עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RDS,

לאחר שהמחשב נהיה איטי לאחרונה חשדתי ברוגלות או וירוסים ועשיתי סריקה בNOD32. לקראת סוף הסריקה המחשב קרס ועשה ריסטרט. דבר דומה קרה לי גם בתוכנה antimalware. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  2. הורדתי באייפד את האפליקציה IMO שזה תוכנת מסרים ובין היתר MSN מסנג'ר. התחברתי דרכה מחוץ לבית. הגעתי הביתה ואני מנסה להתחבר למסנג'ר ואני לא מצליח. זה אומר לי שאי אפשר בגלל שהתחברתי לגרסה של מסנג'ר שלא מאפשרת להכנס למסנג'ר ביותר ממקום אחד. מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 19.03.2011 בשעה 12:31:01 בכל זאת?[br]פורסם בתאריך: 20.03.2011 בשעה 17:57:21טעות.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Gil28,

בוודאי אתם מכירים את התופעה ב-WORD כשאתם כותבים טקסט מיושר לימין ואתם רוצים שגם סוף השורה תהיה מיושרת עם השורות הבאות. הבעיה - אני לא מצליח. הוספת רוח בודד מורידה את המילה שורה. בלי רווח זה נראה שהשורה בנבדל. מיותר לציין שלא מצאתי פתרון בגוגל.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by gil maimon,

אני גולש בדפדפן גוגל כרום 10 ולראות מצלמה באתר http://www.po-ip.co.il/ איני רואה מה עליי לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avivboker,

שלום, לאחרונה קניתי עכבר עם פקודות מאקרו(ה X8 של מייקרוסופט) וקיימים בו המון קיצורים אך פקודות מדיה כמו להעביר שיר קדימה לא אחד מהם... חשבתי ליצור קיצור דרך כדוגמת זה "C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe"-next (כמובן שזו לא הפקודה ) מישו יודע מהיא הפקודה ? או לחילופין למישו יש פיתרון אחר?(פתרון שקשור רק בעכבר)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pazer005,

זה נשמע כמו משהו דבילי וחסר חשיבות אבל תאמינו לי שזה יכולהיה לשגע גם אתכם. לאחר התקנת פונטים נוספים למערכת, כל הפונטים בדפדפן שאמורים להיות Arial Bold שונו ל-Times New Roman Bold. כלומר, רק המודגשים של אריאל שונו לפונט אחר. אריאל לא מודגש רואים כמו שצריך. מישהו יודע מה זה ומה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by noam12,

firefox prevented this site from opening pop up שיניתי ב CONTENT , הוספתי את EXCEPTIONS כתובת האתר ניסיתי לבטל את BLOCK POPUP לשווא FIREFOX 3.6.15

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rander1,

שלום לכולם התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר מעודכן מ ASUS וקיבלתי את לוח הבקרה הזה עם XP היה לי לוח בקרה כזה ואני רוצה אותו כי יש בו אקולייזר ובחדש אין איזה דרייבר אני צריך להתקין בשביל לקבל את לוח הבקרה כמו שהיה לי ב XP ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dimago,

באיזו בעיות נתקלתם?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by dimago,

אתמול הורדתי את Firefox 4 אחרי המון גירסאות בטא. ואני בטוח שיהיו עוד תקלות, אני ממליץ בחום. יש כול הרבה דברים טובים לרשום עלFirefox 4. אבל השורה התחתונה שכמות ההורדות ב48 שעות האחרונות מדברת בעד עצמה. תוכלו להוריד מכאן: www.mozilla.com או בעברית: http://mozilla.org.il/firefox/

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. קורה לי לפעמים שכאשר אני מפעיל ב-Avira את אופציית החסימה של Autorun.inf, ו-Windows Defender מופעל, האנטי וירוס של Avira מתריע לי כי הוא חסם את הקובץ בכוננים C ו-D שהם למעשה המחיצות של הדיסק הקשיח שלי. התופעה מתרחשת רק בחלונות 7. בכלל האם הקובץ הזה, שנועד להפעלה אוטומטית של תוכנות מרגע הכנסת דיסק און קיי/תקליטור, אמור להיות בדיסק הקשיח? האם הימצאות הקובץ Autorun.inf בדיסק הקשיח, היא סימן לוירוס או נוזקה? ואם כן, איך מוחקים אותו (הוא איננו נראה דרך סייר החלונות)?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by Asaf472,

שלום יש לי מדפסת מסוג HP C6183 איבדתי את הדיסק של הדרייבר אז הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני לחבר את המדפסת למחשב: צירפתי תמונה* אבל זה מראה לי בעיה בחיבור: צירפתי תמונה* מה לעשות? יש לציין שכבר התקנתי בעבר את המדפסת עם הדרייבר הזה והכל היה תקין! תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by omri_ro,

אני מנסה לגרום לADDONS MANAGER להראות "כמו שאני רוצה"(מב שיש לי בFF3.6 ולא כ"כ מצליח, מצאתי STYLE שעושה בגלול מה שאני רוצה אבל עושה דברים נוספים שאני לא ולא הצלחתי לבודד את חלקי הקוד הרלוונטיים. הSTYLE שמצאתי: http://userstyles.org/styles/36762/addons-manager-steel-fx4-mf הסברים נוספים בתמונות: המצב(הרצוי) בFF3: המצב (המצוי)בFF4: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. אהלן חברה, אני מחפש תוכנה שיודעת להוריד Playlist או Channel שלם מYouTube. בחיפושי מצאתי כמה תוכנות שטוענות שהן מסוגלות לעשות זאת אבל הן לא עבדו. עד עכשיו השתמשתי בAdd-on לFireFox שנקרא Download helper לצערי הוא עובד רק על סירטונים יחידים. בתודה מראש, מייק. ***עריכה, בעצם מצאתי אפשרות להוריד כמה קבצים בעזרת התוספת הנ"ל. חבל שאני לא יכול למחוק את תראד.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by hellfire03,

משום מה (וזה לא רק מ FF4) ה CTRL+SHIFT לא עובד בFF (בכרום וכו' זה פועל מצוין) מישהו יכול לפתור את הבעיה או לתת קיצור חלופי (זה אמור לעשות "כיוון טקסט מימין לשמאל" ) תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך תוכנה שמקליטה את כל מעשי במחשב אבל אני גם צריך שהיא תהיה hiden זאת אומרת מבלי שיראו אותה ברגע ובכללי שלא יראו שהיא עובדת מישהו מכיר משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם יש המלצה על תוכנת עדכון דרייברים שיכולה להקל על חיינו והיא ידועה כטובה? אשמח לשמוע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. כל 60 שניות שאני מקליט מהתוכנה Total Recorder יש לי בזזזז,והתוכנה חוקית,למה זה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל : http://img830.imageshack.us/i/23869138.png/ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by roeesnir,

טוב, זו לא בדיוק עבודה. יותר משימה. אבל נראה לי שזה הפורום המתאים. יש לי קובץ VCF עם אנשי קשר. כל מה שהיה בעברית, הפך לגיבריש. אני מחפש מישהו שירצה להפוך את הקובץ בחזרה לעברית. או לפחות לומר לי איך. בתשלום כמובן. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. ערב טוב יש לי כרום, אקספלורר, ופיירפוקס וכולם אחרי התקנה מחדש הבעיה עם יו טיוב כאשר כל האתרים האחרים עובדים כמו שצריך מנסה לראות וידאו קליפ והוא אומר לי שחסר לי פלאש הורדתי את התוכנה ובאתרים אחרים רואים יפה מאוד באנרים של פלאש יש במחשב AVG FREE ANTI VIRUS והסרתי אותו חשבתי שהוא חוסם אבל עדיין לא מראה קליפים נכנס לאתר אבל לא מראה קליפ ונתקע מחשב ישן אינטל פנטיום 4 עם XP SERVICE PACK 2 אני עכשיו מנסה להתקין את SERVICE PACK 3 אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by thebenjamin,

יש לי קטע שאם אני גולש הרבה או גולש עם הרבה לשוניות אחרי כמה זמן של העברת נתונים העמודים יתקעו באמצע הטעינה שלהם ולא משנה כמה זמן אני אחכה שום דבר לא יתקדם אלא אם כן אני אסגור ואפתח מחדש את FF ואז הדפים טסים. בIE זה לא קורה לי

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. בלינקים מסויימים, כאשר אני לוחץ עם המקש האמצעי בעכבר, נפתח לי חלון חדש עם הלינק, אבל גם הטאב הנוכחי עובר לשם. לינקים לדוגמה: http://one.co.il/Oppinion/212/177686.html מתוך one.co.il (נמצא בצד ימין למעלה). כל התמונות בפייסבוק(רק החל מהשבועיים האחרונים). בפוקס זה לא קורה למיטב ידיעתי. מדוע זה קורה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Internal,

מישהו יודע איך אפשר לראות צפיה ישירה של DIVX לא מצאתי תוכנה חילופית ובינתיים אין תמיכה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.