עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם למישהו יש מושג בוורד 2013, אולי אוכל לקבל עזרה קטנה : נוסחאות מתמטיות בוורד 2013 לא מופיעות ריקות בעת ההצבעה עליהן . התרוצצתי בימים האחרונים בפורמים וקראתי המון חומר בנושא . כלום לא עזר . הסרתי והתקנתי מחדש , התקנתי ערכת תאימות שכתבו בפורום מייקרוסופט שהיא תסדר את זה וכלום . הוספתי משתמש חדש לחלונות 8.1 , בתקווה שזה יעזור . אשמח אם מישהו לעזור לי בזה , כי אני ממש צריך את זה לאוניברסיטה . תודה! יש תמונה שמסבירה שבעצם אמור להיות גופן בשם cambria MATH שלא מופיע בהגדרות של Equation option היכן שהשורה Default font for math regions . המשבצת של הפנט ריקה וצריך להיות מוזן במשבצת הזו הפונט cambria MAT, שמשום מה נעלם . במחשב אחר, עם אותה התכנה בדיוק ואתו היוזר הכל פועל מצויין .…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Jenia24,

כל פעם שאני מעלה טיפה את התדרים ואז לוחץ על SET CLOCK כדי שישמור אותם אז הוא מחזיר את המהירויות לדפולט. יש לי X1600P של ג'יגהבייט

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by shaul,

מה שאני צריך בעיקר, זה תוכנה(אם יש כזאת כמובן) שמסוגלת להפוך סטריאו לסראונד 5.1 ולהעלות איכות הקובץ מוזיקה ל96 KHZ (לא יזיק גם שהיא תדע לפצל ולאחד קבצי מוזיקה)

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. פיצלתי סרט לשני חלקים צרבתי את החלק הראשון עם נירו כVCD אבל כשאני מנסה לצרוב את החלק השני לאותו הפורמט הוא ניתקע. זה קורה אחרי שאני גורר (ניסיתי גם לפתוח את הקובץ בדרך הרגילה וזה ניתקע בכל זאת) את הקובץ לחלון -הוא מפענח ואז ניתקע. ניסיתי לרסטט- לא עוזר. ניסיתי להחליף דיסק ריק לאחד אחר - לא עזר. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. אני מפעיל את התוכנה, דרכה מפעיל את האייסיקיו אבל עדיין אני לא רואה אף אחד שמסתכל- וכן מסתכלים.. בדקתי את זה עם חבר שלי הוא התסכל ולא היה רשום כלום.. מה עושים אולי בהגדרות משהו (דרך אגב משתמש באייסי 5.1) תודה מראש למי שעוזר..

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by Nahum2,

רכשתי כרטיס טלוויזיה לפני כמה זמן.... אבל תוכנת WINFASTPVR לא מסכימה להקליט קול אלא רק תמונה. האם יש תוכנה שתאפשר לי להקליט תוכניות ביעילות?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by מדיה גלקסי,

מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנה ידידותית למשתמש לצורך הקמת קטלוג וביצוע הזמנות ע"י אנשי מכירות ו/או לקוח סופי.

8. Started by SmurFin,

מחפש משהו קל רק לרשימת אירועים וכו... ושיקפיץ הודעות הOUTLOOK כבד לדעתי מישהו מכיר משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  9. ברשותי רמקולים X-530 וכרטיס קול CREATIVE X-FI. לאחר שניסיתי להתקין משחק מסויים על המחשב, כרטיס הקול שלי שבק משום מה והייתי צריך להתקין דרייברים מהתחלה. לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר של קרייאטיב ,התקנתי אותם ועשיתי RR למחשב, הסאונד חזר אבל עם קול של ססססססססססס..... מלווה ברקע. (מה שלא היה קודם כמובן) , איך זה קרה ואיך אני פותר את זה?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. אני השתמשתי פעם ב-Drweb Live CD, אבל הסריקה התריעה לי כמעט על כל קבצי ה-EXE של משחקי הדוס הישנים שלי כנגועים. על כן, אני רוצה לדעת על Live CD (או דיסקים דומים) מומלצים אחרים מזה של Dr-web לסריקת וירוסים מחוץ למערכת ההפעלה. בנוסף, האם מותר לצרוב ISO של Live CD או דיסק דומה, על DVD/Bluray?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  11. אני משתמש בתוכנה PINACLE STUDIO PLUS 10 ללכידת וידאו... (ניסיתי גם בתוכנות Adobe Premiere, Cyberlink PowerDirector, הבעיה דומה) חיברתי את המצלמת וידאו הדיגיטלית למחשב (בעזרת חיבור FIREWARE) אני נכנס ל- CAPTURE ושאני מצלם עם המצלמה אני רואה את זה במחשב, אבל כאשר אני מעביר למצב PLAY שאוכל להקליט מה שהקלטתי בקלטת DV עם המצלמה אני לא רואה את זה בתוכנה... (אין PREVIEW זאת אומרת... אני לא רואה מה אני מקליט וגם לא יוצא קובץ) מה אני עושה לא נכון? איפה הבעיה? תודה לעוזרים מראש נ"ב הדגם הוא JVC GR-D250...

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by Dante_9,

אני ישמח אם תרשמו פירוט קצר על כל פלאגין....

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19432 בקיצור יש ווירוס חדש בשם 'Romario-A' תזהרו

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. מדוע לא נשמרים לי שמות משתמשים וסיסמאות באינטרנט אקספלורר???? למשל אני שם שם משתמש בפייסבוק וסיסמא ואז חוזר זה עדיין עם זה אבל אם אני שם נגיד שם משתמש אחר אז כיאילו הקודם נמחק . זה צריך להיות כזה שלוחצים על השורה של הכתיבה וזה נותן את כל מה שהוקלד שם .. איך עושים את זה???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nice,

הורדתי מאתר כל שהוא קובץ שמאפשר צפיה בתמונות של 16 ביט. הקובץ ירד עם איקון שמאופין כאייקון דומה לכל האייקנוים של התוספות לפוטושופ,רק שלמטה כתוב cult . אני רוצה לדעת איך להשתמש בקובץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by aviram20,

האם יכול להיות שהאמיול מאט לי את המחשב משמעותית? עכשיו בהורדה כ10 שירים. רציתי לדעת מה הקשר בין ההעלאה להורדה האם אני יכול להוריד בלי להעלות ? האם אני יכול ליראות מי מוריד ממני ומה ולבטל אותו אם ארצה ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. יש לי לדוגמא תיקייה עם 100 קבצי GIF אני רוצה תוכנה שתוציא קובץ JPEG ותציג תמונת מפתח מכל קובץ וקובץ ככה שתוצאה סופית תהיה תמונה JPEG אפילו ברזולוציה גבוהה רק שיופיעו בה 100 thumbnail קטנים תמונה מייצגת מכל קובץ GIF ושם הקובץ לא מוצא כרגע תוכנה כזאת בטוח יש תוכנה כזאת שעובדת עם קבצי תמונות

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by niv212,

אני משתמש באייטונס בתור הנגן מוזיקה העיקרי שלי (מטעמי נוחות) ושמתי לב שהווליום שהוא מנגן שירים נמוך בצורה ניכרת מהווליום הכללי במחשב. וגם בvolume mixer של הווינדוס ניתן לראות שהווליום הוא בערך מחצית מהמקסימום של המחשב (למרות שהווליום באייטונס על המקסימום). יש פיתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. משום מה אני שומע את אנשים מדברים רק ברמקול המרכזי ובשאר הרמקולים אני שומע את קולות הרקע? אני לא יודע אם זה אמור להיות כך אבל לפני כמה זמן זה לא היה כך. אם זה משנה משהוא אני עובד על WIN7

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by yousux,

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash http://silverlight.net/GetStarted/ מי מנצח הפעם ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by refael11,

אחרי פירמוט הותקן לי מהאימג' באופן אוטומטי אקספלורר 8 באנגלית הורדתי את הגירסה שלו בעברית ואז הוא מציג שגיאה קיימת אצלך גירסה מתקדמת יותר ואז אי אפשר להתקין את זה יש דרך להפוך את זה לעברית? ובנוסף אני לא מוצא את ההתקנה שלו בהוספה והסרה של תוכניות תודה לכולם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by lharpaz,

שלום, אני מחפש תוכנה אשר יכולה להמיר סרטונים בפורמט mp4 לפורמט avi. עדיפות לתוכנה חינמית, וכמובן לתוכנה פשוטה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by jon-E,

נכנסתי למשחק [counter strike] עם FRAPS ע"מ לצלם קטע במשחק וה - fps שלי ישר יורד ל 30 ואני כמעט לא מצליח לזוז. לא משנה אם קבעתי ש - FRAPS יצלם על 30 fps או 100 זה תמיד יורד לי ל 30. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא יש לי כ.מסך חזק לא אמורה להיות לי בעיה, גם ביטלתי את ה v.sync כי בפורום אחר אמרו לי שזה יכול להיות הבעיה אבל זה עדין לא עוזר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by Eviljelly,

אבל כזאת שמקליטה רק כשיש תזוזה במסך (תוכנת אבטחה כזאת ..) , רצוי חינמית ..

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  25. שלום רב הייתי שמח לדעת כיצד חוסמים חלונות קופצים ופרסומות בIE9. בטח רובכם יכתבו לי את השיטה של לבחור "חסום מרבית החלונות.." זה עוזר אבל לא מספיק. אשמח לשמוע על עוד דרכים. תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.