תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך גיליון אקסל שיהיה כמו יומן (לפי ימים לכל השנה) וכשנזין איזה אירוע שנמשך על פני תקופה מסוימת, נראה אותו בכל יום. לדוגמה, אני משריין שימוש בלפטופ-3 לכל ימי שני מתאריך 1.1.10 עד 31.7.10 – שיהיה אפשר לראות את זה בכל יום שני בגיליון. אני יודע שהדרך הכי קלה זה ליצור יומן משותף בגוגל דוקס \ באוטלוק, אבל אקסל יהיה הרבה יותר נוח במצב הנוכחי. תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כאילו איך אני מבצע בו שינויים אשמח מאוד לדעת עם איזו תוכנה תודה רבה לעוזרים גיא
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או תוסף ששולט על הקול של כל תוכנה שפועלת בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי MP4 במתנה. לא רשום על האריזה חברה או משהו. רק רשום דגם נגן על גב הנגן. הדגם הוא : rgn-2401 לא מצאתי עליו יותר מידי פרטים באינטרנט. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן : 1.שאני מכניס תרגום לסרט AVI דרך התוכנה AVIAddXSub הוא יוצר לי קובץ של הסרט/סדרה עם התרגום. אבל הסיומת של הקובץ היא divx. הנגן לא מזהה את הקובץ הנ"ל ולכן אני לא יכול לנגן אותו. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול דרכה להכניס כתוביות לסרט ולהשאיר אותו כ AVI ? תודה 2. לפי מה שרשום על המכשיר הזכרון שהוא תומך בו זה MINI SD. רציתי לדעת כמה עולה 4 או 8 GB של זיכרון כזה ואיפה אני יכול להשיג אותו? תודה רבה לכם על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הורדתי קבץ ואני לא יודע איפה הוא והוא לא נמצא בתיקייה המשותפת?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159709.0 והמליצו לי בו, לא להשתמש בקאזה - אז במה כן? ואני מקווה מאד שלא תגידו אמיול.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כשאני עובדת עם firefox לוקח לו הרבה זמן להעלות אתר. לפעמים הוא אף נותן לי את ההודעה במסך: " לא ניתן להעלות את האתר כרגע... "
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה תוכנת AUTORUN אתם ממליצים ? נכוונה תוכנה שעושה AUTORUN לדיסקים שאני צורב . תוכנה פשוטה וטובה. מה אתם ממליצים? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס קול.. אבל אין לי מושג איזה דרייבר להתקין... בבקשה עזרה עריכה: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח-אם והלוח אם הוא של GIGABYTE אם זה עוזר
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי פוטושופ CS4 ושאני רושם בעברית זה יוצא הפוך,מישהו יודע איך אני מסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להכניס כתוביות לסרטים בקובץ אחד אני ישמח למדריך בנושא
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הבאתי משחק שבעליה שלו מקפיץ מסך שאלה שאומר שהמשחק צריך לעבוד ברזולוציה של 480 על 600 ומשהו.. וללחוץ YES לאישור אחרי ה YES הוא עדיין לא עולה.. נכנסתי ל README ל FAQ ואמרו שאם נוצרת בעיה כזאת זה כנראה בגלל חוסר בדרייבר VESA יש לבן אדם גיפורס2 ודרייברים של נבידיה.. מה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כלומר אני לוחץ על "ש" זה רושם "י" והבעיה קיימת רק באקספולר
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
יש חיה כזאת? שמעתי על זה כמה פעמים אבל אף פעם לא ניסיתי
-
- 24 תגובות
- 8.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי WORD 2003 ולוקח לו לעלות בערך דקה וכל שאר תוכנות האופיס עולות תוך שנייה ניסיתי להתקין עוד הפעם את האופיס אבל זה לא עזר אשמח לאפשרויות
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני כבר עובד שנים בתוכנת QTEXT.8 ויש הרבה מסמכים בתיקיות התוכנה, ועכשיו רוצה לעבור למחשב שמותקן בו WINXP PRO איך להגדיר את הוינדוס_XP לטובת קיוטקס_8 כדי שתוכל לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה משמשת התוכנה הזאת? http://www.filehippo.com/download_adobe_air/
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בעת נסיון חיבור לטרקר אני מקבל את ההודעות הבאה : בתכנת ABC couldn't find an available port to listen on בתכנת utorrent Error! Port 32459 does not appear to be open. זה די משונה , כי הנתב eci 270 מתפקד בתור מודם לא בתור נתב , חייגן של xp ולא pppoe הבעיות התחילו עם התקנת ה windows מחדש. אגב , באתר הבא שמפרט את הפורטים הרלוונטיים http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm אני לא מוצא את סוג הנתב בגלל למרות שבכל מקרה זה ממש ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנת RIP חינמית. המטרה העיקרית - העברת מוסיקה מתקליטורים שיש לי , להעלות אותם על דיסק און קי לשמיעה ברכב. הורדתי וניסיתי את winamp, אבל מצאתי את השימוש בה מאד לא נוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה הכותרת. אם מישהו מכיר את היכולות שלו אשמח לשמוע . תודה לכולם. http://www.pandasoftware.com/
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שלעיתים מאוד קרובות מופיע ההודעה הבאה: Faulting application avant.exe, version 11.0.0.0, faulting module nl_lsp.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x000059d2. זה מופיע בעיקר בAVANT BROWSER, אבל לפעמים גם בדברים אחרים. אחרי שזה סוגר את התוכנה אפשר לעבוד כרגיל. מישהו יודע בגלל מה נגמרת הבעיה הזאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חברה משמום מה בזמן האחרון בלי סיבה כל כמה שעות קופץ לי החלון הזה וסוגר לי את השאל של הוינדוס... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בזמן האחרון, כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אחד מה svchost.exe שפועלים, לוקח לי כ 60% מהמעבד. בדקתי עם תוכנה שנקראת process explorer איזה תהליך רץ תחתיו, ויש שמה שלושה דברים: fdrespub.dll ssdpsrv.dll upnphost.dll איך אפשר לדעת אם זה לא וירוס או trojan ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר אולי miniPE עם תמיכה בדיסקים קשיחים SATA של מחשבים ניידים? אם כן, אז אני אשמח לקבל קישור (זאת תוכנה חינמית).
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-