עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by david16,

אהלן, קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 פרו והוא משום מה קולט את המיקרופון שלי ואומר שהכל תקין בו אבל אני לא מסוגל להפיק ממנו סאונד (האוזניות של רייזר קראקן פרו עובדות במחשב אחר פיקס), ניסיתי לשחק עם ההגדרות הכל נראה שם תקין, התקנתי מחדש דרייברים איזה 3 פעמים ועדיין לא עובד... ניסיתי משהו שמצאתי באינטרנט שזה ללכת ללוח הבקרה/זיהוי דיבור/הגדר מיקרופון, וזה נותן לי את השגיאה הבאה: "ההרכבה אליה היתה ההפניה אינה מותקנת במחשב שלך" ... ממש מתוסכל בבקשה עזרה מפרט מחשב: windows 7 pro asus All series intel pentium R G3240 2 CPUs 4MB RAM GeForce 730 GT

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by fish123,

אני ניסיתי לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ולא הצלחתי. ראיתי הרבה אנשים שהצליחו לכווץ וידאו ב-30MB. מישהו יכול להסביר לי איך ועם איזה תוכנה עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by KRS1,

אני מעוניין לצרוב OVERBURN בתוכנת nero 5.5.10. עכשיו לפי הוראות שהופיעו באחד הת'ארדים באתר ובעוד אתרים ברשת צריך לשנות בהגדרות את קיבולת הצורב ל 99 דקות(כלומר צריבה יתר על המידה) ולצרוב בשיטת disc at once'... הבעייה שלי היא בעצם שאין את האפשרות של צריבת disc at once אלא רק track at once. תודה לכל העוזרים. :-\

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3 :s05:

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. הורדתי הרגע את הBS PLAYER הזה.. כי הבנתיש הBSPLAYER בגירסת ה1. לא טוב לקבצי .MVK עכשיו הסרטים עובדים לי בתוכנה.. אבל הוא כל פעם שמפעי את התוכנה מבטל את הAERO שבויסטה.. וזה קצת מפריע לי כשאני באצע הסרט עוצר.. יש איכשהו לפתור את זה? אולי להוריד גירסא פחות טובה.. או לאיודע..

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. אני רוצה שכל ההודעות שנשלחות אלי מ2 כתובות מייל מסוימות יכנסו מייד לדואר זבל, איך אני מגדיר את זה? אני משתמש בGMAIL ומוזילה טאנר בירד אם זה עוזר. תודה!

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  7. יש במחשב של אבא שלי בעייה עם סקייפ שאין במחשב שלי: סקייפ מבקשת ממני בכל הפעלה להקליד את שם המשתמש והסיסמה שלי, ולא מאפשרת לי לשמור אותם, כך שבהפעלה הבאה, לא אצטרך להקליד אותם. ניסיתי לבצע הסרה עם Revo Uninstaller והתקנה מחדש, וזה לא עזר. איך פותרים את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  8. אני פשוט לא מצליח לארגן את הקבצים ולהעאלות את הטבלאות, AokHost תומך MySQL וJSF אז פשוט הוא נראה לי מתאים, אבל בבקשה אם מישהו יודע איך לארגן את הקבצים ככה שהם ירוצו, ויודע איך להעלות את הdb שיעזור בבקשה או ייתן טיפ נ.ב אני מקווה שזה המקום המתאים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. כמופיע בכותרת, מחפש תוכנת המרה, חינמית, רצוי כמה שיותר פשוטה להפעלה... שרק תמיר לי קבצי מזוקיה מ-flac ל-mp3. טיינקס!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס. בכל אופן הוא תופש לי כ שני שליש משטח המסך בלבד ואני לא מצליח להתאימו למסך ( 19 אינץ). נקודה נוספת ניסיתי להוריד כל מיני תוספות מומלצות ולמרות זאת שום תוספת לא מופיעה בדפדפן גם לא אחרי אתחול המחשב.( לדג' המעבר המהיר בין אקספלורר לפיירפוקס) תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית לחיתוך סרטי FLV העניין הוא שכל תוכנה שניסיתי הוא מציין שאי אפשר לפתוח את הקובץ, אבל הקובץ אינו פגום ואפשר להריץ אותו עם כל נגני סרטים... ניסיתי FLV CUTTER וכל מיני תוכנות והם פשוט לא מצליחים לפתוח את הקובץ. אודה לכם על פיתרון. גם יכול להיות שהבעיה היא אחרת וצריך לשנות משהוא בהגדרות... תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנה שמאפשרת ליצור קובץ למחשב של סרט מ DVD עם דיבוב נבחר מבין האפשרויות בדיסק. התוכנות שניסיתי נותנות אוטומטי את הקול בשפה ברירת מחדל אנגלית - ואני רוצה ברוסית. תודה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  14. מחקתי לגמרי את ה-visual studio 2005, אבל עדיין אני מקבל הודעות שגיאה מה-debugging, זה משגע אותי יש איזה דרך להסיר את הדבר הזה לגמרי?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:13:04 מישהו?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. היי, יש לי כרטיס טלוויזיה של lifeview דגם FlyTV Prime 30. הכרטיס מחובר בחיבור וידאו רגיל - composite, אל ממיר yes. אני מצליח לראות (ולשמוע...) דרך התוכנה המצורפת - lifeview TVR. הבעיה היא שאני לא מצליח להקליט. אני מקבל את הודעת השגיאה: cannot render audio capture stream ואז הוא מקליט רק וידאו, בלי אודיו. זה קורה גם ב-XP וגם ב-vista. ניסיתי להקליט בעזרת windows movie maker ע"י האופציה capture from video device וזה עובד טוב. הבעיה שאני לא יכול לתזמן הקלטה בעזרת ה-movie maker (ובגרסה שבויסטה אני לא מוצא את האופציה הזו ב-movie maker). ניסיתי מספר תוכנות אחרות - רובן לא הצליחו לזהות את הכרטיס או לא איפשרו לי להקליט מכניסת ה-composite. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? יש…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. 1. אני כותב מסמך עם הערות שוליים בתחתית העמוד. ואני רוצה להגדיל את הגודל של המספרים שבהערות השוליים למטה בתחתית הדף. מישהו יודע איך אפשר לשלוט במספרים, להגדיל אותם? 2. מישהו יודע אם אפשר למחוק את הקו המפריד בין הטקסט למעלה לבין הערות השוליים למטה. כי אני לא מעוניין בקו מפריד. תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. הוא נותן לך לראות מתי מישהו מחובר ובאיזה מצב הוא גם אם המישהו עושה את עצמו לא מחובר. איפה אני מוצא את זה? למישהו יש קצה חוט?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  18. Started by DeaglinG,

שלום, אני מחובר ברשת עם ראוטר SpeedTouch 570. אני מחובר אל הראוטר עם כבל ויש עוד מחשב שמחובר אליו אלחוטית בחדר אחר. עכשיו אני מחפש דרך, כנראה תוכנה, שאני יוכל לקבוע את המהירות של המחשב השני כאילו של האינטרנט למשל כמו NetLimiter אבל משהו שאני יכול להתקין במחשב שלי ולא במחשב השני. תוכנה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה. תודה עריכה: למחשב השני יש windows 200 pro ולי יש windows XP pro

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by infernal goat,

שלום לכולם ברשותי תוכנה שאחרי ההתקנה דורשת הפעלת קובץ key. בעיקרון אני יודע שהקובץ אמור להפתח על ידי הregistry editor כשאני מקליק על הקובץ ובוחר פתיחה באמצעות regedit, המחשב לא מזהה את קובץ בתור קובץ reg ולא מאפשר את סיום ההתקנה. איך ניתן בכל זאת להפעיל את הקובץ? תודה

20. שלום, אני עומד לעבור ממעבד AMD phenom II X4 955 למעבד Inel i7 2600K (כמובן שאני גם מחליף לוח אם ) מאוד מסקרן אותי למדוד את ביצועי ה- 955 ואחר כך להתקין את ה- 2600K ולהריץ גם עליו בדיקות ביצועים כרגע אני כבר הרצתי על ה- 955: super PI 3DMARK 11 אשמח לשמוע המלצות על תוכנות. תודה !

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  21. יש לי כל מניי מילים שאני רוצה לזכור, אז אני מחפש תוכנה שתכתוב לי אותם ברקע של הוינדוס וכל כמה זמן תחליף מילה אני יודע שאפשר להכין wallpapers ויש תוכנות שמחליפות אבל לא בא לי ממש להשקיע בזה עבודה.. וככה גם יהיה לי יותר כל להוסיף מילים. תודה מראש על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by lucious,

אני משתמש בimpulse אם מישהו מכיר והתוכנה פשוט לא קוראת הת הכרטיסי קול החדשים ולא מזהה קול אולי משהו יודע איך לגרום לתוכנה לזהות סאונד ?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  23. Started by netanel1234,

שלום, אני מעוניין להסיר את האפשרות הזאת בגלל כפל של שירים בגלל האיפון כי הוא קורא את השירים מהתיקייה הנל ואני רוצה למחוק אותה.. מישו יודע איךך..? תודה..

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by mik941,

יש לי אופיס 2019 פרו פלוס. אני משתמש באאוטלוק 2019, לאחרונה אני מקבל מיילים חשודים זה גניבה מבקשים ממני פרטים כרטיס אשראי. אנילא ניכנס למייל הזה מיד מוחק מייל מיתחזה חשוד. אבל יש לי בעיה שאני פותח אאוטלוק ומקבל מייל. אני לא רוצה ליפתוח מייל מחשש אולי וירוס כופר או ידביק או יהיה פריצה למחשב שלי. שאלה: אני לא ניכנס למייל ליקרוא, אני רואה קבלה במייל בתיבה דואר נכנס ולא רואה כתובת מייל השולח. אני לא רוצה ליפתוח מייל. איך עושים בקבלה מייל שיראה לי מה הכתובת המייל של השולח ? אם אני פותח מייל אני רואה כתובת מייל של השולח. אבל אני לא רוצה ליפתוח מייל מחשש אולי וירוס כופר או ידביק וירוס. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.