עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RX7,

שלום יש לי ICQ 5.1 בעברית והוא התחיל לעשות לי בעיות הוא מציג לי דוח שגיאות פתאום ולפעמים הוא מתנתק לי (מופיע הפרח הצהוב) ואז מתחבר.. ניסיתי להסיר הסרה מלאה ולהתקין מחדש ועדיין הבעיה קיימת *אני לא מעוניין לשדרג לICQ 6 וינדוס XP בעברית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by e-d-a,

היי אני משתמש בfirefox הרבה זמן ויש לי ממש הרבה מועדפים מסודרים לפי נושאים שהעברתי את חלקם בזמנו מהExplorer לfirefox די בקלות ואיך שהם היו מסודרים בexplorer, עכשיו אני רוצה לעשות את אותה פעולה רק הפוך, אבל לא כל כך מצליח וגם לא מוצא את התיקייה של המועדפים של הfriefox אם מישהו יוכל לעזור בזה אני ישמח...

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  3. רציתי התקנה נקיה כמו שאומרים, כי תמיד היו לי בעיות כשעדכנתי דרייבר (אפילו הCatalyst Uninstaller לא עבד כמו שצריך), אז מצאתי את התוכנה Driver Cleaner והשתמשתי בה. חשבתי אחלה סוף סוף המחשב יהיה נקי מכל ההתקנות הקודמות והעדכון יילך חלק. אבל.. כמובן שנתקלתי בבעיה: ראו תמונה עשיתי את ההתקנה במצב בטוח. אה ונכון יש את ה"אשף לזיהוי חומרה" המעצבן ההוא? אז ניסיתי לתת לו לפעול, ניסיתי בלעדיו, עדיין אותה שגיאה. אני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. בבקשה תעזרו לי כי ממש נמאס לי מזה... יש לי Sapphire 9600 Pro, windows xp sp1. עריכה: תודה לאל, עכשיו הכל בסדר

4. ואיך כדאי להגדירם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by Kirma,

אתמול נכנסתי למנהל המשימות וראיתי שהתהליך הזה מורץ כמה פעמים אז סדרתי אותם. עכשיו נכנסתי למנהל המשימות וראיתי שהוא עובד מעל ל 200 פעם ! C:\Windows\SysWOW64\conime.exe אני חושב שה DES Advanced הוא הגורם הבעיה, שלא מפסיק לקרוס לי. למישהו יש רעיון ? ומה זה התהליך הזה בכלל ? (איך הוא מתקשר ל DES)

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by [NOS],

טעות

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים , יש לי בעיה ב-IE. ה-Java Script לא עובד לי אפילו שהוא מוגדר ב-Security ב-Enable. ל-windows update אני לא מצליח להיכנס , כדי לבדוק עדכונים... עשיתי סריקה ב- 4 תוכנות anti spy , ועם nod32 , היה וירוס (כנראה ההוא שהסתובב ב-ICQ) עכשיו המחשב נקי... אבל יש את הבעיה הזאת. מה עושים? מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה!

8. Started by generalA,

מהי התוכנה הטובה ביותר לגיבוי דיסק DVD MOVIE מקורי כולל הגנות?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by idoky,

אני כבר ותיק בתוכנה ולפני כמה ימים נתקלתי בבעיה...כשאני מפעיל את התוכנה יש לי בעיה שכתוב בא"the system cannot find the file specified" ואז התוכנה לא עולה(ככה זה כל פעם) *כבר ניסיתי למחוק את התוכנה למחוק את הריג'יסטרי ולהתקין מחדש אבל עדיין יש את אותה הבעיה... מה לעשות? אני חייב את התוכנה הזאת, היא פשוט התוכנה הכי טובה שיש!!! תודה מראש עידו. idoky1@gmail.com

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by gshhar,

כי שמתי לב שאין SVCD כשאני בוחר בנרו DVD ושאני בוחר CD יש SVCD אבל בדיסק מזוהה כקטן ולא 4.7 ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  11. היי, האם אפשר להגדיר בתוכנות סינכרון למינהם לסנכרן קבצים ספציפיים? תודה,

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by avi.hagit,

אני מנסה להפעיל סרט שיש לי באחד מההרדיסק שלי, איך שאני נכנס לתיקית סרטים המחשב חושב 5 שניות ומעלה לי חלון של כדי לסייע על המחשב שלך וינדוס סגר תוכנית זו מה זה יכול להיות אף פעם לא עלה לי החלון הזה? אחרי שאני סוגר חלון זה הוא עושה לי דוח שגיעות של אקספלולר תודה אני לא יודע איך לגזור את החלון הזה ולצרף אותו להודעה אחרת היתי מראה לכם

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by asafgolan,

מאז שהתקנתי את AUDIOSURF הפונטים באקספלורר השתנו לי. ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקין אותו מחדש והפונטים נשארו אותו הדבר. ראיתי שהיו כמה פוסטים בנושא שפורסמו בפורומים, אבל אף אחד מהפתרונות שהוצעו שם לא עזר לי. אז מהו בעצם הפתרון? עריכה: לא משנה, הסתדרו הפונטים איכשהו...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by Sango,

המערכת היא : GIGABYTE GA-EP43 Q9550 HD 4870 WIDNWOS XP 32 ניסיתי גם דרך הדרייבר שמקבלים בקופסה וגם דרך הדרייבר הכי חדש לכ.מ. הבעיה היא : כשאני מדליק 3DMARK 05 או 3DMARK 06 זה פשוט לא נכנס לתוכנה, כלומר רואים את "WELCOME" שאין שם בכלל אפשרויות.. המעבד בזמן זה פועל על 25% אבל ממש לא קורא כלום.. אשמח לקבל עצה לפתרון, תודה!!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. מה המצב? אוקי קורה לי בכמה וכמה פורומים וזה די מציק.. נגיד אני גולש בזון מתחבר למשתמש ואחרי שאני עושה ריסטרט הוא דורש ממני להתחבר שוב..וקורה לי בכול הפורומים שאני צריך להתחבר כול פעם מחדש לא קורה רק אחרי ריסטרט גם אחרי כמה זמן על המחשב זה מתנתק לי מהמשתמש למישהו יש פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. Started by shronxx,

הורדתי את התוכנה וכאשר אני מעלה את ההתקנה מופיעה לי הודעה שלא נותנת לי להתקין את התוכנה....ואותה הודעה מופיעה כשאני מנסה להתקין תוכנות אחרות... הנה ההודעה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. כבר כמה חודשים שאינני מצליח לעדכן כי אינני מוצא את הלינק לדף העידכון שלהם...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by M.G.,

כשאני רוצה לפצוח קובץ שזה עתה שלחו לי במסנג'ר (ושסיימתי לקבל אותו), נפתחת תיבת טקסט שאומרת: "ה- windows securuty center גילה שהקובץ הוא pottentially hazardous, ולכן אין אפשרות לפתוח אותו". אחרי זה אין לי אפשרות לפתוח את הקובץ, והקובץ גם לא מופיע ב- my recieved files. לעומת זאת, כששלחו לי את הקובץ לאימייל, גם שם נאמר לי שהקובץ יכול להיות מסוכן, אך הייתה לי אפשרות לפתוח אותו בכל זאת. מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הנ"ל במסנג'ר? ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של ה- windows security cente, אך כלום לא עזר...

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

מה יכולה להיות הבעיה? *הערה: ניסיתי ב WMP WINAMP VLC...כלום

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  20. הבעיה היא כזאת: התקנתי את אימיול גירסא 4.2 של Lionetwork, שיניתי הגדרות על-פי מדריך. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט דרך מחשב שני ברשת, ללא נתב. הוספתי ב- Windows Firewall תחת exceptions את הפורטים שהאימיול משתמש בהם, כולל השניים הראשיים (4672 ו- 4612 אם אני זוכר נכון). בכל מקרה, לוקח לאימיול משהו כמו 3 דקות עד שהוא מתחבר (אם בכלל!) וכשזה קורה הוא עם low id. מה עוד ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by Interl-Conore,

יש לי אותם והמחשב מציג לי רזולוציות שביכלל לא נתמכות על ידי המסך!! איך אני מתכן את זה? ב CATALYST 6.4 זה לא היה ככה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by yossi_s1,

אני צריך תוכנת גיבוי שפועלת מחוץ לוינדוס. אני רוצה לגבות דיסק קשיח שלם אל דיסק אחר ובשעת הצורך לכתוב חזרה את הגיבוי לדיסק הראשון. חיפשתי וקצת התקשתי למצוא תוכנות כאלו, שמעתי על תוכנה שנקראת ghost אבל אני לא מכיר אותה. חשוב לי גם שאני אוכל להשתמש בדיסק השני, זאת אומרת שהדיסק שאני מגבה עליו עדיין יעבוד עם ווינדוס והכל (הדיסק הזה נמצא על מחשב אחר) איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה..

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by holly man,

שלום לכולם ושנה אזרחית טובה יש לי מנסגר 6.1 יש מספר משתמשים במסנגר שנכנסים אליו איך אני מסיר את המשתמשים האילו זאת אומרת שאני נכנס בחשבון אחר קיימים לי גם חשבונות לא רצויים ואני לא יודע איך להסיר אותם שיהיו רק משתמשים רלוונטים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by dror_gh,

שלום. הורדתי מהלינק הזה : http://get.live.com/messenger את המסנג'ר, התקנתי אותו וזה התקין לי באנגלית את המסנג'ר(לפי מה שהבנתי זה אמור לזהות אותי ואוטומטית להוריד לי עברית). הסרתי את המסנג'ר והורדתי שוב מאותו לינק וכשאני מנסה להתקין את המסנג'ר זה פשוט לא נותן לי להתקין אותו. בתמונה תוכלו לראות מה זה רושם לי : תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  25. Started by barlevi123,

שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים