תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכ…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני לא ממש מתלהב לעבוד עם אאוטלוק, אלא אם אין ברירה ואז אני יהיה חייב.. בעיקרון אני מחפש תוכנה שתדע 'לשאוב' אימיילים ממספר כתובות (walla וgmail בעיקר) ותסדר לי אותם בנוחות בלי שאני יצטרך לפתוח את האינטרנט ולחפש. לא חייב שהם יהיו ביחד, אפילו שיהיה טאבים - אחד של האימייל מוואלה, ואחד של הgmail. פיצ'ר נוסף - יקפיץ לי הודעה בקבלת מייל חדש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אבא שלי התקין במחשב את התוכנה SANDRA PRO ואמר לי לא להחליף אותו הבעיה שאני לא יודע איך משתמשים בו ואבא שלי טס לחו"ל ולא יחזור עד לעוד חודש מישהו יכול לעזור????
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתקייה Local Settings (תקייה מוסתרת) שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\***\Local Settings זאת תקייה שתופסת הרבה מקום (37 GB) אבל בעצם אין בה כלום, כאילו משהו שמור לאיזו תוכנה במחשב. רציתי לדעת למה קשורה התקייה הזאת ואיך אפשר להקטין אותה משום שהיא תופסת לי את כל הכונן C שעליו גם מותקן הווינדוס. תודה בכל מקרה גבי
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האנטיוירוס לא מפסיק להודיע לי שיש לי וירוס גם אם אני לוחץ על כפתור השמדת הוירוס הוא ממשיך בכל פעם להודיע לי על הוירוס הנ"ל. מה לעשות למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש לי ObjectDock Plus וAd-Aware וכשאני מנסה לפתוח תיקיה מתוך הObjectDock, כמו My Picture או התיקיה שלי במקום שתפתח התיקיה הAd-Aware נפתח וסורק את התיקיה. יש למישהו רעיון מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה עם ה Bookmarks שלי . יש כמה ספריות שאני מנסה להיכנס אליהם ואז ה GUI קופא ממש ולא ניתן לבצע כלום ב Firefox למשך זמן ארוך - דקה ואולי יותר. ניסיתי לערוך את הסימניות שם לבצע Export/Import ל Bookmarks וללא הועיל. כרגע אם אני רוצה להיכנס לקישור בספריה הבעיתית אני פשוט ניגש אליו מה Organize Bookmarks.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי דיסק של DVD שאני רוצה לצרוב לדיסק של C רגיל האם ניתן לעשות זאת בתוכנת נרו ואם כן איך עושים זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שאני מתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 (אחרי פירמוט) זה לא נותן לי להכנס לאתרים למסינגר וICQ כאילו אין לי מודם מה הבעיה?? מה לשנו?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
משום מה כל כמה דק' התוכנה פשוט מפסיקה לעבוד,היא מופעלת עם הסיריאל וכל מה שצריך,כך שזו לא הבעיה. חשבתי אולי זה בגלל השומר מסך,גם שניטרלתי אותו הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי למצוא הגדרה ספציפית לזה בתוכנה אבל לא מצאתי. עזרה בבקשה,תודה מראש. נ.ב הגירסא היא 7.3 ultra
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם אפשר בתוכנת idm אפשר לעשות שירדו קבצים לא במקביל אלא אחד אחרי השני . שיסתים קובץ ירד השני אחריו ולא במקביל
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
היי, אחרי כמה חודשים של פיתוח אינטנסיבי, שוחררה גירסה בטא2 של תוכנת הדואר החינמית eMailaya. אמנם מדובר בגירסת בטא 2 אבל היא יציבה ופועלת ואמורה להיות הבטא האחרונה לפני שיחרור סופי (אולי תהיה בטא נוספת לפני כן). רשימת העדכונים אמנם קצרה אבל השינויים מאחורי כל שורה הינם רבים. * טבלת ניהול המכתבים השתפרה * ניהול, יצירה ועריכת תיקיות דינמיות ידידותי למשתמש * תצוגה גרפית של מידע הקשור למכתבים ולשרתי הדואר (רק למשתמשים רשומים) * הוספת עמודת דגל כולל דגלים ב 3 צבעים * תפריט פעולות על טבלה בעת הוספת טבלה במצב HTML * אין הגבלת תאריך כלשהי בגירסה זו * על מנת לקבל גישה לכל האפשרויות של התוכנה יש להירשם אליה בחינם * תיקוני באגים * אימייליה חוגגת 4 שנים אשמח לקבל הערות והארות http://w…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן. יש לי גוסט 2003 ואני מנסה לעשות partition from image והוא לא נותן לי. מצ"ב תמונה של השגיאה. ואחרי שאני לוחץ על yes, הוא פותח לי הודעה: a destination volume could not be locked. כמובן, שמדובר בשני דיסקים (hard disk) נפרדים. והמקור של הקובץ גוסט נמצא בדיסק אחר והיעד (כונן c) נמצא בדיסק אחר. מישהו יכול לעוזר לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה היה לי את הכ.מסך X700PRO וכל ההגדרות של הכרטיס היו בתוך הDISPLAY SETTINGS בעט שלוחצים על לחצן ימני לPROPERTIES > SETTINGS<ADVANCED ושם יכולתי למצוא את כל ההגדרות של הכרטיס כולל AA וAF. כיום יש לי את הX1950PRO וכל ההגדרות ניתן להגדיר רק דרך הCCC המיותר כ"כ בשבילי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להשתמש שוב בהגדרות שהיו בדיספליי סטינגס בלי הCCC?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני שומע את הסאונד מקוטע, מה שמוזר זה שאתמול זה לא קרה... מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
למי שלא מבין אז אני מחפש תוספת שתאפשר לי לשחזר את הדפים האחרונים שהייתי בהם בזמן שסגרתי את הדפדפן, בפעם הבאה כאשר אני פותח אותו. ראיתי כזאת אפשרות במקסטון. עדיף שאפשר יהיה גם לבחור איזה חלונות לעלות כמו במקסטון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדפדפן Maxthon כבר הרבה זמן, ומהתחלת השימוש שלי בו הייתה לי בעיה בשינוי שפת הכתיבה מעברית לאנגלית ולהפך. במקום פשוט ללחוץ על צירוף המקשים Alt+Shift, אני צריך ללחוץ בנוסף גם על מקש ה-Shift הימני. המחשב נוסף בבית שלי הבעיה לא קיימת (כמובן שבדפדפן Maxthon שמותקן בו). גם במחשב שלי בדפדפן IE הבעיה לא קיימת. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין Microsoft Visual C++ 6.0 Standard Edition ואז משום מה נעצרה ההתקנה (הקבצים תקינים) בבואי להתקין שוב אז רושם לי הודעת שגיאה (מצ"ב). ואני לא מבין מה הבעייה?? התקנתי גם במצב בטוח אין אפשרות לעשות הסרה של מה שהותקן כבר כי זה אפילו לא יצר את הסיפרייה. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הודעה מספר רב של פעמים ביום מהאנטי וירוס קספרסקי שהמחשב שלי מותקף עיי worm hlkern ,מספר שניות אחרי הודעה זו פתאום אני מנותק מהאינטרנט ואז אני מנסה מספר פעמים להתחבר ובסוף מצליח.יש משהו שניתן לעשות כנגד התקפות אלה? אולי פיירוול אחר ממה שיש לי בxp? או שזה לא קשור.תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לתרגם מילה מתוך "פנקס רשימות" באמצעות ctrl+מקש ימני בעכבר הוא לא מצליח להכניס את המילה לתוכנה. בקובץ וורד ודפדפן אינטרנט זה עובד מצויין רק בפנקס רשימות ובכתבן יש בעיה. אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-