עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kimkhy,

שלום רב. מע' הפעלה : XP PRO. מסתבר שאחד המשתמשים במחשב, הוריד והתקין דבר הנקרא "מסנג'ר פלוס". בדיעבד הסתבר שהנ"ל, כלל כל מיני צרות צרורות, אחת מהן נקראת THUKNITRABIN, והיא באה בצורת TOOLBAR, המופיע באינטרנט אקספלורר, כסרגל מתחת לשורת הכתובת.לאחר הסרה מסודרת של ה PLUS, מלוח הבקרה, עדיין מופיע הסרגל הנ"ל... חיפשתי אותו ב REGEDIT. בשורה היחידה שבה הוא זוהה, הסרתי אותו, אך ללא הועיל. מסתבר שגם הותקנה הגירסה האחרונה - 6.2, וממה שקראתי במקומות שונים, גם היא מכילה סכנות שונות ומשונות, ואכן המחשב מתנהג משונה לאחרונה- איטיות רבה, הן בגישה לאתרים והן בשליפת דוא"ל, ולאחרונה גם תקיעה מוחלטת של המע'. יש לציין שמותקן נורטון אנטיוירוס, גירסת 2002, ופיירוול זון אלארם, הנבדקים תכופות לצור…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  2. שלום רב. מע' הפעלה- XP PRO. לפני זמן רב, הותקנה גירסה 9העברית של ה WINDOWS MEDIA PLAYER. למעט בעיה אחת משונה- שמע אך ורק בצד ימין, שלא נפתרה, לאחר אינספור בדיקות, לא היו תופעות אחרות. לאחרונה ,בעת הפעלת התוכנה, ולא משנה לצורך העניין, אם זהו קובץ MP3, או קובץ AVI, או כל קובץ אחר, התוכנה אינה מופיעה על המסך, אלא רק בשורת המשימות, כיישום פעיל, מבלי שניתן לראותה על גבי המסך... הורדו בעבר כמה פלאגינים של תצוגה, אותם, גם אם ארצה, לא יכול להסיר, בשל היעלמות התצוגה... נסיונות הסרה והתקנה מחדש, גם של גירסה באנגלית, לא הועילו כלל. נא עזרתכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dfx,

אני לא מציל ח לראות שום קובץ של וידיאו במחשב ,התקנתי את הקודקים של ליונטוורק,קאזה לייט ונימו ועדיין לא עבד לי אחר כך אמרו לי שאני צריך למחוק הכל ולהתקין רק את הקודקים של ליונטוורק - וזה מה שעשיתי ועדיין לא עובד לי הסרטים . מה אני יכול לעשות ? בבקשה תעזרו לי ! אני חייב את העזרה שלכם !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אתמול פירמטטתי והתקנתי את הווינדוס מחדש עכשיו, כל פעם שאני מנסה לשמוע שיר, או בעזרת הווינאמפ או בעזרת ווינדוס מדייה פלייר, השיר מושמע בסדר גמור אבל מדי פעם באמצע הוא משמיע פתאום כזה כאילו "בהילוך איטי" כמה פעמים במהלך השיר וזה ממש מעצבן. זה כבר קרה לי פעם אבל אני לא זוכר איך סדרתי את זה בבקשה עזרה!! נדב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אנשים, היום הייתי צריך למחוק את הזון אלארם כי הוא התנגש לי עם האימיול ואני מחפש פיירוול חדש תודה מראש לכל מי שיכול להמליץ לי על משהו איכותי ונוח

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by Bessmertniy,

אז ככה אני מנסה לראות סרט xvid שהורדתי אבל יש בעיות וידאו רואים מין קישקושי פיקסלים ירוקים... התקנתי את הכל ה codecim האפשריים ועדין לא עובד אולי מישהו יודע מה הבעיה?אולי הייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר את זה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. Started by erez_sots,

שלום רב, אני התקנתי את הגרסה החדשה (גרסה 6.2) והיה לי לפני כן את הגרסה 6.1 (יש לי ווינדוז XP) ואני לא מצליח להתחבר. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה, ארז

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. תשימעו יש לי בעיה באימיול יש לי כל הזמן lowid..! לפי מה שהבנתי פה הבעיה היא כנראה שאני צריך לפתוח פורטים בfirewall.. אני משתמש ב-norton internet security (norton persinal firewall 2003) מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים בתוכנה הזאת..!?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  9. היי אני צריך המלצות (בבקשה.. (-: ) לתוכנה לצפייה בסרטי DVD דרך כונן DVD של מחשב. תודה! נ.ב. איך Power DVD ?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  10. (אני מדבר על סרברים במשחק CS1.5) כאשר אני כותב : ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 14 +ip 212.199.163.197 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & הסרבר עולה לאוויר והכל טוב ויפה, אך שאני מתנתק מהתוכנה Putty ב Exit הסרבר נופל.. מישהו יודע למה? תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by gshhar,

מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by Sting,

זאת תמונה מלפני חודש-חודשיים בערך מאז שנדפק לי הארד-דיסק עם כל מה שהיה בוא כולל באימיול עם הקרדיט http://img3.imagetown.net/51475592.jpg זה לכל מי שאומר שהוא לא מצליח להוריד כלום ! ??? :

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by amiamir,

תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איך אני פותח פורטים ב- norton personal firewall 2003 תודה לכל מי שעוזר..

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. ניסיתי אותה והיא מהירה מאוד. באיזה שיטה היא עובדת?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. כמו הבוקמארקס ב FireFox ...

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Dmoney,

שלום לכולם! מכירים את המקום הזה בווינדווס איפה שיש מלא אייקונים של תוכנות שמתקינים...ליד השעון. (אייקון אחד שבטח לכולכם יש זה האנטי וירוס..) אז יש לי Win XP Pro והתקנתי איזו תוכנה אחת שכאשר מפעילים אותה אז מופיע האייקון שלה במקום הנ"ל (כאשר פותחים אותה האייקון נעלם אך כשסוגרים אותה האייקון חוזר למטה..כי התוכנה עדיין רצה). אני רוצה שהתוכנה תרוץ אך ללא האייקון הזה למטה.. אפשרי? 10x

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הסרתי את השדריברים של הכרטיס מסך מפני שרציתי להתקין גירסה יותר ישנה, ועכשיו לאחר שהסרתי את הדריברים אני לא מצליח להתקין אתהדריברים החדשים. בפועל אני מצליח להתקין אבל אין כל סימן שהם הותקנו: הקצב ריענון ירד, מישחקים לא פועלים הוינדואס לא מזהה את הכרטיס וכו' כשאני מעלה את הוינדואס רשום שחסר קובץ mvnctray.dll, העתקתי אותו לאן שצריך ועדיין הכרטיס לא מזוהה. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את הדריברים החזרה? הכרטיס מסך שלי הוא Gforce 4 Ti, וביטלתי את השיחזור מערכת אז זה לא יעזור :-\. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by cpus,

יש לי סרט AVI וכתוביות אליו. כשאני משתמש בתוכנה הזו, גירסה 0.25, אני מקבל הודעה: "no video stream in input AVI" helppppppppppppppppppp תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  19. Started by tomeryh,

ניסיתי כל מיני סורקים adawere ו spybot הם לא מצאו שום דבר מישהו יודע מה זה?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להעתיק קבצים שגדולים מ4 GB? כשניסיתי הייתה לי את ההודעה הזו: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מה עלי לעשות?

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  21. שלום, פעם ראשונה שאני בונה אתר אינטרנט (לחברה של אבא שלי). אין לי מושג איך לבנות, מה לעשות, איך מעלים אותו לאינטרנט וכו'.. אני משער שהבניה נעשית באמצעות תוכנה כלשהי, אז אם יש למישהו לינק לתוכנה לבניית אתרים שלדעתו היא ממולצת אני אשמח כרגע אני רק רוצה לבנות את האתר במחשב שלי ולא לעלות אותו לאינטרנט. לכן כרגע לא חושב לי הקטע של העלאת האתר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by Ramax,

אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום הזה ... 1. אני מנסה להפעיל סרטים במדיה פלייר וזה רושם לי: The DLL 'cpuinf32.dll' can not be loaded. OS reports: המודול שצוין לא נמצא מה הבעיה של זה ?! 2. התקנתי את המשחק Little Big Adventure 2 (משחק עתיק ....) ומשום מה אני רואה את המסך 5 פעמים במקום פעם 1 .... מי שהביא לי את המסך אמר לי שזה בגלל הXP, זה הגיוני ?? יש דרך לתקן את זה ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. זה בא בTAR ובתוכו זה קובץ img. איך לצרוב את זה, ואיך אפשר אם רוצים להוסיף לדיסק כתוביות?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by Dr Hardware,

יצרתי קובץ כתוביות, יצקתי אותו לתוך הסרט והמרתי אותו לNTSC 19:9 WIDE SCREEN . יש לי כמה בעיות ושאלות.. 1. איך אני עושה שהכתוביות יהיו על הקטע השחור למטה בסרט ולא על הסרט עצמו? 2. האם NTSC זה טוב או שצריך PAL ? הסרט הוא 23.9 פריים. 3. בקטע של הסוג תצוגה.. יש 16:9 דיספליי רגיל ויש 16:9 525 ntsc line אני עובד עם התוכנות הבאות: Sub2SSA ליצירת הכתובית Virual dub ליצירת הסאונד, הכנסת הכתובית לצמיתות, והתחלת הFRAME SERVER . TMPGENC לבחירת סוג התצוגה, פורמט הסרט, והמרתו.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  25. עשיתי חיפוש בפורום ושאלתי את הכותרת ממישהו עם בעיה דומה מלפני שנה וחצי... שלא ענו לו... מקווה שלא אצטרך להמתין זמן כה רב לתשובה :-) אז זה המצב: אופציות הקידוד ב-MPEG 3 נעלמו מהתפריט של VD, יש לה רק PCM. יש לי את LAME אבל לא ברור איך אני מקשר בין וירטואלדאב ל-LAME_ENC.DLL כך שיהיה ניתן שוב לקודד איתו. יכול להיות שמחיקה של כמה קובצי INF גרמה לתקלה? בתודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים