עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית שאפשר לתרגם מאנגלית לגרמנית וההפך.. כמו MORFIX מעברית לאנגלית רק גרמני-אנגלית אני צריך את בשביל מכיר מגרמניה מילון עברי לא יהיה יעיל בשבילו.. אגב אם מישהו מכיר מילון מעברית לספרדית או אנגלית-ספרדית אני אשמח לאחד גם בשבילי.. (לא להמליץ בבקשה על בבילון אני שונא את התוכנה הזאת...) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by shdor,

עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. Started by 1900GT,

התוכנה לא פותחת קבצי PAL שפעם היא כן פתחה . יש הודעה : XXXX.AVI PINNACLE STUDIO PLUS IS NOT ENABLED FOR PAL מה עושים?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. אני לא יודעת מה לעשות לפעמים פתאום נפתחים לי כל מיני חלונות של פרסומות וכאלו. יש לי את Ad-Watch 2007 וזה לא עוזר. מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. שלום אני מחפש תוכנה שתרשום לי את הטמפ' שיא שהכרטיס מסך הגיעה אלה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by dorviper,

לפני כמה זמן שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך ובטעות גרמתי לכך שכשאני משתמש במדיה פלייר או כל תוכנה אחרת לצפייה בסרטים הכל ממש כהה... בBS PLAYER הצלחתי לסדר את זה בהגדרות אבל במדיה פלייר למרות ששיחקתי עם ההגדרות אני לא מצליח לסדר את זה...זה קורה לי גם בסרטים באינטרנט כשהם מוצגים בעזרת מדיה פלייר וגם בנגנים אחרים תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by sagi5,

איך אני מצמיד כתוביות לסרט שהוא בפורמט AVI thnx to all

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  8. אי אפשר למצוא אותם אחר כך אני לא מתכוון לקבצים בלתי חוקיים . אני מתכוון על דבר פשוט כמו להוריד איזה תמונה למחשב , יותר חשוב מזה קיבלתי באימייל איזה מסמך PDF ניסיתי להוריד אותו למחשב , רשום DOWNLOAD COMPLETE אבל אין קובץ !!! אני משתגע :'( ויסטה 32 ביט

9. שלום חברים אני זקוק לתוכנה חינמית להקלטה מ LINE IN ניסיתי את Audacity וכל מיני תוכנות מסובכות עם כל מיני מיקסרים ופרוייקטים.... אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להקליט מ LINE IN , פשוט תקליט , ושלח ל WAVE\MP3 ...... תודה לעוזרים

10. Started by toniviner,

בIE לא עבד לי הVIDEO בכמה אתרים כמו WALLA אז התקנתי FIREFOX שגם פה זה לא עובד. (לפחות הוא לא סוגר לי אותו כשיש VIDEO אל הדף) מישהוא יכול לעזור לי? איך אני מתקין את הVIDEO בFIREFOX???

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by biju2006,

שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. Started by harry,

שלום אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שתמיר לי קבצי divx ל פורמט סרטים של ווינדוס מדיה-פלייר, כי אני רוצה לנגן את הסרט באייפק

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. Started by liorgadidi,

שלום... יש לי סרט על המחשב. הסיומת של הסרט היא avi. הדבקתי לסרט תרגום מובנה ועכשיו אני רוצה לצרוב אותו לדיסק שיעבוד על DVD. איך אני עושה את זה? עם איזה תוכנה? (אני רוצה לצרוב את הסרט על דיסק dvd-R 4.7 Gb) אני צריך הוראות מדויקות צעד צעד כי אני לא יודע באיזה תוכנה לעשות,איך ומה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by אלפקה סורית,

האם אתם משתמשים בביטורנט? אם כן, באיזה קליינט? כי משום מה כל קליינט נורמלי (אזורוס, ABC וכו..) שניסיתי, פשוט לא מסתדר עם ה NOD32 שלי. (גורם לעצירה בהורדה, והקפצת ה CPU USES ל 100 אחוז).

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by FlyBoy,

לפני שפירמטתי היתה לי תוכנה בשם SIV שזה System information viewer של gigabyte נראה לי ..היא היתה מראה לי את המהירות של המאווררים במחשב,את הטמפ של הלוח מעבד...ואת המתחים. הכל בזמן אמת...מתעדכן גם בזמן אמת. אני לא מצליח למצוא אותה שוב..לצערי. ולא נראה לי שמישהו יצליח למצוא אותה גם. האם מישהו מכיר משהו דומה,להורדה??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. היי אנשים, יש לנו בארגון כ 200 תחנות עבודה עם אופיס 2007 ואני צריך לעשות ספירת מלאי של הרישיון.... השאלה היא אם משהו מכיר או יודע על דרך לבצע את הספירה דרך הרשת או כלי שרץ ברשת (חוץ מכמובן SCCM) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by RGod,

ב XP הייתי משתמש ב ZONEALARM ,בויסטה הגרסה שהשמשתי לא נתמכת ואני לא רוצה להתקין גרסה אחרת . יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by e-d-a,

היי אני משתמש בfirefox הרבה זמן ויש לי ממש הרבה מועדפים מסודרים לפי נושאים שהעברתי את חלקם בזמנו מהExplorer לfirefox די בקלות ואיך שהם היו מסודרים בexplorer, עכשיו אני רוצה לעשות את אותה פעולה רק הפוך, אבל לא כל כך מצליח וגם לא מוצא את התיקייה של המועדפים של הfriefox אם מישהו יוכל לעזור בזה אני ישמח...

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by holly man,

שלום לכולם יש לי דפדפן אוונט ואני רוצה שהמנוע חיפוש יהיה של גוגל ניסיתי כמה מהאפשרויות אך לשוא מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש והמשך יום קסום

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. לא משנה איזה משחק אני מפעיל אם הוא פועל בFULL SCREEN MODE (למשל סוליטר לא כזה, CS כן) אם אחרי זה אני מדליק את הטלויזיה, ממיר מחובר למחשב שלי, אז יש לי מסך שחור כזה ורואים רק כמה דברים שהם מאוד בהירים למשל המילה ביפ של הערוץ. פעם מה שהייתי עושה זה לפתוח את חלון ההגדרות הזה של הדרוויר של הכ.מסך שלי. לאחורה התקנתי תגרסה החדשה יותר וזה כבר לא עובד(אז היה 94 נקודה משהו ועכשיו יש162.18). מה אני עושה? עריכה: עליתי על משהו שמסדר את זה, אני צריך להיכנס לCOLOR CORRECTION. נעבור לשאלה הבאה שלי, איך אני מסדר שאפילו את זה אני לא צריך לעשות...? זה פשוט לא משהו רגיל ככה זה לכולם..

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by ori24,

התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. אני מנסה לראות סרט בתוכנה Bsplayer ומשום מה, הסרט הפוך, למישהו קרה אי פעם?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. Started by davenos,

אחי התקין firefox 3 ולאחרונה אני גם רוצה להשתמש אבל לאחי יש כבר את כל התוספות , המועדפים וההגדרות שלו , וגם שהוא מעדיף את הדפדפן באנגלית , אני רוצה להשתמש בפיירפוקס בעברית בלי לשנות את ההגדרות שלו (גם לגבי ההיסטוריה והקבצים הזמניים), יש דרך לעשות זאת , תודה מראש . נ.ב : ניסיתי להתקין את הגרסה העברית בתקייה אחרת אך זה לא עונה למה שאני רוצה...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. האם יש אפשרות לקבוע מקומות הורדה קבועים לסוגי קבצים מסויימים ב - firefox ? לדוגמא אם אני רוצה שתמיד כל קובץ שאני מוריד מסוג jpg הוא ישים ב - my pictures וכל קובץ doc לדוגמא, ב - my documents... יש אפשרות כזו ?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  25. שמעו אני צריך תוכנה שמאשרת conversion בין .avi לVCD ושגם מחלק את הקבצים שתאפשר חילוק של קובץ לחלק אחד של נגיד 600 מגה והחלק השני של 200... חיפשתי בגוגל אבל זה יותר מידי ולא מסודר אז אם למישהו יש איזה המלצה אני ממש צריך ותודה...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים