תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
-
התקנתי את התוכנה, ההתקנה עברה בשלום בלי שום שגיאות. כרטיס המסך הוא AMD RADEON 6870 עם מנהלי ההתקן האחרונים (אוקטובר 2010). כל שאר המשחקים עובדים מצויין, אבל כשאני מפעיל את התוכנה ולוחץ להפעיל תכלס את ה DEMO או BENCHMARK על "RUN 3D MARK 2011", הנורית בקרה על המסך הופכת כתומה והמסך כבה. יש לציין שבמצב DEMO כן שומעים צליל והכל סבבה. הזוי לחלוטין
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די טיפשית אבל עכשיו התקנתי מחדש את הדריבר\תוכנה של המקלדת ועכשיו כשאני לוחץ על הלחצן media נפתח לי התוכנה שאיתה אני מעביר שירים לMP3 שהיא גם נגן (musicmatch jukebox), אז איך אני עושה שהלחצן הזה יפתח לי את ה winamp? מקווה שהבנתם .
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html עפ"י מוזילה גרסה זו כוללת את רכיב החלפת הערוצים, שיפורי ביצועים ויציבות, ותמיכה בתקן אנימציות CSS החדש המאפשר למפתחים לבנות חווית משתמש מרשימה יותר. התרשמות ראשונית שלי: - נראה שאין הבדלים מהותיים בממשק בהשוואה ל-FF4. - באג: העלמות לא עקבית של הסמן בעת כתיבה בפורומים שונים - חזרה ל-FF4.0 פתרה הבאג. - לא נפתרה בעיית היישור לימין בשורת הכתובת - הפתרון של FF4.0 עדיין עובד. - לא נפתרה בעיית הלשוניות הגולשות מחוץ למסך - TMP לא עוזרת (משפרת במעט). - האפשרות למעבר קל בין ערוצי העדכון מייתר את ההרחבה Update Channel Selector. - בינתיים נתקלתי רק בהרחבה אחת שעבדה ב-FF4 ולא היה ניתן לכפות התאמה שלה ל-FF5. לסיכום: נראה שניתן להשתמש…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה חינמית להקראת טקסטים בעברית שבעמודי אינטרנט. אם אפשר- עדיף כיישומון לנייד
-
- 0 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
-
נניח, רק נניח, שיש לי קבצים לא חוקיים (סרטים / משחקים). אם, במידה ויש לי כאלו, אני רוצה לגבות אותם ולאחסן אותם בענן (כמו נניח justcloud) - האם יכולים לסרוק לי את הקבצים, להלשין עלי לרשויות ולגרום לי להיעצר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות ב-PREMIER לראות TRANSITIONS בפועל בתוך סרט ולא בתוך ה-SETTINGS?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום .. כאשר אני מוריד קבצים מאתר ספציפי, הפיראול במחשב שלי (Eset) חוסם ולא נותן לי לשמור אותם על המחשב ! הוא מוריד לגמרי, מגיע ל100% ואז אומר לי הורדת הקובץ נכשלה מכוון והחיבור אופס חיפשתי בכל התוכנה לא מצאתי איפה להגדיר איזה כתובת להתיר ואלה לחסום . אם אתם צריכים לדעת אז מערכת הפעלה Vista, עברית אנא עיזרו לי תודה ושנה נעימה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם ! דבר ראשון שנה טובה! ועכשיו לבעיה , יש לי ריצודים כאשר אני צופה בסרטים - אני אבהיר את עצמי כאשר אני צופה בסרט כלשהו באיכות של DVDRIP אני רואה פסים לבנים על המסך וסוג כזה של ריצוד קפיצות מהירות -הדבר מפריע ומעצבן . אוסיף ואומר שהתקנתי מחדש את הדרייברים של הרכטיס מסך וגם את חבילת הCODECS של KLITE. עדין הבעיה ישנה ואיני יודע מה עוד ניתן לעשות עוד. עוד פרטים שאולי יעזרו : כ.מסך ברשותי הוא HD 2400 PRO 256MB אני משתמש ב BS PLAYER (יש לי גם VLC) אך ה BS הוא המעודף עלי. חבילת מקודדים עדכנית כולל דרייברים עדכניים. אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 מסך SAMSUNG 22" 2253BW כאשר הסרט לא על מסך מלא ואני מקטין אותו למסך קטן מאד הריצודים פוסקים . כאשר הוא לא על מסך מלא אבל תופ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשמחה רבה התקנתי את גרסה 5 של Thunderbird ונחרדתי לגלות את הtheme החדש! ככה נראה החלק העליון של המסך וכן, התפריט (מלל) נראה מחורבן כי ככה הם עשו אותו.. מישהו מצא פיתרון לזוועה הזו? איך מחזירים את הtheme של גרסה 4?? דיון תלונות ארוך מאוד בנושא עם כמה פתרונות חלקיים http://getsatisfaction.com/mozilla_messaging/topics/thunderbird_5_default_theme_on_windows_7_looks_like_a_pile_of_emesis
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון (זה לא היה קורה אם היו מקבלים את ההצעה שלי לעשות פורום dvd) יש לי קובץ vob שמכיל שני סרטונים שונים אני רוצה לפצל אותו אבל להשאיר אותו בפורמט הvob למישהו יש מושג איך עושים את זה ובאיזה תוכנות צריך להשתמש ??(זה היה רק כדי להשאר בקטגורית התוכנות ;D ;D ;D)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני רוצה להגדיר את התוכנת ביטורנט שלי שתוריד הורדה ספציפית עד המהירות שבא היא מעלה אותה, כלומר אם אני מעלה את ההורדה ב30K שההורדה לא תעבור את ה30K, יש לי מיקרו טורנט וביטלורד, אפשרי? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
??? דגם הלוח- gigabyte ga-7zxe ישן יחסית אני מריץ עליו win 98 se יש לו שתי יציאות usb אחת מהן לא פועלת והשניה פועלת זכור לי שבעבר הותקן בכניסה השניה מצלמה השאלה שלי אם התוכנה של המצלמה תקועה שם איך אני מוריד אותה? כי אני לא רואה אפשרות אחרת ניסתי במצב בטוח וללא הצלחה האם ישנה תוכנה/דרך לעשות זאת?? נ.ב ניסתי להתקין את המצלמה וגם ללא הצלחה כי זה לא נקלט! מה עושים? במאפייני מערכת>מנהל ההתקנים מופיע לי צבע צהוב ,אני ניסיתי לעתקן את לוח אם גם במצב בטוח, ללא הצלחה.רשום לי (code 10 ) נסה לשדרג את מנהלי ההתקנים של התקן זה, גם לאחרי שאני מעתקן דרייבר מהחברה של הלוח אן שינוי. האם למישהו יש רעיון? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בVLC להצגת סרטים, ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה. כאשר אני מנסה לפתוח תרגום, האות האחרונה בשורה קופצת לתחילתה. לדוגמא השורה "אבגדה." תראה כך "ה.אבגד" למישהו יש פתרון לבעיה? התרגום הוא SRT
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אחרי שהתבאסתי על תוכנת הבי אס פלייר ראו הודעות קודמות התחלתי בחיפוש אחר תוכנה חדשה לצפייה בסרטים.. וזאת אחרי שחזרתי לגרסאות קודמות של התוכנה ושוב אותה הבעייה. אשר תדע לחבר כתובית לסרט בזמן אמת. שהממשק שלב יהיה בעברית ושלא תהיה לי התנגשות עם ערכת הצבעים AERO שקיימת בויסטה אשר מותקן על המחשב שלי.. למבינים בלבד. רק מי שיודע מה זה ה AERO הזה יוכל לענות לי..... בתודה מראש מאיר
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה נירו חדש ..היה לי נירו 7.0.1.2...לא עובד לעדכן ישן לחדש..אז מחקתי תוכנה ישן..אח"כ אני התקן תוכנה חדש..לא עובד כל זמן הודעה מעצבן אותי תמונה הנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני יודע שיש את - Easy Video Splitter ו-Easy Video Joiner, כשמן כן הן, לאיחוד ופיצול קטעי וידאו. אבל מן הסתם זה לא מתאים לחלק משחק, נכון? אז אני מחפש תוכנה שתחלק את המשחק (כ-6GB) - ל2 חלקים (יש לי דיסקים של 4.7GB) ואז שאני אוכל לצרוב יש בכלל תוכנה כזאתי? :-X תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
פירמטתי לאחרונה את המחשב, קודם היה ניתן לצפות ועכשיו לא. אני מניח שחסרה תוכנה כזו או אחרת - אבל איזו בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התקנתי GOOGLE SKETCUP ועכשיו נגי עשיתי OPEN ובחרתי נגיד לוח אם.. אז אם אני עושה עוד פעם OPEN נגיד לכרטיס מסך הלוח אם נמחק .. למה ? איך אני יכול להטעין כמה פריטים על תמונה אחת ?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שנים של שימוש בתוכנת האנטי וירוס של קספרסקי וגם TREND MICRO בעבודה החלטתי לחפש שחקן אחר במגרש ל PC שלי לאחר בירורים רחבים באינטרנט החלטתי לקנות את BITDEFENDER 24$ לשנה אני חייס להודות שזוהי ממש תוכנה בליין הראשון של האנטי וירוסים קלה לשימוש ואינטואטיבית למשתמש בפשוט וגם לכבד יותר ממש ממש מומלצת הדבר היחידי שלא הצלחתי למצוא הוא איך אני"משבית"את האנטי וירוס לזמנים קצובים כמו בקספרסקי למשל ל 10 או 20 דקות או לחילופין לסגור את התוכנה ממש לא עשיתי זאת דרך תהליכים כוון שזהו יותר מתהליך אחד שרץ במערכת
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייבר למצלמת אינטרנט Teac MX7 בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
משהו יודע ? אם כן תוכלו לעזור לי ? תודה מראש