עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסיתי לכל המיילים שלי והוא לא מתחבר אולי צריך לשנות הגדרות ?אין לי מושג בזה !

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  2. מישהו יודע אפיה למצוא את התוספת לWIN98 שמאפשרת להשתמש ב DISK ON KEY? אני יודע שזו מערכת הפעלה ישנה מאוד זה לא בשביל אלא בשביל חבר אני לא בטוח שדבר כזה קיים אולי יש לכל דבר מסוים דרבייר תודה

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  3. שלום. אני ניסיתי להתקין גירסאות שונות של AVG ולא משנה איזה גירסה ניסיתי ניסיתי איזה 3 כל אחת נתקעה ונתנה לי את אותו ארורר העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  4. הי. אני קניתי HDD קטנצ'יק לגיבוים. עכשיו הגיע זמן לתוכנה טובה. אני מבקש המלצות לתוכנה טובה (לדעתכם) לגיבוי. פרטו בבקשה למה היא, מה היתרונות שלה וכו'. תודה לכל עונה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. ghost היא תוכנה חינמית? אם כן תביאו לי בבקשה קישור להורדת התוכנה הכי עדכנית

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by ophir555,

סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם הערה אני מצטער שאני שוב שואל את אותה שאלה ששאלתי לפני כחודש אבל לא ממש קיבלתי תשובה שתפתור את הבעיה. ( התשובות שקיבלתי התיחסו להעלמה זמנית של הסרגל והפניה לאתר של יאהו, שגם משם לא צמחה הישועה) תודה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by shlomom,

יש לי בעיה לאחרונה עם ה Bookmarks שלי . יש כמה ספריות שאני מנסה להיכנס אליהם ואז ה GUI קופא ממש ולא ניתן לבצע כלום ב Firefox למשך זמן ארוך - דקה ואולי יותר. ניסיתי לערוך את הסימניות שם לבצע Export/Import ל Bookmarks וללא הועיל. כרגע אם אני רוצה להיכנס לקישור בספריה הבעיתית אני פשוט ניגש אליו מה Organize Bookmarks.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by ofir667,

יש כל מיני אתרים כמו גוגל שהגופן נהיה שם מאוד גדול, איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  9. ^^

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. tools options fonts - hebrew הפונטים שמגיעים בFIREFOX 1.0 מזעזעים :<

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  11. טוב אז ככה: יש לי אנטי וירוס Kesparsky ואני רוצה לנעול איתו הורדות למחשב שלי.. סתומרת שכל הורדה למחשב שלי תיצטרך סיסמא שאני אבחר מקווה שאתם יודעים איך..

12. אפשר לעשות mount לכונן סידירום דרך DOSbox? ועוד שאלה, איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפוש שעשיתי באתרים שונים ככה שכשאני פותח את גוגל או משהו דומה, לא יפתח לי חלון שמראה לי את החיפושים הקודמים שעשיתי?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. הפעלתי ביטול הגנה STARFORCE של STARFUKER...למי שמכיר.. אחרי המשחק לא הצליח לעלות לחצתי בטעות על לחצן אחר בתוכנה והיא נסגרה...והכוננים שהיו בהארד דיסק של התוכנה נעלמו...כליל כולל ה CDROM. לאחר מכן המחשב סירב לעלות ועשה לי המוות עד שהתגברתי על הבעיה הזאת וניתקתי מאקסטור אחד של 200 ג'י,עכשיו הווינדוס עולה...השאלה היא הכיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. אני לא מצליח לפתוח סקינים מהסוג הזה ואני לא יודע למה שאני פותח אחד הוא חוזר לי אוטומטית לסקין הרגיל של ווינאמפ זה קורה רק בסקינים מהסוג הזה כאלה שהמבנה שלהם הוא לא כמו המבנה הרגיל של ווינאמפ(כפתורים>אקולייזר>רשימת שירים). הנה דוגמא לאחד WAL http://www.winamp.com/skins/details.php?id=142664 עריכה: הורדתי את הגירסה האחרונה של הווינאמפ לא עזר.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by modgod,

התקנתי מחדש את ווינדאוס, אני רוצה להתקין JAVA אז ניגשתי לאתר הבית ומצאתי שם הרבה גרסאות שונות של התוכנה הזאת. מישהו פה מוכן להביא לי קישור ישיר לתוכנה שאני אמור להוריד מאתר הבית של JAVA? יש לי XP PRO.

16. אני צריך שבכל מסמך וורד שלי, יהיה לוגו בפינה. זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  17. צריך תוכנה לבירור שמות של בעלי פלאפון הכוונה למידע על הלקוח שם פרטי משפחה וכו'.. תוכנה רק בשביל לגלות מידע על מספרי פאלפון לא טלפון רגיל תודה !

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. Started by PCguy,

האם ניתן ואיך ניתן להקליט קליפים שמופיעים בפלאש באתרים?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by alexrta,

כשאני מנסה להיתחבר לשרתים במירק זה רושם לי: [ Blocked by Zone Labs Security ] יש למישהו מושג איך אני מבטל את החסימה הזאת??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by EG,

מאיפה אני מוריד 3DMARK 2001? ואיך אני משתמש בו?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by overload,

בגרסה 6 איך יוצרים חורים? למשל יש לי מרובע ויש לי עיגול, אני רוצה שבמרובע יהיה חור בצורת עיגול.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by tomermu,

אני משתמש בויסטה עם SP2. מותקן לי אופיס 2007. כשאני פותח מסמך וורד או אקסל או כל תכנה אחרת מהאופיס, בכל פעם התכנה כאילו מתקינה עצמה. נפתח לי האינסטולר של חלונות ואני צריך לחכות כדקה עד סיום ההתקנה. (זה קרה אגב גם ב SP1) ניסיתי למצוא פתרון ללא הצלחה. כבר הסרתי והתקנתי כמה פעמים גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by elior021,

אהלן ושבוע טוב אז ככה אני אפרט קצת שיהיה יותר קל יש לי פורמט של כרטיס ביקור שאני רוצה לערוך אותו ואני צריך תוכנה חינמית שיכולה לעשות את העבודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מתאר לעצמי שיש פה מספיק משתמשי וינאמפ אז אולי מישהו יוכל להציע לי פתרון פשוט ונוח. הבעיה שלי היא כזאת, בזמנו, לפני די הרבה זמן, התקנתי את וינאמפ עם ההגדרות שלו שמורות ב program files. אך כרגע אני צריך לעבור למצב בוא לכל משתמש יש הגדרות בנפרד משלו. ניסיתי לבצע התקנה מחדש, אך הוא לא הציג לי את האפשרות הזאת. אני הייתי רוצה להעביר את ההגדרות שנמצאות אצלי כרגע ב program files למשתמש שלי, ושלשאר המשתמשים זה יהיה הגדרות מ0. למישהו אולי יצא להתעסק עם ההגדרות שלו ומכיר איך זה עובד, ואיך בכלל להגיד לו לאן להסתכל עבור קבצים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3634477,00.html

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים