תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הוא מחפש רק בתוך הINBOX. איך משנים שיחפש בכל האמייל??
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא האחרונה של התוכנה (v1.9.2.1705) ההתקנה עוברת בהצלחה ובמהירות אבל כשאני בא להפעיל את התוכנה היא פשוט לא עובדת ואני מקבל הודעת שגיאה שעלי לסגור את התוכנה והקובץ האחראי לשגיאה הוא user32.dll. אני מצרף תמונה של השגיאה אולי זה יעזור למישהו. חיפשתי בפורומים ברשת לבעיה דומה ולא נתקלתי בשום דבר דומה, אז אם מישהו יודע במה מדובר זה יהיה לא רע בכלל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך שבכל מסמך וורד שלי, יהיה לוגו בפינה. זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות דיסקט איתחול על דיסק כי כונן דיסקטים שלי התקלקל... ואיך אני עושה את זה... ועוד שאלה האם אני יכול להפוף דיסק רגיל ל bootable ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום.קראתי באיזה מדריך להאצת emule ושם הוסבר גם על הגדרות מתקדמות או מורחבות. כשאני נכנס להגדרות ומנסה לפתוח הגדרות מורחבות לא פותח.למה?בעיה בגירסה?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לדמות כאילו הגלישה היא מארצות הברית??? כרגע אני משתמש ב HOTSPOT שהיא איטית להחריד וממש לא מומלצת!ומצד שני יש לי את TOR שמקונפג לפנדורה ועובד שם מצוין!האם ניתן להתאים את TOR גם ל-HULU כרגע זה לא עובד או כל תוכנה אחרת שעושה את זה יחסית מהיר למרות המרחק מהשרת שממנו אני גולש וכו בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהכל עולה יוצאה לי הודעה כזאת מישהו יודעה מה לעשות בבקשה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור. התוכנה לא חייבת להיות חינמית אך חשוב שתדע להמיר aacPlus ולא aac רגילים. תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שאני משנסה להפעיל את ה קובץ JAR מופיע לי יש לי גרסה אחרונה של JAVA , ניסיתי להתקין ולהסיר מחדש עדיין מופיע לי אותה הודעה ניסיתי את גרסה 2 וגרסה 3 של Azureus שוב אותה בעיה עצות ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כרגע חלון השמירה נפתח תמיד על My Documents ולא מצאתי ב- options אפשרות לשנות זאת. אולי יש איזה tweak? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב והכל בגלל הדבר שמסומן באדום. http://img228.imageshack.us/img228/5523/untitled5gf.jpg Image recorder מזה בכלל? כיצד לשנות זאת???
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב..מכיוון שאין פורום תמיכה לדואר באתי לפה זה העניין.אני רוצה לסמן בדואר ואללה כמה קבצים ולשלוח אותם.אני יודע שיש שילוב של SHIFT ועוד מקש של אות כלשהי שמאפשרת סימון של לחיצה קצרה ואז אפשר במכה אחת לשלוח את כל הקבצים כמו ש C זה העתק ו P זה הדפס. אם לחדד את הנושא שכל התמונות יהיו מסומנות בכחול..
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי ח'ברה, אני כרגע מתקן מחשב אצל ידידה, בעית התקלה במס' היא 88780078. מדובר בבעיית דרייברים ככל הנראה. ופה הבעיה הרצינית, הדרייברים שאני צריך הם: nVIDIA MCP04 Windows XP. תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אחד ששומע כל הזמן השירים... ויש לי בעיה נורא מעצבנת.... יש קליקים באמצע או בהתחלת השיר... קליק קטנצ'יק כזה נורא מעצבן עכשיו בדקתי גם במחשב ברשת שאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקליקים האלה.... עכשיו בדקתי את השירים על המחשב של חבר שלי וגם שם יש אותם... אני חושב שהווינדוס 7 הרס לי תשירים יכול להיות<? בYOUTUBE יש שיר אחד שיש תקליקים האלה גם. מה אפשר לעשות? זה ממש משגע אותי אני לא שומע עכשיו מוזיקה בגלל זה... זה קורה גם בחלק מהסרטים שלי.... תודה חברה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו מוכן לומר לי מה התוכנה הזאת עושה? Tweak-XP Pro v4.0.3.MultiLanguage
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר של נוידיה ואת הפיסיקס בכדיי להתקין את הדרייבר החדש (180.43) וכשהתקנתי את הדרייבר החדש הוא לא התקין פיסיקס כמה שאלות... מאיפה אני מוריד את הפיסיקס בנפרד? איפה אני יכול לבדוק שזה אכן הדרייבר שמותקן לי ושהכל עבר בהצלחה? האם הפיסיקס קריטי?כי לא הרגשתי אותו באף משחק....
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי יש לי את הסידרה אבודים לצורך העניין- Lost.S05E11.720p.HDTV.x264-CTU אני רוצה לנגן אותה בנגן הזה ולהדביק לה תרגום איך עושים את זה? משום מה לא מצליח לי..... והאם יש תוכנה יותר טובה לנגן תככנים של היי דיפינישין?720 p או 1080 p? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך עזרה במציאת תוכנו של האייסי כמה תוכנות כי אני לא מוצא קישורים טובים בגוגל טוב תוכנה ראשונה:Fake UIN תוכנה שנייה: recover תודה מראשצ לעוזרים...!!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בעזרת התוכנה הפכתי את דיזק ה 80 גיגה לשני כוננים של 40 גיגה ובכל כונן מותקנת מערכת הפעלה כול פעם אם אני מעלה את המחשב עם כונן אחד הכונו השני בלתי נראה ואי אפשר לגשת אליו שאלה 1 : איך אני יכול להעביר קבצים בין הכוננים ? נראה לי שזה קשור לזה שיש מערכת הפעלה בכל כונן לכן הוא לא מאפשר גישה שאלה 2: איך אני יכול למחוק את מערכת ההפעלה מכונן אחד ולא לפגוע בשאר הקבצים שנמצאים באותו כונן ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה... יש בעיה לחבר שלי... הוא אומר שהוא הוריד את התוכנה אלכוהול 120% (היה לו גם דיאמון אם זה עוזר) הוא מחק אותה הלך לישון קם בבוקר והופ אין לו את הכוננים של הסידירום..(צורב,צורב DVD,וסידרום רגיל ) מה עושים?! תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
דרושה לי תוכנת אנימציה שאפשר להנפיש באמצעותה תמונות וכו' משהו בסגנון Power Point רק יותר איכותי אשמח לקבל המלצות
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מקסטון 2 מחדש על המחשב ונעלמו לי כל הסקינים הסקין שאני מחפש הוא של אולימפיידת בייגין ולא מצאתי אתה הסקין באתר למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותו???
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מוריד מהביטורנט קבצים וזה מראה לי בערך על כל GB 1 שאני מוריד כאילו ירד 100mb (ז"א שיש בערך 900mb קבצים פגומים) יש למשהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר הביא לי את המשחק אייג אוף מיטולגי והיה שם התקנה של התוכנה msxml4 parser ואמרו שחייבים להתקין את התוכנה בשביל לשחק לחצתי פעמיים על התוכנה הוא רשם להסיר אותה או לתקן אותה ולחצתי לתקן ואחר כך ראיתי שהמשחק עולה גם בלי התוכנה ועכשיו אחריי שהסרתי אותו כל קובץ של עזרה למשל של אימיול או כל תוכנה אחרת שהסיומת שלו CHM לא נפתח הוא רושם לי ארור שאי אפשר לפתוח את הקובץ ורשום שהתוכנה שבאמצועתה הוא נפתח היא MICROSOFT HTML HELP EXECUTABLE והוא לא פותח לי את הקבצים האלה האם זה קשור לתוכנה msxml4 parser או שזה קשור למשהוא אחר ואיך אני מסדר את הבעיה שזה כן יפתח? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
רציתי לעצב לוגו לחנות מחשבים ואני לא יודע מאיפה להתחיל יש לי כמה רעיונות אבל אני פתוח להצעות אין לי שמץ של מושג בעיצוב גרפי PLESE HELP MY
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-