תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך תוכנה שמגינה מפני קריאת קבצים ע"י סיסמה. כלומר, מי שלא יודע את הסיסמה - לא יוכל בכלל לראות את הקבצים. משהו כזה שכדי להכנס לספריה מסוימת - צריך להקליד סיסמה. יש משהו כזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר סרטים שאני רוצה ליצרוב על דיסק DVD 1 ולעשות לו תפריט כמו שיש בסרטי DVD מקוריים ככה כשאני ישים את הדיסק במכשיר הDVD אני אראה את התפריט שיצרתי ולא התפריט של מכשיר ה DVD
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
מה אפשר לעשות כדי שגם אני וגם אחי נהיה מחוברים בו זמנית למסנג'ר? (חשבונות שונים מן הסתם)..
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
נהיה קצת מעצבן, אני לא מבין מאיפה ההאזהרות שאני מקבל מקספרסקי שחוסמות כל מיני טרויאנים שמנסים לתקוף את המחשב באות... וכל בערך 10 דקות קופצת הודעה, זה די מציק, אבל לא מפריע ממש אני רק רוצה לדעת מאיפה זה כבר יכול לבוא? אני שומר על המחשב נקי ד"א.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לא ממש מתלהב לעבוד עם אאוטלוק, אלא אם אין ברירה ואז אני יהיה חייב.. בעיקרון אני מחפש תוכנה שתדע 'לשאוב' אימיילים ממספר כתובות (walla וgmail בעיקר) ותסדר לי אותם בנוחות בלי שאני יצטרך לפתוח את האינטרנט ולחפש. לא חייב שהם יהיו ביחד, אפילו שיהיה טאבים - אחד של האימייל מוואלה, ואחד של הgmail. פיצ'ר נוסף - יקפיץ לי הודעה בקבלת מייל חדש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האנטיוירוס לא מפסיק להודיע לי שיש לי וירוס גם אם אני לוחץ על כפתור השמדת הוירוס הוא ממשיך בכל פעם להודיע לי על הוירוס הנ"ל. מה לעשות למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הפעלתי ביטול הגנה STARFORCE של STARFUKER...למי שמכיר.. אחרי המשחק לא הצליח לעלות לחצתי בטעות על לחצן אחר בתוכנה והיא נסגרה...והכוננים שהיו בהארד דיסק של התוכנה נעלמו...כליל כולל ה CDROM. לאחר מכן המחשב סירב לעלות ועשה לי המוות עד שהתגברתי על הבעיה הזאת וניתקתי מאקסטור אחד של 200 ג'י,עכשיו הווינדוס עולה...השאלה היא הכיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם..! לבן דוד שלי יש איזה שהוא תוכנה שהוא יכול לאיכנס למחשב שלי דרך המחשב שלו והוא יכול לראות מה אני עושה במחשב זו מין תוכנה שהשולחן עבודה שלי במחשב שלו במסדרת והוא יכול להזיז לי את העכבר ולאיכנס לתקיות שלי ועוד מלא דברים ועכשיו אני צריך את העזרה שלכם למצאו את התוכנה הזאת כי אני רוצה לאחזיר לו..! תודה לעוזרים..! NiMrOdS
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר... הוא נתן לי קובץ וורד רווי סגנונות ומספורים. כמובן שכלום לא עובד כמו שצריך כמו שקורה בדר"כ. עד עכשיו לא עבדתי עם styles ואני מבין שרק משם תבוא הישועה. למישהו יש קישור לאיזה מסמך טוב שיסביר לי לאט לאט מה עלי לעשות? אני לא מבין אם אני צריך לייצר template חדש ולהעתיק את תוכן הקובץ לשם או שמא עלי לנסות לתקן את הסגנונות הקיימים? איך עובדים עם העניין הזה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי את כל הפרקים של הסופרנוס צרבתי את כל העונות חוץ מה-3 וה-4 זה לא נכנס מה צריך לעשות ? אם דוחסים זה מוריד מהאיכות ? ואיך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האים למישהוא יש ניסיון עים PC Tools AntiVirus Free Edition 3.1 http://www.download.com/PC-Tools-AntiVirus-Free-Edition/3000-2239_4-10625068.html?tag=lst-0-4 רוצה חוות דעת ליפני התקנה. דן
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש שתי תוכנות הראשונה, תוכנה להקלטת סאונד למחשב באיכות שאני קובעה מכניסת מיקרופון שבכרטיס סאונד. התוכנה השנייה, תוכנה להמראה של קבצי PDF לקבתי DOC, שהתוכנה תוכל להמיר גם קבצי PDF שהם סרוקים. בתודה מראש, עמיר
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
תודה לאנשים. התוכנה ממש מוזרה, לפעמים היא מורידה לי על 70 ק'ב, ואז לאט לאט היא יורדת וחוזרת. בקיצור למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה להעביר את האתר הזה ל-PHP/ <צונזר> ואני מחפש תוכנה מישהו יכול להביא לי תתוכנה?או שיכול לעזור לי להעביר את האתר ל-PHP הוא יקבל תמורה אם יש לו אתר..הוא יקבל פירסום באתר שלי הוא נצפה מאוד יש לו כמעט 100000 צפיות בתוך חצי שנה צפיות אמיתיות ולא כאלה שעושים על כל רענן..תוכלו לקבל סטטיסטיקות למי שרוצה..תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ב 6 היה ב FILE - BURN IMAGE ב7 אין שום אפשרו ת ל "BURN IMAGE CD" איך צורבים כ IMAGE ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Microsoft Visual C++ 6.0 Standard Edition ואז משום מה נעצרה ההתקנה (הקבצים תקינים) בבואי להתקין שוב אז רושם לי הודעת שגיאה (מצ"ב). ואני לא מבין מה הבעייה?? התקנתי גם במצב בטוח אין אפשרות לעשות הסרה של מה שהותקן כבר כי זה אפילו לא יצר את הסיפרייה. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לתרגם מילה מתוך "פנקס רשימות" באמצעות ctrl+מקש ימני בעכבר הוא לא מצליח להכניס את המילה לתוכנה. בקובץ וורד ודפדפן אינטרנט זה עובד מצויין רק בפנקס רשימות ובכתבן יש בעיה. אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה עם SP2. מותקן לי אופיס 2007. כשאני פותח מסמך וורד או אקסל או כל תכנה אחרת מהאופיס, בכל פעם התכנה כאילו מתקינה עצמה. נפתח לי האינסטולר של חלונות ואני צריך לחכות כדקה עד סיום ההתקנה. (זה קרה אגב גם ב SP1) ניסיתי למצוא פתרון ללא הצלחה. כבר הסרתי והתקנתי כמה פעמים גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
זה מוזר.. כשיש לי 24 הוא הולך חלק, כשיש לי 25 פתאום הוא לא זז.. ממש חצי שעה לרשום חצי שעה להוריד אותו מהמסך, בלתי אפשרי. האייסיקיו גרסא 5.1
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב אז ככה אני אפרט קצת שיהיה יותר קל יש לי פורמט של כרטיס ביקור שאני רוצה לערוך אותו ואני צריך תוכנה חינמית שיכולה לעשות את העבודה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לשמור תצלום בפוטושופ, ביחד עם המידע על המצלמה. ז"א, שבמאפיינים של התצלום אני אראה באיזו מצלמה זה צולם, מה הייתה מהירות הצמצם... בתודה מראש, מייק.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, יש לי מחשב חדש וכמה תוכנות לא נותנות לי להתקין מכיוון שהווינדווס של ה64 ביט חדש מידי. רציתי לדעת אם כאשר אני יוריד את התוכנות האלה בגירסה חדשה יותר הם יפעלו. (התוכנות שלא עובדות הם: NERO 6 , D-TOOLS 3.47, TUNE-UP 2006, NORTON ANTIVIRUS 2006) תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
חיפשתי בסטיקי אך לא מצאתי תשובה אני רוצה להיות בטוח מה צריך לעשות: 1)מסירים דרייבר ישן דרך לוח הבקרה 2)עושים ריסטרט 3)עוברים למצב בטוח 4)מפעילים DRIVER SWEEPER 5)עושים ANALIZE 6)ואז לוחצים SCAN 7)חוזרים למצב רגיל 8)מתקינים דרייבר חדש של ATI השלבים שציינתי נכונים?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכם אחרי הרבה זמן שלא עשיתי סריקה מלאה למחשב אני מתחיל לסרוק עכשיו עם הקספרסקי ואחרי 35% פחות או יותר זורק לי מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך מטפלים בזה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-