תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי את הסידרה אבודים לצורך העניין- Lost.S05E11.720p.HDTV.x264-CTU אני רוצה לנגן אותה בנגן הזה ולהדביק לה תרגום איך עושים את זה? משום מה לא מצליח לי..... והאם יש תוכנה יותר טובה לנגן תככנים של היי דיפינישין?720 p או 1080 p? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, מישהו מכיר את התוכנה CloneDVD Mobile ? רציתי לדעת מה היא עושה, ולמה היא טובה ? בקיצור אני צריך סיקור קטן תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לכל מי שרוצה להחזיר קצת מלחמה לספאמרים זה מאוד פשוט. spamcop.net . תפתחו יוזר חינם ב spamcop וכל דואר ספאם שאתם מקבלים תעבירו דרכו ( אני אסביר מיד מה לעשות ) ברור לי שלאף אחד לא תהיה סבלנות לעשות את זה כל הזמן אבל לפחות בואו נקציב זמן לפניי שמתייאשים. (כמה ימים , שבועיים ...) אחרי שימאס לכם תעבירו את כל הודעות הספאם ל abuse@youre ISP והם ימשיכו משם אני מקווה. בSPAMCOP צריך לעשות copy paste ל full header של ההודעה , אם התמונה או ההודעה מפנה לאתר לעשות copy paste do לאתר בריבוע התחתון ולבסוף לאשר את שליחת התלונה בעמוד הבא. מי שלא יודע איך להוציא full header של ההודעה או כל דבר אחר מוזמן לשלוח לי בפרטי או לשאול כאן ואשמח לענות. ברגע שמצליחים להכניס שרת של ספאמר לרשימה השחור…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אז ככה... יש בעיה לחבר שלי... הוא אומר שהוא הוריד את התוכנה אלכוהול 120% (היה לו גם דיאמון אם זה עוזר) הוא מחק אותה הלך לישון קם בבוקר והופ אין לו את הכוננים של הסידירום..(צורב,צורב DVD,וסידרום רגיל ) מה עושים?! תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, צילמתי סירטוני ווידאו במצלמת הCANNON שלי הG2, ועכשיו אני רוצה לעשות סרט מהסירטונים. הבעייה היא שזה צילם עם סאונד את הסירטונים ואני רוצה שהם יהיו ללא סאונד, אני משתמש בתוכנה Windows movie maker. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ובכלל, עם הקיובס 3 היו לי מלא תקלות עם הויסטה, זה משהו ידוע שניתן לסדר איכשהו? הבנתי שאת הקיובס 4 לא ניתן בכלל להפעיל על ויסטה. מה יש לתוכנה הזאת עם הווינדוס הזה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הי, אתמול הלכתי לקנות מצלמת אינטרנט והמוכר אמר לי תדע לך שהדגם החדיש יותר שאין לנו תומך בתוכנה שתומכת בתוכנה שמוסיפה אלמנטים לתמונת הוידאו. ממה שהבנתי ממנו זה עובד כך יש את התמונה שלך שהמצלמה שלך משדרת אך אתה יכול להוסיף לעצמך כובע או משקפיים כהות וירטואליות ועוד. א9 מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ב) מישהו יודע ודאית איזה מצלמות תומכות בה? ג) על הדרךאשמח לקבל המלצות על מצמות אינטרנט שאתם מרוצים מהם ובעיקר ממה להזהר - מה לא לקנות ומה התכונות החשובות שיש לחפש במצלמה. כפים לפורום!!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מקסטון 2 מחדש על המחשב ונעלמו לי כל הסקינים הסקין שאני מחפש הוא של אולימפיידת בייגין ולא מצאתי אתה הסקין באתר למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותו???
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בחברה גדולה במרכז הארץ,ברשותנו 10 עמדות טרמינל המחוברות לשרת server2019,+sqlהמעבר בוצע לפני שבועיים בגלל הפסקת התמיכה של מיקרוסופט בשרתי 2008,מאז אנחנו מתמודדים עם בעיה של ״מסכים שחורים״ בזמן שחשבשבת שולפת מסמכים או מבצעת פעולות מהdata base,הדפסות איטיות,קישור של השרת עם יציאות com בlocal אני נמצא בקשר עם מפתחי התוכנה ועושה רושם שאנחנו מגיעים למבוי סתום,למישהו יש רעיונות יצירתיים לבעיה כזאת?האם העלאת משאבים יכולים לפתור בעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ההתכנת dvd2vcd הגדרתי את התוכנה ורק בעיה אחת נשארה בלתי מסודרת, התוכנה מבקשת להגדיר את כונן dvd ואני מקבל הודעה כזו ( Decoder not inited open IFO file first ) אני לא מצליח לאתר את ה-ifo file דחוף את עזרתכם תודה: יעקב
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום. כשמורידים קובץ באינטרנט אקספלורר נפתח חלון עם אפשרות לשמירה של הקובץ או פתיחה, ובטעות סימנתי בחלון הזה את האפשרות שיותר החלון לא יפתח, אלא שההורדה תתחיל אוטומטית, והקובץ יפתח מיד בסיום.. איך אני מחזיר את זה אחורה? שזה כן יראה לי את החלון עם האפשרויות?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אני לקחתי לחנות מחשבים ואמרתי להם לנקות אבק וגם מגעים כרטיס מסך וגם ניקויי ושמן מאוורר כרטיס מסך וגם זיכרונות. זאת פעם שלישי תופעה חוזרת על עצמה תקלה. כשעולה חלונות XP ורואים שולחן עבודה.וכמה שניות האנטי וירוס נוד32 (מקורי) נותן הודעה אוטומטי שהעידכון הושלם ותאריך היום. ואח"כ לחצתי אקספלורר 8 ניפתח חלון האתר של YNET... ולחצתי על קישור לאתר חדשות..ופתאום שנייה אחת רואים דף לבן.נסיתי לילחוץ כפתורים באקספלורר 8 וגם לילחוץ כפתור התחל.. וליסגור אקספלורר 8 שום דבר לא עזר הוא ניתקע רק עכבר זז.נסיתי לחכות קצת 10 דקות.ולא עזר. לחצתי במארז מחשב כפתור ריסט.ועלה והכל עובד ותקין.אני לא מבין מה הבעיה המקור לתקלה? מה עושים? מהו המקור לתקלה? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, בטעות במקום להסיר סיסמא אחת, הסרתי את כולן, ולחצתי אישור בלי לשים לב יש איזו שהיא דרך לשחזר תסיסמאות שאבדו ? היו לי שם המון סיסמאות חשובות..ואני ממש בדיכאון, יש דרך כלשהיא ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני משתגע! כבר כמה שבועות שאני מנסה למצוא תוכנה לשרטוט דו מימדי פשוט לפיזיקה. יש לי מחשב נייד שאני לוקח איתי ואני צריך תוכנה פשוטה ביותר שתצייר (מהר) קווים, וקטורים(חצים למי שלא מכיר), אותיות אנגליות ואליפסות(לא חובה אליפסות). או שייצא לוורד או ישמור כתמונה. בטוח יש כזו, אז אם משהוא מכיר, אני אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לגדיר מספר פעולות ב Mouse Gesture שאני רגיל לבצע תוך כדי הגלישה רק שאני לא מוצא איפה עושים את זה מישהו יכול להסביר איפה מגדירים ?
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס מדגם AR-6024 ושהעברנו את המחשב מהמרתף לחדר שלי נאבד הדיסק התקנה שלו ועכשיו אין לי את הגישה להגדרות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותם חיפשתי בנרות אבל לא מצאתי כלום שתואם לכך אמשח לקבל עזרה, בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מכם עזרה במציאת דריבר לכרטיס מסך למחשב של אחותי. הכרטיס מסך הוא radeon 9250pro . חיפשתי נואשות ולא מצאתי.. :s05: ווינדוס XP פרו אם זה עקרוני.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כשהיה לי כרטיס של ATI הייתה לי גם תוכנה ( ATI TRAY TOOLS ) שידעה להציג בעת משחק גם את טמפ' הכרטיס וגם את ה FPS. עכשיו יש לי את ה 7600GT ואני מחפש תוכנה פשוטה שלא תציק ותוכל להציג לי את הטמפ' של הכרטיס העת המשחק.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כידוע הגרסה הזאת של איסיקיו הופכת את הסטטוס לNA באופן אוטומטי כאשר נכנסים למשחקים- בלי יכולת לשנות את זה. הבעיה היא שבחלק גדול מהמקרים כשאני יוצא מהמשחק וחוזר לווינדוס, האיסיקיו נשאר NA ואי אפשר בכלל לפתוח את הקונטקט ליסט....הדרך היחידה לחזור להשתמש בתוכנה היא להפעיל אותה מחדש..... מישהו עוד ניתקל בזה ויודע אם יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי לכולם!!! אני צריך תוכנה חינם אשר משחזרת טוב תמונות מכרטיס SD אשר פורמט תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום רב לחברים, בתיקיית המוזיקה שלי בחרתי בתצוגת סמלים גדולה והוא הציג לי בעבר את תמונות האלבום של השירים שלי. (שהכנסתי בעזרת התוכנה NOKIA OVI PLAYER) ולאחר זמן מה החלפתי את חבילת הקודקים שלי לחבילת הMEGA ולפני מספר ימים החזרתי לחבילת הLITE. (בעבר כאשר עשיתי את ההחלפה הזאת זה כן עבד והתמונות חזרו). ושוב עכשיו לאחר שהחלפתי את החבילה משום מה התמונות אינו חוזרות. מדוע זה קורה וכיצד ניתן לתקן זאת? אודה לעוזרים. בברכה,תום. == שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מדבר גם מבחינת חומרה וגם מבחינת תוכנה - עד כמה הוא עמוס או שיש בו "זבל" וכו' מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כל פעם שאני מסיים הורדה אני מנסה לפתוח אותה בISOBUSTER ,אני פותח את האיזו ואז הוא לא מראה לי מה יש בתוך הדיסק אלא רק כותב טראק 1... http://www.cya.co.il/up02/05/10/03/sfsf.bmp שאלה: אם הורדתי משחק שהוא 3 דיסקים(לדוגמא BF 2) אז אחרי שהוא מסיים להתקין את הדיסק הראשון הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק השני... אז איך אני עושה שאפשר שהוא ימשיך לדיסק השני במקום לצרוב את הדיסקים הנותרים...??
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי היו לי מלא הורדות ששיתפתי ב µTorrent. פירמטתי את המחשב ועדיין יש לי את הקבצים שהורדתי , אבל אני לא יודע איך אני מעלה אותם שוב ב µTorrent כדי שיוכלו להוריד אותם ממני. צריך שוב להשיג את הטורנט? מקווה שלא עברתי על שום חוק בהודעה (הקבצים לשיתוף הם לא בהכרח "לא חוקיים)
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
נכון לעכשיו רצים לי באופן קבוע 66 תהליכים במחשב. אני יודע שדרך MSCONFIG אפשר להפסיק אותם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה להפסיק ומה להשאיר. האם יש משהו שיכול לעזור לי, איזה תוכנה או משהו שמשאיר רק את הדברים החשובים של הווינדוס. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-