תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנות חינם ליצירת משחקים פשוטים? כמו למשלAdventure Game Studio
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות , איבדתי את הדיסקט עם הדריבר אז אם למישהו יש את הדריברים (לא מהאתר של קריאטיב הם לא עובדים) שיצור איתי קשר באיסיקיו 18041102, תודות !
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שאם שולחים לי לינק באי מייל הוא ייפתח בחלון חדש ולא בחלון קיים שאני עובד עליו. אפשרי? מישהו יודע איך?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי קובץ MP3 גדול שאני צריך לחתוך אותו למס' חלקים. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה ויעילה לצורך כך. ניסיתי למצוא משהו בחיפוש - ומצאתי רק המלצה על תוכנה אחת של NERO שלא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הנה המפרט: AMD 2500 @2.8Ghz epox 8rda+ 528RAM ATI Radeon 9800 (full) WD 80GB w/8MB cache אין לי מושג למה זה קורה, נגיד עכשיו, שההארד דיסק עשה איזה 15 דקות של hashing לקבצי אימיול, הוא נרגע, מנורת הLED שלו לא עבדה, ואז אני בא לעבור לחלון של האקספלורר ולוקח לו כמה שניות של תגובה, אני לוחץ על כפתור ימני על תיבת הזבל, לוקח לו עוד כמה שניות לחשוב (אני לא עושה הכל במכה אחת) למה לעזאזל מחשב כזה חזק וחדש (יחסית) איטי אחרי שהוא עובד?!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני שומע במקוטע במסנגר שלי שהוא גירסא 6.1 . הצד השני שומע אותי טוב אבל אני שומע רק חצאי משפטים מה אפשר לעשות? ???
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בלי שום שינוי כזה או אחר אני מנסה לצרוב או שירים או סתם תמונות או סרטים ופתאום יש לי הודעת שגיאה בתוכנה NERO מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? **עריכה: מכיוון שמשום מה אני לא יכול להעלות לכאן את התמונה עם הודעת השגיאה, הודעת השגיאה היא "THE DRIVE IS USED BY ANOTHER APPLICATION", וזה בא בדיוק אחרי שאני בוחר את הקבצים לצריבה ולפני שהצריבה מתחילה. תמונה בכל זאת מצטער ששיגעתי אותכם קצת. http://www.pictor.co.il/sty/115098/2276957.JPG
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שהבעיה קיימת, אך רק עכשיו יש בי רצון לפתור אותה.. יש לי XP PRO outlook epxress 6 אני בבזק ביןלאומי etrc@bezeqint.net בבקשה עזרה! תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם יש לי נורטון אני וירוס פרו 2004 ומה שקורה הוא שכל איזה חודשיים שלושה אני שם לב שהאנטי וירוס מפסיק להיות פעיל-לא מופיע בשורה למטה וגם כשאני פותח אותו ידנית הוא על DISABLE ולא נותן לשנות את זה. ניסית להסיר ולהתקין אך הבעיה חוזרת על עצמה לאחר כמה חודשים ניסית לפרמט......ניסיתי הכול! אני רק אציין שאני גם משתמש ב- AD AWRE 6 SPYBOT ZONE ALARM וכולם מעודכנים תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתוכל להריץ קבצים בסיומת PPS, אני יודע שאלו הם קבצים של POWERPOINT, ויש לי אפשרות להתקין את התוכנה... אבל היא סתם תתפוס מקום מיותר מאחר ואני פותח קובץ אחד כזה פעם באיזה חודש ככה.. אז אין טעם להתקין את POWERPOINT, יש למישהו המלצה לתוכנה קטנה שתפתח את הקבצים? אין צורך בעריכת הקובץ, רק בהרצת המצגת שבו...
-
- 1 תגובה
- 6.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל תכונה שכזאת? חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי כלום... ושהתוכנה תצרוב עם כתוביות... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1,איזה נתונים אני צריך להכניס לתוכנה , ומאיפה אני יכול לדעת את הנתונים? 2,מה המטרה בעצם של התוכנה?(אני יודע שלחשב נגדים , אבל זה לא אומר לי כלום... )
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
האם אפשר עם NORTON GHOST לעשות IMAGE למחשב דרך כבל USB לUSB ? האם GHOST תומכת בצורב חיצוני USB ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קובץ בשם vsmon.exe תופס הרבה זיכרון. כרגע הוא תופס כ 120 מגה ולפעמים מגיע לנפח של 200 מגה. עשיתי חיפוש לקובץ ומצאתי את המיקום שלו, שקשור לזון אלרם. למה קובץ זה תופח כלכך הרבה? אפשר להגביל את הגודל שלו?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם אפשר עם NORTON GHOST לעשות IMAGE למחשב דרך כבל USB לUSB ? האם GHOST תומכת בצורב חיצוני USB ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי להוריד את נרו מקאזה לאחר ההורדה זה הופיע לי כקובץ עם סיומת dat לא הצלחתי לפתוח את הקובץ משום מה והוא הפנה אותי לאיזה אתר שלא בדיוק הצלחתי להבין מה רוצים ממני. אז ניסיתי למחוק את אותו קובץ מדובר וגם את זה לא היה ניתן לעשות. נתן הודעה שהקובץ תפוס ולנסות מאוחר יותר. מה אפשר לעשות? :-\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למסמך WORD אני רוצה להכניס טבלה עם לוח שנה. איך אני עשוה את זה?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום לכם .. רציתי לדעת באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לפתוח קובץ עם סיומת pdf ומאיפה אני יכול להוריד אותה... מצפה לעזרה ממכם תודה חיים
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום תוכנה או WINDOWS אז אם צריך להעביר מנהלים תעבירו... ולעצם העניין: גירסה חדשה של ווינדוס מדיה פלייר זמינה להורדה אך זאת גירסת בטא. בכל אופן, למשתמשי מדייה פלייר {כמוני ;D } הנה הלינק להורדה וניסוי הגירסה החדשה שמביאה כמה וכמה חידושים מרעננים http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx#download תהנו. ;D
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-