עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסיתי כמה אתרים שונים, בחלקם הרדיו אמור להיות מנוגן מתוך האתר עצמו וחלקם מפעילים את תכנת windows media player ידנית והיא אמורה לנגן. לא משנה באיזה מקרה מדובר, תמיד אין streaming אפילו שהנגן מצביע שהמצב הוא reday. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם ICQ 5. כאשר רק בן אדם מסויים ברשימה שולח לי הועה ואני נכנס לחלון ההודעה הICQ נתקע. וזה קורה רק כאשר הבן אדם הזה שולח הודעה. מישהו יודע במה מדובר? כאשר הוא שולח הודעה ואני לא נכנס אליה אז הכל עובד בסדר.. תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  3. שלום! חזרתי לפני יומיים מארצות הברית וצילמתי בערך 15 ג'יגה בייט במצלמת וידאו של סוני DCR-DVD710 עכשיו אני מנסה לערוך סרט על הטיול עם החומר המצולם. ניסיתי לעשות זאת ב-Windows Movie Maker והגעתי למצב שאני שומע רק את הסאונד ולא רואה תמונה. באיזה תוכנה אני צריך להשתמש. ארד

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by nirh216,

שלום, מישהו יכול לעזור לי איך שומרים מסמכי אופיס 2003 למסמכי אופיס 2007? (המסמך של 2003 כבר קיים), המסמך הישן (2003) עובד עם 2007 אך הוא במצב תאימות.. ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלקרוא או להדפיס! מישהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף! בברכה, ניר ישראל חן.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  5. Started by mdmdmd,

אני צריך עזרה!!!! אני מנסה לעדכן את הדרייברים של כונן הDVD שלי CREATIVE 5240E-1 כי מי שמכיר כונני DVD ישנים יודע שיש בעיה להעביר את ה ZONE שלהם ומי שלא יודע לכל DVD יש אזור משלו ובדרך כלל זה אזור 1 או 2 אבל היום הכוננים של ה DVD יכולים לקרוא את כל ה אזורים אבל כוננים ישנים לא יכולים והם צריכים עדכון חומרה ואז להשמש בתוכנה שנקראת DVD Region Free כדי לקרוא את כל הסרטים בלי שום בעיות. בכל מקרה יש לי כונן CREATIVE 5240E-1 ומצאתי כמה דרייברים באתרים שטוענים שאלה דרייברים לעדכון גרסה ואני יודע שאולי צריך לעדכן דרך הביוס או דרך דוס או משהו אבל לא מצאתי מדריך אחד שיסביר לי איך אני אמור לעדכן את הכונן שלי ספציפית וכל מדריך אחר לא עזר לי!! אז אם מישהו יודע איפה אני יכול להורי…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. שלום יש לי מסמך מאד חשוב שכתבתי במחשב כף יד.המסמך נכתב בפוקט וורד והועתק למחשב שולחני שם הוא נפתח בוורד רגיל. אבל כאשר הוא ניפתח כל המילים והאותיות הפכו לסימני שאלה ואין לי אפשרות לשחזר אותו. אשמח אם מישהו יעזור לי כי זה מסמך מאד חשוב. עבדתי עליו תקופה ארוכה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני הפכתי שני סרטים לדיוידי עם תוכנה win avi לא הפכתי ל-vcd אלא לדיוידי עם קבצי vob אייך אני יכול לצרוב שני סרטים של דיוידי בדיסק אחד של דיוידי בנרו 8 תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע מתי הולך לצאת סרביס פק 3 לווינדואס 2000 ???

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה: ברצוני ליצור דיסק התקנה של חלונות, שכשאתקין אותו יותקנו גם תוכנות נוספות שהוספתי מבעוד-מועד (למשל WINRAR) להבנתי, nLite לא עונה על דרישה זו. המליצו לי כאן על http://support.microsoft.com/kb/302577, אבל ממה שהבנתי זה עושה שיבוט למערכת ההפעלה במחשב מסוים אחרי שהתקנתי אותה בו, ואיני מעוניין בשיבוט - אני רוצה ליצור דיסק התקנה "רגיל". האם יש דרך??? :s05: תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by maverick,

שלום. יש לי תוכנת צריבה nero 5.5.8.2 וכל פעם שהיא מתחילה לצרוב היא אוטומטית משנה את ה-priority שלה בווינדוס ל-high priority ובכך המחשב שלי מושבת. אני מנסה לשנות את התהליך לנורמל normal אבל בכל פעם שאני מעלה מחדש את הנרו הוא משנה לי את זה חזרה ל-high. מה עושים? יש לי צורב ricoh x20 ו-windows xp professional. ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. איך אני צורב משחק חינמי לXBOX ? בדיוק כמו ל PS2 ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by joniii,

אני משתמש עם אנטי וירוס קספרסקי כבר הרבה זמן שידרגתי למחודש ומאז יש לי התנתקויות באינטרנט שהקספרסקי עושה חיפוש אוטומטי ומוצא תולעים על האיפי וכל פעם שהוא מוצא תולעת האינטרנט מתנתק לבד מה אני עושה כדי שהתוכנה לא תנתק את האינטרנט גם שהאנטי וירוס מוצא תולעת???

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by efi1924,

שלום במחשב נייד DELL מדפסת מחוברת ברשת באלחוטי. המדפסת בבית מחוברת דרך כבל LAN. יש לאחותי מדפסת HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One אני פותח תוכנה סריקה HP Scan וכמה שניות פתאום לא ניפתח שגיאה כתוב לא מוצא מדפסת. נסיתי להפעיל HP Print and Scan Doctor אחרי דקה הוא לא מוצא לי מדפסת. אני ראיתי בלוח הבקרה --> "הסר התקנת תוכנית" יש שם תוכנה HP scan לפני שאני מסיר תוכנה HP scan אני חיפשתי בגוגל תוכנה HP scan לא מצאתי. מאיפה מורידים תוכנה HP scan? אני לא צריך תוכנה התקנה HP Scan עם דרייבר. אני צריך בלי דרייבר. כי במחשב נייד מותקן דרייבר מדפסת תקינה. דרייבר מדפסת תקינה. שאני מנסה להדפיס זה עובד. באתר HP ראיתי Driver-Universal Scan Driver…

14. Started by talkfir,

תביאו לי בבקשה שמות של תוכנות שמחפשות proxy..אשמח גם לקבל תגובות על התוכנות או מכלאה בעלי ניסיון..תודה! ועוד יותר אני מעדיף-שתרשמו לי כאן בבקשה את כתובת הפרוקסי הכי מהירה שמצאתם ושהיא עובדת כמובן ושאתם משתמשים בו..וזהו.. תודה!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. היי! התקנתי Konfabulator לפני זמן קצר, אך שאני מבקש ממנו למצוא מזג אוויר ב"א הוא לא מוצא את העיר! למישהו זה עובד עם תל אביב (דרך-אגב, עם ירושלים זה עובד...)?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by jangelboy,

שלום מחפש דריבר broadcom bcm4310 usb controller למחשב נייד של דל 1014 מערכת הפעלה XP SP3 אני משתגע כבר יומיים שלמים חיפשתי בכל מקום בכל האתרים שרשומים בלנקיה באתר של broadcom באתר של דל ואני לא מוצא קיבלתי את המחשב עם מערכת הפעלה אובנטו 8.10(סוג של לינוקס או משהו כזה) ואיתה הכל עבד ואז פירמטת את המחשב התקנתי את ה XP ועם ה XPלא עובד האינטרנט האלחוטי במנהל ההתקנים מסומן סימן שאלה על 2 התקנים בקר רשת ו USB DEVICE ואני לא מוצא את הדריבר (ניסיתי גם הרבה דריברים אחרים) אז התקנתי שוב את האובנטו מבלי להתקין את הדריבר ושוב הכל עובד מה לעשות איפה אני מוצא את הדריבר אני רוצה להשתמש בXP תודה תודה תודה תודה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by nyop,

שלום לכולם, אני מנסה לייצא קובץ מהפרימייר ותמיד יש לי חלקים חסרים (media offline) אלו חלקים שרצים טוב בsequence אבל כשאני מייצא הם נעלמים למישהו יש פיתרון ?! בברכה, יובל.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. ^ כותרת תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. יש ברשותי התקן USB עם כניסת וידיאו וקול, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שאיתה אני אוכל להעביר את הקלטות וידיאו שברשותי לקובץ בגודל של כ-700 מ"ב, באיכות טובה, ומה אני אמור לעשות על מנת שאוכל לבצע את הפעולה הנ"ל. ברשותי יש מחשב חזק שמיועד לעבודות עריכת וידיאו ומערכת הפעלה חלונות ויסטה אולטימייט 64 ביט. אשמח להמלצה והסבר מהיר, יש לי ידע כללי בנושא ככה שלא חייב להכנס לעומק, רק להסביר בכללי כדי שאוכל לעשות זאת בעצמי.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by roes,

אני רוצה לדבר במיקרופון עם חברים שלי בשרת שאני פותח במשחק UT2004 אבל אני לא יכול, אני חייב להשתמש ב Teamspeak ראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184616.msg1601128#msg1601128 אבל איך משתמשים בה?? התקנתי אותה אבל אני לא מבין איך משתמשים... אני תריך הסבר או איזה מדריך...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. היי , אני רוצה להעביר את המחשב שלי בדיקה בפסמרק ובהגדרות של הבדיקות אני אמור לבחור מספר מ1-100 עבור כל מבחן שמייצג כמה אחוזי מאמץ אני רוצה מהרכיב הנבחן כאשר הdeafult הוא על 50. להשאיר את זה ככה ? להעלות ? בכל מקרה אני אשמח לקצת עזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. רציתי התקנה נקיה כמו שאומרים, כי תמיד היו לי בעיות כשעדכנתי דרייבר (אפילו הCatalyst Uninstaller לא עבד כמו שצריך), אז מצאתי את התוכנה Driver Cleaner והשתמשתי בה. חשבתי אחלה סוף סוף המחשב יהיה נקי מכל ההתקנות הקודמות והעדכון יילך חלק. אבל.. כמובן שנתקלתי בבעיה: ראו תמונה עשיתי את ההתקנה במצב בטוח. אה ונכון יש את ה"אשף לזיהוי חומרה" המעצבן ההוא? אז ניסיתי לתת לו לפעול, ניסיתי בלעדיו, עדיין אותה שגיאה. אני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. בבקשה תעזרו לי כי ממש נמאס לי מזה... יש לי Sapphire 9600 Pro, windows xp sp1. עריכה: תודה לאל, עכשיו הכל בסדר

23. Started by שורטי,

לדיימונד באק יש דרייברים ל64 אם לא הוא יעבוד שם? יש תוכנה חלופית? אם כן אפשר קישור?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. הדוידי שלי לא תומך בפורמט mpg ואני מעוניין להמיר סרטים מmpg ל avi ניסיתי עם כמה תוכנות וגם עם winavi וזה לא הלך זה תקוע מאוד . יש תוכנה שתמיר את זה בצורה חלקה בלי בעיות ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

היה לי פעם תוכנה שהייתי רושם לה את כתובת האתר והיא היתה נותנת לי את כל התמונות שם להורדה ויכולתי לראות איזה תמונות שני רוצה במקום להתחיל להוריד אחד אחד פשוט סימנתי מה שאני רוצה מישהו מכיר תוכנה כזו

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.