תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בMaxthon 3, והחוסם פרסומות ממש על הפנים. איך אני יכול לשפר אותו?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שינוי מימדים של תמונה (ממרובעת לרחבה)ללא פגיע באיכות או איזה תוכנה יכולה לעזור
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מציקה בגוגל כרום.. כל פעם שאני נכנס לפייסבוק הוא נטען חלקית ורק אחרי רפרש הוא נטען לגמרי. ניסיתי לחפש בגוגל ואף מצאתי פוסט שנראה רלוונטי אבל לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות ממנו.. אם מישהו יואיל לגאול אותי מייסוריי...
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
תוכנה כלשהי שתתן לוינדוס להגדיר רזולוציה גבוהה מהנתמכת ע"י המסך, ותיצור איזשהי "התאמה" (צמצום התמונה מבחינת החומרה, כך שהמסך יוכל להציג את זה בכל אופן). אני יודע שאם אני יוצר מכונה וירטואלית, בחלק מהמקרים אני יכול להגדיר שם רזולוציה מאוד גבוהה והתוכנה תעשה את ההתאמה לרזולוציה של ה-host, אבל אני מחפש פתרון כזה שרץ ישירות על מערכת ההפעלה המותקנת (וינדוס 7). תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התוכנה עושה לי בעיה בזמן ההמרה לסרט,הוידאו והסאונד יוצאים לא מסונכרנים,מה ניתן לעשות כדי לתקן?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום התוכנה עושה לי בעיה בזמן ההמרה לסרט,הוידאו והסאונד לא מסונכרנים,מה ניתן לעשות כדי לתקן?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בPLEX MEDIA CENTER/Server ואני רוצה לדעת אם יש דרך לשם שם ספרייה של משחקים ? אני ישמח לעוד תוכנות יעילות לHTPC
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי תוכנה מבוססת אקסל שמצריכה התקנת DAO , יש לי וינדוס 7 X64 וכנראה שה DAO הוא רק ל X32 ... איך אפשר לסדר את העניין הזה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את הvegas PRO 11/10 והוא תמיד שהוא נכנס לתוכנה יש איזה קטע שהוא עושה initializing DirectX Plugins ... ואז הוא נתקע ככה - ואני לא יכל לסגור אותו מהמנהל משימות כי הוא פשוט כופה אותו על המחשב ! אני צריך לעשות ריסטרט למרות שזה לא עובד עדיין .. מה אפשר לעשות ?! אני עובד על Win7 x86
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שעושה פעולה דומה לתוכנה Everest? שמחפשת דרייברים לחומרה לא מזוהת במחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב טוען ש"לא מותקן התקן פלט שמע" (בסרגל כלים, איפה שהתאריך וכו', הסמן של הרמקול מופיע עם איקס אדום עליו), אין לי איך לשמוע סאונד בכלל, גם לא בעזרת אוזניות. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכ.קול, לא עבד. ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הקודמים, ובכלל כל תוכנה שקשורה לכ.קול, ואז להתקין הכל מחדש, לא עבד. אני די אובד עצות בנוגע לאיך להמשיך הלאה. פעולות שבוצעו לפני כן, התגלה וירוס במחשב, מחקתי אותו. הרצתי ccleaner ו revo uninstaller בשביל לנקות את המחשב ולמחוק כל מיני קבצים זמניים וכדומה. בערך בשלב הזה התחילה הבעיה. אם למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרבתי דיסק בפורמט MP3 הכנסתי את הדיסק לנגן שכתוב עליו MP3 והוא כותב לי NO PLAY מה הסיבה לזה ?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H Nvidia Quadro 2000 מה אפשר לעשות ??? נכון... אז אם כבר אני עונה, אז הנה זה בא.:.. התופעות שמפריעות לי במחשב הם: אוטוקד: התוכנה עולה לאט (יותר לאט מהמחשב במכללה) . כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הני…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני האנטי וירוסים הללו תתנו לי חוות דעת מה יותר שווה לקנות ומה יותר יתן לי 100% הגנה עם המחשב בעת בעיות חמורות! אני צריך הגנה טובה/סריקה טובה כמו אצל כולם..אני מוריד הרבה דברים! אני צריך משהו 100% שהרבה משתמשים ויודעים איך הוא פועל תודה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת: נוחות, הגנה על המחשב, קל על המחשב ולא כבד כדי שהמחשב יזוז לי. Avira Internet Security Plus 2013 או Bitdefender Total Security 2013 ואני רוצה שמי שיגיב פה יגיב מתוך ניסיון לא מתוך שמועות וכאלה שאומרים שהאנטי וירוס הזה טוב אני עברתי בשנה האחרונה איזה 4 אנטי וירוסים במחשב שלי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש את תוכנה חדשה לצפייה בסרטים, כרגע אני BSPLAYER אבל שמתי לב שהתמונה לא כ"כ איכותית לעומת תוכנות אחרות אבל אני מאד אוהב את האפשרות להוריד ישר כתוביות דרך התוכנה. חיפשתי כמה תוכנות כמו VLC, GOM אבל אין שם אפשרות להוריד כתוביות, האם יש עוד תוכנה שיש בה אפשרות כזאת והאיכות תמונה שלה יותר טובה מBS. ד"א לגבי הBS, מי שמשתמש באיזה RENDER אתם משתמשים? ניסיתי לשנות כמה אבל הרוב מבטלים את הAERO כל הזמן חוץ מEVR שהוא נראה בהיר ולא טוב.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! ישלי מסכים כחולים כבר המון זמן במחשב ושום דבר לא עוזר... שאלתי היא האם יש תוכנה מומלצת שיכולה לפתור מסכים כחולים בנוסף האם יש תוכנה שבודקת ומאבחנת מסכים כחולים ויכולה לתת דו"ח מהי הבעיה?אם כן אשמח שתתנו לי שמות של כמה תוכנות מומלצות ופופאריות ושאני יוכל למצוא להם מדריכים ברשת.... ועוד משהוא אחרון האם יש תוכנה שהיא מתקנת דיסק קשיח, אם במקרה שהדיסק קשיח נפגם ברמה קלה יש תוכנה שיכולה לתקן את זה? בנוסף תוכנה לתיקון שגיאות?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט הפעלתי אותו בנגן Media player classic - home cinema הוא עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה כתוביות srt בכלל גם הסמל של הקובץ הוא סמל של windows,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להשתיק קטע בין 5 שניות בוידאו קליפ שהסרטתי
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מוצא את הדיסק דרך העיון/BROWSE אבל לא מצליח לפתוח הקובץ כדי להוסיף את השירים איך מוסיפים את השירים בנרו ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך את הפקודה בcmd שמתקנת את הדיסק קשיח חיצוני שמו של הדיסק הקשיח הוא-:e תודה לעוזרים. ואני צריך את זה במדויק תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הי, קיימת תוכנה מצויינת להגנה על תיקיות בשם lock folder xp שעובדת לי בוינדוז 7, 32 ביט לשביעות רצוני המלאה. אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על תוכנה דומה שתעבוד תחת וינדוס 8, 64 ביט. העקרון של התוכנה: יוצרים רשימה של תיקיות או קבצים שמגינים עליהם וכאשר עוברים למצב מוגן אז התיקיות/ קבצים האלו מוסתרים (ממש מוסתרים ולא מופיעים על סמל של נעילה עליהם). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת handwriting recognition טובה. אני מחפש את זה עבור דברים שנכתבים בטבלט (לא אייפד ודומיו, טבלט כתיבה נטו, כמו של wacom), שאני מניח שזה דווקא הקלה על התוכנה כי לא צריך להבדיל בין הרקע למה שנכתב. לא אכפת לי אם תומך בעברית או לא. מישהו מכיר משהו מוצלח כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספלורר 9 באנגלית ניסיתי להתקין בעברית ואני מקבל הודעה שמה שמותקן חדש יותר מה עושים ? מערכת הפעלה win7 בעברית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-