תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לדמות כאילו הגלישה היא מארצות הברית??? כרגע אני משתמש ב HOTSPOT שהיא איטית להחריד וממש לא מומלצת!ומצד שני יש לי את TOR שמקונפג לפנדורה ועובד שם מצוין!האם ניתן להתאים את TOR גם ל-HULU כרגע זה לא עובד או כל תוכנה אחרת שעושה את זה יחסית מהיר למרות המרחק מהשרת שממנו אני גולש וכו בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP ואני רוצה לעבור לVISTA אבל... אמא שלי גם משתמשת במחשב , ולא נראה לי שאני רוצה לסבך אותה.. אז פעם ראית שלמשהו יש שני WINDOWS שונים במחשב אחד אז , מה אני עושה ? דרך אגב יש לי אהרד דיסק של 200 . 40 רק לWINDOWS ו 160 לכל מיני דברים.. אז אני ישמח להתקין תVISTA ב מחיצה של ה 160 איך אני עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את האנטי וירוס המעולה של קספרסקי ובינתיים משתמש בפיירוול של ZA אך שמעתי שהוא טיפה "כבד", האם זה נכון? רציתי לדעת האם מומלץ למחוק אותו ולהפעיל במקום את חומת האש של ווינדוס או לשדרג לחבילת האינטרנט של קספרסקי ולקבל גם אנטי וירוס וגם פיירוול ??? תודה רבה לעונים הנבונים
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בעת לחיצה על כפתור setup ( ההודעה נמצאת בקישור http://www.mytempdir.com/635183 ) סגרתי את כל התוכנות ( ממש הכול!!) לפי הנדרש, בדקתי את חיבור האינטרנט, וכמובן שמחקתי את הקבצים הזמניים דרך הEXPLORER. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי למה בכל זאת לא הצלחתי להמשיך את התקנה זו. תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב והכל בגלל הדבר שמסומן באדום. http://img228.imageshack.us/img228/5523/untitled5gf.jpg Image recorder מזה בכלל? כיצד לשנות זאת???
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום כשאני רוצה להפעיל בBSPLAYER סרט כלשהוא הוא מביא לי הודעה: Unknown file format (xvid) התקנתי והסרתי אלפי פעמים והבעיה לא נפתרת מה עליי לעשות מה הבעיה ניסיתי גם לשחק בהגדרות אך לשווא
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי סוס טרויני באינטרנט אקספלורר איך אני יכול למחוק אותו
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
קיבלתי הודעת שגיאה בIE7 בזמן שבערך 8 טאבים היו פתוחים . היה אפשר לסגור את כל הטאבים חוץ מטאב אחד שמתי שניסיתי לסגור אותו הוא נתן לי הודעת שגיאה : The windows is busy Close it may cuz problems are you sure you want to close it ? זה לא בדיוק ההודעת שגיאה אבל זה בערך מה שאני זוכר . אז לחצתי ביטול ואז חיכיתי קצת וניסיתי שוב וזה נתן את ההודעת שגיאה שוב אז לחצתי yes וזה נסגר. עכשיו השאלה שלי איזה בעיות זה יכול לגרום ?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה באיסיקיו 2003B, ברגע שאני עולה עם העכבר על שם של מישהו שנמצא בaway, אז אני אמור לראות כמה זמן הוא בaway אבל מאתמול זה הפסיק ולא רושם לי כלום?..מה עושים?..יכול להיות שיש קשר לזה שהתקנתי את הגרסה 5 החדש וחזרתי ל2003B?? תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מישהו מוכן לומר לי מה התוכנה הזאת עושה? Tweak-XP Pro v4.0.3.MultiLanguage
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי יש לי את הסידרה אבודים לצורך העניין- Lost.S05E11.720p.HDTV.x264-CTU אני רוצה לנגן אותה בנגן הזה ולהדביק לה תרגום איך עושים את זה? משום מה לא מצליח לי..... והאם יש תוכנה יותר טובה לנגן תככנים של היי דיפינישין?720 p או 1080 p? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, מישהו מכיר את התוכנה CloneDVD Mobile ? רציתי לדעת מה היא עושה, ולמה היא טובה ? בקיצור אני צריך סיקור קטן תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני משחק ב-COH ולפעמים אני מאבד קשר עם השרת, בדומה לראוטר שצריך לפתוח פורטים... יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה, כי סה"כ אין לי ראוטר.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לוח אם אינו מופיע באתר היצרן:asus p5glv-mx כרטיס קול מובנה:soundmax ad1888 intel מישהוא יכול לעזור לי למצוא הדרייבר בבקשה? הלוח גם אינו מזוהה בתוכנת everest
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שלוקחת סקרינשוטים (תמונות מסך)... לא ממשחקים... תודה.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אז ככה... יש בעיה לחבר שלי... הוא אומר שהוא הוריד את התוכנה אלכוהול 120% (היה לו גם דיאמון אם זה עוזר) הוא מחק אותה הלך לישון קם בבוקר והופ אין לו את הכוננים של הסידירום..(צורב,צורב DVD,וסידרום רגיל ) מה עושים?! תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, צילמתי סירטוני ווידאו במצלמת הCANNON שלי הG2, ועכשיו אני רוצה לעשות סרט מהסירטונים. הבעייה היא שזה צילם עם סאונד את הסירטונים ואני רוצה שהם יהיו ללא סאונד, אני משתמש בתוכנה Windows movie maker. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ובכלל, עם הקיובס 3 היו לי מלא תקלות עם הויסטה, זה משהו ידוע שניתן לסדר איכשהו? הבנתי שאת הקיובס 4 לא ניתן בכלל להפעיל על ויסטה. מה יש לתוכנה הזאת עם הווינדוס הזה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הי, אתמול הלכתי לקנות מצלמת אינטרנט והמוכר אמר לי תדע לך שהדגם החדיש יותר שאין לנו תומך בתוכנה שתומכת בתוכנה שמוסיפה אלמנטים לתמונת הוידאו. ממה שהבנתי ממנו זה עובד כך יש את התמונה שלך שהמצלמה שלך משדרת אך אתה יכול להוסיף לעצמך כובע או משקפיים כהות וירטואליות ועוד. א9 מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ב) מישהו יודע ודאית איזה מצלמות תומכות בה? ג) על הדרךאשמח לקבל המלצות על מצמות אינטרנט שאתם מרוצים מהם ובעיקר ממה להזהר - מה לא לקנות ומה התכונות החשובות שיש לחפש במצלמה. כפים לפורום!!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מקסטון 2 מחדש על המחשב ונעלמו לי כל הסקינים הסקין שאני מחפש הוא של אולימפיידת בייגין ולא מצאתי אתה הסקין באתר למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותו???
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כאשר אני מסתכל בניתוח של DISKEEPER אני רואה שיש פול קבצי מערכת שהוא לא מאחה (ורודים כאלה) איך לאחות אותם?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בחברה גדולה במרכז הארץ,ברשותנו 10 עמדות טרמינל המחוברות לשרת server2019,+sqlהמעבר בוצע לפני שבועיים בגלל הפסקת התמיכה של מיקרוסופט בשרתי 2008,מאז אנחנו מתמודדים עם בעיה של ״מסכים שחורים״ בזמן שחשבשבת שולפת מסמכים או מבצעת פעולות מהdata base,הדפסות איטיות,קישור של השרת עם יציאות com בlocal אני נמצא בקשר עם מפתחי התוכנה ועושה רושם שאנחנו מגיעים למבוי סתום,למישהו יש רעיונות יצירתיים לבעיה כזאת?האם העלאת משאבים יכולים לפתור בעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן התקנתי את גרסה 1.73, Build 128 אני רוצה לשנות את שפת הממשק לאנגלית (מעברית). תודה! עדכון: עברתי לגרסה 1.90.0.1012, ועדיין אני לא מוצא איך להפטר מהממשק העברי.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-