תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה שלא נתקלה בה לפני כן. יש לי על מחשב גם אינטרנט אקספלורר וגם פיירפוקס. הכל עבר כמו שצריך, עד שעשיתי פרמוט היום. גם היום זה עבד, אבל בשעה האחרונה אני לא מצליח לגלוש באקספלורר של מיקרוסופט. מה שקורה הוא ששום דף לא עולה, והוא לא כותב כלום בשורת הכתובת. כלומר הוא אפילו לא מתאמץ להגיע אל הדף. בקיצור, הדף נשאר לבן, שורת הכתובת ריקה, פס הגלישה למטה ריק ואין הודעת שגיאה. בפיירפוקס הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה לשלוח קובץ זה ניכשל. מה ששולחים לי אני מקבל. יש לי פיירוואל(של הווינדוס מבוטל-יש לי XP) ויש לי רשת בבית עם מודם שהוא גם ראוטר. האם אני צריך לפתוח או להגדיר איזה משהו אצלי?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי 320MB SDRAM (אופיס 2003 לא עולה על WIN98)
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
Can someone give me direct link to the best e-mule? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה להכין מעיין ספר להגשה ואני רוצה לעשות בו תוכן עניינים אני זוכר שהייתה אפשרות שה WORD עושה לי את הרווחים של ה נקודות בין הנושא ומספר הדף ככה שהוא עושה את זה ממש יפה ומסודר וכמעט בלי להיתאמץ אבל שכחתי איה זה נמצא :-\ אולי מישהו מכם יודע למה אני מתכון ויכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגדרתי בשני המחשבים שבביתי שולחן עבודה מרוחק המובנה ב XP. הבעיה היא שאני לא מצליח להשתלט על המחשב השני פשוט קופץ הMRVGINA.dll . מישהו פעם נתקל בזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה מטורפת... כמעט בכל התוכנות לניקוי רג'סטרי שאני מריץ, נהיה ריסט למחשב באמצע הסריקה! נראה שאין לו מספיק זיכרון כדי להמשיך, באמת יש לי רק 386 מגה זיכרון אבל עדיין... ניסיתי להפעיל גם מה safe mode לא עוזר... אולי יש דרך לתפור את הבעיה ?? (אולי להקצאות זיכרון איכשהו ?) תודה למשיבים...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי בעיה ב-IE. ה-Java Script לא עובד לי אפילו שהוא מוגדר ב-Security ב-Enable. ל-windows update אני לא מצליח להיכנס , כדי לבדוק עדכונים... עשיתי סריקה ב- 4 תוכנות anti spy , ועם nod32 , היה וירוס (כנראה ההוא שהסתובב ב-ICQ) עכשיו המחשב נקי... אבל יש את הבעיה הזאת. מה עושים? מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייברים כאלה: לכרטיס מסך - Ati Radeon X600 PRO לכרטיס קול - C-Media Azalia Audio Device למודם - Terayon TJ715X מתאם רשת - Broadcom NetXtream Gigabyte Ethernet בקר Raid - VIA VT6410 IDE תודה מראש, אביעד.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס ESET NOD32 Antivirus עכשיו אף פעם לא השתמשתי בו היה לי AVG ואני יודע שבAVG היה בתי כלא לוירוסים כאלו עכשיו איך אני מוצא את זה ב נוד 32 ועוד שאלה איך אני עושה לאנטי וירוס שיעשה סריקה לבד למחשב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מסוג Memory Stick Duo Pro של Sony, אם זה משנה. מדובר בתמונות שחלק נמחקו בטעות מהמצלמה וחלק נמחקו לאחר פרמוט... תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים ומאז שהתקנתי את הווינדוס האימיול שלי תמיד קורס בארך אחרי 5 דק אחרי שהוא מופעל ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של האימיול ועדין אותו דבר האם יכול להיות שהבעיה היא בחומרה עצמה? איך אני יכול לוודא את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לידידה שלי לעריכת תמונה,כאלה שאפשר להוסיף שם מיסגרות או כול מיני סימנים כתוביות או קישוטים. שתיהיה פשוטה זה הכול.
-
שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שמשנה את הגדרות ה3D והOpenGL לפי המשחק שאני רוצה לשחק בו? אני משתמש בכרטיס ATI.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בצבעי הנגנים במחשב כמו:gom player quick time וכו. הבעיה היא שהצבעים פשוט נוראיים, מעוותים את התמונה בצורה מחרידה. ולפעמים אני רוצה להתשמש בעוד תוכנה חוץ media player ואז זה ממש מעצבן. עוד קטע נוסף הוא שכאשר אני נכנס הרבה פעמים למדיה פלאיר ברצף, קורה מן קטע כזה שאני כבר לא יכול להיכנס עד שאני לא אפעיל את המחשב מחדש, ואז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש זה אומר שאני צריך לעשות "סיים כעת" על מנת להפעיל את המחשב. הבעיה הרצינית היא הראשונה, השנייה היא בונוס. מקווה שתעזרו לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב ישן וביצעתי לו פורמט, התקנתי את כל הרכיבים החשבוים ורק את כרטיס המסך לא הצלחתי להתקין. אין לי את הדיסק של כרטיס המסך וכשניסית לחפש בdriver guide וב-google (כמו שעשיתי בכרטיס הקול) את הכרטיס המתאים לא מצאתי הכרטיס הוא כרטיס קטן של 8-M אני אני לא טועה(רשום עליו בשחור כך) על הכרטיס אני לא רואה שם של חברה ספציפית אך רשום בלבן: CR2CSD VER:1.2 בנוסף יש שני ג'וקים עם שמות אחד של: holtek ht27c512-70 a010k0261-2 והשני של agp: rage IIc agp 215R2QZUA21 B1S10 0015SS TAIWAN על הכרטיס אני לא מוצא עוד שום פרט שיכול לעזור, עם למישהו יש את הדריבר או קישור לדריבר, או יש בה דרך שיוכל לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד את התקן הג'אווה המלא ולא מהשרת שלהם כדי להתקין? יש לי בעיה עם ההתקנה ONLINE.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. מה זה אומר שהמחשב נתקע באמע משחק? ב SIMS 3 תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מעולה http://fernandoacorreia.wordpress.com/2008/09/05/delicious-in-google-chrome/
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו לעומת זאת אני יכול לקבל קבצים במסנג'ר, אני מחובר ברשת למחשב נוסף ולשנינו יש פייר וול אני לא מבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.. איך זה יכול להיות שבאייסי אני לא מקבל ובמסנג'ר כן מקבל. בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור. התוכנה לא חייבת להיות חינמית אך חשוב שתדע להמיר aacPlus ולא aac רגילים. תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לצרוב קבצים בגודל של 4 gb ,דרך תוכנת nero 7 ,ואני לא מצליח ,אני מקבל הודעה שלא ניתן לצרוב קבצים הגדולים מ-2gb ,ורשום משהו על כך שצריך להשתמש ב-UDF . תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי אימיול v0.46c ואני מוריד פיפא 2006 ונבי איי 2006 אז קיצר זה מוריד לי במהירות בין 0-5 מה לעשות למה זה כזה איטי ויש לי מחשב טוב מאוד גם שאני יודע שזה לא ממש קשור אולי בגלל האנטי וירוס נורטון 2005 או מה אפשר לעשות כדיי לשפר את המהירות אהה דרך אגב הודעה ראשונה בפורומים פה ... מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-