עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. וואי אני משתגע... יש לי את המשחק BLOODLINES והוא לא עובד על X64 אז מצאתי תיקון לזה... רק שצריך להעתיק את התוכן של הדיסק.. להחליף את קובץ ההתקנה הראשי MSI ולעשות מזה דיסק חדש... ואז זה יתקין לי ויעבוד על מערכת X64... עכשיו השאלה היא... איך אני הופך את התוכן הזה של הדיסק שהתעתקתי לMDS,MDF? עם איזה תוכנה עושים את זה? ניסיתי מגיק איי אס או... אבל לא היבנתי כלום... תוכנה עם הסבר פשוט יועיל מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  2. ראיתי תוכנה נחמדה ל MEDIA CENTER כאשר עוברים על הסרטים שבספריית הסרטים, מופיע לו תקציר הסרט על המסך ועוד פרטים שונים על הסרט אותו אנו מסמנים. אני מחפש משהוא בסגנון ל PC רגיל, תוכנה שסורקת את ספריית הסרטים ומאחזרת מהרשת את פרטי תקציר הסרט, על מה מדובר שחקנים ג'אנר שנת יציאה וכו, בדומה למה שעושה ה MEDIA PLAYER לספריית המוזיקה שלנו. מי מכיר משהו בסגנון יכול להמליץ ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by predator_008,

בתוכנה EVEREST Ultimat Edition בפונקציה Sensors מה זה הAUX?? וזה תמיד מופיכ לי על חצי מה טמפ של הלוח... תודה מראש. preadator_008

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  4. Started by assaf990,

במקום להוריד על 190 KBS הוא מוריד מקסימום על 75KBS את אותה הורדה הורדתי דרך IE6 וזה ירד על 190 ההגדרות שלו: בחיבור T1 (או אחר עם 999999KBS). בהגבלת מהירות: ללא הגבלה. למה זה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by Ron1999,

האם אפשר להריץ פוטושופ ללא התקנה על מחשב מסויים? הכוונה היא פלטפורמת PC מבוססת WINDOWS. אני זוכר שגרסאות מוקדמות של התכנה - 3-4-5 לא דרשו התקנה אלא יכלו לרוץ מהספרייה שלהן בלי שיהיו מותקנות על המחשב. האם אפשר לבצע פעולה כזו גם על גרסאות מאוחרות יותר? תודה רון.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי לפעמים שעה פנוייה לקרוא על חומר שאני אוהב בעבודה ואז נגיד פתחתי משהו כמו 5-10 לשוניות עם אתרים שונים על אותו נושא. אני רוצה לשמור אותם איכשהו ולשלוח באימייל, כדי שבבית אני אוכל לפתוח אותם בקלות בFF במחשב בבית ולכתוב עליהם חדשה. כן, אני יכול פשוט להעתיק איזה 10 לינקים למייל ואז לפתוח אותם אחד אחד, אבל חשבתי אולי אפשר לשמור משהו כפונקציה של הדפדפן.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by boss,

אני עושה להתחבר OOVOO עם משתמש וסיסמא שלי נכון. לחצתי התחבר ומחכה לחבור. אחרי הפסקה פעולה שוב קליק התחבר שוב הפסקה אפילו מחקתי תוכנה ,התקן תוכנה מחדש גם משתמש חדשה אותו דבר בעיה מה בעיה OOVOO?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  8. שלום..אני מחפש תוכנה שתחליף את הכתבן Notpad ושתהיה נוחה ועם הרבה אפשרויות. אני אשתמש בתוכנה בשביל עריכות טקסטים וכד'. היה לי פעם את התוכנה Texturizer היא מעולה, אבל נמאס לי כבר ממנה ואני מחפש עוד תוכנות מודה לכם מראש אנשים!

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by Or ei,

יש לי את הכרטיס טלוויזיה של לידטק winfast 2000XP כל פעם שאני מעלה את התוכנה שלו (שקיבלתי עם הדיסק של לידטק) הוא נתקע לי בזמן הטעינה , אותו דבר עם עוד כמה תוכנות ... חוץ מהMMC8.1 הדריברים של הכרטיס הכי חדשים (ניסיתי גם ישנים יותר) הכרטיס קול\לוח אם מעודכנים ביוס הכי חדש עדיין אותו דבר... גם אחרי פרמוט לא השתנה כלום ... התוכנה של MMC היא מעולה אבל אין לי אפשרות להשתמש בשלט וזה ממש מפריע בלילה ... יש למישהו איזה רעיון איך אפשר לסדר את זה או שנתקל\מכיר בעיה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by nir_varon,

שלום לכולם, אני משתמש בתוך רשת ארגונית סגורה בחברה שלי והOUTLOOK התחיל לעבוד לי פתאום נורא לאט חשבתי שזה בגלל עומס של מיילים כבדים , אבל לאחר שהעברתי הכל לPST וגם מחקתי קבצים מהtemporery עדיין זה עובד לי לאט. אם למישהו יש רעיון מה הבעיה או מה אני יכול לנסות בשביל לפתור את העניין אני אשמח ... תודה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  12. איזה אנטי ווירוס הכי מומלץ? 1. עדיף שיהיה בעיברית או שיהיה אפשר להסיג לו תרגום. 2. עדיף שלא יבטל את ההפעלה אוטומטית. 3. שיתמזג עם הדפדפן. ויתריע על אתרים מסוכנים.. תודה רבה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. שלום לכולם ש ברשותי מצלמת אינטרנט מדגם gpt iCam 540 ואיבדתי את דיסק ההתקנה ועכשיו אין לי אפשרות להתקין אותה אם מישהו יוכל לתת לי קישור מדוייק להורדת הדרייבר אני אשמח מאוד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by izikagam,

http://www.unl.Smart.Security.v3.0.560.0.Final.rar נערך.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  15. שלום, כל מייל שמגיע אליי מסומן כאילו שקראתי אותו כבר יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by BIR,

פתאום אחרי שהתקנתי Windows Washer של Broot או איך שלא קוראים להם, הכתב במחשב השתנה לגמרי. הוא נהיה יותר דק כזה, ובמשחקים הכתב בכלל לא ברור. מה עושים? סרקתי וירוסים, הכל, מחקתי תתוכנה, וזה עדיין נשאר. :-\

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by 4Jax,

אני מנסה להכנס לוונטרילו זאת תוכנה והאנטיוירוס חוסם אותי זה מוחק אותה מה אני עושה? זה דחוף :'(

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Sting,

קראתי ב gamer על התוכנה הזאת והרבה אנשים אמרו שהיא באמת עובדת ושהמחשב עובד להם הרבה יותר מהר אז רציתי לשאול אתכם האם אתם מכירים את התוכנה הזאת והאם אתם יודעים איך היא עובדת ? האם היא יכולה לפגוע המחשב ? וכו' http://www.speederxp.com/en/index.html

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by Stanly,

בסוף תקופת הניסיון ניסיתי למחוק את הבבילון שיש לי דרך לוח הבקרה- add/remove programs התקנתי מחדש אך כניראה שכמה קבצים או תיקיות נישארו למרות שמחקתי כי כאשר התקנתי מחדש הסתבר לי שעדיין המחשב "זוכר" את התוכנה ואת זה שעברה תקופת הניסיון. 1. איך אני מוחק את התוכנה כולה?! 2. איך אני מתקין את התוכנה מחדש מבלי שהמחשב "יזכור" את תקופת הניסיון שניגמרה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. התקיעות מובילה לזה שאי אפשר כמעט לכתוב כל הקשה של אות לוקח כמה שניות. מישהו מכיר בעיה כזאת? יש פתרון? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. ברצוני לעשות גיבוי למועדפים שלי ואיני מוצא את התיקייה שלה...?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by ofer1928,

יש לי את התוכנה Adobe After Effects 7.0 וכל האפקטים שמתחלים ב- cc לא פועלים לי, מישהו יכול לעזור לי? בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

סליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by the_D,

פעם ביומים מתקבלת אצלי הודעה על שגיאה שאומרת שעלי לסגור את כל הישומים ויש שעון שסופר אחורה ואז מתבצע איתחול ב- EVENT USER איתרתי את התקלה ורשום שם כך: The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 800706BF from line 44 of d:\nt\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. קטגוריה 50 מספר מזהה 4609 מישהו יכול בבקשה לעזור לי

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם..! לבן דוד שלי יש איזה שהוא תוכנה שהוא יכול לאיכנס למחשב שלי דרך המחשב שלו והוא יכול לראות מה אני עושה במחשב זו מין תוכנה שהשולחן עבודה שלי במחשב שלו במסדרת והוא יכול להזיז לי את העכבר ולאיכנס לתקיות שלי ועוד מלא דברים ועכשיו אני צריך את העזרה שלכם למצאו את התוכנה הזאת כי אני רוצה לאחזיר לו..! תודה לעוזרים..! NiMrOdS

• 5 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.