עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gildoron,

שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב ישן וביצעתי לו פורמט, התקנתי את כל הרכיבים החשבוים ורק את כרטיס המסך לא הצלחתי להתקין. אין לי את הדיסק של כרטיס המסך וכשניסית לחפש בdriver guide וב-google (כמו שעשיתי בכרטיס הקול) את הכרטיס המתאים לא מצאתי הכרטיס הוא כרטיס קטן של 8-M אני אני לא טועה(רשום עליו בשחור כך) על הכרטיס אני לא רואה שם של חברה ספציפית אך רשום בלבן: CR2CSD VER:1.2 בנוסף יש שני ג'וקים עם שמות אחד של: holtek ht27c512-70 a010k0261-2 והשני של agp: rage IIc agp 215R2QZUA21 B1S10 0015SS TAIWAN על הכרטיס אני לא מוצא עוד שום פרט שיכול לעזור, עם למישהו יש את הדריבר או קישור לדריבר, או יש בה דרך שיוכל לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  2. Started by the king2006,

יש לי IE7 באנגלית עכשיו כשאי בא להתקין את הגרסה בעברית הוא רושם לי שזה לא תומך בשפה של הוינדוס שלי אבל הוינדוס גם בעברית וגירסת הוינדוס שהתקנתי באה עם IE 7 מובנה איך אני יכול להחזיר ל 6 ??? מישהו יכול לעזור

3. Started by laviko1,

שלום. מה זה אומר שהמחשב נתקע באמע משחק? ב SIMS 3 תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. Started by blackbimer,

יש לי את 7 וחצי היא מתנתקת לי כל כמה דקות ואז זה כותב לי שהתוכנה תתחבר עוד כך וכך שנות ואז זה מתחבר ושוב מתנתק ומתחבר..... מה עושים למישהו יש מושג..?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by AstrixX,

טוב אז ככה: לא מזמן פירמטטי את המחשב והיו מלא בעיות שאני לא ממש מבין בהם אז שלחתי אותו לתיקון בIvory (אחריות). המחשב חזר ככה- Windows XP sp2 TRAIL version ודרייברים ישנים מאד. כלומר.. יש לי כרטיס מסך של GeForce 8600GT ולפני הפרמוט היה לי ForceWare169 אבל עכשיו יש לי Ntune או משו מסריח כזה וישן ישן ישן המשחקים נראים כמו ערמת חרא (יחסית למה שהיה קודם) וה FPS בתחת (שוב יחסית למה שהיה קודם) אני לא יודע איזה Bios היה לי לפני הפרמוט (אני גם לא סגור על הלוח אם שלי אז אם מישו יכול להביא לי קישור לEverest או משו זה יהיה טוב) אבל עכשיו בBIOS INformation רשום - Default System Bios... WTF?!?!?! בקשר לדרייברים עוד אפשר לסדר את זה- להוריד ולהתקין עם הדיסקים שקיבלתי עם המחשב את החדשים. …

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שלום.קראתי באיזה מדריך להאצת emule ושם הוסבר גם על הגדרות מתקדמות או מורחבות. כשאני נכנס להגדרות ומנסה לפתוח הגדרות מורחבות לא פותח.למה?בעיה בגירסה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by orlupo,

התקנתי PHP היום על השרת APACHE בגרסת ווינדוס. הכל היה נראה טוב ויפה עד שגיליתי ששום טופס GET/POST לא יכול לשלוח מידע לדפי PHP שאצלי בשרת. מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by _BooM_,

אני לא מצליח להוסיף יותר איש קשר נוסף מעל 200 אנשי קשר, רק כשאני מסיר איש קשר מתאפשרת הוספה של איש קשר חדש. כשאני מנסה להוסיף איש קשר נוסף מעל ה-200 יש שגיאה שאומר שהשרת נכשל בהוספת האיש קשר ויש לנסות שוב. מישהו יודע במה מדובר? תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by kamasutrance,

שלום לכולם אני חדש פה אז אני מקווה שזה המקום לבקש עזרה בעניין אני עורך עם פרמייר פרו ואני מחפש אתר או קובץ תמיכה בעברית יש כל מיני אופציות שאני לא מצליח למצוא להן קיצורים , כמו אייך לסמן את הסימון לאיזור לרנדר . אשמח אם מישהו יעזור בעניין פה , אן למייל, d_j_ofir@walla.co.il תודה אופיר-באר שבע

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. כרגע חלון השמירה נפתח תמיד על My Documents ולא מצאתי ב- options אפשרות לשנות זאת. אולי יש איזה tweak? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by yanushka,

אני לא מבין, מה זה רוצה ממני?! (ההודעה מופיעה בירוק בצד השמאלי העליון כפי שניתן לראות בתמונה הנ"ל) במידה ואני עושה 'Learn More', זה מפנה אותי ל-פה. בין כל השפות הנמצאות שם ברשימה, ישנו קובץ בעברית להורדה- קובץ בשם LangHebrew.lng. השאלה, מה אני עושה איתו הלאה..שמתי אותו בתיקיה הראשית של התוכנה ואין שינוי - ההודעה הירוקה עדיין מופיעה. מקווה לעזרה, בתודה מראש, יניב.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by ofirn2,

אז ככה יש לי צורב של NEC מדגם ND-3550A ושאני מכניס דיסק למחשב המחשב אומר לי : נא הכנס דיסק לכונן D: . קראתי על זה באינטרנט וזאת בעיה נפוצה אבל אני לא מצליח למצוא את הפתרון אני ממש יודה לכם אם תוכלו לעזור לי זה דיי דחוף.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by You,

למישהי שאני מכיר יש בעיה שכל פעם אחרי reboot או הפעלה מחדש של ה-IE, היא צריכה לשנות את ה encoding על מנת לראות עברית, אחרת היא רואה ג'יבריש. ניסיתי לעבור איתה על כל הגדרות השפה שאני מכיר והכל תואם לשלי ולי אין את הבעיה הזאת. השאלה שלי זה האם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה ? ובלי להציע לה לעבור לפייר פוקס, היא מעוניינת להשאר עם ה-IE. בתודה, גל.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by shaharb,

אני מתקין את האופיס ובאמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שנותנת 3 אפשרויות : נסה שנית, התעלם או ביטול זו לו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת, אני לא יודע למה היא קשורה לוונדוס עצמו או לאופיס ניסיתי להתקין כמה גרסאות של אופיס : 2003,2007 ו 2007 SP1 כל הגרסאות אופיס שניסיתי להתקין עובדות בצורה חלקה במחשבים אחרים. במחשב בו נתקלתי בבעיה זו יש מערכת וונדוס אקס פי home SP2 HEB מקורית עם CD KEY מקורי שעבר את בדיקת המקוריות של מיקרוסופט. אני מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by redead,

מה אפשר לעשות כדי שגם אני וגם אחי נהיה מחוברים בו זמנית למסנג'ר? (חשבונות שונים מן הסתם)..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  16. אהלן, אני צריך תוכנה לבדיקת הטמפ' של הרכיבים במחשב (כרטיס מסך,מעבד, זיכרון וכו'...). אני מכיר את התוכנה HDD life pro אבל היא מראה רק את הטמפ' של המחשב בכללי ולא של כל רכיב בעצמו.. אשמח אם תתנו את שם התוכנה שאתם ממליצים עליה. דניאל.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by Ferrari599,

יש לי שער ותוכן עניינים. השער הוא עמוד אחד, התוכן עניינים הוא 32 עמודים. התוכן של העבודה מתחיל בעמוד 34. אני רוצה למספר כך שעמוד 34 יהיה כתוב עליו עמוד 1, עמוד 35 יהיה כתוב עליו 2 וכו. אני מנסה לעשות את זה מעל לשעה וחצע ולא מצליח. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. עד עכשיו השתמשתי ב-nod32 ורציתי לנסות את bitdefender כי אומרים שהוא טוב כל מני מקומות. שמתי לב שהמחשב והאינטרנט נהיו איטיים פתאום. אני לא יודע אם זה וירוס או adware כי סרקתי עם bitdefender, adaware ו-spybot וזה לא מצא כלום. אז רציתי לשאול: האם אתם משתמשים\השתמשתם בbitdefender והמחשב נהיה איטי ועמוס? תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. היי היה לי פעם תוכנה שהייתי מושך אליה תמונה והיא אוטומטית הייתה מדפיסה את זה לגודל של קופסאת DVD... ברח לי השם שלה ! אז מישהו מכיר איזה שהיא תוכנה שירשום שם... תודה !

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by rani,

אתם בטח מכירים את זה שמתקינים אקפלורר 7 ובפעם הראשונה שפותחים, יש את הקטע של התחלת עבודה עם הדפדפן ושואלים אותך איזה ספק חיפוש תרצה, מסנן מסוים, ועוד כמה שטויות אז שאני פותח את הדפדפן יש הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הדף הזה.. ורק אחרי שאני עושה דף הבית הוא נכנס.. מה עושים כדי שישר אחרי שאני פותח את הדפדפן יילך לדף הבית?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

אני יודע שניתן לבנות רקע עם כיתוב כלשהו בוורד, איך אפשר להטות את הכיתוב לאלכסון ולהגדיל אותו?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by donangelo,

היי חברים,האם מישהו יודע מדוע לאחר צריבת קבצי אודיו בתוכנת נרו ,אני מקבל את שמות השירים בג'יבריש? (כאשר אני מנגן את הדיסק באוטו בבית וכו')דרך אגב הדבר קורה גם אם אני משנה את שם הקובץ.אנא עזרו לי, תודה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by zion561,

תראו אין לי מושג מה אבא שלי עשה אבא שלי הדליק היום תמחשב והתחיל למחוק תוכנות ולהתקין דברים סעמק איתו.. ושאני באה להפעיל תמשחק FREESTYLE משחק רשת אז זה נותן לי תשגיאה הזאת Microsoft Visual C++ runtime Library מה עושים?היה לי פעם בעיה מדויקת במשחק אבל אני לא זוכר איך זה ניפתר.. האם פירמוט יעזור פה???

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by Jack_g,

שלום, אני עשיתי חיפשו על DOCS OPEN ב GOOGLE וקיבלתי המון תוצאות ואף אחת מה לא ממש הסבירה לי מה זה בעצם DOCS OPEN ולמה זה משמש אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה, האם אתם יכול למקד אותי למקום או לכתבה כלשהיא שמסבירה על התוכנה הזו או אולי בעצמכם להביר עליה. זה לצורך לימודי אז בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אני מנסה להתקין Microsoft Visual C++ 6.0 Standard Edition ואז משום מה נעצרה ההתקנה (הקבצים תקינים) בבואי להתקין שוב אז רושם לי הודעת שגיאה (מצ"ב). ואני לא מבין מה הבעייה?? התקנתי גם במצב בטוח אין אפשרות לעשות הסרה של מה שהותקן כבר כי זה אפילו לא יצר את הסיפרייה. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים