תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שבין וינאמפ2 ו-וינאמפ5 יש הבדל גם באיכות צליל ולא רק במראה\אפשרויות לי יש את Winamp 2\3\5 RealOne Player Musicmatch Jukebox Windows Media Player איזה נגן MP3 נותן את הצליל הכי איכותי
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני הרגע סיימתי להתקין את הWIN XP PRO ובקספלורר הוא נותן לי אפשרות לשלוח דרכו מייל,אבל אני לא מוצא את הלינק כמו שתמיד היה לי על הdesktop של הoutlook,ואני לא זוכר איך מוסיפים אותו...מישהו יודע????
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש דבר כזה?? (הכוונה לאיי סי) ואם יש אפשר לינק?? תודה עידו
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי יש לי סרטים ממצלמה דיגטלית בפורמט של XVID ו DVIX אכשיו רני רוצה להפוך ל SVCD או ל DVD (כידי להראות בDVD שלי) איזה תוכנה עושה את זה הכי איכותי והכי לא מסובך...?? קניתי סרט לDVD ואני רוצה לעשות לו גיבוי יש לי צורב DVD מינוס של טושיבה עשיתי לו אם DVDSRINK גיבוי....הכול טוב ויפה... אבל כאשר(איך לא) נשבר לי הסרט המקורי (המכה של אחים קטנים)רציתי לעשות עוד גיבוי לגיבוי אבל זה לא נותן לי לשכפל את הגיבוי לא נרו6 הכי חדש ולא DVDSRINK הוא קורא כמה שניות ואז מפסיק ב ERROR מה לכול הרוחות זה יכול להיות????? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי. -לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP, וגיביתי מס' קבצים חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן). בקיצור, לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהקנתי שוב את FLASH MX, כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Failed to open document". גם כשאני נכנס לתוכנה עצמה ומשם בוחר באופציית Open ובוחר את הקובץ הרצוי לפתיחה הוא לא פותח אותו מאותה הסיבה. אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (התקנתי גם את FLASH MX 2004 בתקווה שאולי דרכה אני אצליח לפתוח את הקבצים, אבל הבעיה נותרת בעיניה ללא ה…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הי יש לי סרט ב SVCD וגם ב DVIX אבל התרגום ב SUB יש תוכנה ש מאחדת לתמיד את השניים? ???
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך מיספר רב של שירים מהפורמט WMA של WIN (אני לא מבין מי משתמש בזה בכלל ) ל MP3 וכמובן שעשיתי חיפוש בפורום מצאתי כמה תוכנות אך הם עובדות בצורה חלקית :-\ ביותר (החינמיות) וחלקן דמו שלרכישה עולות כ 50$ לא הגזמנו קצת : אני מוכן ליקנות אבל מה זה הסכומים האלה פשוט ביקשתי ממשהו לגבות לי מיספר דיסקים שנתתי לו והוא החליט לישמור אותם בפורמט :-X הזה כמובן שעכשיו אין לי גישה לדיסקים האלה אחותי נסעה איתם לאוסטרליה ;D
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני לא יודע אילו מקודדים להוריד,בעיקרון אני רוצה את כל מה שצריך היום כדי לראות סרטים כמו בנאדם. יש המלצות??? (מותקן ווינדוס חדש חדש...היום פירמטתי)
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כול פעם שאני מנסה לשלוח דואל האוטלוק נפתח רושם כבר את הדאל שאילו אני רוצה לשלוח (עד פו הכול טוב) אבל הוא לא שולח לי אותו למה?? אולי צריך להגדיר אותו מחדש אבל אני לא יודע איך?? :-\ מישהו יכול לעזור?? ???
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רצוי לינקים לתוכנות... אבל כול עזרה שהיא גם טוב... תודה...
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן אני הרצתי את המבחן של PCMARK04 עם הפאץ הכי חדש שלהם........ בפעם הראשונה זה הראה לי 2937 סך הכל והפותעתי כי המחשב שלי לא כזה דרטה אחרי הכל פנטיום 4 2.4 לוח אינטל BLUEMOUNTAIN ג'יפה 4 512 RAM אז אמרתי טוב נעשה ריסטרט ונריץ שוב.............. אבל ניסיתי עכשיו שלוש פעמים שחלקים היו אתמול וזה נתקע לי באמצע!! מה דה פאק הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני שמתי את פנדה כי זה נראה לי האנטיוירוס הכי פחות זולל משאבים והכי נחמד אבל יש לו לפי הבנתי פיירוול מובנה איך מנתקים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
איך משתתמשים בתוכנה aida32 ? אני רוצה לברר מה כרטיס המסך שלי דרכה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
השתמשתי בתכונות spybot ו ad-aware. הם מזהות ומעיפות את כל הספיי אבל בכל הדלקה של המחשב מחדש... זה חוזר ודף הבית משתמה לאתר בשם mysearch ונוספים tool-bar שנדבק וחוזר בכל פתיחת דפדפן מחדש! עזרה ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני משתמש ב- outlook express ואני לא מצליח לקבל קבצים בדואר אלקטרוני הוא רושם לי: OE removed access to the following attachments in your mail איך אני מסדר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
אני רוצה אנטיוירוס טוב ופשוט לעבוד איתו כמו נורטון 2004 אבל לא את נורטון כי אני לא יכול להתקין כי אין לי סידיקי וגם היא כבדה מידי אני רוצה תוכנה שלא תעמיס לי על המחשב השמח לקבל המלצה לתוכנה טובה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי. אני מחפש נואשות crack או patch ,לתוכנת... net detective 8.0 ניסיתי כל מיני סיריאלס,אך הם לא יעילים.(חיפשתי באסטלויסטה וכו'). אני מיואש ... ???
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג את תוכנת ghost 8 שאני חושב שהיא מתאימה לזכרונות החשדים sata
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ביטורנט של LH והוא מוריד לי אולי על 3 ובדרך כלל על 1.2 מהו כזה , וזה נורא לאט ומעצבן , מה שמוזר זה שהבנתי שאצל כולם זה מוריד בטיל כל החברים שלי אומרים לי שאצלם זה טס , איזו סיבה יכולה להיות שזה זז אצלי כל כך לאט?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4, והשני של שאר המשפחה p3. ברשותי אינטרנט 750 אשר מחובר אצל המחשב שלי, ודרך כבל רשת המחשב השני בבית מתחבר אלי ולאינטרנט. אני משתמש בתכנה : zonealarm firewall , ולפני שפירמטתי את המחשב, זה עבד ככה שגם עם הfirewall עובד החשב השני נכנס לאינטרנט כרגיל. אך עכשיו התקנתי הכל מחדש ואני לא זוכר אילו הגדרות צריך לשנות בשביל לאפשר זאת, אם הfirewall פועל עכשיו המחשב השני לא נכנס לאינטרנט, וברגע שאני מכבה אותו הוא כן... מה אתם אומרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
כרגע שהתוכנה נפתחת הוא אוטומטית בודק דואר בחשבון הראשי אבל מה עם שאר החשבונות? אני צריך לבדוק אותם ידנית... לא נוח :\
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קבצי וידאו שהם על mp3 וכשאני מפעיל אותם בתוכנה של כתוביות אז אין כתוביות זה כאילו לא זז או משהו כזה זאת אומרת שרואים את הסרט אבל אין כתוביות כי אין להם מתי להכנס ואני חושב שהבעיה היא שזה איכות של אמ פי 3 ולא של mepg אז אני רוצה לדעת איך אפשר להפוך את הקובץ מאמ פי 3 ל אמ פי אי גי כי אני חושב שזו הבעיה. אני יודע שזה נשמע קצת מסובך מה שאמרתי אבל אם מישהו יודע אז אני מקווה שהוא יעזור. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אז תעבירו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי וללמד אותי איך לאחד כוננים??
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-