תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ותעשה את העבודה. נגיד אני רוצה למחוק איזה חלק מסרט/שיר.. איזה תוכנה לדעתכם הכי מתאימה?(נ.ב.. שתיהיה כמה שיותר קלה.. אני צריך משהו שיעשה מה שביקשתי וזהו..) תודה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי אני משתמש בהרבה תוספות ושדרוגים לג'ימייל בפיירפוקס, דבר אחד שעדיין מפריע לי ולא מצאתי לו תוסף או פתרון הוא שליחת הקבצים אני מחפש את האפשרויות הבאות: 1. אם מישהו מכיר תוכה קטנה שיכולה להוסיף לי ללחצן הימני בחלונות את האפשרות ב- SEND TO לשלוח קובץ מסויים ישר בג'ימייל כמו שזה מוגדר לתוכנת מייל רגילה? 2. שליחת כמות קבצים מרובה בבת אחת ללא הצורך לבחור אחד אחד (לדגומה בתמונות זה מאוד מציק ואני לא רוצה לשים את כולם בזיפ ורק אז לשלוח כי זה מאבד את אפשרות הצפיה וכו) הנה לינק לכל מיני תוספות למי שמעוניין
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
פתאום נעלמה האפשרות, יש MiniDVD אבל זה לא ממש עוזר לי. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
האם אתם משתמשים בביטורנט? אם כן, באיזה קליינט? כי משום מה כל קליינט נורמלי (אזורוס, ABC וכו..) שניסיתי, פשוט לא מסתדר עם ה NOD32 שלי. (גורם לעצירה בהורדה, והקפצת ה CPU USES ל 100 אחוז).
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי סרט וכתוביות תואמות כשהרצתי את שניהם (אחד על השני) הכתוביות היו מדויקות ביותר. ניסיתי להלביש את הכתוביות על הסרט בעזרת התוכנה virtualdub (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר : הפיכת הכתוביות לssa וכ"ו) אבל הפעם הזאת משום מה בזמן ההלבשה יש איזה שניים שלושה משפטים בתחילת הסרט ואז זה מפסיק כאילו אין כתוביות ובנקודה מסויימת פתאום מופיעות הכתוביות והכל כרגיל מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך ניתן להקליט קליפ שרץ בפלאש באינטרנט זה דיי דחוף בבקשה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כל פיירוול שאני מתקי במחשב גורם לכיבוי פתאומי התקנתי את אגניטום פיירוול וזון אלרם ושתיהים גורמים להיכבות פתאומית של המחשב ללא פיירוול מותקן הוא דולק ימים ללא תקלה! מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
אהלן, המחשב שלי היום התמלא בוירוסים קטלניים ואני רוצה לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא אם אני אצרוב את הקבצים שיש לי על המחשב, הוירוסים יעברו יחד עם הקבצים וידביקו את המחשב שוב אחרי הפרימוט? דחוף, תודה!
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מאקפי סיקיוריטי 2006. בעליה חלונות XP. ניפתחה חלון קטן שנקרא: Mcafee Privacy Service למטה רואים User: administrator ומבקש ממני סיסמא. אני רוצה לבטל עליה חלון הודעה כזה. איך מבטלים אותה ובלי שיבקש ממני סיסמא? איך יודעים שניגמר לי תוקף תאריך עידכונים, איפה זה נמצא בתוך מקאפי? ובנוסף יש תמיכה טכנית של מקאפי ישראל, מהו מספרו טלפון שלהם? בתודה מראש מייקל
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך אני מוחק תוסף אחד שהוספתי ל FF ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כל הזמן אני מקבל הודעות באימיול וזה מעצבן וזה נמאס..! איך מבטלים את זה למען השם...
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני יודע שיש את - Easy Video Splitter ו-Easy Video Joiner, כשמן כן הן, לאיחוד ופיצול קטעי וידאו. אבל מן הסתם זה לא מתאים לחלק משחק, נכון? אז אני מחפש תוכנה שתחלק את המשחק (כ-6GB) - ל2 חלקים (יש לי דיסקים של 4.7GB) ואז שאני אוכל לצרוב יש בכלל תוכנה כזאתי? :-X תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שלא נתקלה בה לפני כן. יש לי על מחשב גם אינטרנט אקספלורר וגם פיירפוקס. הכל עבר כמו שצריך, עד שעשיתי פרמוט היום. גם היום זה עבד, אבל בשעה האחרונה אני לא מצליח לגלוש באקספלורר של מיקרוסופט. מה שקורה הוא ששום דף לא עולה, והוא לא כותב כלום בשורת הכתובת. כלומר הוא אפילו לא מתאמץ להגיע אל הדף. בקיצור, הדף נשאר לבן, שורת הכתובת ריקה, פס הגלישה למטה ריק ואין הודעת שגיאה. בפיירפוקס הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
נמאס לי מבעיית העברית ב - trilon ואני רוצה לברר האם גם במירנדה יש את אותה בעיה שבה הטקסט צמוד לימין ואז לדוגמא אם אתה מוסיף סימן שאלה בסוף משפט, הוא מופיע בתחילת המשפט... ובאופן כללי האם יש בעיות בתוכנה ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בניתי שלב במשחק ואני רוצה לייצור לו EXE כדי להפעיל אותו דרך הווינדוס. אני יודע שיש בFILE אז שם יש BUILD GAME (או משהו כזה) אבל זה אף פעם לא עובד... אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הווינדוס מחדש והכל, והורדתי IE7 והתקנתי. עכשיו כשאני לוחץ על האיקון ע"מ לפתוח את הדפדפן הוא נפתח לכמה שניות ואז זורק ארור ריפורט וסוגר לי את הדפדפן. הוא כל הזמן עושה את זה כשאני פותח את הדפדפן. אבל אם נניח אני פותח תקיה ומקיש שם כתובת של אתר אינטרנט הוא משתמש בIE7 ע"מ להכנס לאתר ולא עושה שום בעיה שום ארור ריפורט. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר. מה הבעיה? האם מישהו נתקל בזה והאם למישהו יש פתרון בשבילי? ועוד שאלה קטנה - על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים? תודה רבה, רן!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תוכנה אמינה נוחה לעבודה מול מחשב כף יד . אם בעברית יותר טוב . מי מכיר ? מי יודע ? תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כך הופיע לי ביומן Your 5662 port is not reachable. Please review your network config. ??
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום. ובכן, אני משתמש ב- Outlook Express כדי לנהל את תיבת הדואר האלקטרוני שלי. מערכת ההפעלה היא WinXP Pro, עם SP2. זה קרה לפני כמה ימים - פתאום, נוצר חור ענקי בתאריכים של האימיליים. אימליים ממאי 2005 עד לפברואר 2006 נעלמו. היה שם כמה דברים חשובים מאוד, וברצוני למצוא או לשחזר אותם. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע איך אני משנה או מוסיף או כל דבר בהקשר לmodים של אימיול?, ראיתי פה המלצה לאיזה מוד טוב וחיפשתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות איתו בדיוק?, להעתיק אותו לאימיול לתוך התיקיות? כי אין קובץ התקנה ד"א הmod המדובר הוא sivka תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אם שאלו את זה קודם-מצטער-בחיפוש קיבלתי תוצאות מבלבלות(לא ידעתי איך לחפש עד הסוף) האם אני יכול להתקין את FIREFOX3 שיעבוד לי במקביל ל-2-כלומר בלי להשפיע על אופן פעולתו של 3(ואני כולל את כל נושא ה-APPDATA)
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חבר שלי משתמש בתוכנה זאת לא תוכנה מקצועית אבל לא חשוב בקיצור הוא יוצר מיקסים והמיקסים נשמרים בסיומת מיקס למשל : Dance ejay 7.mix הוא רוצה לשמוע את המיקסים שהוא יוצר במדיה פלייר או בווינמפ בקיצור אמ פי שלוש הוא רוצה להפוף את הקובץ להמיר יותר נכון לככה : Dance ejay 7.mp3 תודה לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי אקספלורר 7 אך באנגלית האם יש אפשרות להפוך אותו לעברית או להתקין חדש ואיך? תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-