עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, ובמקרה שלא תעבירו את הנושא בכל מקרה, יש לי אח קטן שעשיתי לו משתמש נוסף בווינדוס, והבאתי לו בנפרד כונן 40GB. אני מעוניין לחסום את הגישה שלו לכונן שלי. יש איזושהי תוכנה שבעזרתה אני יכול לעשות זאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by האיש הירוק,

אני תמיד ניכנס לצ'ט של נענע והוא לא ניכנס לצ'ט וביכלל הוא לא קולט את נענע והוא גם ניכנס לי לFIREFOX מתי שאני ניכנס ל אקספלורר ...שמעתי שיש כמו אקספלורר עם TABS תביאו קישור תודה.

3. Started by Oranili,

שלום לכולם אני אחד ששומע כל הזמן השירים... ויש לי בעיה נורא מעצבנת.... יש קליקים באמצע או בהתחלת השיר... קליק קטנצ'יק כזה נורא מעצבן עכשיו בדקתי גם במחשב ברשת שאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקליקים האלה.... עכשיו בדקתי את השירים על המחשב של חבר שלי וגם שם יש אותם... אני חושב שהווינדוס 7 הרס לי תשירים יכול להיות<? בYOUTUBE יש שיר אחד שיש תקליקים האלה גם. מה אפשר לעשות? זה ממש משגע אותי אני לא שומע עכשיו מוזיקה בגלל זה... זה קורה גם בחלק מהסרטים שלי.... תודה חברה!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. נניח שיש לי תיקייה מסויימת המכילה כל מיני קבצים שאני רוצה לחסום את הגישה אליהם ע"י נעילת התיקייה עם סיסמא, כך שרק אני אוכל לצפות בקבצים ולנעול את התיקייה. אני רוצה סיסמא שתשמור על התכנים. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by dorratz,

אני רוצה למחוק את האופיס שלי (2003Pro) לגמרי, כאילו הוא אף פעם לא היה מותקן על המחשב... האופיס הסתכבך לי פה, ולא עוזרת התקנה מחדש או תיקון וכל זה... משהו מהרג'יסטרי או משהו, איך אני מעיף ה-כ-ל. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by gol36,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון- מה זה golbal hotkeys? אני מנסה למצא תוכנה שדרכה אפשר לתכנת לפי בחירה כל לחצן במקלדת לקבוצה של פקודות וכו' בעיקר לשימוש במשחקים כמו gunz, שאלתי בפורום משחקים אבל אין תשובה בכל מקרה תוך כדי חיפוש נתקלתי במושג global hotkeys שאיך שהו קשור ל xp מה זה? ו האם מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. לוח אם אינו מופיע באתר היצרן:asus p5glv-mx כרטיס קול מובנה:soundmax ad1888 intel מישהוא יכול לעזור לי למצוא הדרייבר בבקשה? הלוח גם אינו מזוהה בתוכנת everest

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים. אשמח לתשובה יש לי הרבה חומר חשוב שם

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. טוב אז ככה אני צריך עזרה במציאת תוכנו של האייסי כמה תוכנות כי אני לא מוצא קישורים טובים בגוגל טוב תוכנה ראשונה:Fake UIN תוכנה שנייה: recover תודה מראשצ לעוזרים...!!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by LeftRight,

יש לי בעיה בקדמיליה תסתכלו: זה אמור להיות בצבע ירוק.. ואני חושב שמה שזה גורם זה שאין מקורות...תמיד בהורדות יש הרבה אדום בקבצים שאני מוריד וגם בחיפוש זה מראה לי קצת זמינות אני משתמש באימיול המקורי 46C מישהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by moshiko69,

שלום, קניתי לפני זמן קצר Kaspersky Internet security 7 ויש לי 2 בעיות: 1. האתר הוא של הראל בית השקעות http://www.harel-cap.co.il/hareltrade.asp כאשר אני לוחץ על כניסה למערכת החלון נפתח לחצי שניה וסנגר מייד! הוספתי את האתר לאתרים הבטוחים וזה לא עוזר, כמו כן הכנסתי את ה Kaspersky Internet security 7 למצב "המתנה" וניסיתי לפתוח את האתר וללא אועיל. 2. כאשר אני פותח אתרים מסויימים לדוגמא האתר בקובץ המצורף האתר נפתח וה Kaspersky Internet security 7 חוסם אותו גם פה הגדרתי את האתר כאתר בטוח וזה לא עוזר אך כאשר אני מעביר את Kaspersky Internet security 7 למצב המתנה אני יכול להיכנס לאתר. מה עושים?!? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by Dan1989,

יש לי תוכנה של הקלטת אודיו שנפתחת כקובץ מכווץ של WinRar. עכשיו, כשאני פותח את הקובץ זה פותח לי סדרה של קבצים מכווצים, ושאני פותח את הקובצים האלה זה פותח עוד קובץ מכווץ, וכשאני פותח אותו זה מחלץ קבצים ובאמצע התהליך הוא שולח הודעה שזה זקוק לאיזה קובץ, שאני לא יודע איפה הוא, אם הוא בקבצים המכווצים האחרים או באותו קובץ... מישהו יכול להסביר לי איך אמורים לפתוח את כל הקבצים האלה ושהתוכנה תעבוד? ותתוקן בכלל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. נראה שהוציאו את התמיכה הזו בגרסת ביזנס ורק ב HOME PREMIUM כן השאירו...לך תבין. אני אשמח לנגן DVD חינמי וכן ל PLUGIN ל WMP11 אם יש. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית שאפשר לתרגם מאנגלית לגרמנית וההפך.. כמו MORFIX מעברית לאנגלית רק גרמני-אנגלית אני צריך את בשביל מכיר מגרמניה מילון עברי לא יהיה יעיל בשבילו.. אגב אם מישהו מכיר מילון מעברית לספרדית או אנגלית-ספרדית אני אשמח לאחד גם בשבילי.. (לא להמליץ בבקשה על בבילון אני שונא את התוכנה הזאת...) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by grouchy,

NERO7, דורש PLUGIN להמרה ל-AUDIO CD , לא מצאתי את ה- PLUGIN הנדרש

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by hlxp,

המליצו לי בפורום לצרף LOG של HIJACKTHIS, על מנת שיעזרו לי למצוא ספייורים במחשב, אז : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:12:04, on 19/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\DJSNETCN.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. זה מוזר.. כשיש לי 24 הוא הולך חלק, כשיש לי 25 פתאום הוא לא זז.. ממש חצי שעה לרשום חצי שעה להוריד אותו מהמסך, בלתי אפשרי. האייסיקיו גרסא 5.1

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לאמא שלי את התוכנה אוטוקאד 2007. ואנחנו לא יודעים איך מוציאים שם את הסרגלי כלים של התלת מימד ואת הסרגלי כלים של הקירות והדלתות וכד'.. אשמח לעזרה איך להוציא את הסרגלי כלים האלה(וזה לא מקש ימני על שאר הסרגלי כלים ולבחור, כי אין אותם שם) אריאל

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. Started by leda,

לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. יש לי בעיה אני מנסה לראות סירטונים בחלק מהאתרים ופשוט מופיע לי מסך כחול ורק שומעים ...יש ל גאווה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. אין לי מה להוסיף

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. משהו כמו ASUS probe השתמשתי בזה שהיה לי ASUS עכשיו יש לי ABIT IC7 יש איזה שהיא תוכנה כזאת לABIT?

23. Started by 1,

מישהו עוד נתקל בתופעה? אני מדבר על גרסת הפרו עם האנטי ספיי. בכל מקרה אני מעוניין בהמלצה לתוכנת חומת אש מומלצת ויציבה, אפשר גם להמליץ על זון אלארם אם היא הכי מומלצת. יש לציין שיש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL והפירוול מופעל.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. איזה מעצבן זה תמיד אני מתחבר נגיד לוואללה לפורטל שלי ולאתר הזה ואני רואה ברוך הבא ושם המשתמש שלי אחרי איזה שעה האיכספלורר הזה מוחק לי את הקוקיס(ים) לבד (עוגיות) למה זה קורה פתאום? איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by gal atedgi,

אני מחפש את התכונה מישהו יכול להביא לי אותה בבקשה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים