עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בדגש על נוד32 ו - KASPERSKY PERSONAL PRO

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  2. לא הצלחתי להחליט לאיזה קטגוריה זה משתייך אז אם טעות בבקשה להעביר אוקי נתנו לי דיסק DVD שמוקלטת עליו איזו תוכנית אימונים וביקשו שאני ישכפל, אבל רק DVD קורא את זה ומנגן שתי המחשבים לא רואים אלא כדיסק ריק ואם אני מנסה לצרוב זה נותן המון שגיאות מה זה הדיסק הזה ? ואיך רואים במחשב ואיך אפשר לשכפלו

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור תפריט בעברית ואנשלית, ויהיה אפשר לקפוץ לקטעים מסויימים בסרט מהתפריט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by guitarsuite,

שלום לכולם... לאחר שקיבלתי תשובה ורעיון םשוט אבל מצויין לפני כמה שעות מכם אני בא בעוד בקשה קטנה.. התחלתי לפי הצעתכם להשתמש במאיץ ומנהל הורדות זה... כשאני מנסה להוריד יותר משני קבצים הוא לא נותן לי את האפשרות..הוא פשוט מתמקד רק בשתיים ואחת כאילו מושהת.... יש אפשרות לשנות לתוכנה משהו בהגדרות ...?? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by Netanel o_0,

כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה נתקלתי בקבצים מסוג DAA בפעם הראשונה. אולי מישהו יכול להסביר כיצד לפתוח או לצרוב קבצים אלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Gal_452,

יש לי בעיה בתוכנה ווינאפ , שאני מפעיל שיר הוא מראה לי שהשיר מתנגן אבל אני לא שומע כלום מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  8. הייתה לי תוכנה כזאת פעם. אני לא זוכר את השם שלה, אז אני לא יודע איפה לחפש.. מישהו יודע? תדה מראש.

9. Started by gshhar,

איפה יש אפשרות בתוכנה (אם בכלל) שכשאני מסמן כמה קישורים (למשל של RAPIDSHARE) אז התוכנה פותחת לי את כולם ולא רק אחד ?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by tgen,

נראה לי חטפתי וירוס... האנטי וירוס שלי לא עולה אוטומטית בהפעלה של המחשב... אם אני מעלה אותו ידנית ועושה סריקה הוא לא מוצא וירוסים... אבל אם אני מנסה לעלות את המחשב במצב בטוח אני מקבל מסך כחול... ואם אני מנסה לעשות שחזור מערכת דרך וינדווס הוא לא מצליח לשחזר את המערכת... למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. משהו שבקלות וביעילות אוכל לסמן כמה עוגיות קריטיות בתור "לא מחיקות", וכל השאר - שימחוק לי אוטומטית מדי זמן מה. לא חייב להיות תוכנה בחינם. הקש ששבר את גב הגמל - פתאום אני שם לב שכמה אתרים אחד אחרי השני שכחו את הקוקי שלי. לדעתי בגלל עומס בתיקייה ולא בגלל שהעוגיה פגה תוקפה, כי חלק עדיין זוכרים אותי...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. אני חושב שקראתי על זה אבל לא מצאתי את זה עכשיו בפורום. בכל מקרה, האם יש כלי שמאפשר לבנות חבילת הפצה של Firefox+תוספים? כלומר שאני אצור חבילה כזו ואז אני אוכל להתקין להפיץ בעזרתה על תחנות אחרות את השועל+התוספים???

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. ואיך אני מגדיר שמה שיש לי עד עכשיו לא ימחק והאם האחים שלי יוכלו לבטל אותה. ואגב התוכנה בחינם?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by BigTools,

שלום. יש ליבעיה עם כ. טלוויה - LEADTEK WINFAST TV2000 XP התקנתי את הדרייבר, התוכנה מזהה הכל טוב ויפה, אני מגיע לתוכנה והוא לא נותן לי לשנות את ה- INPUT SOURCE. אני לוחץ ... ולא קורה כלום. מישהו יכול להושיט לי יד?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by IDAN_L,

נכון תמיד שאני ניכנס לתוכנה ומכניס את השירים.. אז למה לא רואים את הזמן שלהם אוטמטי ואז אני צריך לראות אותם והם מראים את הזמן שלהם 1 אחרי השני.. אך אני יכול לעשות שזה אוטמטי כבר מעודכן בזמן שלהם ואני לא צריך לחכות.. תודה..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Shlomi XD,

אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by Ferrari599,

יש לי שער ותוכן עניינים. השער הוא עמוד אחד, התוכן עניינים הוא 32 עמודים. התוכן של העבודה מתחיל בעמוד 34. אני רוצה למספר כך שעמוד 34 יהיה כתוב עליו עמוד 1, עמוד 35 יהיה כתוב עליו 2 וכו. אני מנסה לעשות את זה מעל לשעה וחצע ולא מצליח. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. יש לי מצלמה, ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כרטיס fire wire . אני משתמש בתוכנת Movie maker . כשאני העברתי סרטים מהמצלמה לקלטות וידאו התאריך שמוצג בתחתית המסך נשמר, והוצג על הקלטת. כשאני מעביר במחשב, התאריך לא מופיע, למרות שהוא מוצג במסך המצלמה. ז"א הבעיה איפשהו בתוכנה ולא במלצמה. השאלה שלי היא איך להוסיף תאריך בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by emailaya,

היום שוחררה גירסה 1.6.5 של הימאליה הגירסה החדשה כוללת: * בדיקה אוטומטית של כל חשבונות הדואר (שליחת מכתב עצמי) * המשתמש יכול לבחור מה יכיל ה SMS בעת קבלת מכתב חדש * גישה מהירה לנספחים של מכתב, במסך הראשי * המשתמש יכול לבחור את צבע פס הבחירה של מכתבים * ריענון מכתבים מהשרת, גם לשרת מסויים אחד * בחירת קובץ קול להערת לוח שנה * הגירסה הבאה 2.0.0 מלאה בהפתעות! * תיקוני באגים הסיבה ששוחררה גירסה אמצעית עכשיו זה מכיוון שהתחלתי לאסוף רעיונות לגירסה 2.0.0 שתהיה הבאה בתור. במידה ולמישהו יש רעיונות לתוכנה, אשמח לשמוע על כך גירסה עברית: http://www.emailaya.co.il גירסה אנגלית: www.emailaya.com משהו נחמד: http://emailaya.smsli.co.il

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, מישהו מכיר את התוכנה CloneDVD Mobile ? רציתי לדעת מה היא עושה, ולמה היא טובה ? בקיצור אני צריך סיקור קטן תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. אני משחק ב-COH ולפעמים אני מאבד קשר עם השרת, בדומה לראוטר שצריך לפתוח פורטים... יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה, כי סה"כ אין לי ראוטר.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. נראה שהוציאו את התמיכה הזו בגרסת ביזנס ורק ב HOME PREMIUM כן השאירו...לך תבין. אני אשמח לנגן DVD חינמי וכן ל PLUGIN ל WMP11 אם יש. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. Started by shdor,

מחפש דרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי: intel d975XBX2(bad axe 2) haaaa אני מחפש בנרותתת את הדרייבר מצאתי משהו ולא עובד לי :\

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  24. חלק אומרים שאין שום בעיה עם זה, והכי טוב להיות מעודכנים בדרייברים האחרונים, וחלק אומרים שהדרייברים ל-IDE מ-nVidia על הפרצוף, ועדיף להשאר עם המקוריים של הוינדוס...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים