עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by free fraek,

כאשר אני מסתכל בניתוח של DISKEEPER אני רואה שיש פול קבצי מערכת שהוא לא מאחה (ורודים כאלה) איך לאחות אותם?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. אהלן התקנתי את גרסה 1.73, Build 128 אני רוצה לשנות את שפת הממשק לאנגלית (מעברית). תודה! עדכון: עברתי לגרסה 1.90.0.1012, ועדיין אני לא מוצא איך להפטר מהממשק העברי.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. אני מוריד בין 3-15 ככה ואני רוצה להאיץ אותה. יש איזה תוכנה או שינוי בהגדרות שיוכלו לעור או איזה עצה או משהו כזה תודה לעוזרים ;)

4. Started by yacov_c,

לאחר ההתכנת dvd2vcd הגדרתי את התוכנה ורק בעיה אחת נשארה בלתי מסודרת, התוכנה מבקשת להגדיר את כונן dvd ואני מקבל הודעה כזו ( Decoder not inited open IFO file first ) אני לא מצליח לאתר את ה-ifo file דחוף את עזרתכם תודה: יעקב

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by shimon-med,

שלום, במנהל ההתקנים יש לי תחת other devices את הפריט: SM BUS CONTOROLLER ולידו סימן שאלה צהוב, של התקן עם בעיה בדרייבר. מספר שאלות ברשותכם: 1. מה זה SM BUS CONTROLLER 2. מאיפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. אורח Si-Nom

ככה: כו להאיקונים מסודרים לפי קבוצות:אייקונים של מישחקים\של תוכנות\תיקיות וכאלה! עכשיו ליפעמים אני מדליק מישחקים והרזלוציה שלהם קטנה יותר משל הווינדוס וכול האייקונים בבלגן! יש איזה תוכנה שתיקבע את המיקום שלהם על המסך בלי שהם ישתנו\יזוזו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by Domovoi,

יש לי בעיה,כש אני בוחר refresh rate מסוים הוא תמיד נשאר על 60HZ אפילו כש אני בוחר 85HZ הוא נשאר על אותו 60HZ ככז זה בכל הרזולוציות כמו כן זה גם קורה בדריברים catalyst 6.6\6.7 :-[

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by אנדי,

שלום לכולכם, מזה מספר חודשים, חומת האש שלי (comodo, win11) מקפיצה לי הודעה על קובץ של ‘אוואסט אנטי-וירוס’ ששמו icarus.exe, שמעוניין להתחבר לשרת מרוחק. האירוע מתרחש כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הסיבה לכך היא ‘שאוואסט’ יוצרת בכל הפעלה תיקייה זמנית חדשה בשם אחר שבה יש עותק חדש של הקובץ הזה, ולכן אי אפשר ליצור עבורו כלל מיוחד בהגדרות חומת האש הקובץ עצמו הוא קובץ חוקי לחלוטין, שמשמש את מערכת עדכון התוכנה של ‘אוואסט’. חפרתי ברשת בחיפוש אחר פתרון לבעיה (כולל בפורומי התמיכה של ‘אוואסט’ עצמה) אך לא מצאתי.. יתכן גם שלא חיפשתי טוב. האם מישהו נוסף נתקל בתופעה הזו? הצעות לפתרון?… תודה מראש.

9. Started by leda,

לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  10. מישו יודע איפה להוריד את pascalite בכדי לתרגל את השפה ??? דחוף

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by galedri,

אני מחפש מדריך לתוכנה hodlife זאת תוכנה ששומרת על בריאות של הדיסק הקשיח

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by amit501,

הסיפור הוא כזה ניסיתי לחזור לגרסה הישנה שלי של IE אך ההסרה לא הלכה טוב ולכן הציע לי לבחור לבטל את ההסרה. עשיתי ריסט וכשהמשב עלה נרשם שהוא לא מוצא את EXPLORER.EXE ושקובץ comctl32.dll ושיש להתקין מחדש את WINDOWS. יש רעיונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by er0101,

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=600423 להתעלם משלב 5 אחרת אנטיוירוס ואנטיספיוור מפסיקים לעבוד

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. שלום לכולם עד היום השתמשתי ב norton ghost 9 (לא עובד עם 64) אני מחפש תוכנה עם אותו עיקרון - שיחזור בעזרת CD וקל לתפעול תודה

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by etai,

יש לי ראוטר של אדימקס מדגם AR-6024 ושהעברנו את המחשב מהמרתף לחדר שלי נאבד הדיסק התקנה שלו ועכשיו אין לי את הגישה להגדרות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותם חיפשתי בנרות אבל לא מצאתי כלום שתואם לכך אמשח לקבל עזרה, בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. אח שלי הקטן (קטן) החליט לשגע אותי בזמן האחרון ולקנות לו ג'יפורס 6 למרות שאין לו מושג מה זה.. העיקר שיהיה לו כמו אצלי עכשיו העניין הוא שהמשחק היחיד שהוא משחק במחשב זה ICY TOWER אז זה לא עניין של לקנות או לא... (הסיפור עוד ארוך אני לא ימשיך אותו ^^) יש לו כרגע FX 5300 במחשב ואני זוכר שפעם פרסמו כאן תוכנה ומדריך שתשנה את שם הכרטיס מסך שיש במחשב לאיזה שם שנרצה.. למישהו יש לינק לזה? תודה מראש לעוזרים... נ.ב ניסיתי עם ריווה טיונר אבל זה רק מאותה סידרה נותן אז אני צריך תוכנה אחרת

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by Proteous,

בהתקנה הוא מבצע דרישה ל SP2 יש דרך כלשהי לעקוף את זה ולתהקין אותה על SP1... אני ממש ממש לא אוהב את ה SP2 ...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by KOBRA CHOPER,

allways when i use my pc one window came out its Messenger service it writes go to www.msreg.com to repair now for free download allways i dont know what to do :-\

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by pop144,

מישהו יכול לשים פה לינק לנוד32 המלא להורדה בלי קראק או משהו המלא המלא תחזירו תשובה.

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by Shlompy,

חברה, חאיזה סרבר אתם מתחברים באמיול? אני מתחבר ל EDONKEY 1 2 3, יש שם הכי הרבה דברים אבל רוב תוצאות החיפוש הם באיטלקית ספרדית וצרפתית. תודה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by nitayc1,

שלום, רציתי לשאול האם האנטי וירוס Avira AntiVir Premium עדיף מKaspersky או NOD32... תודה 8)

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. Started by Shavoigen,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך אפשר לצלם תמונה מ everest ואיפה אפשר לראות את סוג הלוח אם שלי ??? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  23. הוידאו מפסיק כמה שניות לאחר הפעלתו.. שמתי לב שזה קורה לקבצים שה-data rate שלהם גבוה -יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני מסדר את הבעיה? ועוד משהו- קובץ וידאו שהסאונד שלו לא עובד (ac3) איך מסדרים את זה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by tal-s,

השתלט על מחשבי איזה ספי בשם הזה הוא מתקין כביכול עליו "תוכנות" אנטי ריגול שהם בעצם כאלה. אני נואש שום דבר לא מוחק זאת לא NOD לא ADWARE יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by ori24,

התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים