תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! מכירים את המקום הזה בווינדווס איפה שיש מלא אייקונים של תוכנות שמתקינים...ליד השעון. (אייקון אחד שבטח לכולכם יש זה האנטי וירוס..) אז יש לי Win XP Pro והתקנתי איזו תוכנה אחת שכאשר מפעילים אותה אז מופיע האייקון שלה במקום הנ"ל (כאשר פותחים אותה האייקון נעלם אך כשסוגרים אותה האייקון חוזר למטה..כי התוכנה עדיין רצה). אני רוצה שהתוכנה תרוץ אך ללא האייקון הזה למטה.. אפשרי? 10x
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להעתיק קבצים שגדולים מ4 GB? כשניסיתי הייתה לי את ההודעה הזו: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מה עלי לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פירמטטתי והתקנתי את הווינדוס מחדש עכשיו, כל פעם שאני מנסה לשמוע שיר, או בעזרת הווינאמפ או בעזרת ווינדוס מדייה פלייר, השיר מושמע בסדר גמור אבל מדי פעם באמצע הוא משמיע פתאום כזה כאילו "בהילוך איטי" כמה פעמים במהלך השיר וזה ממש מעצבן. זה כבר קרה לי פעם אבל אני לא זוכר איך סדרתי את זה בבקשה עזרה!! נדב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט AVI וכתוביות אליו. כשאני משתמש בתוכנה הזו, גירסה 0.25, אני מקבל הודעה: "no video stream in input AVI" helppppppppppppppppppp תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני בונה אתר אינטרנט (לחברה של אבא שלי). אין לי מושג איך לבנות, מה לעשות, איך מעלים אותו לאינטרנט וכו'.. אני משער שהבניה נעשית באמצעות תוכנה כלשהי, אז אם יש למישהו לינק לתוכנה לבניית אתרים שלדעתו היא ממולצת אני אשמח כרגע אני רק רוצה לבנות את האתר במחשב שלי ולא לעלות אותו לאינטרנט. לכן כרגע לא חושב לי הקטע של העלאת האתר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
זה בא בTAR ובתוכו זה קובץ img. איך לצרוב את זה, ואיך אפשר אם רוצים להוסיף לדיסק כתוביות?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי radeon 9600xt של sapphire..איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה קלילה לשינוי ה-Themes של WinXP ( מה לעשות, אין הרבה אפשרויות במקור) לשינוי הסגנון החזותי ללא דרישת ביצועים מיוחדת. ** נתוני חומרה כלליים : P4 2.4 Ghz 256 MB DDR. בתודה מראש, אלוני יאיר.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יצרתי קובץ כתוביות, יצקתי אותו לתוך הסרט והמרתי אותו לNTSC 19:9 WIDE SCREEN . יש לי כמה בעיות ושאלות.. 1. איך אני עושה שהכתוביות יהיו על הקטע השחור למטה בסרט ולא על הסרט עצמו? 2. האם NTSC זה טוב או שצריך PAL ? הסרט הוא 23.9 פריים. 3. בקטע של הסוג תצוגה.. יש 16:9 דיספליי רגיל ויש 16:9 525 ntsc line אני עובד עם התוכנות הבאות: Sub2SSA ליצירת הכתובית Virual dub ליצירת הסאונד, הכנסת הכתובית לצמיתות, והתחלת הFRAME SERVER . TMPGENC לבחירת סוג התצוגה, פורמט הסרט, והמרתו.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זאת תמונה מלפני חודש-חודשיים בערך מאז שנדפק לי הארד-דיסק עם כל מה שהיה בוא כולל באימיול עם הקרדיט http://img3.imagetown.net/51475592.jpg זה לכל מי שאומר שהוא לא מצליח להוריד כלום ! ??? :
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטיוירוס 2003 ומתי שאני מדלי את המחשב קופצת לי הודעה של הנורטון "some symantec product settings have been changed by an unauthorized program. this can indicate that an attacker or a virus is attempting to disable your protection to avoid problems, settings will be reverted to the previous configuration and your system will be restarted. Click OK to continue [glow=blue,2,300] Click here to go to symantec Technical Support Knowledqe Bese...[/glow] אני לא יודע מה אני צריך לעשות כאדי שלזה לא יופיעה השמח לתגובות
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
NETCAPTOR שעושה כל מה שFIREFOX עושה רק יותר טוב. שתי דוגמאות : היא חוסמת POPUPS הרבה יותר טוב והיא גם חוסמת פרסומת "build in" כמו שיש הרבה בכתבות בוואללה למשל. מבחינת הגדרות - היא הרבה יותר גמישה ובכלל כל האופציה של ה TAB פועלת באמת כמו שהיא צריכה לפעול ולא בצורה עילגת כמו ב FIREFOX (על אף כל ה extensions ).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום הזה ... 1. אני מנסה להפעיל סרטים במדיה פלייר וזה רושם לי: The DLL 'cpuinf32.dll' can not be loaded. OS reports: המודול שצוין לא נמצא מה הבעיה של זה ?! 2. התקנתי את המשחק Little Big Adventure 2 (משחק עתיק ....) ומשום מה אני רואה את המסך 5 פעמים במקום פעם 1 .... מי שהביא לי את המסך אמר לי שזה בגלל הXP, זה הגיוני ?? יש דרך לתקן את זה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי את ads gone לא משהו.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עושה לאחותי תמסיבת סיום ואני צריך תוכנת DJ לא לעריכת מוסיקה אלה להשמיע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, באיזו תוכנת דוא"ל מומלץ להשתמש במקום ה-Outlook Expres? אני מעוניין בתוכנה התומכת ב-POP3 ו-IMAP וכן רצויה תמיכה בניהול זהויות... אני מחפש ממשק נוח, ידיותי יותר ובעיקר - מ-ה-י-ר יותר! חשבתי לנסות את Incredimail... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלוםם התחלתי לפני די הרבה זמן הורדה גדולה במיוחד בAZUREUS ואתמול היה שם איזה דרעק כזה שהיה צריך לעדכן אז אישרתי ונתתי לו לעדכן הוא הפעיל מחדש את התכנה וההורדה פתאום נפסקה כלומר היה איזה ERROR התקייה שהיא בעצם ההורדה עדיין נמצאת שמורה עם קצת יותר מחצי ההורדה כולה ובנוסף לכך יש לי את קובץ הTORRENT שבו השתמשתי אז בבקשה נסו לעזור לי בתודה רבה מאוד גיא
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שאני רשום למישהו הודעה בעברית והכול אני משנה פונט לעברית ... רק שאני שולח את ההודעה זה מראה אותה בג'בריש... למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב מדיסק לדיסק כאשר יש לי רק צורב במחשב אני רוצה לצרוב דיסק של תוכנה מסויימת אבל יש לי רק צורב במחשב אין לי סיסי רום אך אני יכול
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ושאלתי את הכותרת ממישהו עם בעיה דומה מלפני שנה וחצי... שלא ענו לו... מקווה שלא אצטרך להמתין זמן כה רב לתשובה :-) אז זה המצב: אופציות הקידוד ב-MPEG 3 נעלמו מהתפריט של VD, יש לה רק PCM. יש לי את LAME אבל לא ברור איך אני מקשר בין וירטואלדאב ל-LAME_ENC.DLL כך שיהיה ניתן שוב לקודד איתו. יכול להיות שמחיקה של כמה קובצי INF גרמה לתקלה? בתודה מראש על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל קבצים באיסיקיו יש לי את הפיירוואל של וינדוס ( SP 2 ) הגדרתי לו שיאפשר לאיסיקיו כל מה שצריך, לא עוזר. ביטלתי את הפיירוואל הזה בכלל - עדיין לא עוזר. פתחתי את הפורט 5190 (פתחתי TCP, אולי צריך DCP או DUP מה שזה לא יהיה )בהגדרות הפיירוואל שלי במודם ECI מה עוד אפשר לעשות ? כמישהו שולח קובץ, אני מקבל הודעה על קבלת קובץ, לוחץ אישור, ואז כאילו עוד שניה זה יתחיל לשלוח, וזה פשוט עומד ככה, מבלי לשלוח. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בלי תמונה ליד השעון יש רק 2 אפשרויות כשלוחצים SHOW צופיע חלון שלא ניתן לעשות בו כלום הנה תמונה: מה התוכנה הזאת? היא הופיע מיד אחרי שהתקנתי את Spy Sweeper (ביחד עם AD AWARE וAD WATCH המחשב סוף סוף נקי!)
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי חשבון ביהוו ואם אני פותח אותו בIE העברית מופיע בסדר אבל בפייר פוקס יש לי ג'יבריש.....? HELP? ,תודה מראש איתן
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אנשיםםםם בקשה עזרו לי מישהו פרץ לי לאייסיקיו ושינה לי את הסיסמא והכתובת אימיל שלי לא מופיעה באיסייקיו מה אני יכולה לעשות כדי לגלות את הסיסמא שהוא שינה שימו לב: יש סיכוי שהסיסמא היא באותיות אז אל תתנו לי תוכנות שמגלות סיסמאות שהם רק במספרים תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הנ"ל, וכאשר אני ממזער אותנ לאיפה שהשעון שם (ע"י F9), לפעמים היא נעלמת לי :-\ , אבל אני יודע שהיא פועלת משום שהיא מופיעה ב Processes. מישהו יודע איך לגרום לה לו להעלם לי ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-