תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שאפשר איתה לעשות roatae לסירטון ווידיאו מסוג mp4 ( הוקלט ע"יי פלאפון נוקיא) תודה :
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי BON ECHO ובטעות באחד התמונות לחצתי על BLOCK IMAGES FROM... איך אני יכול לשחרר את התמונות שנחסמו ע"י הדפדפן? תודה מראש, אסף.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הי. אני קניתי HDD קטנצ'יק לגיבוים. עכשיו הגיע זמן לתוכנה טובה. אני מבקש המלצות לתוכנה טובה (לדעתכם) לגיבוי. פרטו בבקשה למה היא, מה היתרונות שלה וכו'. תודה לכל עונה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך ובטעות גרמתי לכך שכשאני משתמש במדיה פלייר או כל תוכנה אחרת לצפייה בסרטים הכל ממש כהה... בBS PLAYER הצלחתי לסדר את זה בהגדרות אבל במדיה פלייר למרות ששיחקתי עם ההגדרות אני לא מצליח לסדר את זה...זה קורה לי גם בסרטים באינטרנט כשהם מוצגים בעזרת מדיה פלייר וגם בנגנים אחרים תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לא יודע מה הסרט הזה אבל המחשב שלי התחיל לעבוד גרוע.. כשאני אומר גרוע אז משש גרוע. קיצר החלטתי להוריד את פלוץ32 ולשים את KASPERSKY וחבל על הזמן וירוסים וספיי ולא יודע מה עוד בטונות במחשב... קיצר עדכון סריקה והכל הלך והמחשב חזר לעצמו.. אבל אני לא ממש... הוא מקפיץ לי חלון על KEYLOGGER ורושם ב-RUNNING MODULE : \Driver\kbfiltr אין לי אפשרות לעשות כלום חוץ מלאשר ולהכניס למצב מאובטח. לאחר בדיקה קטנה הבנתי שזה מאחד העדכונים של מייקרוסופט... למה מייקרוסופט צריכים את כל ההקלדות הנעשות במחשב אין לי מושג. קיצר אני בלחץ... לאשר? או מה לעזאזל אני עושה... אגב ברור שניסיתי תוכנות נוספות והם לא מצאו בעיה, אבל בכל זאת. תודה לעוזרים וגם לאלה שלא... תמונה: [attachment deleted b…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אני מדבר גם מבחינת חומרה וגם מבחינת תוכנה - עד כמה הוא עמוס או שיש בו "זבל" וכו' מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/796139 בנתיים סימנטק ומיקרוסופט יאכלו את הלב שאין להן תוכנות מעולות כאלו. ;D
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם האנטי וירוס Avira AntiVir Premium עדיף מKaspersky או NOD32... תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי 3 כרטיסי מסך במחשב ו6 מסכים 2 PCI ואחד AGP של ATI RADEON אחד נישרף לי אתמול והחלפתי אותו בדגם קצת יותר מתקדם ניסיתי להתקין את הדרייבר שהגיע עם הדיסק ואני מקבל הודעת שגיאה setup didn't find any driver compatible with your current hardware or operating system מאיפה זה בא לי? הלכתי להסיר את הגירסה הישנה של הקאטאליסט ועכשיו אני רואה רק מסך אחד ולא יכול לעדכן את הדרייברים בגלל אותה הודעה מטופשת רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. איבדתי את הדריביים של הכרטיס מסך וכל מה שקשור היה לי דיסק שהייתי מתקין מימנו הוא מתאים לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX אני ממש לא יודע להתעסק עם דברים אחרים יש דרך חוקית להשיג את כל הדרייבים שאני צריך לכרטיס מסך שלי כמו שפעם הייתי מתקין מימנו?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
משהו יודע איך אפשר לשחזר מועדפים של firefox אין לי גיבוי אבל יש לי את כל תיקיות ההתקנה האם יש קובץ שניתן להעביר כדי לשחזר אותם?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין גם דרך windows update וגם התקנה רגילה ותראו מה זה עושה לי...מישהו יודע מה הבעיה? http://img247.imageshack.us/img247/7852/15aw.jpg אה וכל פעם זה עושה קובץ אחר נגיד SL1.TMP ואז SL22.TMP וכו וכו
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקבוע מקומות הורדה קבועים לסוגי קבצים מסויימים ב - firefox ? לדוגמא אם אני רוצה שתמיד כל קובץ שאני מוריד מסוג jpg הוא ישים ב - my pictures וכל קובץ doc לדוגמא, ב - my documents... יש אפשרות כזו ?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום לדון בזה כי אני לא בדיוק יודע מה זה... יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים כמו www.mp3000.net והאיסייף הזה לא מרשה לי... הוא פשוט פותח אתר עם כתובת בריבוע כזה ואומר שאיסייף חוסם את זה בגלל בלה בלה בלה... מה אני עושה עם זה ? גם אם האתר הזה מלא ווירוסים והכל זה לא משנה... זה הפרנציפ שאין לי את התוכנה או את הדבר הזה בשומקוםםםם לא ברג'יסטרי ולא בהוספה הסרה... מה אני עושה? אגב שידרגתי מאינטרנט אקספלורר 6 ל-7 ועדיין זה עושה לי את זה ולא בא לי להחליף דפדפן אני נהנה מזה והוא טוב בשבילי
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שמעו אני צריך תוכנה שמאשרת conversion בין .avi לVCD ושגם מחלק את הקבצים שתאפשר חילוק של קובץ לחלק אחד של נגיד 600 מגה והחלק השני של 200... חיפשתי בגוגל אבל זה יותר מידי ולא מסודר אז אם למישהו יש איזה המלצה אני ממש צריך ותודה...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260267,00.html --ויקיפדיה-- אני היחידי שחושב שלא כדאי לשדרג כ"כ מהר?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בדגש על נוד32 ו - KASPERSKY PERSONAL PRO
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול תוכנת שיתוף קבצים אין לי מהירות מישו יכול לעזור ???
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני לא מצליח להפעיל את הפוטושופ שלי, אני לוחץ על האייקון של ההפעלה הוא פותח את התוכנה רגיל אבל רושם לי הודעת שגיאה כזאת: licensing for this product has stopped working "this product has has encountered a problem which requires that you restart your cumputer before it can be launched" "if you continue to see this message after restarting your computer, please contact either your IT administrator or Adobe technical support for help, and mention the error code shown at the bottom of this screen." Error: 14 http://www.adobe.com/support] כמובן שעשיתי restart כמה פעמים - וזה עדיין מופיע לי! מה צריך לעשות על מנת שאוכל לעבוד סוף סוף עם התוכנה??? תודה רבה לעונים! [at…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ avi והסאונד בו פשוט חלש מאוד גם שהווליום בכל מקום על מקסימום אני מחפש תוכנה שתוכל להגביר אותו. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הייתה לי תוכנה כזאת פעם. אני לא זוכר את השם שלה, אז אני לא יודע איפה לחפש.. מישהו יודע? תדה מראש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מאיפה אפשר להוריד את הפאטש (PATCH), של אופיס אקס פי שיהיה בעברית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לידידה של יש מצלמת רשת (לא ידוע איזה ) ואמא שלה עשתה system restor ומאז התוכנה לא עבדה , אין אפשרות להסיר אותה ובהתקנה חדשה זה מתקין רק קובת uninstall וזהו . מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-