עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Radeon38,

טוב..מכיוון שאין פורום תמיכה לדואר באתי לפה זה העניין.אני רוצה לסמן בדואר ואללה כמה קבצים ולשלוח אותם.אני יודע שיש שילוב של SHIFT ועוד מקש של אות כלשהי שמאפשרת סימון של לחיצה קצרה ואז אפשר במכה אחת לשלוח את כל הקבצים כמו ש C זה העתק ו P זה הדפס. אם לחדד את הנושא שכל התמונות יהיו מסומנות בכחול..

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מדפסת של HP ונגמר לי הצבע השחור עכשיו יש לי מסמכים שכתוב בהם דברים וחלק מהדברים הם בצבע אדום וחלק בשחור עכשיו אם אני מדפיס אז המדפסת מדפיסה רק את האדום, אני ורצה ליצור מצב שכל מה שבשחור ייהפך להיות כחול כהה ואז המדפסת כן תדפיס אותו אבל לשנות את זה ידני זה לא בא בחשבון כי יש מלא. יש דרך להגיד למדפסת או לוורד לעשות את זה לבד? תודה רן

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. היי ח'ברה, אני כרגע מתקן מחשב אצל ידידה, בעית התקלה במס' היא 88780078. מדובר בבעיית דרייברים ככל הנראה. ופה הבעיה הרצינית, הדרייברים שאני צריך הם: nVIDIA MCP04 Windows XP. תודה רבה לכל העוזרים !

4. לכל מי שרוצה להחזיר קצת מלחמה לספאמרים זה מאוד פשוט. spamcop.net . תפתחו יוזר חינם ב spamcop וכל דואר ספאם שאתם מקבלים תעבירו דרכו ( אני אסביר מיד מה לעשות ) ברור לי שלאף אחד לא תהיה סבלנות לעשות את זה כל הזמן אבל לפחות בואו נקציב זמן לפניי שמתייאשים. (כמה ימים , שבועיים ...) אחרי שימאס לכם תעבירו את כל הודעות הספאם ל abuse@youre ISP והם ימשיכו משם אני מקווה. בSPAMCOP צריך לעשות copy paste ל full header של ההודעה , אם התמונה או ההודעה מפנה לאתר לעשות copy paste do לאתר בריבוע התחתון ולבסוף לאשר את שליחת התלונה בעמוד הבא. מי שלא יודע איך להוציא full header של ההודעה או כל דבר אחר מוזמן לשלוח לי בפרטי או לשאול כאן ואשמח לענות. ברגע שמצליחים להכניס שרת של ספאמר לרשימה השחור…

5. אני מכיר את SuperCache אבל היא להדגמה ואת המלאה לא הצלחתי להפעיל... יש המלצות אחרות אולי.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. שלום לאחר התקנת אופיס 2003 קיבלתי את השגיאה כשאני לוחץ על האופציה חשבונות אימייל הפעלתי אותה מחדש כמו שכתוב וזה לא עזר.. [attachment deleted by admin]

7. אני מנסה לדבר דרך TEAmspeak וזה לא שולח שום דבר או לחילופין, מפעיל תvoice recorder של הWinXP וגם זה לא מקליט לי שום דבר... זה ממש מוזר. בעיה נוספת שצצה לי זו שהאינטרנט מתנתק לי אוטומטית איך שאני נכנס לOutlook Express ! מה זה?!!? זה משהו מהלוח אם? דרייברים!? spyware? adware? משהו?! רעיונות?! תודה!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by Evyatar,

שלום לכולם, צילמתי סירטוני ווידאו במצלמת הCANNON שלי הG2, ועכשיו אני רוצה לעשות סרט מהסירטונים. הבעייה היא שזה צילם עם סאונד את הסירטונים ואני רוצה שהם יהיו ללא סאונד, אני משתמש בתוכנה Windows movie maker. תודה לעוזרים.

9. Started by nondos,

שלום, אני שוקל לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת אם התוכנה מאפשרת לבצע את הדבר הבא: נניח ויש לי כרטיס מסך עם שני יציאות DVI שני מסכים ושני מקלדות USB ושני עכברי USB ואני מתקין שתי מערכות הפעלה על המחשב כך שאחת מהן תרוץ על גבי השניה האם ניתן ממש להקצות לכל מערכת מסך בפני עצמו, מקלדת ועכבר שזה ייראה ויתפקד ממש כאילו אלו שני מחשבים שונים? * כמובן בלי להתייחס לנושא הביצועים שכמובן יהיה פחות טוב על המערכת שרצה ב VM תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

אני מוריד מהביטורנט קבצים וזה מראה לי בערך על כל GB 1 שאני מוריד כאילו ירד 100mb (ז"א שיש בערך 900mb קבצים פגומים) יש למשהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by zoman,

בעיה מוזרה : שאני שם את הסרט וראה אותו במדיה פלייר הוא הפוך גם הכיתוב וגם הסרט ,האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להפוך אותו או בצורה אחרת תודה :s05:

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by RAID2010,

האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by shdor,

עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת xp כרגע יש לי כונן של מאקסטור 120 ג'יגה הוא מחולק לשלושה קוננים c d e אני יודע שאם אני רוצה לפרמט את סי אני מעיף את כל הקבצים החשובים לדי ואי וככה הם נשמרים עכשיו השאלה שלי כזו נגיד שעכשיו אני רוצה להתקין במחשב את הווינדוס ויסטה האם הקבצים עדיין ישמרו? האם הפירמוט וההתקנה הם באותו נוהל רגיל ולא צריך לפרמט גם את די ואי אלא רק את סי?... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

שאני עושה סריקה אז יש לי בקום של :DETECTED וניגד שיש שם 1 מה זה אומר? שהוא מצא וירוס? שהוא מחק אותו? יש גם UNTECTED 1 מה זה אומר? זה טוב? אם הוא מוצא לי וירוס ואני רוצה שימחוק אותו, מה צריך להיות: -:DETECTED 1 -:UNTECTED 1 או -:DETECTED 1 -:UNTECTED 0 ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by yacovmateo,

טוב אז המחשב שלי על הפנים,אני בFF והוא פותח לי מלא חלונות קופצים בכל אתר שיש,מסריקה בAVG יש לי מיליון ואחד וירוסים בתיקייה של הFF הAVG לא מוחק לי כלום ניסיתי גם עם AVAST וAVEIRA אבל שום דבר. ניסיתי עם עוד כמה תוכנות כמו SPYBOT אבל שום דבר לא מועיל והמחשב מלא וירוסים עדיין. יש איזה משהו שיוכל לעזור לי חוץ מפרמוט שזה הדרך האחרונה שאני מעדיף? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by efialon,

שלום לכולם אני צריך מכם עזרה במציאת דריבר לכרטיס מסך למחשב של אחותי. הכרטיס מסך הוא radeon 9250pro . חיפשתי נואשות ולא מצאתי.. :s05: ווינדוס XP פרו אם זה עקרוני.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by snogoo,

קניתי למחשב סלוני כרטיס מסך ATI X1950 בעל יציאת VIVO ומטרת המחשב היא להיות טלויזיה סלונית (בעבר היה לי ALL IN WONDER ואז לא היתה בעייה) מסתבר שכל התוכנות שמצאתי עד עתה בעלות פונקציית TV (הפעלה של ה VIDEO IN על המסך + פונקציות כמו שמירת סרט וכו') מסתמכות על קיום כרטיס TV במחשב אחרת הן לא פועלות. וזה די מטומטם כי ה VIVO אצלי כבר מחובר לממיר ואם אני מפעיל CAPTURE אני רואה טלויזיה בכיף - אבל זה בחלון קטן ודורש הפעלת תוכנת עריכה וכו' -זה לא פתרון ראוי. אני מחפש תוכנה שיודעת להשתמש ב VIVO כדי להציג את ה VIDEO IN על מסך מלא - בלי כל הפרוצדורה של לפתוח פונקציית CAPTURE בכל מיני תוכנות אחרות. תודה מראש וכל הכבוד למוצא הישר, עומר

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by miki_michal,

יש לי win2000 ואופיס 2000 , הכל עובד כמו שצריך, אבל כאשר אני פותח את הoutlook שלי ב today אני לא מצליח לפתוח את התפריט של התאמה אישית של outlook todayת פשוט לא נותן לגשת עליו, אין הודעת שגיאה , כאשר אני לוחץ על הלחצן לא קורה כלום,רציתי לדעת האם יש אפשרות להגיע לתפריט דרך מקום אחר registry או מקום אחר, ניסיתי להתקין מחדש את אופיס וגם שיזהה אם יש תקלה לא עובד לי ...,תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by portance,

אוקיי זה הסיפור אני רוצה לפרמט את המחשב אבל העניין הוא שיש לי רק מחיצה אחת ויש לי הרבה קבצים במחיצה שאני רוצה לגבות, מה שאני רוצה לעשות זה ליצר מחיצה נוספת בשביל שאני יוכל להעביר את הקבצים שלי לשם. מעניין אותי לדעת אם אני יכול לעשות את זה באמצעות להכניס את הדיסק של הXP ואז פשוט ללחוץ C וזה יעשה לי מחיצה נוספת, ואז אני יוכל להעביר את הקבצים שלי למחיצה החדשה ואז אני אפרמט רק את מחיצה C וכל הקבצים ששמתי במחיצה החדשה ישארו תקינים. יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. אני מחפש מחפש תוכנה להמרת קבצי וידיאו ל פורמט FLV .

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. Started by PCguy,

האם ניתן ואיך ניתן להקליט קליפים שמופיעים בפלאש באתרים?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by mimoni9,

נכון לעכשיו רצים לי באופן קבוע 66 תהליכים במחשב. אני יודע שדרך MSCONFIG אפשר להפסיק אותם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה להפסיק ומה להשאיר. האם יש משהו שיכול לעזור לי, איזה תוכנה או משהו שמשאיר רק את הדברים החשובים של הווינדוס. תודה רבה ושבת שלום

25. Started by alexrta,

כשאני מנסה להיתחבר לשרתים במירק זה רושם לי: [ Blocked by Zone Labs Security ] יש למישהו מושג איך אני מבטל את החסימה הזאת??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים