תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כשאר מסמנים כמה שירים במדיה פליר וחלוחצים אינטר המדיה פלייר נפתח אבל רק שיר אחד מתנגן ולא כל אלה שסומנו.. אני זוכר שלפני שהיה לי ווינאמפ כשהייתי מסמן כמה קבצי מוזיקה ולוחץ על האינטר המדיה פלייר היה שם את כולם ברשימת השמעה והשאלה שלי זה איך אני עושה שהמדיה פליר תפעיל כמה שירים ולא אחד
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם!! קיבלתי סרטון "מדיה פלייר" ואני רוצה להפוך אותו לDIVX, בכדי שאוכל לראות אותו בDVD. כיצד אני עושה זאת? תודה על עזרתכם, היא חשובה לי מאוד. בתודה רבה אלדד כהן.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה קטעי וידאו עם VARIABLE FRAMERATE ואני רוצה לחתוך כמה דקות מכל אחד [פשוט למחוק], אבל VDUBMOD לא תומך בVFR... ואני לא מכיר שום כלי שכן. -ג'ו
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לשמור את הסאונד של הסרט על מנת לסמפל ווקלים ... ועוד שאלה... יש לי סרט AVI לא תקין, אי אפשר להעביר בו קדימה ואחורה, זה תוקע את המחשב. איזה תוכנה יכולה לסדר את זה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך נפטרים מהבעיה הזאת בבקשה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, הורדתי סרט(CONSTANTINE),והוא בקבצי NRG, ישר צרבתי אותו בתור IMAGE בנרו,אך כשאני מפעיל את הדיסק,מפעיל את הסרט אין כלום הפלייר פשוט נתקע...(ניסיתי כמה נגנים).זה בטוח הדיסק. מה עוד אני צריך או יכול לעשות? צרבתי אותו במהירות 40,חשבתי אולי זאת הבעיה אהל פתחתי תקובץ ב DAEMON ואותו דבר...רואה תקובץ פותח,אך אני לא יכול לצפות בסרט... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זה מה שקורה לי ביומיים האחרונים: באופן מפתיע, קופץ לי סוג של פופאפ שהכותרת שלו היא: CiD: ואחריו כתובת האתר, וכמובן, הבאנר עצמו. הרצתי את AD-AWARE בגירסא הכי עדכנית ואני לא בטוח שהבעיה נפתרה. אני שוקל להשתמש ב SYSTEM RESTORE על מנת לשחזר את המערכת מלפני כמה ימים וכך לפתור את הבעיה. האם למישהו יש הצעה לדרך שתעזור להפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה PM-BAckUp שאמורה על פי העזרה של תוכנת האימיול לגבות לי את הקבצים של האימיול עכשיו רציתי לדעת האם היא טובה והאם יש תוכנות אחרות היותר טובות ממנה... תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מעצבנת באקספלורר בויסטה שאני נכנס לאתרים שיש בהם צורך בflash או שיש בהם וידאו, כל כמה שניות קופץ לי חלון של וינדוס שרשום בו"internet explorer add on installer is requesting your permission" וזה מפסיק רק אחרי איזה עשרה פעמים, וכל פעם שאני נכנס לאתר שוב, זה מתחיל מהתחלה ומשגע לי את השכל למישהו יש מושג איך לגרום לחלון הזה להפסיק לקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הורדתי קובץ EXE מאתר של סטודנט שלומד איתי (קובץ לפריסה עצמית) וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא נותן הודעת שגיאה שזה לא קובץ WIN32 תקף. מה עושים?! בתוך הקובץ אמורים להיות דפי המבחנים לדוגמא. הבחור לא נמצא בארץ כרגע. את אחד הקבצים ניתן לראות את תכנו ע"י rar אבל אי אפשר לפתוח אותו. מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהחלטתי להעביר אליו את כל שירים שיש לי על המחשב. יצרתי רשת בין המחשבים, העברתי את 12GB השירים שיש לי, התקנתי WINAMP 2.91V וכל רשימות ההשמעה המוכנות שלי לא עובדות. אני אפילו לא מסוגל ליצור רשימות השמעה חדשות. הצמדתי תמונה של איך נראה ה WINAMP כשאני מפעיל רשימת השמעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב תראו, יש לי שני כוננים C ו-D... הווינדווס מותקן על C. כאשר אני מתקין כל יישום שהוא, הברירת מחדל של ההתקנה היא C. ברב ההתקנות יש אפשרות לבחור את הכונן, אך בחלקן אין, והוא באופן אוטומטי בוחר ב-C. אני מעדיף שכל הקבצים יותקנו ב-D. מה לעשות? יש תוכנה שמשנה את כונן ברירת המחדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בקיצור בגלל שאני כל הזמן בצבא, אין לי זמן לבדוק לאיזה תוכנות יצאו עדכונים יש במקרה תוכנה שעושה את זה בשבילי? אני זוכר שהיה אמור להיות משהו דומה אני יודע שיש דבר כזה לדריברים, השאלה היא האם יש דבר כזה לתוכנות
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי לאחרונה ההודעות שאני שולח באייסיקיו לא תמיד מגיעות ולפעמים אני שולח "רווחים".. מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה אסף.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מוריד מהאינטרנט הופעות חיות הבעייה שהשדר מדבר באמצע השיר האם יש תוכנה שיכולה לערוך את השיר ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום במחשב של חבר שלי אין קול, אז בדקתי וראיתי שחסר לו בקר קול של מולטימדיה. יש לו לוח אם asus P4S800-MX , אז הלכתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייבר AUDIO שהיה שם, אבל כשאני בא ללחוץ על הקובץ INSTALL שירד לא קרה כלום. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
מותקת אצלי ערכת קודקים cole2k שאיתה אני DVIX ללא בעיה. אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כרגע חלון השמירה נפתח תמיד על My Documents ולא מצאתי ב- options אפשרות לשנות זאת. אולי יש איזה tweak? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי אני עובד עם Hiren's BootCD קרה דבר מוזר, לאחר שהתקנתי לוח אם של אסוס P5Q PRO ה Hiren's BootCD לא מבצע איתחול. בדקתי בביוס את סדר האיתחול והכל תקין. שאני מנסה לאתחל עם ה Hiren's BootCD במחשב אחר זה עובד ! האם יש בעיה מסויימת או צריך לשנות הגדרות מסויימות בביוס של האסוס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש הצעות מה עלי לעשות? אשמח לקבל תגובות תודה דודי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שולם לכולם רציתי לברר איך אני יכול להוסיף חתימה דיגיטלית למסמך וורד שאני כותב. הכוונה שלי היא שיהיה אישור שאני אכן כתבתי את המסמך. כמו כן, האם חתימה כזו היא משהוא וירטואלי או שזה מובנה בקובץ או שגם וגם. מהברורים שעשיתי עד עכשיו נראה שאם רוצים חתימה כזו שבאמת תהייה שווה משהו אז יש להשתמש בשירות של חברות מסחריות. האם למשהו יש המלצות ספציפיות וכמה זה אמור לעלות. תודה מראש לכל העונים. אורי
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איפה בדיוק אני מבצע בדיקת יציבות לכרטיס ? [יש לציין שהוא במהירויות סטוק ולא כל שינוי במהירויות שעון מאז שנקנה][br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 18:28:03 PLZ...?Sorry for double posting... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-