עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. צריך דריור לכרטיס קול של carativ דגם:ct4810 תודה לכל העונים :xyxthumbs: וחיפשתי באתרי דריורים ואני משתגע לא יודע איך לחפש דרורים של קול ויש לי עוד שאלה עים הכרטיס קול מובנה איך אני יודע מה הקול תודה מראש אליייייייייייייי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. Started by alexrta,

כשאני מנסה להיתחבר לשרתים במירק זה רושם לי: [ Blocked by Zone Labs Security ] יש למישהו מושג איך אני מבטל את החסימה הזאת??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by as_aviram,

שלום לכל חברי הפורום ביצעתי פורמט למחשב היום ואני לא מוצא את הדריבר של כרטיס המסך המחשב שלי זיהה את כרטיס הקול הבא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller הודה לכם מאוד ואם תעזרו לי למצוא את הלינק להורדת הדריבר בברכת ערב טוב

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. הוידאו מפסיק כמה שניות לאחר הפעלתו.. שמתי לב שזה קורה לקבצים שה-data rate שלהם גבוה -יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני מסדר את הבעיה? ועוד משהו- קובץ וידאו שהסאונד שלו לא עובד (ac3) איך מסדרים את זה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. אז ככה... כשאני רוצה להתחבכ לפייסבוק נגיד,אני עושה את השם משתמש וסיסמא,מסמן "זכור אותי" ופה הבעיה ברגע שהוא צריך לשמור את הנתונים הוא לא נוחתן לי להיכנס...אם אני מוריד את "זכור אותי" זה נכנס טוב...אותו דבר בג'ימייל... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה,יום טוב

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by Impreza,

שאפשר בעזרתה לבנות מקצבים, סגנון מצילות ואפשר להקליט את זה.. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by benib,

נכון כשמקבלים תוצאות של חיפוש אז חלק מהתוצאות מופיעות בצבע כחול וחלק בשחור, מה זה אומר? שאלה שניה כשאני מוריד סדרות כמו אבודים או נמלטים תמיד אני מוריד כמה קבצים שונים כי חלק נפתחים וחלק לא זה בעיה של מקודדים? (יש לי את ה- KLITE) ואם כן איזה חביל מקודדים מומלצת תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  9. פעם בתקופה של הדוס היה תוכנות כמו שרייזור וכל ההאקרים מישתמשים שההיתה רושם את השם או כל משפט והתוכנה היתה מוציאה את זה בקובץ EXE שמיתנגן יש מוזיקה וצבעים וכל מני אפקטים והכתב שרשמתה היה רץ על המסך ניראה לי היו קוראים לזה אני לא בטוח ASCII מישו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כזאת??? או קבצים של דוס

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני הורדתי שחק BLU RAY ואני לא מצליח לנגן אותו בנגן רגיל.. הבנתי שאני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה,אשמח אם תביאו לי אותה כי אני לא צמוצ אאף אחת מהם\=. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

איפה נשמרים כל האיקונים של נגיד רושמים שלום אז יש ICON של שלום במקום כי אני רוצה להתקין מחדש את המחשב וולעביר את כל התקיה של זה או קובץ מה שזה לא היה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by iz,

הורדתי תוכנה והסיומת של הקובץ היא UHA איך אפשר לפתוח את הקובץ ? [glow=red,2,300]תודה[/glow]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. פתאום יש לי בעיית התחברות למסנג'ר. אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. אשמח לדעת איך פותרים את זה. תודה מראש וחג שמח, dr70 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה שתיפתח לי ת הקובץ tm3 ושאפשר להמיר לmp3

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. כשאני מנסה לפתוח לינק (מודגש בכחול עם קו תחתון) של אי מייל או של אתר מקובץ אקסל או מהאימייל שלי (אאוטלוק) מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: this operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer.Please contact your system administrator." מה עלי לעשות כדי שאוכל שוב לפתוח לינקים?? (המחשב פורמט לפני כחודש) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה סיימתי להגדיר את התוכנה אצלי השרת עובד שבתוכו יש משחק שאני שולח את זה לחבר שלי לא נכנס לו לחלון של ההתחברות של השם משתמש וסיסמה מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by ellell,

שאלה. תוכנות אנטי-וירוס או אנטי-רוגלה מעבירות בהסגר הכספת שלהם כל הוירוסים או הנגעים שמצאו בסריקה. האם הם המזיקים יכולים עוד להשפיע וינועו על המחשב כל עוד נמצאים בכספת ולא נמחקו לגמרי? או אין חשש להם.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. היי אנשים אני עובדת עם שני דפדפנים. firefox ו- IE6 לגיבוי. עם firefox לא הצלחתי להתחבר לאתר (כן ראיתי אותו) והאתר שלח אותי לדבר עם האדמיניסטרטור. דרך IE6 אני כותבת ברגע זה. מה אני צריכה לשנות כדי שאוכל להכנס דרכו? תודה עריכה: לאחר כמה שעות פתאום היא הסכים. מקווה שהבעיה לא תחזור

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by רוני135,

לאחרונה כאשר אני פותח סרטונים עם סיומת wmp ע"י המדיה פלייר קלאסיק שאני משתמש בו, הצבעים לא נכונים(ורוד,כחול,ירוק) במקום הצבעים הטבעיים. עם ה-wmp של חלונות הם נראים בסדר. נדמה לי שפעם זה קרה לי ושיניתי אחת ההגדרות בפלייר וזה עזר. איני זוכר מה זה היה, כל מה שניסיתי כעת לא עזר. תודה!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. שמתי לב שavgnsx.exe לוקח את אותו רוחב פס כמו הדפדפן בזמן צפייה בסרטונים ברשת (למשל יוטיוב). בNETLIMITER אני רואה את התהליך של הדפדפן לוקח X קילובייט ואת התהליך של AVG לוקח X קילובייט באותו זמן (תמיד שניהם לוקחים את אותו רוחב פס בדיוק). והרוחב פס הכולל הוא כמובן 2X קילובייט. האם הAVG באמת זולל חצי מהרוחב פס שלי?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by roee01,

למה שאני מפעיל נגיד סרטון ביוטיוב אני לא שומע קול?? יש לי רמקולים והם פועלים... רק שאני מנסה לשמוע משהו באינטרנט אני לא מצליח.. ניסיתי גם בדפדפן של פיירפוקס וגם של אקספלורר... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by iyehuda,

הלוח שלי הוא AA8-DuraMAX ב DEVICE MANAGER מופיע לי ETHERNET CONTROLER בצהוב והתקנתי את הdriver מפה : http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=AA8-DuraMAX&pSOCKET_TYPE=LGA775

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  23. אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by igal_nazar,

קיבלתי הודעה בעת לחיצה על כפתור setup ( ההודעה נמצאת בקישור http://www.mytempdir.com/635183 ) סגרתי את כל התוכנות ( ממש הכול!!) לפי הנדרש, בדקתי את חיבור האינטרנט, וכמובן שמחקתי את הקבצים הזמניים דרך הEXPLORER. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי למה בכל זאת לא הצלחתי להמשיך את התקנה זו. תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  25. איפה בדיוק אני מבצע בדיקת יציבות לכרטיס ? [יש לציין שהוא במהירויות סטוק ולא כל שינוי במהירויות שעון מאז שנקנה][br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 18:28:03 PLZ...?Sorry for double posting... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.