עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאלות ועזרה בעניין דפדפן כרום : 1......אתמול אבדתי איכשהו את כל הדפים וכל הכרטיסיות (אין לי מושג למה ונפתח אשכול אתמול ) אתמול חיפשתי איך לנסות לשחזר את כל הדפים והכרטיסיות , ולהפתעתי אכן מצאתי ! כשפותחים דף אינטרנט של כרום , יש מין 8 כרטיסיות כאלו -שם מופיעים אתרים הפופולריים אצלנו או האחרונים שביקרנו . למטה יש מין פס רחב בצבע אפור ,ששם יש את האפשרויות הבאות: "הכי פופולריים " ----- "ישומים" -----"מכשירים אחרים "----- "נסגר לאחרונה " אני בחרתי "מכשירים אחרים" , וזה הציג לי את כל הדפים והכריטסיות שנסגרו לי (האמת כל כך שמחתי ) השאלה שלי , האם ניתן לשמר את הדפים והכרטיסיות האלו שמוצגות שם ? 2.....איך ניתן (אכן ניתן ) שברגע שלוחצים על לחצן הX כרום ישאל אותי האם אני רוצה לסגור…

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by dlivneh,

יש לי שלוש תוכנות אבטחה: נורטון אנטי וירוס 2003 פירוול זון אלרם 4.2 SPY SWEEPER לאחרונה כשאני מקבל דואר, אחת התוכנות מוחקת לי את הקובץ המצורף בטענה שהוא חשוד (לא נגוע בוירוס) ההודעה שאני מקבל היא זו: OE הסיר את הגישה למסמכים המצורפים...... איזה תוכנה עושה את זה ? ואך עוצרים את זה ? למשיב,אודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. שלום . אני מחפש תוכנה שמנתחת אודיו בקבצי ודיאו ויודעת לערוך או להצביע על תדרים חריגים בסרטון, קיימת תוכנה כזאת? למשל, אם רוב הסרטון מורכב מ1000HZ לצורך העניין(ממוצע), ופתאום בן 27:24 דק' ל27:45 יש 1700HZ אז תצביע על אותו מיקום שאוכל לערוך ולחתוך את הקטע הזה אנא לא להמליץ על תוכנות מסובכות כמו FINAL CUT ובשביל לא לסרבל יותר את העסק לא דרך audacity(להמיר וידיאו לאודיו ואז לערוך את האודיו ולהלביש בחזרה על הודיאו-- עבודת נמלים) תודה!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. שירות האימייל שבו אני משתמש הוא Fastmail.fm שתומך גם ב-webmail, וגם בתוכנות דואר מבוססות IMAP ו-POP3, אבל אני ניגש אליו בעיקר דרך הדפדפן. אמנם תוכנת הדואר פתוחה כל הזמן, אבל היא משמשת אותי בעיקר כדי לקבל הודעות מיידיות על דואר חדש. כמובן שבשני המקרים התוכנה היא מוזילה. 8) מה ההעדפה שלכם ומה הביא אתכם לבחור בה? Prog.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ברשותי טלוויזה המחוברת למחשב. הבעיה היא כאשר אני צופה בתכנים שעל המחשב בטלוויזה ( דרך הhdmi). בשביל שהסאונד יעבור מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה אני צריך להיכנס להגדרות של כרטיס הקול ולשנות ידנית את הsource לרמקולים של הטלוויזיה. פעולה מייגעת ביותר כאשר נעשית מספר פעמים ביום:confused: האם אין דרך קלה יותר להחלפה בין מקורות הסאונד השונים? אולי תוכנה כלשהי או הגדרה בווינדוס? בינתיים הגדרתי מקש מאקרו במקלדת שיוביל אותי ישירות להגדרות של הכרטיס קול, אך משם עדיין יש לי עוד שלושה קליקים כדי לשנות את ההגדרה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by kobra12,

שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב והוא היה איטי בצורה מפחיד.. לקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות את הווינדוס. ניסית לעשות ריסט לביוס הדבר לא עזר, גם כאשר הווינדוס עולה המחשב ממש ממש איטי. מדובר בQ6600 ולוח אם של אינטל צ'יפסט 35. בבקשה אם מישהו יכול עזור! :s05:

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  7. אני טכנאי מחשבים וכל הזמן ללקוחות אין דריביר של כרטיס קול.יש איזה אתר טוב למציאת כל האתרים שיש בדביקים לא מוצאים לי

8. Started by Singularity,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. כאשר אני מנסה לגשת לdisk on key דרך המחשב שלי הוא רושם לי: "can not find script file winfile.jpg" אבל כשאני מנסה לגשת אליו דרך הexplorer אין שום בעיה איך אפשר לפתור את זה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by בר שאטי,

תראו מה קרה לי..הקאזה הלכה..המסן נדפק..הכל!!!!!!!!!אבלי המדיה מובי מייקר!!! אין לי מושג למה.. אמרו לי לשים קובץ אחד כי כנראה יש קובץ פגום אז שמתי!..אבל לא השתנה.. עזרו לי פליז!! מה שאומרים לי שאני מנסה לפתוח קובץ זה- your application or dll c:\windows\system32\sensapi.dll is not a vaild windows image.please check this against your installastion diskette. יש לי עוד בעיה..כל פעם מחדש אני צריכה להתקין את המדפסת hp 3600 כי יש לי מצלמה דיגיטלית אז אני מחליפה כבלים...החוטים האלה..אז נגיד סיימתי להדפיס אני מוציאה את החוט יום אחרי אני מחזירה ואני צריכה להתקין מחדש!ויש את זה במחשב..זה בעיה תודה לכולם...

10. Started by gt6,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה? שמעתי שהתוכנה cyberlink power dvd6 טובה מאוד מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה ולשים קישור להורדה אני אשמח מאוד תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by morans,

היי חבר'ה, יש לי על 3 מחשבים Kaspersky אבל אני עדיין לא בטוחה שהוא אנטי וירוס טוב כי בכל זאת מצליחים להיכנס אליי וירוסים שעושים דיי בלאגן במחשב... רצתי לדעת מה אתם חושבים על שני האנטי וירוסים שרשמתי בכותרת ומי מבינהם יותר מומלץ? תודה, מורן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by [{AMD}],

קניתי מחשב חדש ובעיה שהייתה לי בישן חזרה ובגדול בישן כל פעם שהאייול היה פועל הרבה זמן והייצי סוגר אותו כדי לכבות את המחשב הייתי עושה DISCONECT מהאינטרנט והוא היה מראה שהאינטרנט עדיין מחובר והאייקון נתקע ולא פעל וכשהייתי עושהSHUTDOWN למחשב הוא היה נתקע בSAVING SETTINGS וזהו הייתי צריך לעשות RESET בחדש הוא גם עושה את זה אבל מסיבה משונה גם כשפועל אצלי הדפדפן לא הEXPLORER של חלונות אלא הMAXTHON וAVANT רק בשל חלונות הוא לא עושה בעיות ונותן לעשות DISCONECT למה האינטרנט משגע אותי כככההההה???????? :pissed:

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  13. שלום רב. מע' הפעלה- XP PRO. לפני זמן רב, הותקנה גירסה 9העברית של ה WINDOWS MEDIA PLAYER. למעט בעיה אחת משונה- שמע אך ורק בצד ימין, שלא נפתרה, לאחר אינספור בדיקות, לא היו תופעות אחרות. לאחרונה ,בעת הפעלת התוכנה, ולא משנה לצורך העניין, אם זהו קובץ MP3, או קובץ AVI, או כל קובץ אחר, התוכנה אינה מופיעה על המסך, אלא רק בשורת המשימות, כיישום פעיל, מבלי שניתן לראותה על גבי המסך... הורדו בעבר כמה פלאגינים של תצוגה, אותם, גם אם ארצה, לא יכול להסיר, בשל היעלמות התצוגה... נסיונות הסרה והתקנה מחדש, גם של גירסה באנגלית, לא הועילו כלל. נא עזרתכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני מחפש תוכנה בסגנון של Visio, חינמית או בתשלום, כשמה שאני צריך ממנה בעיקר זה את הנושא של בניית תרשימים פשוטים, (כוללים צורה כלשהי שאפשר להכניס בה טקסט, וקוים מחברים). תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  15. יש את : SYGATE Personal firewall Pro Outpost שאני לא יודע עליו יותר מדי KERIO שאמרו לי שהוא נחשב לאחד המובחרים ביותר מה אתם חושבים את מי עדיף לקחת? ותגידו על סמך מה אתם מבססים את מה שאתם אומרים. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ערב טוב יש לי כרום, אקספלורר, ופיירפוקס וכולם אחרי התקנה מחדש הבעיה עם יו טיוב כאשר כל האתרים האחרים עובדים כמו שצריך מנסה לראות וידאו קליפ והוא אומר לי שחסר לי פלאש הורדתי את התוכנה ובאתרים אחרים רואים יפה מאוד באנרים של פלאש יש במחשב AVG FREE ANTI VIRUS והסרתי אותו חשבתי שהוא חוסם אבל עדיין לא מראה קליפים נכנס לאתר אבל לא מראה קליפ ונתקע מחשב ישן אינטל פנטיום 4 עם XP SERVICE PACK 2 אני עכשיו מנסה להתקין את SERVICE PACK 3 אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by rgm7,

אני התחלתי ללמוד השבוע 3ds max , ואני מבין אותו דיי מהר, רציתי לדעת כמה זמן ייקח לי לבנות משהו כזה --- [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  18. שלום רב, התקנתי HTPC בסלון - הגדרתי הן בAC3FILTER והן בFFDSHOW AUDIO FILTER - להוציא את הAC3 ואת הDTS דרך הSPDIF OUT. כשאני שם סרט דרך הMP הרגיל - המגבר מזהה את האות הדיגיטלי ורואים שהוא מזהה את הDTS/DD , אבל כשאני שם את אותו סרט דרך הMPC HOME CINEMA - המגבר מזהה PCM סטריאו. מה צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  19. נשבר לי מהמסנג'ר החדש 2011, והחלטתי לחזור לגירסה שהכי אהבתי(7.5), אחרי שהתקנתי זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה זה מכריח אותי לעדכן. משהו שמע על פתרון?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. מערכת הפעלה: windows 7 64bit לוח אם: Gigabyte GA-MA790X-UD4P כרטיס רשת מובנה: Realtek RTL8168D/8111D Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) (10.0.0.1) windows update מזהה לי שיש עדכון לדרייבר הנוכחי שיש לי. בסיום ההתקנה ולאחר ההתחול הרכיב הופך ללא שמיש. רק לאחר ביצוע "גלגול חוזר" של הדרייבר הקודם הרכיב חוזר להיות שמיש.. מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. Started by Yellow,

Norton Internet Security 2006 יצא?

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, יש ברשותי את התוכנה AutoCAD 2006. לאחרונה קיבלתי תוכניות מאוד חשובות ואני מעוניין לעיין בהן ולערוך אותן..עד כאן הכל בסדר. העיניין הוא שבתוכניות ישנן הרבה מאוד הערות קריטיות בעברית ואינני יודע כיצד אני יכול לראות אותן בעברית..כרגע אני רואה אותןו בתור סימני שאלה... בבקשה תעזרו לי לגרום לתוכנה להציג את ההערות בעברית תקינה.. בתודה ניר

23. פעם נתקלתי בתוכנה שפורשת את כל החלונות על המסך, ואז אתה רואה את כולם בריבועים קטנים, מקיש על אחד והוא נהיה על כל המסך. מישהו יודע איך קוראים לה? ואל תמליצו לי על כפתור ימני בשורת המשימות ואז TILE

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  24. שלום לכולם זו השנה השנייה כבר עם קספרסקי ואף פעם לא עשה בעיות איטיות נוראית בדיפדוף וקצב הורדה תקין על 1000 קילו פיירפוקס, אקספלורר 7, אופרה איטיות נוראית פינג לאתרים אירופאים עם 150-200 ולאמריקאים 250-300 שורת המחץ: מנטרל את קספרסקי אנטי וירוס והגלישה טסה לא מופעל פיירוול במחשב ואין ראוטר למישהו יש רעיונות מה לשפר בהגדרות התוכנה או עדכונים?? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. שלום לכולם,אני חדש בפורום זה,ואני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום זה. אז ככה,יש לי בעיה במחשב,המחשב לא מצליח להשאר דולק ברצף יותר מ3 ימים,אחרי 3 ימים הוא מעלה הודעת שגיאה כחולה. אחרי שפירשתי תהודעה באמצעות התוכנה של קריאת קבצי DMP,מסתבר שהבעיה היא בקובץ של GV800 שזה הכרטיס\קובץ של המצלמות אבטחה שמחובר למחשב שלי. התוכנה עובדת מעולה במחשב ללא בעיה כלל,והכול נפלא פרט לזה שהמחשב לא מצליח להשאר דלוק יותר 3 ימים. בדקתי כמעט הכול אף על פי שאין קשר,בדקתי תכרטיס מסך,בדקתי תחום של המעבד,בדקתי תכונן קשיח עם התכונה שעולה בדוס. אז שאלתי היא:האם יש מצב שהכונן הקשיח שלי לא תקין והתוכנה שבודקת לא עלתה על זה,ומה שקורה שהתכונה של מצלמות האבטחה יוצרת סרטונים, והוא יוצר ביום למעלה מ3-2 גיגה ,ו…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.