תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום,היום התקנתי פלאג אין של קריוקי בויןאמפי 5 שמוחק כאילו את הקולל של הזמר בשיר. עכשיו8 השאלה שלי היא איך לעזעזל אני מפעיל את הפלאג אין,התקנתי אותו בתקיית הפלאגאינים של וינאמפי ופה נתקעתי סליחה על השאלה הנובית,פשוט רק לאחרונה התחלתי להשתמש בנגן
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בAD-aware 6 ודואג לעדכן אותה כל הזמן,וגם לסרוק. אבל יש הגורסים שהיא לא הכי טובה,ויש טובות ממנה. יש המלצות??? (מה שכן התוכנה הנ"ל דווקא לדעתי לא משהו,כי כל מה שאני מסיר חוזר תוך Reset אחד...לרוב...מוזר)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940235,00.html הנה עוד סיבה למה לא להשתמש בIE. עוד קישור, הפעם לCERT
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אח שלי שיחק אם ההגדרות של ה eMule והחליף את הפורטים, אני לא יודע אם זה קשור לזה אבל עכשיו יש לי כל הזמן LowID והוא מתנתק כל איזה חצי שעה. מה הם הפורטים הרגילים של הeMule?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי תיקיה עם כמה קבצי ZIP ולא בא לי לפתוח אותם אחד אחד בימי הדוס והנורטון קומנדר היה את ה "pkunzip" או משהו בסגנון שהיה עושה את זה בפשטות משהו בסגנון של לסמן את כל הקבצים ולכתוב "pkunzip *.zip" וכאלה דברים... מכוון שאני בXP ולא בדוס יותר.. אני מחפש דרך לעשות את זה בצורה יותר נוחה וחכמה (עם הכלי לפתיחת ZIP של הוינדוס לא נראה לי שאפשר..) טנקיו.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לצרוב 20 קבצי וידיאו שהורדתי מהאינטרנט לשימוש אישי וחוקי. לאחר שהורדתי כבר כמה קבצים שכל אחד מהם שוקל קצת יותר וקצת פחות מ350 מגביטיים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לצרוב שני קבצים על דיסק אחד הנפח הכולל הוא 700.8 או 700.23. כיצד ניתן להוריד אפילו קצת מנפחם בצורה טובה ביותר,למען צריבה?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחקתי לפני שתי דקות ספריה. השתמשתי במחיקה עם Shift+Delete. כרגע אין את הקבצים בסל המיחזור. איך אני משחזר את הקבצים? דחוף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תודה!!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם אפשר לקחחת סרט ששמור כרגע על המחשב שלי בפורמט DVD ולצרוב אותו ב-VCD או פורמט דומה בעזרת נירו? פשוט קראתי פה בפורום איפשהו שאפשר לצרוב VCD עם הנירו, עכשיו השאלה היא אם הוא יכול לקלוט גם פורמט DVD.... פירוט: לקחתי DVD והעתקתי אותו למחשב (לגיבוי), ככה שעכשיו יש לי תיקיה של 10G..... איך אני יכול לקחת את זה ולהמיר את זה לפורמט ניתן לצריבה? אם אי אפשר בנירו, איך אני בכל זאת יכול לקחת את הקבצים שיש לי עכשיו על המחשב ולשמור אותם בפורמט נורמלי של סרט (ולחבר לו גם את הכתוביות)? ****הבהרה: אין לי צורב DVD. תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן אחרי כמעט שנה של עבודה ללא פרמוט התחלתי להרגיש ממש לאחרונה איטיות מסויימת במחשב, כמובן שאין שום מרגלים, וירוסים, סוסים טוריאנים, ושום תוכנה שגוזלת את הזיכרון או המעבד. אני יותר חושב בכיוון של הרג'סטרי כי התקנתי הרבה תוכנות ומחקתי הרבה תוכנות, ואני בטוח שהרג'סטרי הוא לא כמו שהיה פעם. קיימות המון תוכנות בשוק, שמתקנות רג'סטרי ועושות איחוי, אבל השאלה היא מה התוכנה הכי בטוחה, ומה התוכנה שאתם ממליצים, כי אני לא רוצה להתקין תוכנה שתעשה טעויות ותמחוק ערכי רג'סטרי שיפגעו במערכת או בתוכנות קיימות. ודרך אגב, מה הסיכון בשימוש בתוכה כזאת? האם אתם ממליצים לעשות תיקון ואיחוי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתמול העברתי 2 הארדיסקים (אחד 12 ג'יגה מפוצץ תוכנות שאספתי במשך שנים! ואחד 6 ג'יגה עם קצת חומר) למחשב עם Win98 וכדי שהוא יזהה את ההארדיסקים נאלצתי להמירם מ-NTFS ל-FAT32 , עשיתי את זה בעזרת Partition Magic 8 ועכשיו מה שקרה זה שכל הקבצים הלכו! נהרסו! כלהקבצים עברו ל-8 תווים! מה שדפק מלא קבצים ואת הסיומות שלהם! כל ההתקנות, הכל!!! יש דרך לחזור אחורה? אני מאמין שחזרה ל-NTFS עכשיו לא תעזור פה והקבצים ישארו על 8 תווים, מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את השמות המקוריים??? עריכת המודר: הסרתי קצת סימני קריאה ושאלה. אמנם האסון גדול, אבל צריך לשמור על האסתטיקה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
FIREFOX VER 0.9.1 תוכנה לגלישה באינטרנט לדעתי יותר טובה מהIE אתר הבית של התוכנה :: http://mozilla.org/products/firefox/ לינק להורדה של התוכנה :: http://mozilla.org/products/firefox/download.html?http%3A//ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.9.1/FirefoxSetup-0.9.1.exe פיטצ'רים Popup Blocking Stop annoying popup ads in their tracks with Firefox's built in popup blocker. Tabbed Browsing View more than one web page in a single window with this time saving feature. Open links in the background so that they're ready for viewing when you're ready to read them. Smarter Search Google Search is built right into the toolbar, and there are a plethora …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אממ... נראה לי שהכותרת מסכמת פחות או יותר... אני רוצה לקנות אנטי וירוס. את האמת, לא משנה לי המחיר, כי יש לי חבר שיכול לארגן לי את העסק בכמעט חינם. לא משנה, בקיצור אני צריך את האנטי וירוס הכי טוב שמוכר לכם, ובמיוחד לצורך הגנה מדברים שיכולים להידבק אליך באינטרנט. יש לי פנטיום 4 ו WINDOWS 98. זהו, קצר ולעניין. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, מה עדיף? מי יותר חזק ומי מספק הגנה אופטימלית? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה באי מיול יש לי כבר highID אבל זה לא מספיק .. עדיין ההורדות שלי איטיות מאוד..! למישהו יש רעיון איך אני יוכל להעיץ את האימיול??? נ.ב אם יש לכם זמן אתם יכולים בקשה לדבר איתי באי סי קיו ולהסביר לי?? 270840777
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני יכול לצרוב קבצי IMG? תודה לעוזרים. באותה הזדמנות אני רוצה לשאול איך להוסיף כתוביות לסרט DVD, ולצרוב את זה ככה?
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנות: Norton Internet Secuity 2004 SYGATE Personal firewall Pro רציתי לדעת אם זה בסדר ששניהם מותקנים ביחד והם לא מפריעים אחד לשני... ואם אפשר לוותר על אחת מהן בלי לוותר על אבטחה.... נ.ב. האם זה מאט את המחשב בצורה דרמטית ששניהם מותקנים/מופעלים על המחשב בו-זמנית??
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש את : SYGATE Personal firewall Pro Outpost שאני לא יודע עליו יותר מדי KERIO שאמרו לי שהוא נחשב לאחד המובחרים ביותר מה אתם חושבים את מי עדיף לקחת? ותגידו על סמך מה אתם מבססים את מה שאתם אומרים. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מוריד מישחק 4 וקצת גיגה הוא הגיע לי ל 3.9 וכותב no more space on the dvice אבל יש ליייייייייייי עוד מלאה גיגה בכונן c היתקנתי וניסיתי בכונן d שגם לא יש מלאה מקום וגם עושה אותה שגיאה המישחק קוראים לו TOCA RACE DRIVER 2 בבקשה תעזרו אולי זה איזה הגדרה בתוכנה או משהו
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס לאתר YNET, אתר החדשות של ידיעות אחרונות, ה-CPU usage קופץ לסביבות 50 ואם אני פותח TAB נוסף שמכיל דף מ-YNET הוא מגיע ל-100%. ברגע שאני סוגר ואין כל זכר ל-YNET, המצב חוזר להיות נורמלי. יש לציין שזו בעיה מתמשכת (ה-PROCESS של הדפדפן הוא זה שקופץ לשמיים), כאשר ב-IE זה לא קורה. מישהו נתקל בזה ויש לו מושג למה זה קורה? איך לעזאזל אתר יכול לגרום לדפדפן לצרוך 100% יכולת עיבוד?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כמה סרטים בפורמטים שונים ואני צריך להמיר אותם לקובץ VCD מישהו מכיר תוכנה להמרה פורמטים שונים לפורמט VCD חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :'( תודה מראש INSTALL
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שוקלת 20 מגה מלמדת איך להכיר תמחשב לתקן אותו וכו..ממש מומלץ רק בעיה אחת אין לי לאן לעלות ושזה לא יפול אולי המנהלים או מישהו תביאו לי מקום לעלות בשביל האתר זה!! קוראים לתוכנה קורס טכנאי מחשבים וזה בעברית!
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה באיסיקיו... כל פעם שאני שולח הודעה זה עושה לי חלונית כזאת שבה רשום "אל תשלח" לפעמים זה אפילו.. שאני רק נכנס לאסיקיו. מחקתי את האיסיקו והתקנתי אותו.. 700 פעם! וזה זה לא עזר.. ואפילו. הורדתי גירסות אחרות..מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-