תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש תוכנה שאוכל ללכוד חומר המצוי בקלטת טייפ לפורמט mp3 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי win2000 ואופיס 2000 , הכל עובד כמו שצריך, אבל כאשר אני פותח את הoutlook שלי ב today אני לא מצליח לפתוח את התפריט של התאמה אישית של outlook todayת פשוט לא נותן לגשת עליו, אין הודעת שגיאה , כאשר אני לוחץ על הלחצן לא קורה כלום,רציתי לדעת האם יש אפשרות להגיע לתפריט דרך מקום אחר registry או מקום אחר, ניסיתי להתקין מחדש את אופיס וגם שיזהה אם יש תקלה לא עובד לי ...,תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללכוד סרטוני flv בזרת כל התוכנות שהציעו בפורום זה אולם איני מצליח. ככל הנראה הבעיה היא שהסרט נמצא בלינק עם סיומת html. מישהו מכיר או יודע איך אני יכול ללכוד סרטים אילו? בברכה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין את התוכנה הנ"ל, אני לאחר הסרת 3.47. אבל יש בעיה, כשאני מתקין באשף הראשוני הוא מבקש ריסרט לצורך התקנת סקזי קונטרולר... לאחר הריסטרט הוא מבקש שוב, ושוב... ככה שהתוצאה לופים אין סופיים... הבעיה מופיעה מיד אחרי הNEXT הראשון... ככה שאני לא מצליח לגשת להתקנת התוכנה בכלל... אני נחסם עוד לפני. אני משתמש בXP, תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי התקנה נקיה כמו שאומרים, כי תמיד היו לי בעיות כשעדכנתי דרייבר (אפילו הCatalyst Uninstaller לא עבד כמו שצריך), אז מצאתי את התוכנה Driver Cleaner והשתמשתי בה. חשבתי אחלה סוף סוף המחשב יהיה נקי מכל ההתקנות הקודמות והעדכון יילך חלק. אבל.. כמובן שנתקלתי בבעיה: ראו תמונה עשיתי את ההתקנה במצב בטוח. אה ונכון יש את ה"אשף לזיהוי חומרה" המעצבן ההוא? אז ניסיתי לתת לו לפעול, ניסיתי בלעדיו, עדיין אותה שגיאה. אני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. בבקשה תעזרו לי כי ממש נמאס לי מזה... יש לי Sapphire 9600 Pro, windows xp sp1. עריכה: תודה לאל, עכשיו הכל בסדר
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי להתקין VISTA אבל ה WindowsVistaUpgradeAdvisor אומר שאין לי מספיק מקום ב - C ומומלץ שיהי לפחות 40GB. א. כמה מקום תופס VISTA ULTIMATE אחרי ההתקנה כי 40GB נראה לי סתם הגזמה? ב. ההרדיסק שלי מחולק למחיצות ז"א שבגדול אין שום בעיה להגדיל את C אם צריך השאלה אם כונן D יהי ריק לגמרי ואני ינסה לאחד אותו ביחד עם C יש סיכויי שמשהו ידפק ב WINDOWS (ה WINDOWS נמצא ב - C) או שאין מה לדאוג? ג. עם איזו תוכנת מחיצות הייתם ממליצים לי להשתמש? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבה אוכל להצמיד לסרט כתוביות ואוכל לצרוב אותו בvcd עם הכתוביות, בבקשה עזרו .
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. איבדתי את הדריביים של הכרטיס מסך וכל מה שקשור היה לי דיסק שהייתי מתקין מימנו הוא מתאים לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX אני ממש לא יודע להתעסק עם דברים אחרים יש דרך חוקית להשיג את כל הדרייבים שאני צריך לכרטיס מסך שלי כמו שפעם הייתי מתקין מימנו?
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
משהו יודע איך אפשר לשחזר מועדפים של firefox אין לי גיבוי אבל יש לי את כל תיקיות ההתקנה האם יש קובץ שניתן להעביר כדי לשחזר אותם?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
-
שמעו אני צריך תוכנה שמאשרת conversion בין .avi לVCD ושגם מחלק את הקבצים שתאפשר חילוק של קובץ לחלק אחד של נגיד 600 מגה והחלק השני של 200... חיפשתי בגוגל אבל זה יותר מידי ולא מסודר אז אם למישהו יש איזה המלצה אני ממש צריך ותודה...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר מהמחשב את תוכנת ה premiere pro 2.0 אין לי uninstaller מובנה לתוכנה אז אני מנסה דרך ה control panel>add/remove programs הבעייה היא שה uninstall wizard מתחיל את הפעולה אחרי אישור שלי ומפסיק אחרי רגע ולמרות הודעה שסיים את התהליך התוכנה עדיין מופיעה - איך אני יכול להסיר אותה לחלוטין ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260267,00.html --ויקיפדיה-- אני היחידי שחושב שלא כדאי לשדרג כ"כ מהר?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בדגש על נוד32 ו - KASPERSKY PERSONAL PRO
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
דרושה תוכנה או אתר אינטרנט שמאפשר תרגום מיידי ואמין של טקסט מעברית לרוסית(אם אין אז מאנגלית לרוסית ) רצוי כאלו שהן חינמיות המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שקיבלתי תשובה ורעיון םשוט אבל מצויין לפני כמה שעות מכם אני בא בעוד בקשה קטנה.. התחלתי לפי הצעתכם להשתמש במאיץ ומנהל הורדות זה... כשאני מנסה להוריד יותר משני קבצים הוא לא נותן לי את האפשרות..הוא פשוט מתמקד רק בשתיים ואחת כאילו מושהת.... יש אפשרות לשנות לתוכנה משהו בהגדרות ...?? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום. אני ניסיתי להתקין גירסאות שונות של AVG ולא משנה איזה גירסה ניסיתי ניסיתי איזה 3 כל אחת נתקעה ונתנה לי את אותו ארורר העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלומות.. כשאני שם באתר כלשהו קידוד UTF8, מעביר אותו מWIN כל פעם, אחרי כל דף שאני עובר הקידוד חוזר לWIN. יש אפשרות לבטל את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
כשאני רוצה לפצוח קובץ שזה עתה שלחו לי במסנג'ר (ושסיימתי לקבל אותו), נפתחת תיבת טקסט שאומרת: "ה- windows securuty center גילה שהקובץ הוא pottentially hazardous, ולכן אין אפשרות לפתוח אותו". אחרי זה אין לי אפשרות לפתוח את הקובץ, והקובץ גם לא מופיע ב- my recieved files. לעומת זאת, כששלחו לי את הקובץ לאימייל, גם שם נאמר לי שהקובץ יכול להיות מסוכן, אך הייתה לי אפשרות לפתוח אותו בכל זאת. מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הנ"ל במסנג'ר? ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של ה- windows security cente, אך כלום לא עזר...
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ avi והסאונד בו פשוט חלש מאוד גם שהווליום בכל מקום על מקסימום אני מחפש תוכנה שתוכל להגביר אותו. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הייתה לי תוכנה כזאת פעם. אני לא זוכר את השם שלה, אז אני לא יודע איפה לחפש.. מישהו יודע? תדה מראש.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר המלצה להשתמש ב Smart virus remover כאשר יש וירוסים שהאנטיוירוס ושאר התוכנות לא יכולות להסיר לפי דבריו התוכנה מוצאת הרבה טרויאנים ווירוסים אחרי האנטיוירוס, ניסתי לבדוק באינטרנט ויש מקומות שאומרים שהתוכנה מזויפת ולא עוזרת כלל אלא שהיא בעצמה מזיקה . האם משהו מכיר ? ויודע האם כדאי לנסות או לא להתקרב ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איפה יש אפשרות בתוכנה (אם בכלל) שכשאני מסמן כמה קישורים (למשל של RAPIDSHARE) אז התוכנה פותחת לי את כולם ולא רק אחד ?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-