה, כל תוכנה של Symantec שאני מתקין אחרי ההתקנה לא עובדת, פשוט נעלמת מן המסך... בהתחלה אחרי ההתקנה היא עולה, ואז אחרי כמה שניות היא נעלמת ולא עובדת יותר. בנוסף ה Live Update לא מצליח לעדכן, הוא נותן שגיאה כשאני מנסה. למה זה קורה לי ? זה קורה גם עם Internet Security גם עם SystemWorks וגם עם Antivirus... :-\ :-\ עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. Started by darkman,

יש לי כמה שאלות עם יש לי רכיב מסוים איך אני משנה לו את מספרי הרגלים לפי מה שאני רוצה ואיך עושים VCC ו GND נורמליים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by com,

אנשים רעים פרצו לאיסי של אחותי... ושינו את הססמא. כעת היא לא יכולה להכנס לאיסי של עצמה.. יש איזה דרך, כולל לפרוץ לאיסי של עצמה (אני חושב שזה חוקי, לא?) שהיא יכולה לפתור את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. שלום לאחרונה סרטים חדשים שהורדתי "קיפצו" במדיה פלייר, הסרט רועד כי זה נראה כאילו על כל שני פריימים קדימה הוא קופץ פריים אחורה ניסיתי להפעיל בתכנות אחרות את הסרטים והם עדיין "קופצים" בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איזה codec או מה אני צריך בתודה מראש, דניאל

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by lazy-bones,

כמה שאלות... נרו 6 יכול לעבוד בWIN98SE ? אני יכול להוציא רק את תכונת הIMAGEDRIVE של נרו ולהפעיל אותה בWIN98SE? אם כן איך? אם כל התשובות לשאלות האלה הם "לא" , אז מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותה פעולה של הIMAGEDRIVE של NERO? *היא מדמה כונן תקליטורים במחשב, שבו אפשר לפתוח תמונות (ISO וכאלה...), ישירות מהארדיסק. תודה מראש lazy-bones

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by TermiNal,

גם לכם האייסי לא מתחבר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by idofr,

??? ??? עידו

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dbx22,

בשביל אקס פי. יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X תודה

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  16. אני מעוניין להכניס הגנה מפני צריבה מחדש לדיסק שאני יוצר (כמו שיצרני משחקים עושים). מישהו מכיר דרך טובה וחוקית לעשות את זה? (אני יודע שאפשר לפרוץ כל דבר, אבל אני לא מעוניין שבהעתקה רגילה ב-NERO יוכלו להעתיק את הדיסק שלי.. אז תחסכו ממני את ההרצאה על זה שזה מיותר)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Goose,

אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by TapUdi,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר פלאג אינים שמאפשרים אחת מהאפשרויות האלה 1) לראות את ההודעה שכותבים לך עוד לפני ששולחים, כאילו לראות אותה בזמן שמישהו כותב ואם הוא מוחק לראות הכל. 2) לראות מי מסתכל לך בפרטים(כמו עם האואי רק על הפרטים) ואולי אם יש עוד כל מני דברים מעניינים בסגנון השטויות האלה אני באמת אשמח לדעת תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  19. לאחרונה אני בודק את המחשב שלי (חלונות 2000 sp4 ) בעזרת spysweeper את רוב המרגלים התוכנה מכניסה אל הקרנטינה אך יש תוכנה בשם cdilla שה- spysweeper ממליץ לא להכניס לשם. מה ה cdilla עושה בכלל שצריך להיזהר שלא להכניסה להסגר? האם יכול להיות לי בלאגן אם אכניסה להסגר (quarantine) ? תודה מראש יוסי

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by dcaspi,

שלום, חיפשתי במדור ההורדותוגם אתרי תוכנות שונים ולא מצאתי שום תוכנה שעושה Capture למסך תוך כדי משחק, אבל Capture של ווידאו. תוכלו אולי לתת לי שם של תוכנה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. תודה רבה... יש לי את התוכנה bandwith controller v0.13 אבל ה-30 ימים ניסיון שלי ניגמרו <צונזר>.. עריכת המודר: המלצה לתוכנה חינמית תוכל לקבל כאן, אבל קראקים לא. קרא את חוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. אני מדבר על תוכנה שתהפוך דף כתוב לעבודה מוכנה ב WORD לדוגמא שניתן לערוך אותה לפי הצורך. שמעתי על LIGATURE אבל היא לא שווה הרבה, מישהוא מכיר תוכנות רציניות יותר? וחשוב שבעברית

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. Started by ruff stuff,

שלום יש לי אקס פי פרו אין לי את הדיסק ולכן לא יכול לשלוח פקסים. מחפש תוכנה חינמית לזה. נ.ב win fax pro היא לא חינמית. אם מישהו יודע על אחת כזאת שישלח לי קישורים.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

אני רוצה להתקין פיירוול טוב כי זה של הXP די מגביל מפריע להעברת קבצים באיי סי, מפריע לאימיול לפעול וכו'... אני רוצה פיירוול טוב שיאפשר לתוכנות לפעול אבל עם זאת להגן על המחשב כמו שצריך! מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, מניסיון אישי אפילו יכול להיות יותר טוב. המון תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים