תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אמרו שמסנג'ר פלוס תומך בגרסא 9 של מסנג'ר. השאלה שלי היא כזאת, האם תהייה לי אפשרות להתחבר על שתי משתמשים בו זמנית על מסנג'ר 9 כשמותקן עליו מסנג'ר פלוס? בתוכנה הישנה של המסנג'ר, מסנג'ר 8, היה לי מותקן עליו מסנג'ר פלוס והייתי יכול להתחבר דרך שתי משתמשי מסנג'ר. זה מה שאני גם רוצה שיהיה לי במסנג'ר 9. השאלה אם זה אפשרי. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי אני תתלבט אם לקנות Norton Internet Security 2010 או להישאר עם AVG 9 החינמי יש לי WIN 7 הום פרו מי מהאנטי-וירוסים יותר טוב? מי צורך יותר משאבים? מי מגלה יותר טוב וירוסים/spyware/malware?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*כותרת* הכוונה הכי מהיר ,ממשק בעיברית מומלץ ,הכי בטוח והכי פחות בעיות עוד שאלה: זה נכון שעקבים אחרייך בגוגל כרום?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני יודע שצריך להתקין דרייבר של לוח אם, של כרטיס מסך גם, של כרטיס קול גם, יש לי מצלמת אינטרנט ולה גם יש, יש לי מודם של ADSL וגם לו ייש דרייבר, יש לי מדפסת משולבת וגם לה יש דרייבר עכשיו לגבי כל השאר- מעבד יש\אין דרייבר?! סידירום- צורב - רמקולים - פלופי - דיסק קשיח אני יודע שאין. תגידו לי האם אני צודק תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אפשר להשים 2 סרטים על דיסק DVD ושבDVD נוכל לבחור אחד מהם ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש חדש בסטודיו מקס 10 ונתקלתי בבעיה מאוד בסיסית, אני עובד עם ויפורט טופ כרגע ואני מצליח רק לעשות זום פנימה והחוצה, ואני רוצה להתמקד פנימה אבל האובייקט גדול מדי והוא לא נמצא במרכז הויופורט... איך אני גורר כדי שיוצג בפניי האובייקט במרכז הויופורט? יש את הכלי של השינוי תצוגה בצד ימין למעלה אבל הוא לא בדיוק עוזר! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התכונה שהתוכנות של ADOBE כמו פוטושופ עובדות עם 64 ביט וגם יודעות לנצל מעבדים עם 4 ליבות? תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קיבלתי הודעת שגיאה בIE7 בזמן שבערך 8 טאבים היו פתוחים . היה אפשר לסגור את כל הטאבים חוץ מטאב אחד שמתי שניסיתי לסגור אותו הוא נתן לי הודעת שגיאה : The windows is busy Close it may cuz problems are you sure you want to close it ? זה לא בדיוק ההודעת שגיאה אבל זה בערך מה שאני זוכר . אז לחצתי ביטול ואז חיכיתי קצת וניסיתי שוב וזה נתן את ההודעת שגיאה שוב אז לחצתי yes וזה נסגר. עכשיו השאלה שלי איזה בעיות זה יכול לגרום ?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש הרבה זמן דרייברים למקלדת הזאת Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard נכון זאת המקלדת הסטנדרטית של מיקרוסופט אבל יש לי כמה כפתורים שלא עובדים כמו מסנגר,המוזיקה שלי, התמונות שלי והמסמכים שלי. אני מאוד רוצה שהם יעבדו אמרו לי שצריך דרייבר מסוים ואני לא מוצא אותו ! אם זה באמת נכון שצריך דרייבר !? אם כן תעזרו לי בבקשה למצוא אותו !
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם בקשר לתוכנה Driver Genius, יש מישהו שמכיר\משתמש? שאלתי היא האם התוכנה לאחר פירמוט מזהה לבד את הדרייברים הנחוצים ומתקינה אותם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא מבקש שתביאו לי אותה רק את השם אם יש תוכנה כזאת שאני משחק במשחק עכשיו נגיד כפתור W עושה משו ואם אני לוחץ קיצור כל שהוא הוא משנה את המקלדת למצב שתיים ככה שכפתור W יעשה משו אחר יש דבר כזה ?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני חייב את נורטון גוסט בשביל לפתוח/לצרוב אותם? אם כן, אז יש ברשת גירסה נסיונית? לא מצאתי.. תןדה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היי, שאלה, האם יש תוכנה שמתקינה דרייברים למחשב לבד, בלי תקלות כמובן ? במידה ויש ! על איזו תוכנה אתם ממליצים ? כמה אחוזים נותנת התוכנה שמדובר ב-Driver הנכון? תודה רבה. אמיל.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך באופן דחוף תוכנה שיכולה לקרוא או לפתוח קבצי RMS. אני לא בטוח שיש עוד פורומים פה שיוכלו לענות לי על השאלה הזאת אז החלטתי לנסות כאן. למישהו יש המלצה או מכיר תוכנה שפותחת כאלו קבצים? חיפשתי בגוגל ולא כ"כ הצלחתי למצוא משו.. אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה יום טוב..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הבנתי שבתוכנה PRO PLUS יש את כל התוכנות של CC CLEANER כולל DEFRAG הכול כלול בתוכו ... התקנתי TRAIL גירסה ניסיונית ואין כל הבדל בין זה לבין הגרסה החינמית לא מוצא הבדל חוץ מאשר כתוב PRO למעלה ... ה Defraggler אמור להיות בתוכה למה זה לא בתוכה ? צריך להתקין אותה בנפרד משהו מוזר תסתכלו רשום שהתוכנה כלולה בפנים https://www.piriform.com/ccleaner/download בצד שמאל : Defragmentation יש עליו V עברתי 100 פעם על התוכנה ולא ראיתי DEFRAG
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יצרתי לי רשימת השמעה ואני מעוניין לדעת איך לעצור את השיר הנוכחי ברשימה ..כמו בwinamp ?... יש כזאת אפשרות בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שיהיה גם מספר עמוד במספרים וגם באותיות במקביל? כלומר, לדוגמא: בצד ימין בתחתית העמוד יהיה כתוב "יב", ובצד שמאל בתחתית העמוד יהיה כתוב 12 ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מחזיר את שיטת ההורדת קבצים לשיטה הרגילה שהיתה? למה כל דבר מיקרוסופט צריכה להעתיק מFF השיאה החדשה בIE9 להורדת קבצים פשוט אחד על אחד עם הFF ואני פשוט שונא את זה יש דרך להחזיר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היה לי היום יום חופשי אחד אז החלטתי לנסות ולשדרג דווקא את התוכנה שלי דבר ראשון התקנתי את ה-FireWall של ZoneAlarm. אחלה חוץ מדבר אחד - האייקון שלו ב-TaskBar מעצבן אותי - למה הוא צהוב? יש מה לעשות עם זה? דבר שני התקנתי את FireFox סוף סוף במקום ה-Mozilla שלי ולעומת המוזילה כשאני פותח לשונית חדשה בשועל הוא נשאר לי בחלון הנוכחי ולא עובר ללשונית החדשה - אפשר לשנות את זה? 10X
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש את נוד 32 הוא שווה? אני צריך אנטי וירוס שלא יעיט את המהירות של האנטרנט ושהוא היה טוב איזה אתם הכי ממליצים תודה מראש ! הה דרך אגב יש לי ויסטה שיעבוד עליו טוב ! חבר'ה בבקשה לענות .. תודה לעוזרים !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב לדעת איך צורבים בתוכנה של דמון טולס (אם בכלל אפשר לצרוב בה) כי אני מוריד קבצי דיסק משחקים ותוכנות וןאני רוצה לצרוב אותם בדמון טולס במקום להדמות אותם כיאילו לפתוח אותם ע"י כונן וירטואלי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לשים פה לינק לנוד32 המלא להורדה בלי קראק או משהו המלא המלא תחזירו תשובה.
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקלוט דף HTML לתוך משתנה בעזרת פקודת ASP ( לא DOTNET ) תודה לעוזרים לירן.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם אני מוסיף טראק של מוסיקת רקע על גבי הוידאו שקיים ואני רוצה שהטראק הזה יחזור בלופ כי הוא יותר קצר מהווידאו מה אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-