עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Muddy,

אחרי שהפיירוול של נורטון האט לי את מהירות הגלישה והעלה לי את הפינג במשחקי רשת ו zonealarm עבד מצוין אבל היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו בכל פעם שהייתי מכבה ומדליק את המחשב (בעיה מאוד מוזרה) וזה היה מעצבן להגדיר מחדש את כל הגדרות הרשת שלי בכל הפעלת מחשב.... אז קיבלתי המלצות בפורום פה ובפורומים ובכלל באתרי אינטרנט אתרי הורדות ותוכנה על הפיירוול של Sygate. אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהוא לא מאט את האינטרנט עובד מצוין עם משחקי רשת ותוכנות שיתוף כגון אימיול שאלה הדברי םהמרכזיים שקריטיים לי בפיירוול. עכשיו הבעיה שלי אצלו הכי מוזרה מכולם... אני מתקין ועושה ריסט למחשב כפי שזה מבקש ואחרי שהמחשב עולה שוב פשוט אין כאילו לא התקנתי את התוכנה היא לא נראית בשום מקום... אמרתי אולי לוקח …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן חברה אני מחפש בנרות לינק למקום שאפשר להוריד MPEG2 ו- MPEG4, וגם AC3. תודה רבה, תודה תודה תודה ;D

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by Asaf.Y,

יש לי מוזילה FIREFOX וחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם אני רואה ג'יבריש.... לחצי על כפתור ימני בעכבר כדיי לחפש קידוד לדף ואני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אסף.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  4. ב windows-xp אני מחפש תוכנה שתנתק את החיבור לאינטרנט ברצוני לתזמן את התכנית לשעה קבועה ביום.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי זה ממש דחוף (יש לי סרט להגיש למחר) ערכתי את כל הסרט ולפני זה לכדתי את הקטעים מתוכו בעזרת חיבור הדי וי (מצלמת סוני) עכשיו סיימתי לערוך את הכל ואני לא יודע איך אני מייצא את הסרט חזרה למצלמה תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Dr Hardware,

יש אפשרות לשים כאילו הMSN HM שלי יהיה באווטלוק בדיוק כמו שכאילו היה שם חשבון רגיל של ספקית? שאני אקבל לשם מיילים והכל...? אם כן, בבקשה תנו את בדיוק מה לעשות כי ניסיתי ולא הבנתי כלום... ניסיתי כמה פעמים לקרוא והכל.. תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה על אימיול טוב שמוריד מה מתחבר מהר היה לי את 0.2 והוא היה טוב מאוד פשוט מישהו אמר לי שעשו משהו לאימיול הזה והוא לא רישמי או משהו כזה אז הורדתי את 0.42C הוא לא היה טוב בכלל אז החלפתי ל 0.42G זה מה שיש לי עכשיו והוא גם לא כל כל טוב הוא בכושי מוריד לי אז אני רוצה הצלמה על אימיול טוב שיוריד לי מהר אני מוריד מ.ק 22 כבר יומיים וזה עשה לי רק 6 MB אם 0.2 אני כבר האיתי גומר מזמן השמח אם תביאו לי קישור להוריד גם את האימיול

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  8. תודה מראש! ואם תוכלו לתת לי קישור זה יהיה מצוין.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by הדר,

הי, איך נותנים למסמך word סיסמא - כך שרק מי שיודע את הסיסמא יכול לפתוח את המסמך?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by TNT,

איך אני מוחק קבצחם ב DOS כשהם רשומים בעיברית או בג'יבריש? אי לא יכול לעשות פקודת DEL כי זה מסובך לרשום את שם הקובץ.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by vini,

הemule מוריד לעט מידי , אמרו ךי שזה יכול להיות lowid ,מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שמתי את הכרטיס הישן שלי במחשב כי אני צריך VIVO וגם חשבתי לבצע איזה בדיקת 3DMARK אז איזה דרייבר הוא הכי מומלץ?? כדי שאני יקל תוצאה גבוה כמה שיותר ובלי איכות בכלל

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. איך אני יכול למחוק מאיילים שמגעים אליי נגועים שמאותרים ע"י נורטון ובמקום להגיע לספריית הINBOX שלי שימחקו?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני חושב פרצו לי לאיסי,כי אני מדבר אם מישהו פיתאום הוא ניכבה ואומר:שמישתמשים באיסי הזה במחשב אחר!!! מה עושים?? עריכה:עכשיו זה אומר שהסיסמא והשם מישתמש לא נכונים! האם זה אומר שמחקו לי את המישתמש? איך אני מחזיר יש לי שם מלא אנשי קשר חשובים!!!

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  15. אתמול התקנתי שדרגתי לגרסה החדשה (5.0) של ZoneAlarm (גרסת ה-Free) ומאז ה-Norton AntiVirus 2003 הפסיק לסרוק לוירוסים גם דואר נכנס וגם דואר יוצא. רק לאחר שהסרתי את ZoneAlarm וביצעת Restart, אז Norton התחיל מחדש לסרוק דואר אלקטרוני. לאחר שהתקנתי שנית את ZoneAlarm שוב Norton הפסיק לסרוק דואר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by vini,

מי שיהוא יודעה איך פותחים קובץ mdf

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. Started by mike0077,

מישהו יודע היכן ניתן להוריד תוכנת עריכת מוסיקה בעברית??? תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אוקיי הורדתי את התוכנה, ויש לי כמה שאלות: 1. האם המהירות של הליבה חייבת להיות עגולה לגמרי כלומר 2400 (יש לי 2.4C)?? או שהיא יכולה להיות 2406 (כי ככה זה אצלי, והמעבד ללא אוברקלוק). 2. האם המהירות של הליבה יכולה להשתנות? כלומר, כשאני נכנס לתוכנה מהירות הליבה היא 2405 ואז זה עולה פתאום ל2406.16 או נקודה 18 כל פעם זה משתנה כל כמה שניות? זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר, גם מהירות הבאס (bus speed) משתנה, 802 ל801... יש בעיה מסויימת או שככה זה עובד? כי חשבתי העערכים הם קבועים ואין סיבה שמשהו ישתנה כל עוד אני לא מאיץ אות המערכת. תודה רבה לכל העוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. אני מנוי ב012 כך שיש לי חשבון דוא"ל אצלם. שלשום התחלתי לקבל אימיילים עם קובץ כאשר אני מקבל את האמייל נורטו אניטי וירוס מזהה שיש בו וירוס ומתריע. היית בטוח שז רק חד פעמי אבל גם היום קיבלתי שלושה אימיילים רנדומאלים אם אותו וירוס מה לעשות??? נ.ב אם זה לא מתאים לפה אלא לרשתות ואטינטרנט אז תעבירו לא רציתי לעשות דאבל פוסט. תודה מראש L.A

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by yniq,

ב outlook 2002 יש לי בעיה שה contacts בעברית לא מסודרים עפ"י סדר הגיוני. כלומר הסדר שלהם הוא למשל: ק, ג, א, ד, ה, א, ב, ז, ג, .... באנגלית הכול בסדר. יש למישהו מושג? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by shendi,

אז ככה ..... חיפשתי תוכנה שמסוגלת להקליט ולשדר LIVE את מה שקורא דרך מצלמות זה מה שמצאתי Active WebCam http://www.pysoft.com/ActiveWebCamMainpage.htm#pop התוכנה מסוגלת להקליט בזמן מסוים לשלוח אימיל עים תמונות ממה שהוקלט להעלות לשרת ועוד הרבה אפשרויות יש לה MOTION DETECTIVE שזה הכי חשוב לי מישהו מכיר עוד תוכות כאלה ?

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by ruler,

שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר קבצי midi,mp3,wave תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by Black_eagle,

אני החלטתי להתשמש במירנדה במקום ה ICQ. עכשיו יש לי שם כמה בעיות. 1)כשאני כותב בעיברית או כתובים לי אני לא רואה עיברית, מה אפשר לעשות בנוגע לזה? 2)כשאני כותב שם אז במקום NICK מופיע המספר , איך אפשר לשנות את זה? אני משתמש בXP PRO. תודה

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by parlov,

אני מחפש תוכנה אשר תפתח לי אתר אקראי כל דקה או כמה דקות האם קיימת תוכנה בכלל כזאת. וקישור יהיה נחמד! תודה לכל העונים :-*

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by shishos,

אהלן אנשים רציתי לדעת אם מישהוא יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא מדריך לתוכנה Sketchup 3?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים