עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שמעו אני צריך תוכנה שמאשרת conversion בין .avi לVCD ושגם מחלק את הקבצים שתאפשר חילוק של קובץ לחלק אחד של נגיד 600 מגה והחלק השני של 200... חיפשתי בגוגל אבל זה יותר מידי ולא מסודר אז אם למישהו יש איזה המלצה אני ממש צריך ותודה...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. שלום לכולם קיבלתי לא מזמן בלוטוס USB שמתחבר למחשב משהו חמוד כזה עם טווח של עד 100 מטר קליטה .. הדגם זה bluetooth class 1 billionton p/n:ubtcr500-b הוינדוס לא ממזהה את ההתקן החדש מוזר מה לעשות? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי עזרה מישהו?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260267,00.html --ויקיפדיה-- אני היחידי שחושב שלא כדאי לשדרג כ"כ מהר?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. Started by Oranili,

איך אני עושה שאני לוחץ עם העכבר למעלה הוא יופיע אוטומטי כמו ב OBJECKDOCK? בלי שיהיה ALWYAES AT TOP ? אני מקווה שאתם מבינים אותי תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by dorish,

שלום אני מחר מתקין ווידוס ויסטה ורציתי לפני זה להוריד את כול העיתכונים שאני צריך אני ישמח מאוד אם תעזרו לי לעשות רשימה מסודרת של כול מה שאני צריך להוריד? מעבד AMD64 כפול לבה 3800 לוח אם אסוס A8N-SLI Premium כרטיס מסך GF7800 GT כרטיס קול מיוזיק אקסטרים קראטייב מסך VIEWSONIC VP930

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. יש לי בעיה, אני לא מצליח להפעיל את הפוטושופ שלי, אני לוחץ על האייקון של ההפעלה הוא פותח את התוכנה רגיל אבל רושם לי הודעת שגיאה כזאת: licensing for this product has stopped working "this product has has encountered a problem which requires that you restart your cumputer before it can be launched" "if you continue to see this message after restarting your computer, please contact either your IT administrator or Adobe technical support for help, and mention the error code shown at the bottom of this screen." Error: 14 http://www.adobe.com/support] כמובן שעשיתי restart כמה פעמים - וזה עדיין מופיע לי! מה צריך לעשות על מנת שאוכל לעבוד סוף סוף עם התוכנה??? תודה רבה לעונים! [at…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי עכבר LX7 אלחוטי עם WAVE... עכשיו הכל עובד טוב ! עם הקדימה ואחורה בFF .. לפעמים הוא לא רוצה לעבוד פשוט לא עושה כלום... אני צריך לעשות ריסט כדי שיעבוד... מה זה יכול להיות? כל כך מעצבן... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by Sango,

המערכת היא : GIGABYTE GA-EP43 Q9550 HD 4870 WIDNWOS XP 32 ניסיתי גם דרך הדרייבר שמקבלים בקופסה וגם דרך הדרייבר הכי חדש לכ.מ. הבעיה היא : כשאני מדליק 3DMARK 05 או 3DMARK 06 זה פשוט לא נכנס לתוכנה, כלומר רואים את "WELCOME" שאין שם בכלל אפשרויות.. המעבד בזמן זה פועל על 25% אבל ממש לא קורא כלום.. אשמח לקבל עצה לפתרון, תודה!!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by שוקו,

הסתדרתי טוב התקנתי כדי לסרטט משו. א. אם אני מוריד איזה מידול מהאינטרנט, איך אני מקטין אותו? (אני מוריד דלת והיא ענקית) ב. לאותה הדלת, יש את הנקודה שבה רואים אתה בדיוק מלמעלה, וכשאני מזיז אותה רואים אותה מהצד. איך אני קובע איפה הנקודה הזאתי, או לחילופין שיראו אותה מלמעלה תמיד ג. אפשר להקטין את העובי של הקווים? זה מציק לי שהם כ"כ שמנמנים תודה, ונלך לראות את המדריכים שלהם בוידאו אולי יש שם משו מעניין.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by Psychedelic,

יש כזו חיה? אם כן אשמח לקבל לינק, תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. קיבלתי מחבר המלצה להשתמש ב Smart virus remover כאשר יש וירוסים שהאנטיוירוס ושאר התוכנות לא יכולות להסיר לפי דבריו התוכנה מוצאת הרבה טרויאנים ווירוסים אחרי האנטיוירוס, ניסתי לבדוק באינטרנט ויש מקומות שאומרים שהתוכנה מזויפת ולא עוזרת כלל אלא שהיא בעצמה מזיקה . האם משהו מכיר ? ויודע האם כדאי לנסות או לא להתקרב ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by pak82,

יש לי במחשב כל מיני מקודדים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל המקודדים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by ophirlevi,

שלום, יש לי מלא תוכנות שעולות כשאני מדליק את המחשב וזה מאט את המחשב, עכשיו ניכנסתי לMSCONFIG ובטלתי כמה תוכנות והמחשב עדיים איטי, עכשיו נשאר עוד הרבה תוכנות ואני לא יודע איזה תוכנות למחוק, כדי לא לפגוע במערכת הפעלה או משהו כזה. צלמתי את התוכנות שמופעלות במחשב כמדליקים אותו, תגידו לי מה לימחוק כי אני לא מבין בזה כלום, הנה: חלק 1: http://img488.imageshack.us/img488/9595/startup5ha6.jpg חלק 2: http://img146.imageshack.us/img146/2988/startup6rx6.jpg תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. כיבתי את המחשב, והדלקתי אותו במוצאי שבת, לפני שהמחשב עולה לשולחן עבודה יש מסך כחול עם רשימה ארוכה [איאפשר להספיק לקרוא] ואז המחשב עושה ריסט . וכך זה חוזר על עצמו. אז כיבתי את המחשב לגמרי והדלקתי ואז הצלחתי להכנס לשלוחן עבודה. במנהל משימות אין לי פתאום את שם המשתמש שלי [תמונות] הדפדפן לפעמיים קופא, בין Explore בין Maxthon . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by levy18,

שלום, יש לי רמקולים חדשים יחסית פשוטים אבל יש גם סאב וופר קטן אבל לא משנה מה אני עושה הרמקולים לא רוצים להוציא צליל... האור ברמקולים עובד שאני מחבר את החיבור הירוק שלהם למחשב אז שומעים שיש משהו כזה קחו קחו קחו אבל לא עובד...עכשיו בווינדוס למטה (7) זה מכוון ל-s\pdif אין speakers זה קשור אולי? מחקתי את הדרייברים שלו ושוב התקנתי....את המחשב פירקתי וחיברתי את החיבור הקטן של ה-HD במקום ac\97 גם לא עבד מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי לחבר גם אוזניות ולא שמעו כלום...אני יודע שזה לא הכי רלוונטי אבל המחשב חדש בן כמה ימים לכן נראה לי שזה קשור להגדרות בווינדוס ולוא דווקא לחומרה ו...יש לו גם כרטיס טלוויזיה במחשב יכול להיות שיש התנגשות כלשהי? ו...עוד משהו קטנטן...כשאני מפעיל לדוגמא שיר …

16. לא משנה, לא הולך לי היום כלום, אני ממש מטומטים היום, לחצתי על הDATE שם וזה הסתדר, אני הולך לקחת איזה כדור...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by xxdragonxx,

פתחתי אותו פתאום ואין סרברים משהו מוזר כזה זה רק לי או שזה לכולם?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by netanel305,

שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. Started by gmppaz,

שלום לכולם, יש לי את האנטי וירוס המעולה של קספרסקי ובינתיים משתמש בפיירוול של ZA אך שמעתי שהוא טיפה "כבד", האם זה נכון? רציתי לדעת האם מומלץ למחוק אותו ולהפעיל במקום את חומת האש של ווינדוס או לשדרג לחבילת האינטרנט של קספרסקי ולקבל גם אנטי וירוס וגם פיירוול ??? תודה רבה לעונים הנבונים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. * Ethernet Driver (v55.21) "WHQL" * Network Management Tools (v55.23) * SMBus Driver (v4.52) "WHQL" * Installer (v5.05) * Win2K IDE SataRAID Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K IDE SataIDE Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K RAIDTOOL Application (v6.63) זה מה שכולל הדריבר עכשיו מה להתקין ומה לא? תודה מראש (אני גם צריך להתקין את ה כרטיס רשת מובנה על הלוח שיש לי

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by sigma,

האם תוכנה zonealarm גורמת עומס על המערכת (מאיטה פעולת המחשב ומוציאה אותו משיווי משקל)?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. יש לי 4 כוננין 250 שפוצל ל3 ועוד 250. אני סגרתי ghost שכך שישמרו לי כל הוכננים חוץ מ-C יענו system. שברגע שאני אפתח Ghost כל מה שבכוננים חוץ מsystemישמר וsystem ישוחזר ולמתי שסגרתי גיבוי. אני עושה ריסט מכניס את הדיסקט ghost והדוס טוען, ואז נפתח לי הדף הראשי של ghost בדוס אבל בלי אפשרויות בלי כלום. מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  23. הכותרת אומרת הכל.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. צריך תוכנה לבירור שמות של בעלי פלאפון הכוונה למידע על הלקוח שם פרטי משפחה וכו'.. תוכנה רק בשביל לגלות מידע על מספרי פאלפון לא טלפון רגיל תודה !

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם..! לבן דוד שלי יש איזה שהוא תוכנה שהוא יכול לאיכנס למחשב שלי דרך המחשב שלו והוא יכול לראות מה אני עושה במחשב זו מין תוכנה שהשולחן עבודה שלי במחשב שלו במסדרת והוא יכול להזיז לי את העכבר ולאיכנס לתקיות שלי ועוד מלא דברים ועכשיו אני צריך את העזרה שלכם למצאו את התוכנה הזאת כי אני רוצה לאחזיר לו..! תודה לעוזרים..! NiMrOdS

• 5 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים