תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בין כל התוכנות שמגיעות עם כרטיסי הקול המתקדמים יש תוכנות noise reduce, והייתי רוצה אחת כזאת גם ללא לרכוש כרטיס קול חדש... אם אפשר שתיפעל על קול סאונד שמוציא המחשב, כולל מדייה פלייר, ווינאמפ וכו'... ואם עוד אפשר אחת שלא תיקח יותר מידי משאבי מערכת ותיהיה יעילה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להפעיל און סקרין קיבורד בגרמנית? איתן
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני זקוק נואשות לעזרתכם פתחתי ATACHMENT של מסמך WORD חשוב ולאחר שעבדתי עליו שמרתי אותו ככורח ההרגל בעזרת ctl. s מה שגרם לקובץ להישמר בספריית ה Temporary files. אם אני לא טועה לאחר מכן פתחתי שוב את הגרסא הישנה של הקובץ מהATACHMENT ואני מניח שמה שקרה זה שאוטמטית המחשב שמר את הגרסא הישנה במקום החדשה, ולכן כשגיליתי ששמרתי בטעות את הקובץ ב-TEMPORARY במקום תחת שם אחר נפתחה לי הגרסא הישנה, האם קיימת אפשרות כלשהי לחזור או לשחזר לקובץ ששמרתי אני בראשונה. אני מודה לכם מאוד אור :'(
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
סליחה פרד. פתחתי את התוכנה וזה מה שראיתי... ואני שואל את עצמי, WTF!! באמת נמחק לי כל הקרדיט? לא מזמן התחלתי להתמש מחדש בתוכנה (לאחר מעבר ל MIRC הפסקתי) וההורדות שלי הגיעו כבר ל 20KBPS איך אני יודע אם הקרדיט נשמר לי או לא? בנתיים ההורדות לא זזות (1.1KBPS)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסרגלים נעלמו לי (הסרגלים שניתן למתוח את קצוות הדף ושממספרים את הדף) יש למישהוא פיתרון כיצד להחזירם?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
מישהו פה משתמש בתוכנה ?... אני צריך לשאול כמה שאלות כי אני לא ממש מסתדר איתה.... תודה
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בעייה בצפייה בסרטים שמוצגים בדפדפן (Internet Explorer או Avant עם מדייה פלייר)לא חושב שזו בעייה של קוד. יש אתרים שאני מצליח להוריד את הסרט שאני לא רואה בדפדפן ובמדיה פלייר אני רואה את הסרט. אני עובד עם WINXP_SP2 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך כותבים תנאי מסוג IF לחישוב נוסחא ב-EXCEL? מצאתי בעזרה של התוכנה הסבר על פונקציית IF - אך שם מתיחסים לכך שהפוקציה מחזירה ערך של אמת או שקר ולא ממשיכה לפעולה נדרשת. אני מחפש דרך להתנות חישוב של פוקציה עפ"י ערך שנמצא בתא מסויים. למשל אם ערך התא הוא 5 יש לחשב 1+2 ואם ערך התא הוא 10 יש לחשב 8+7. האם מישהו יכול לעזור לי והרשום את הסינטקס המדיוק של הדרך לעשות זאת? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש אנטי וירוס קל לשימוש וכמובן שיהיה מהיר ואיכותי במיוחד בשביל אנשים שלא מבינים הרבה במחשבים ותוכנות עם הרבה בילבולים ( בשביל ידידה שלי היא צריכה משהו פשוט כזה)
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מתקין את תוכנת dvd 2scvd והמקודדים שלה האם זה לא יוצר התנגשות אם המקודדים של המדיה פלייר ? או כל סוג אחר של מקודדים. תודה .
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום אנשים...דבר ראשון חג שמח... :] דבר שני אז ככה: פנטיום 3 - 500 מגה הרצ - מעבד של אינטל הלוח אם של: Aristo Motherboard - chip set: SiS 5600 ואנשים נכבדים... לאחר שבניתי והרכבתי והפעלתי את המערכת קירור מים אני מאוד רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המעבד שלי ומכיוון שלוח האם שלי ישן מידי... מאוד קשה למצוא מודד טמפרטורות אמתי... השתמשי ב CPUCOOL / MOTHER BOARD MONITOR וששניהם מבקשים ממני את סוג הלוח אם, הלוח אם שלי לא נמצא ברשימה.... בקיצור שניהם מראים לי שהמעלות של המעבד זה55 צלזיוס.. ואני בספק רב מאוד! . . .ותאמינו לי שזה מסתכל אחרי שאתה עובד קשה על המערכת מים אתה לא רואה תוצאות... אה כן ושאני בודק בביוס הדבר היחידי שרשום לי על מעלות זה: System Temp - 55 (אותם מעלות כמו בתוכנ…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התוכנה הכי טובה ופשוטה שיש לדעתכם. אני רוצה לשחק עם האודיו, להכניס אפקטים והכוונה העיקרית היא לחבר חלקים של קבצי MP3 ביחד, ליצור מיקסים.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום... טוב..אממ אתמול שיחקתי אנביאיי ברשת עם חבר , פתאום זה סגר לי את המשחק היה רשום שיש בעיה עם איזה קובץ cdx.* ב my document/nba live 2004/database/mpdata אחרי זה נכנסתי ל"מיקומי רשת" וראיתי שנפתח לי שם פאב של רוטר ...מחקתי אותו פתחתי את הפיירוול zone alarm וזה מקפיץ לי כל שניה הזהרה שרשום בה אייפי מסוים ו netBios name מה אני עוד צריך לעשות? *בדקתי גם ב trojan remover אם מישהו יכול לעזור לי אז באמת תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שמתי גם לב שרוב הסרטים מקודדים ב-XVID,מה ההבדלים בניהם ?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב Nero וזה לפעמים עשה לי בעיות לא יודע לא עלה ב DVD לפעמים כן לפעמים לא לםעמים היה דוםק תדיסקים... אז אם יש תוכנה אחרת טובה תמליצו לי פה בבקשה... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אקספלורר, מוזילה פירפוקס או תוכנות אחרות? פרטו: יתרונות חיסרונות.. כאלה (לא שמתי סקר כי אני לא מכיר בגרוש תוכנות אינרנט...)
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה לניקוי קבצים מיותרים (גם DLL) וגם בעלת אפשרות לניקוי של הרגיסטרי. לא חשוב אם היא חינמית או לא, רק חשוב שתהיה יעילה.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שירות האימייל שבו אני משתמש הוא Fastmail.fm שתומך גם ב-webmail, וגם בתוכנות דואר מבוססות IMAP ו-POP3, אבל אני ניגש אליו בעיקר דרך הדפדפן. אמנם תוכנת הדואר פתוחה כל הזמן, אבל היא משמשת אותי בעיקר כדי לקבל הודעות מיידיות על דואר חדש. כמובן שבשני המקרים התוכנה היא מוזילה. 8) מה ההעדפה שלכם ומה הביא אתכם לבחור בה? Prog.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דבר כלשהו על המחשב שלי, שמשתמש בהתקנה של הInstallShield (לא יודע אם יש עוד התקנות אבל אני מניח שכן?...) ההתקנה עצמה נתקעת לכמה דקות (בערך 10 דקות - אפילו מדדתי את זה) ולאחר מכן זה ממשיך כרגיל. אני מתכוון למצב שההתקנה עצמה עוד לא עלתה - רק החלון שלה עלה והוא כאילו במצב של "לא מגיב" ואם אני עושה ctrl alt del אני רואה במצב של החלון not responding, למרות שאני יודע שאחרי כמה דקות זה ישתחרר ויפעל כרגיל. אין לי שום מושג ממה זה נגרם, וזה כבר די מעצבן (הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס קול חדש אתמול, וכל 7% שההתקנה התקדמה זה עצר ל10 דקות ואז המשיך). מדובר על התקנות עם אייקון כזה (אם זה משנה בכלל....)
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי חשבון דואר POP והבעיה היא שאם אני מוריד את זה על מחשב אחד אני לא יכול ליקרוא את זה על השני, עכשיו יש לי שרת ואני רוצה להפוך אותו לשרת דואר שיקבל את כל הדואר ואז אני יוכל ליקרוא את כל הדואר משני המחשבים. אני מבין שEXCHANGE SERVER של MICROSOFT עושה את זה אבל אני לא יודע להגדיר את זה חוץ מזה אם אתם לא ממליצים על הEXCHANGE SERVER אז באיזה תוכנה להשיתמש. בתודה דניאל נורמן עריכה: לא שמתי לב שאני על פורום תוכנה תודה שהעברתם וסליחה על הטריחה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לא משהו מקצועי מאוד. שיהיה בסגנון פוטושופ כזה אפילו יותר פשוט וקל. אבל חברה הכי חשוב בחינם למה אני צריך את זה דחוף היום! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אם panda titanium antivirus מאז שיש לי את התוכנה אני לא יכול לקבל הודעות ב outlook express היה לי את אותה בעיה גם אם נורטון השמח אם תגידו לי מה לעשות בשביל לקבל הודעות
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-