תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה ששולטת על כל מה שעולה בהתחלת המחשב שאני יוכל לבטל מה שאני לא רוצה בהתחלה של המחשב היה לי פעם משהו ושכחתי איך קוראים לזה.. תודה מראש לכל מגיב
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב. הגיעה אליי שאלה מקרוב משפחה ומצאתי לנכון להעלות אותה לכאן, אשמח אם תעזרו: יש לי תוכנה שמצלמת מה אתה עושה במסך, צילמתי משהו שעשיתי במשחק כדורגל. לאחר שזה סיים זה יצר קובץ וידאו, קובץ ששוקל 365 מ"ב ומשך הסרט 17 שניות. איך אני מקטין את הרזולוציה והנפח בלי להוריד במידה רבה מהאיכות על מנת שאוכל לעלות את הסרטון ליוטיוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת אם התוכנה מאפשרת לבצע את הדבר הבא: נניח ויש לי כרטיס מסך עם שני יציאות DVI שני מסכים ושני מקלדות USB ושני עכברי USB ואני מתקין שתי מערכות הפעלה על המחשב כך שאחת מהן תרוץ על גבי השניה האם ניתן ממש להקצות לכל מערכת מסך בפני עצמו, מקלדת ועכבר שזה ייראה ויתפקד ממש כאילו אלו שני מחשבים שונים? * כמובן בלי להתייחס לנושא הביצועים שכמובן יהיה פחות טוב על המערכת שרצה ב VM תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי לעצב לוגו לחנות מחשבים ואני לא יודע מאיפה להתחיל יש לי כמה רעיונות אבל אני פתוח להצעות אין לי שמץ של מושג בעיצוב גרפי PLESE HELP MY
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר כמו שצריך לאייסיקיו הרגיל ולמירנדה. הסטטוס שהם מראים לי הוא על מחובר אבל אני לא רואה את האנשים שמחוברים,כאילו כולם מנתוקים-במירנדה. ובאייסקיו הרגיל מראה לי אותו דבר,אבל אחרים שולחים לי הודעות ואני רואה אותם בסטטוס מנותק. ולפעמים יש מקרים באייסקיו הרגיל שאין לי בכלל רשימה ויש לי הודעה שאם אני רוצה להוסיף משתמשים ללחוץ כאן. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה? ואין לי פיירוול ואין כלום! בתודה מראש!!!!! עריכה: שמתי לב שהבעיה נובעת מהספק 012,ראיתי פה כמה הודעות וזה נראה מתאים לבעיה שלי. עכשיו אמרו שיש איזו כתובת או משהו שיכול לסדר את זה.. אם תוכלו לעזור לי בזה אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חייב דחוף דחוף דחוף את הMUI שהופך את הOFFICE 2003 SP3 לעיברית אתם לא יודעים עד כמה אני אודה לבחור שיביא לי את זה!!! תודה עצומה מראש!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי: intel d975XBX2(bad axe 2) haaaa אני מחפש בנרותתת את הדרייבר מצאתי משהו ולא עובד לי :\
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
NERO7, דורש PLUGIN להמרה ל-AUDIO CD , לא מצאתי את ה- PLUGIN הנדרש
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה עם SP2. מותקן לי אופיס 2007. כשאני פותח מסמך וורד או אקסל או כל תכנה אחרת מהאופיס, בכל פעם התכנה כאילו מתקינה עצמה. נפתח לי האינסטולר של חלונות ואני צריך לחכות כדקה עד סיום ההתקנה. (זה קרה אגב גם ב SP1) ניסיתי למצוא פתרון ללא הצלחה. כבר הסרתי והתקנתי כמה פעמים גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלםו לכולם בטעות עשיתי פירמוט להרדיסק אבל ביטלתי אותו אחרי 2 אחוז ושחזרתי את הקבצים עם EasyRecovery Professional עכשיו הוא נתן לי מלא קבצים שכביכול הוא שיחזר אבל הם בכל מיני פורמים משונים...מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להחזיר אותם לקבצים המקוריים?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לתוכנת בקרה על טמפרטורות ואולי גם בקרה על המאווררים ? אני מכיר את EVEREST , SPEEDFAN , אני מחפש משהו יותר חדיש ומתקדם . תודה !
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה לערוך מספר רב של תמונות (אני רוצה להגדיל מספר רב של תמונות לגודל זהה) בו זמנית בלי לערוך אותן אחת אחת. בתודה איתי
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם הוא כבר הגיע לחנויות בעולם או בארץ....? ואם כן כמה הוא שוקל? והאם אתם ממליצים לי על הקספרסקי ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
תוכנה הורדה מעולה ,אני לא מצליח למצוא קישור אליה \תוכנה חינמית ,אז בבקשה מי שמכיר שיעזור . מאיצה גם כן את קצב ההורדה .
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, רכשתי השבוע (באופן חוקי) את נורטון אינטרנט סקיוריטי 2009. לאחר ההתקנה לא הייתה כל בעייה להתחבר לאינטרנט. הבעיות התחילו לאחר כיבוי קר של המחשב - לא ניתן היה להתחבר לאינטרנט, גם לאחר הפיכת נורטון ל- disable. לאחר הסרת נורטון שוב ניתן היה להתחבר לאינטרנט, אלא, ששוב, לאחר כיבוי קר של המחשב הבעייה חזרה על עצמה. לא מותקנת אצלי במחשב תוכנת אנטיוירוס נוספת. חומת האש של חלונות (xp) מנוטרלת. ניסיתי לפעול לפי הכתוב באתר הראשי של סימנטק, ראו קישור מצורף, ללא הצלחה. http://www.symantec.com/norton/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&ssfromlink=true&sprt_cid=cc3ce219-5355-4a28-920e-a212ff855b7c&seg=hho&ct=us&lg=en&docurl=20080626141504EN&lg=en&…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתרשום לי את הטמפ' שיא שהכרטיס מסך הגיעה אלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
חברים יש לי כרטיס מסך ATI ואחרי שאני מתקין לו את הדרייבר שאני פותח סירטון באינטרנט אני רואה את הסירטון כאילו בנגטיב מישהו מכיר את הנושא איך אני מגדיר את זה שאני יראה רגיל כי שאני רואה סרט בנרו שואו טיים אני רואה רגיל תודה רבה מראש מיקי כהן
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי סרגל כילים סימניות עם כמה אתרים מועדפים אבל הוא לא מספיק לי. יש אפשרות להוסיף אוד אחד או להגדיל אותו?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! יש תוכנה שאוכל ללכוד חומר המצוי בקלטת טייפ לפורמט mp3 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי win2000 ואופיס 2000 , הכל עובד כמו שצריך, אבל כאשר אני פותח את הoutlook שלי ב today אני לא מצליח לפתוח את התפריט של התאמה אישית של outlook todayת פשוט לא נותן לגשת עליו, אין הודעת שגיאה , כאשר אני לוחץ על הלחצן לא קורה כלום,רציתי לדעת האם יש אפשרות להגיע לתפריט דרך מקום אחר registry או מקום אחר, ניסיתי להתקין מחדש את אופיס וגם שיזהה אם יש תקלה לא עובד לי ...,תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין את התוכנה הנ"ל, אני לאחר הסרת 3.47. אבל יש בעיה, כשאני מתקין באשף הראשוני הוא מבקש ריסרט לצורך התקנת סקזי קונטרולר... לאחר הריסטרט הוא מבקש שוב, ושוב... ככה שהתוצאה לופים אין סופיים... הבעיה מופיעה מיד אחרי הNEXT הראשון... ככה שאני לא מצליח לגשת להתקנת התוכנה בכלל... אני נחסם עוד לפני. אני משתמש בXP, תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי התקנה נקיה כמו שאומרים, כי תמיד היו לי בעיות כשעדכנתי דרייבר (אפילו הCatalyst Uninstaller לא עבד כמו שצריך), אז מצאתי את התוכנה Driver Cleaner והשתמשתי בה. חשבתי אחלה סוף סוף המחשב יהיה נקי מכל ההתקנות הקודמות והעדכון יילך חלק. אבל.. כמובן שנתקלתי בבעיה: ראו תמונה עשיתי את ההתקנה במצב בטוח. אה ונכון יש את ה"אשף לזיהוי חומרה" המעצבן ההוא? אז ניסיתי לתת לו לפעול, ניסיתי בלעדיו, עדיין אותה שגיאה. אני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. בבקשה תעזרו לי כי ממש נמאס לי מזה... יש לי Sapphire 9600 Pro, windows xp sp1. עריכה: תודה לאל, עכשיו הכל בסדר
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי להתקין VISTA אבל ה WindowsVistaUpgradeAdvisor אומר שאין לי מספיק מקום ב - C ומומלץ שיהי לפחות 40GB. א. כמה מקום תופס VISTA ULTIMATE אחרי ההתקנה כי 40GB נראה לי סתם הגזמה? ב. ההרדיסק שלי מחולק למחיצות ז"א שבגדול אין שום בעיה להגדיל את C אם צריך השאלה אם כונן D יהי ריק לגמרי ואני ינסה לאחד אותו ביחד עם C יש סיכויי שמשהו ידפק ב WINDOWS (ה WINDOWS נמצא ב - C) או שאין מה לדאוג? ג. עם איזו תוכנת מחיצות הייתם ממליצים לי להשתמש? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, *עברתי על התוכנות המומלצות בסטיקי 1-תוכנה טובה וחינמית לצפיה של סרטי דיוידי במחשב 2- FIREWALL טוב שאלה: האם וירוס יכול לעשות נזק לביאוס?? תודה עריכה: איך מעלימים לגמרי את "סקיוריטי סנטר" של מיקרוסופוס, אני לא מעונין להשתמש בזה בכלל ואני לא מצליח לכבות את זה וגם לא להעלים את האייקון משורת המשימות
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-