תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מלא תוכנות שעולות כשאני מדליק את המחשב וזה מאט את המחשב, עכשיו ניכנסתי לMSCONFIG ובטלתי כמה תוכנות והמחשב עדיים איטי, עכשיו נשאר עוד הרבה תוכנות ואני לא יודע איזה תוכנות למחוק, כדי לא לפגוע במערכת הפעלה או משהו כזה. צלמתי את התוכנות שמופעלות במחשב כמדליקים אותו, תגידו לי מה לימחוק כי אני לא מבין בזה כלום, הנה: חלק 1: http://img488.imageshack.us/img488/9595/startup5ha6.jpg חלק 2: http://img146.imageshack.us/img146/2988/startup6rx6.jpg תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
כל סירטון שאני רוצה לראות אני מקבל מסך ירוק ורק שומע קול. נסיתי והתקנתי את ה K-Lite Mega Codecs אך עדיין התופעה קורת. אודה לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי אנטי וירוס Kesparsky ואני רוצה לנעול איתו הורדות למחשב שלי.. סתומרת שכל הורדה למחשב שלי תיצטרך סיסמא שאני אבחר מקווה שאתם יודעים איך..
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום המתאים בחודש האחרון מתרחשת אצלי תופעה מוזרה - כל תוכנת צפייה בDVD החל ב POWER DVD , WINDVD וכלה ב MV2PLAYER כולם נתקעות במשך למעלה מ- 5 דקות עד שהן מואילות בטובן להכנס לסרט. ומשעשו זאת כולן ללא יוצא מן הכלל פועלות ללא דופי בכל סוגי הפונקציות - מה קורה ? ניסיתי להוריד ולהתקין חבילות מקודדים שונות במחשבה שזו הבעיה, והאחרונה שבהן K- LIGHT MEGA KODEC שמלאה כל טוב אך הבעיה לא נפתרה מה אתם אומרים ? * דרך אגב כונן ה DVD שלי הינו NEC ND- 4550A המצויין שעבד יפה מאוד במשך שלושה חודשים עד כה
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
משום מה אני לא יכול לקבץ ביחד שיחות כלומר, שכל השיחות יהיו בחלון אחד. האפשרות הזאת ניראת אצלי בצבע אפור(DIABLED) ואני לא יכול לעשות כלום. למישהו יש מושג איך אני יכול להפעיל אותה???
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מה הוא הפיירוול הכי חזק + נוח לשימוש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אם לא אז לפחות נגן DVD רגיל חינמי תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 10:51:02 תודה, מצאתי במאגר...[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 11:30:29טוב אז עכשיו אני צריך תוכנה שתעשה את הדי וי די region free משהו כמו anydvd. יש כזו חינמית?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חבר לי פירמט לא ממזמן והוא צריך את הדריברים של הלוח אם אבל לא מצאתי בשום מקום. הוא צריך דריברים של ה-SATA כי הוא לא מצליח להתקין את הוינדוס (הוא לא מזהה את ה-HDD). מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריברים (בדקתי באתר היצרן), ואיך אני משתמש בהם? יחד עם הלוח הוא קיבל דיסק, כשהוא עשה בוט מהדיסק הוא קיבל 4 אפשרותיות בחירה, 3 מהם לא רלונטיות לנושא ועל אחת היה רשום משהו על RAID Controler. זה קשור לזה ? יכול להיות שה-SATA שלו מחובר דרך בקר RAID ? ד"א בדקתי בביוס אם יש אפשרות לעשות שהוא ישתמש ב-SATA כ-IDE אבל לא מצאתי . . . או שלא ידעתי לחפש. . . מישהו יודע אם הלוח שלו תומך בזה, ואם כן אז איך אני משנה ? סוג הלוח: ASUS P5RD1-VM Chipset: ATI Radeon Xpress 200 (לא יודע אם זה קשור…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך תוכנה שמגינה מפני קריאת קבצים ע"י סיסמה. כלומר, מי שלא יודע את הסיסמה - לא יוכל בכלל לראות את הקבצים. משהו כזה שכדי להכנס לספריה מסוימת - צריך להקליד סיסמה. יש משהו כזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. אז ככה יש לי בעיה בנרו שאנני יודע מה היא אני לא מצליח להכניס שירים אפשר לצרוב רק DATa מה היא הבעיה תיראו .. http://img509.imageshack.us/img509/1055/image63vm.jpg
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן תוכנה שאני יוכל לשים קטע מוזיקה ולהריץ שם תמונות ולבנות מן מצגת כזו של תמונות וכול מיני אפקטים כאלה שהתמונה תתחלף פשוט יש לי תוכנהProShowGold רק מה שאני לא יכול לרשום שם בעברית וזו תוכנה מעולה לעשות את כול הדברים האלה יש למישהו המלצה על תוכנה שתומכת עברית חוץ מwindows maker?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מחפש תוכנת RSS פשוטה ונוחה, לא מהסוג שמלא בפיצ'רים או כל מיני דברים לא חשובים. אני צריך את זה בשביל לעקוב אחרי השיחרורים באתרי טורנטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
נכון תמיד שאני ניכנס לתוכנה ומכניס את השירים.. אז למה לא רואים את הזמן שלהם אוטמטי ואז אני צריך לראות אותם והם מראים את הזמן שלהם 1 אחרי השני.. אך אני יכול לעשות שזה אוטמטי כבר מעודכן בזמן שלהם ואני לא צריך לחכות.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך תוכנה לבדיקת הטמפ' של הרכיבים במחשב (כרטיס מסך,מעבד, זיכרון וכו'...). אני מכיר את התוכנה HDD life pro אבל היא מראה רק את הטמפ' של המחשב בכללי ולא של כל רכיב בעצמו.. אשמח אם תתנו את שם התוכנה שאתם ממליצים עליה. דניאל.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום האם יש תוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס המסך תוך כדי המשחק ? בלי שאני אצטרך ללחוץ alt+tab כדי לראות בדרייבר. הדרייבר שלי הוא Catalyst משהו בסגנון Fraps תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לאחר שקונים את המשחב כולל הרכבה בלבד . מה נותר להתקין ? דרייברים של רכיבים מערכת הפעלה (XP\VISTA) מסך אינטרנט ומהו הסדר.. כאשר קיבלתם את המחשב מורכב בלבד מה עשיתם ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון בIE8 כמעט כל אתר שאני נכנס אליו אני מדפדף בין הדפים ואז בא אלי הEROR הזה: http://up133.siz.co.il/up2/4imzxnymymcm.jpg יש לי ויסטה (אם זה חשוב). המחשב חצי שנה אצלי רק.. מחשב חזק מאוד.. זה המפרט: http://up128.siz.co.il/up2/mljkynzmab0d.jpg אשמח לעזרה..
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ כלשהו ומאז כל כמה דקות nod מזהיר אותי שיש וירוס במחשב והוא מבודד אותו ולמרות זאת הוא ממשיך כל 10 דקות להציג את ההודעה עשיתי איתו סריקה מקיפה והוא לא גילה כלום.והwundow מזהיר אותי שיש גישה למחשב שלי מה אני עושה הסריקה בנוד לא מגלה למרות האזהרות שלו?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, אחרי כמה חודשים של פיתוח אינטנסיבי, שוחררה גירסה בטא2 של תוכנת הדואר החינמית eMailaya. אמנם מדובר בגירסת בטא 2 אבל היא יציבה ופועלת ואמורה להיות הבטא האחרונה לפני שיחרור סופי (אולי תהיה בטא נוספת לפני כן). רשימת העדכונים אמנם קצרה אבל השינויים מאחורי כל שורה הינם רבים. * טבלת ניהול המכתבים השתפרה * ניהול, יצירה ועריכת תיקיות דינמיות ידידותי למשתמש * תצוגה גרפית של מידע הקשור למכתבים ולשרתי הדואר (רק למשתמשים רשומים) * הוספת עמודת דגל כולל דגלים ב 3 צבעים * תפריט פעולות על טבלה בעת הוספת טבלה במצב HTML * אין הגבלת תאריך כלשהי בגירסה זו * על מנת לקבל גישה לכל האפשרויות של התוכנה יש להירשם אליה בחינם * תיקוני באגים * אימייליה חוגגת 4 שנים אשמח לקבל הערות והארות http://w…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לך FF2 (כמובן) והתקנתי אותו בכונן D (יש לי HD אחד שמחולק לשניים),עד לפה הכל טוב ויפה. שמתי לב שהמקום ב-C יורד ויורד ובדקתי,וראיתי שיש 150MB של מטמון של ה-FF שמשום מה יושבים ב-local setting בתיקית documents&setting בכונן C. למה זה ככה? ואיך אני יגול לגרום לך שה-FF יעזוב את כונן C בשקט וילך לכונן D כולל המטמון
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תודה לאנשים. התוכנה ממש מוזרה, לפעמים היא מורידה לי על 70 ק'ב, ואז לאט לאט היא יורדת וחוזרת. בקיצור למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים. אשמח לתשובה יש לי הרבה חומר חשוב שם
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-