תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
טוב בפשטות אני מחפש דרייבר להתקן מצלמת הרשת הזאת לחלונות XP וכן מן הסתם שהפכתי כל אבל וכל מה שמצאתי לא הביא לי התקן פועל ומזוהה כראוי כל מה שאני צריך זה את הקובץ הפשוט הזה להוסיף בהוספת חומרה ולגמור עניין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 ובנוסף את התוכנה windows live movie maker (התקנתי את windows live essentials). בשימוש הראשון הורדתי קטעי וידאו מהמצלמה שלי (מגיע בפורמט MOV) וערכתי סרטון קצר באמצעות ה MOVIE MAKER. היום- לא יודע למה ומה השתנה אבל התוכנה לא קוראת את הפורמט MOV ואני לא יכול לערוך סרטונים! ניסיתי להוריד חבילת מקודדים מחדש וגם את הwindows live eddentials מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודע שאפשר להמיר את הקובץ לפורמט אחר אבל הMOVIE MAKER אמור לזהות גם את ה-MOV כפי שהיה לי בהתחלה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עורך מקצועי כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם המחשב החדש. מדובר על התוכנות photoshop, sony vegas , after effects. יש לי Windows 7 64 bit. יש לי את התוכנות הללו ל64 ביט, אבל הבעיה היא שאני לא יכול לגרור דברים אליהם. זה פשוט אומר שאני לא יכול לגרור. איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה להעברת שידור באמצעות מצלמת אינטרנט. תוכנה שתעביר שידור באיכות טובה... (מלבד Windows media encoder) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שב"ש קבלנו עבודת הגשה שבה אנו אמורים ליצור מערכת הפעלה מסוג WINPE,וגם ליצור IMAGE של המערכת. בין השלבים צריך להשתמש בתוכנית "SysPrep" אשר מוחקת את זהות המחשב. אני משתמש בתוכנה VIRTUAL BOX,שהתקנתי עליה מערכת הפעלה 7. בשלבים שהמורה תיאר,צריך להשתמש בתוכנית הSysprep עוד לפני יצירת הWINPE ע"י כלי הAIK. איך ניתן לעשות זאת אם המחשב הופך ל"חסר זיהוי"? לינק למאמר בפורום המכללה : http://www.practicu.com/forum/default.aspx?g=posts&t=94 1) האם צריך להשתמש קודם בAIK,ליצור WINPE ואז לבצע את הSysprep? 2) לאחר היצירה איך אני מושך את הIMAGE ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין את השלבים הנכונים יצאתי מעט מבולבל בתודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איזה תוכנת בדיקה טובה ואמינה לבדיקת הארד דיסק מתוצרת חברת hitachi אשמח לקבל המלצות בתודה daido
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מהיום בבוקר, כל פעם שאני פותח את המסנג'ר, כאילו שאני מוצף באינסוף חלונות של אנשים שלכאורה הוסיפו אותי, וזה תוקע את המסן ואי אפשר להשתמש בו כך. תמונה: http://i36.tinypic.com/mbu3vt.png זו התקפה מסוג כלשהי? או שזה סתם באג? איך אפשר להמנע מכך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה. בשום מצב אני לא מצליח לצרוב דיסק מוזיקה AUDIO CD בצריבה של כל דבר אחר ISO/DATA CD/DATA DVD הכל תקין ניסיתי ע"ג מספר מדיות וגם ע"י 3 סוגים שונים של צורבים אני מנסה עם נרו 8.2, ניסיתי גם עם ASHAMPO והוצאה זהה. אני עובד עם WIN7 , יכול להיות שזה קשור למקודדים ?! תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
xvidvideo.ru כבר לא מדווחים על גירסאות חדשות משום מה(מנהל האתר בחופשה אם אני לא טועה). זו תיקיית הקבצים של אחד מיוצרי MPC-HC http://xhmikosr.1f0.de/index.php?folder=bXBjLWhjX21zdmMyMDA4 עידכונים על בסיס יומי
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני בא להתקין את השפה עברית על התוכנה אז באמצע של ההתקנה זה רושם לי את ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות שיש את ההודעה הזאת ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, הwin xp שלי החליט לא לפעול באופן פתאומי, הוא מגיע עד למסך הפתיחה ושם נעצר לנצח. בדקתי במצב בטוח וגם שם זה לא מצליח לעלות וזה נתקע על שורת הקוד: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\windows\system32\drivers\mup.sys יש לי רק דיסק קשיח אחד והוא sata ואין לי כונן דיסקטים, כך שדיסק התקנה של win לא מזהה את הכונן ואני לא יכול לעשות תיקון. ניסיתי לשחק בביוס למצוא כיצד אני מעביר את זה למצב תאימות אך לא ממש הצלחתי לעשות זאת. בביוס שלי כתוב cmos setup utility v.02.59 האם מישהו יודע מה עלי לעשות. תודה מראש, גיל
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחות דרך המחשב לכל מקום דרך קו הטלפון בבית, זאת אומרת שהמחשב יחובר לקו טלפון של בזק ובעצם המחשב עצמו ישמש בתור המכשיר טלפון (רמקולים ומיקרופון). האם יש כזאת תוכנה? והאם יש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לדיבורית BT? זאת אומרת שאם אני בבית במקום לשים אוזניה, פשוט לחבר דונגל BT למחשב, והמחשב יהיה על תקן אוזניה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני חושב שמה שאני הולך לבקש קצת מסובך אבל בטוח שיש פתרון לזה , יש לי 6 מקומות בהם מותקן מצלמות במעגל סגור עם חיבור איטנטרנט וגישה מרחוק לכל אחד מהמערכות דרך LOGMEIN או טים ווייור . אני רוצה לשים מחשב אחד בתוך חדר בקרה שיוכל להציג לי את כל התמונות מכל המחשבים וברגע שאחד מהמחשבים יש בו אזהרה ( קול או משהו שמגדירים ב DVR ) יציג אותו על המסך כאילו שיש תרחיש או משהו כזה . אחרת אצטרך לשים 6 מחשבים שכל אחד יהיה מחובר לכל אחת מהמערכות ובנוסף מישהו עם 12 עיניים . אם הבהרתי את עצמי טוב מקווה שמישהו יעזור אם לא אני אנסה להסביר יותר.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את התוכנה בגרסה החדשה עבדתי איתה במשך שבועיים והיא זיהתה וגם מחקה מזיקים ,כרגע אני מצליח לעדכן את התוכנה ולבצע סריקה מלאה אך כשהתוכנה מוצאת מזיק ואני מנסה להיכנס ללשונית הסגר בכדי למחוק את המזיק התוכנה קופאת ואני מקבל את ההודעה הנ"ל .חשבתי שאים אמחוק את התוכנה והתקין שוב זה יעזור אך לצערי הבעיה חוזרת על עצמה . ברצוני לבקש עזרתכם היות ומבחינתי התוכנה טובה וחיונית למחשב ,בנוסף לכך במידה ואין אפשרות לתקן את הבעיה אשמח לקבל עצתכם לגבי תוכנה חלופית . תודה לעוזרים ושיהיה לכולנו סוף שבוע נעים רובי
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנת זכוכית מגדלת, בדומה למה שיש בוינדוס 7. הבעיה היא שבוינדוס 7 היא קצת איטית ולא ממש נוחה, האם יש לכם המלצה לתוכנה דומה טובה יותר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכם, ברגע שאני מתחבר לפייסבוק דרך פיירפוקס, אז הוא הפייסבוק נדפק, הוא לא שולח הודעות(ככה אומרים לי), הוא מנתק אותי כל הזמן, הוא תוקע את הדפדפן. מה זה יכול ליהיות? אני כרגע עם IE. אריאל
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. יש ליבעיה עם כ. טלוויה - LEADTEK WINFAST TV2000 XP התקנתי את הדרייבר, התוכנה מזהה הכל טוב ויפה, אני מגיע לתוכנה והוא לא נותן לי לשנות את ה- INPUT SOURCE. אני לוחץ ... ולא קורה כלום. מישהו יכול להושיט לי יד?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כאשר חיברתי לראשונה היום את הדל 23', הכל נראה מצויין, בבהירות וניגודיות טובה, אך לאחר שעברתי למצב CLONE עם עוד מסך 1080P ( 42 אינץ') הבהירות עלתה לרמה גבוהה מאוד(בשני המסכים), והכל נראה ממש לבן.. לאחר התקנה מחדש של הדרייבר אני לא מצליח להגיע לאותה תצוגה שהייתי בה בברירת מחדל, ולא משנה כמה שאני משחק עם הגאמה והבהירות דרך "לוח הבקרה של NVIDIA" אני לא מגיע לתוצאה טובה.. יש לציין שבמסך מראש העברתי את הבהירות ל-0 הצעות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלחתי לדפוס גרפיקה של פרוספקט להדפסה, הם התקשרו אליי וביקשו שאני יעשה נגטיב לטקסט, מה זה אומר ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני עובד על מסמך Word מסויים ואני רוצה להעביר למסך word טבלה שנמצאת במצגת powerpoint ולערוך אותה בword האפשרות היחידה היא להוסיף אובייקט שקופית , בתוכנה בפועל זה נותן לי לערוך את הטבלה , ובהצגה לפני הדפסה זה מוצג היטב בעת הדפסה הטבלה עצמה יוצאת עם ריבועים וסימנים במקום טקסט מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש על הזמן
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX470 עם דרייבר הכי מעודכן 258.96 אם אני לא טועה וNET FRAMEWORK של מייקרוסופט גירסא 4 והורדתי את התוכנה nhancer 2.5.9 ל32 ביט. התקנתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה ואז מופיע לי כיתוב Nhancer 2.5.9 ואז אחרי כמה שניות הכיתוב נסגר אבל התוכנה לא עולה. ניסיתי להפעיל בתור מנהל וניסיתי הכל. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך להתקין מחדש את התונת JD 1. איזה קבצים אני צריך להעתיק כדי שהקישורים לקבצים בתוכנה שעדיין יורדים ימשיכו לרדת- פעם כבר עשיתי את זה יש 2 קבצים מקודדים שאני צריך להעתיק אני לא זוכר איזה ? 2. האם יש איזו שיטה להעתיק את כל ה-CONFIG של התוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, הנני מחפש לרכוש תוכנה להתקנה מקומית ( לא לעבוד ישירות דרך ה-Web ), אשר מאפשרת לשלוח פקס דרך האימייל. אשמח אם למישהו יש המלצה ואו התנסות בנושא. תודה. יוסי.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-