תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהופכת עמודי אינטרנט שלמים מאנגלית לעברית?! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שמעו יש לי 2 דברים שממש מעצבנים אותי ומגבילים אותי... הדבר הראשון יש לי 13 גיגה תפוסים ב C:/ שבקושי יש לי תוכנות מותקנות... רק מה שצריך, פרוגרנ פיילס הוא 1 GB בלבד!! ואין לי מושג איך תפוסים 13 גיגה מה שכן מצאתי תיקיה בשם C:\Documents and Settings\Administrator שמבחוץ היא שוקלת מלא - תמונה פה: http://img136.imageshack.us/img136/4697/59353905gb6.jpg ובפנים סימנתי את כל התיקיות והן שוקלות ממש קצת - תמונה פה: http://img83.imageshack.us/img83/696/22576541ao1.jpg הדבר השני אני מעביר קובץ מכונן E ל D, וזה לא נותן לי למרות שיש ב D 10 גיגה פנוים וזה קובץ של 3 גיגה אבל שזה עובר זה מתחיל להוריד את המקום מ C עד שזה מגיע ל 4 מגה בערך ומראה לי שגיאה כאילו זה תופס את המקום ב C ואחרי זה …
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, וקצת מפריע לי שכאשר אני משחזר את החלון שלה אחרי שהיא הייתה ממוזערת, לוקח לחלונות הפנימיים כמה רגעים להופיע... זה לא היה ככה עם CS הראשון...עוד מישהו חווה את זה? יש לי אינטל 1.8
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מרכז כאן מספר שאלות (כי אני לא רוצה לתפוס הרבה מקום על דף הראשון של פורום תוכנה) 1. העפתי את ה NIS של נורטון (נגמר התקופת עדכונים) ורוצה לנסות משהו אחר (הייתי מרוצה מביצוע ואבל לא ממשאבים), בכל זאת נשארו לי רכיבים וקבצים ותקיות של החלקים השונים של קבוצת התכנות הזאת איך מעיפים אותם בדרך קלה (בלי חפש כל קוץ וקובץ)? 2. האם NOD32 שהתקנתי ל 30 יום ניסיון זהה לתוכנה שרוכשים (פרט למגבלה של הזמן?) אני לא רוצה לסכן את מחשב אם היא פחות טובה ממקורית. (בעוד חודש אני כבר יחליט אם לקחת את התכונה שאינה ניסיון!) 3. מה עושה ה IMON של ה NOD32? (הםא זה מחליף פיירוול? ואם לא אז האם כשיש פיירוול אפשר לכבות את השירות בשקט?) 4. כשעולה ה NOD32 כשמערכת הפעלה עולה ומופיע המסך שלו האם זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אקספלורר 6, (אין לי כרגע אפשרות לשדרג), לפני קצת יותר משבוע התחיל לעשות לי בעיות - אני מנסה להיכנס לאתר (עם firefox אני מצליחה). באקספלורר לא מתקבלת שום הודעת שגיאה, הדף נשאר ריק ולמטה מצד שמאל יש את ההודעה של Done שכביכול הוא סיים להעלות את האתר, אבל העמוד לבן - ריק. איך פותרים את הבאג הזה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה ( לא פוטושופ ) שבעזרת אוכל לאחד שתי תמונות שונות ביחד (אחת ליד השנייה) כתמונה אחת. נסיתי עם הצייר של מיקרוסופט והעסק נעשה מתסכל. אודה לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
תהנו ותגיבו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי בכלל לקחת את התיקייה של המשחק איך שהיא במלואה ולהעתיק אותה למחשב אחר האם המשחק יפעל ??? אני מדבר על משחקים כמו GTA SAN-ANDRES ו FIFA2007 משהו ברמות האלה מה הסיכוי שזה יפעל ואם לא אז איך אני עושה את זה ?????? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לחתוך ולחבר קטעים בVirtualDub כי אני לא הצלחתי ושמעתי שיש שם אפשרות לקלוט ערוצי טלוויזיה מישהו יודע איפה? ואני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שיש במסך המחשב, מישהו יכול להמליץ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5 ניתן לראות שנורטון ממשיכים להוביל בגדול! לא... לא לטובה אם הייתה לכם תחושה שהמחשב זוחל אחרי התקנת כלשהי תבדקו ברשימה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הרידר שיש לי עכשו אבל אני לא יודע לאיזה גירסה כדאי... אני צריך את הגירסה הכי קלה בלי טולבארים ובלי עידכונים אוטומטיים שתוקעים לי את המחשב... במשך שנה סבלתי עם ה-8, לכן אני נזהר בהתקנה הפעם... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי מחשב ובהתקנת ה-נורטון אנטי וירוס דורשים את ה-product key ,שלי בן 29 ספרות ולא מתקבל- מפנים אותי לתמיכה שם אני מקבל קוד של 30 ספרות שלא מפעיל את התוכנה- ואז דורשים לבצע קנייה חוזרת-מה עושים??? ???
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מהם לדעתכם? אני רוצה לדעת מה יוריד הכי מהר במחשב שלי. יש לי אחד וחצי אצל ברק,והמפרט למטה. אשמח להצעות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הורדתי משחק מקובץ עם סיומת UHA ואני לא מוצא את התוכנה שתומכת אותו :'( כדוגמת ה WINZIP או WINRAR הנפוצים יותר . מישהו יודע היכן ניתן להשיג או למצוא את התוכנה הזאת ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מהגירסה של ליאון בעקבות ההתפתחויות האחרונות וכל הגירסאות שניסיתי ממש לא זזות לי. יש לי חבילה של מגה וחצי וראוטר,כל הפורטים שלי פתוחים ואני מקבל HIGH ID אבל התוכנה מורידה לי בלילה משהו כמה 40 מגה בקושי למרות שיש לי איזה 8-10 הורדות ויש גם מקורות. אני יודע שיש לי קרדיט חדש אבל מה שמעצבן זה שיש לי עוד מחשב בבית (לא חלק מהרשת שלי) עם חיבור אינטרנט של כבלים,חבילה של 750,והתקנתי במחשב הזה את אותם הגירסאות אבל במחשב השני האימיול יותר מהיר. מה אני יכול לעשות? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות וכלום לא עוזר. דיברתי גם עם בזק ונטוויז'ן הספקית שלי והם בדקו ואמרו לי שאין לי בעיה עם האינטרנט,בדקתי גם עם הספקית והורדנו איזה קובץ מהם וראינו שהמהירות היא 200 בערך אז הם אמרו לי שהכל …
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה לעריכת שירים שאני יכול בעזרתה לחתוך שירים ולהקליט??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללינק של NEOWIN לאתר של OPERA יפה רק חבל שהתמיכה שלו בעברית קצת לקויה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
העברתי סרט מהמצלמה, הוא בפורמט AVI ושוקל כמה ג'יגה... השאלה שלי האם אני יכול לקודד אם זה לפורמט אחר או לסר את זה איכשהו כי זה לא הגיוני לעבוד ככה. אם למישהו יש פתרון אני אודה לו, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. השתמשתי ברשמקול וזה עובד אבל צריך לחדש כל 60 שניות..
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני גולש בדפדפן גוגל כרום 10 ולראות מצלמה באתר http://www.po-ip.co.il/ איני רואה מה עליי לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-