תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לקשר בין תוכן של עמודה אחת לתוכן של עמודות אחרות כמו ב- Excel? אני מתכוון לאפשרות ב- Excel שאפשר לכתוב בתוכן של תא דבר כזה: =(b2+b3) ואז זה יבצע את הפעולה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש אפשרות שכל המכמסים שמודפסים ישמרו בקובץ להדפסה חוזרת? אני יודע שיש אפשרות להדפיס לPDF ואז להדפיס אבל זאת לא הבקשה שלי אלא הדפסה ושמירה בו זמנית בלי להתעסק יותר מידי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
המדפסת מותקנת על WIN7 64BIT ואני רוצה לשתף אותה עם XP 32BIT הדריברים לגרסאת 64BIT זוהו מיד, אבל אני רוצה להוסיף במאפינים דריברים נוספים ל 32BIT שהמדפסת תותקן בהצלחה בXP אבל הוא שואל אותי מיקום שלהם ואני לא יודע מה הוא ...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
וכמובן יש לו עותק של IE7 כבר... http://weblogs.asp.net/jgalloway/archive/2005/08/12/422335.aspx
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה, הוא לאט לאט מתמלא ומאבד כל "צלם אנוש" , ואני כבר לא כל כך מוצא דברים. שמעתי על תוכנת החיפוש של google, ה- google desktop search... אך לפי מה שקראתי, היא די "פולשנית" ובעלת התנהגות spyware לשמה, אם היא פועלת כל הזמן, ועושה סריקות בעת שהמחשב במנוחה, זה די מטריד. רציתי לדעת מאנשים שמשתמשים בה, אם יש אופציה לעשות סריקה רק פעם בשבוע, משהו כזה, וששאר הזמן, התוכנה לא תפעל בזכרון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כשאני מוסיף כתובת , הכתובת משום מה לא נשמרת אוטומטית בשורה. אני צריך לעשות חיפוש\להוסיף למועדפים. למה זה לא נשמר לי ואני אח"כ יכול בקליק אחד פשוט להכנס לכתובת שאני רוצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך ניתן לסנכרן אאוטלוק קלנדר בין 2 מחשבים שמחוברים ברשת? שאלה אותי מזכירה במשרד אם אפשר לסכרן את הפגישות שהיא קובעת באאוטלוק עם המחשב של הבוס במשרד השני. הם משתמשים בOUTLOOK 2003. מישהו יודע איך?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לתוכנה שמסוגל להקליט ממצלמת WEB רגילה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עזרה אני רוצה להעביר שירים מסרטי די וי די כלומר יש סרט וחלק ממנו זה שיר כמו סרטים הודיים אנא עזרו לי למצוא תוכנה מתאימה ועם אפשר צרפו הוראות והסבר כמה שאפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את העבודה ? לחלופין איך אני מצליח לייצא את המועדפים של פיירפוקס לאספלורר,ניסיתי כמה פעמים ולא יצא טוב,כל אחד מהם בפורמט שונה ( אחד ב - HTM והשני ב - HTML , אם אני לא טועה ).
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היה עדכון לתוכנת KMP אז התקנתי ואז התחרטתי ורציתי לחזור לגרסה הקודמת. לא מצאתי באינטרנט אז הורדתי טורנט וכנראה שמכאן התחילו הבעיות. מאז יש לי חלון של dosearches שמופיע בכל הדפדפנים ואי אפשר להסירו. תוכנת האנטיוירוס שלי היא של מיקרוסופט ועשיתי סריקה אבל אני מקבל הודעה שיש בעיה עם הסרת הוירוס שהוא מצא (וכל זה בתקווה שזה אכן מה שגורם לי לבעיות, כי אם לא אז אני בצרות כפולות). מה לדעתכם צריך לעשות? לפרמט וזהו? לעשות סיסטם רסטור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצחיל לכתוב משפט באופיס והעניין שאחרי 4-5 מילים הוא פשוט יורד שורה אוטומטית. זה קורה גם בשורה הבאה, ובזאת שאחריה וכך הלאה.... אני לא מבין מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? http://www.siz.co.il/my.php?i=wmybtluody4i.png
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-UltraEdit המהולל, אך יש לו מגבלה מאוד מציקה: כשאני מדי פעם רוצה לכתוב כמה שורות בעברית מעורבת עם אנגלית (באותה שורה), אז היישור הכפוי לצד שמאל הורס את סדר המילים. כרגע לצורך הזה אני עובד עם Notepad או Word 2003, אך אני מחפש משהו בין לבין, ולא גועלי כמו WordPad... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עד לא מזמן, כל המייל סונן ע"י הקספרסקי עוד אצל הספק (אני עובד עם אאוטלוק אקספרס), ואז הייתה מגיעה רשימה, בה הייתי בוחר מה לקבל ומה למחוק עוד אצלך הספק. הגיע איזה עדכון ללא פיקוחי וידיעתי, שמשום מה, ממנו ואילך, כל המייל מגיע אליי לאאוטלוק, ורק אז אני יכול למחוק/לחסום. איך אני מגדיר שוב, או מה לעשות כדי שזה יחזור לקדמותו, כלומר שלא יגיע לי מלכתחילה למחשב, אלא ייעצר לביקורת עוד אצל הספק?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לאחרונה אני לא מצליח לפתוח לינקים בטאבים חדשים, ובמקום זה מקבל טאבים ריקים (מסומנים כ- untitled) שאי אפשר לסגור אותם. (אם זה לא ברור, זה קורא כאשר מסמנים לינק, כפתור ימני -> open in new tab). כרגע הגרסה החדשה ביותר של tabbrowser extensions מותקנת, אבל זה קורה גם כשמסירים אותה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו יודע למה הסוניק סטייג' עושה convert לקבצים של איזה 60k אח"כ שאני מקליט אותם על המכשיר הוא מקליט אותם כ-קובץ מוזיקה של איזה שניה או שתיים.... ראו תמונות מצורפות אני סורק את המחשב לא נגעתי בהגדרות של התוכנה, למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתעביר קובץ סרט מפורמט AVI לפורמט YUV(כמובן ללא קול). תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה לניקוי דואר זבל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש לא מצאתי כל מידע בנושא אז פתחתי ת'ראד חדש.. יש לי כבלים, ואני מחפש פייר ול טוב, שכמובן גם יפעל בכבלים, או הדרכה איך ל"תקן" את הבעיה של פייר ולים בכבלים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לנו בארגון כ 200 תחנות עבודה עם אופיס 2007 ואני צריך לעשות ספירת מלאי של הרישיון.... השאלה היא אם משהו מכיר או יודע על דרך לבצע את הספירה דרך הרשת או כלי שרץ ברשת (חוץ מכמובן SCCM) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב שמעו אני גיימר ממש ממש כבד .. ועד היום הייתי משחק בעכברים של מיקרוסופט .. היום החלטתי להתקדם ולקנות MX518 עכשיו העכבר הזה ניראה פצצה .. אבל קשה לי להתרגל אליו ( זה כולה היום הראשון שלי איתו אז ייקח לי זמן .. זה עם כל עכבר אחר לא ?) קיצור יש לו תוכנה שקשה לי להבין אותה .. הקטע של הDPI .. אני לוחץ על ה+ וה- ולא קורה שום דבר .. לא מהירות עכבר לא כלום .. וגם בתוכנה ניסיתי לא קורה כלום .. את שאר הלחצנים ביטלתי כי אני לא צריך אותם .. בקיצור אני מקווה שהעכבר הזה תותח ... אבל אם אפשר קצת עזרה בקשר לתוכנה הזאת ?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הכנתי עבודה בוורד שכוללת מספר פיסקאות בכל עמוד. אני מעוניין לתת לכל פיסקה מספר אבל בצורה כזו שהמספר יהיה מצד ימין של כל פיסקה ולא ידחף שמאלה את השורה שבה אני רוצה לסמן את מספר הפיסקה כי אז השורה השנייה שבפיסקה לא תהיה בדיוק מתחת לשורה הראשונה ואז זה לא ייצא יפה. מכיוון שיש לי 200 עמודים זה לא יהיה מעשי לעשות את זה בצורה ידנית כי ברגע שאני ממספר את השורה הראשונה בכל פיסקה אני צריך להזיז את כל השורות שמתחת לכל פיסקה. האם יש איזה דרך קלה לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-