עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני אחרי פירמוט כי לא הצלחתי בשום דרך להיפטר מזה אך שאתה פותח את האקספלור נפתח כזה tool bar ועוד משהו וזה משנה לך כל פעם את דף הבית מה שלא ניסיתי לקפוץ 90 פעם על הריצפה לרוץ 5000 כלום כלום . אז אנשים ? אך אפשר להתקין את הדבר הזה שאני יכל לשנות שמות במסנגר מבלי הפרוסמות משהו כמו איסיקיו לייט תודה !

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  2. אפשר כזה דבר כי ניסיתי 100 פעם והוא אומר ארור .

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  3. מקווה שזה הפורום המתאים... טוב אני כמעט שבוע בלי איסיקיו, והחלטתי לפנות לעזרתכם לפני כמעט שבוע אני פותח תמחשב, מהאיסייקו לייט עולה שגיאה (תרגום מאנגלית) "איסיקיו נתקל בבעיה וצריך להיסגר, מצטערים על אי הנוחות" ניסיתי ב PRO, ושם עולה שגיאה 234 הורדתי גרסה 4.1 ושם זה פשוט נתקע בלי הועה שגיאה ב ICQ2GO זה עובד (go.icq.com) מה לעשות ? (ניסיתי להתקין מחדש ולהפעיל את ה DBConverter)

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. אני מחובר לADSL יש לי חייגן GlobeSpan Dial-UP PPP, איך ניתן להגדיר אותו שיתחבר אוטומטית לאינטרנט עם עליית מערכת ההפעלה? הכוונה שלי היא לא להכניס אותו לתיקיית STURTUP ולהתחבר, הכוונה שלי שיעשה את זה בשקט, בלי שאני אראה את זה, כמו בכבלים, שזה מחובר אוטומטית... האם אפשר לעשות דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  5. ללא חשש ..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Nullity,

אני מתכוון לפרמט בקרוב, ומעוניין לשמור דואר שהצטבר ב- inbox וב- sent. מה הדרך הפשוטה לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by The-Fox,

אז ככה יש לי כונן פיזי אחד (מתוך שתיים) שפעם עשיתי בו פרטיטיציה של EXt3 של לינוקס עכשיו אני רוצה למחוק אותה ולחבר את המקום הנותר עם המחיצה של ה Fat 32.... אבל זה לא מצליח לי, נותן לי איזה EROR, מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by PT,

לאחר שעברתי למחשב החדש איבדתי את הגרסא הישנה של התוכנה והגרסאות החדשות פשוט זוועה. אז אני מחפש תוכנה חלופית שעובדת בדומה לבייבילון (עדיף חינמית) מישהו מכיר כזאת?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by shon,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 שאלתי היא האם בנורטון הזה יש פיירול כברירת מחדל ואיך אפשר לבדוק במסך הראשי של התוכנה אם הוא באמת פועל.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by shon,

יש לי אמיול מליונטוורק, ופיירוול של הwindows xp איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול כדי שלא יפריעו לי להורדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. Started by a_nuke,

יש לי ווינאמפ 2.9 (למרות שניסיתי הרבה גרסאות ובכולן יש לי את אותה בעיה) ו-ווידוס איכספי SP1. הבעיה זה שאחרי כמה זמן של האזנה מהנה למוזיקה (הזמנים לא קבועים) פתאום עולה הודעה כזאת של הארור ריפורטינג הזה ומכריח אותי לסגור את הווינאמפ והמוסיקה עצמה מפסיקה לנגן גם כן ניסיתי להוריד כמה פלאגינים וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by erez_sots,

שלום לכולם, אני בטוח שמישהו כאן בפורום הזה יוכל לעזור לי. יש לי בעיה במחשב - המחשב איטי חבל"ז!!! אני התקנתי כמה תוכנות (זה התחיל ככל הנראה לאחר התקנת אנטי וירוס חדש) ואז המחשב התחיל להיות איטי בצורה שאי אפשר לתאר! עשיתי איחוי דיסק, זה לא עזר! מה עושים? בתודה, ארז

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. ניסיתי עם adaware ו spybot ושניהם לא מוצאים את הטולבר המעצבן.. כל הזמן קופצים לי פופאופים בנוסף לחרא הזה שתקוע בTASKBAR למשהו יש מושג איך להעיף את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. לא יודע מה קרה לביטורטנט שלי במחשב הישן הייתי מגיע למהירות של 100 קילובייט ועכשיו במחשב החדש אני בקושי מגיע ל10 קילו בייט חשוב לציין שכרגע אני עובד עם ווינדוס XP SP2 ואז היה גירסה של SP1A והFIREWALL של הווינדוס כבוי למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הורדתי סרטון קטן בפורמט EOS. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי אתר שמדבר על הפורמט הזה אבל לא מצאתי שום תוכנה להפעלה שלו. מישהו יכול להביא לי תוכנה ישירה שיכולה להפעיל את הסרטון הזה שבורמט EOS?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. יש לי KAZAA LITE 2.4.3 אני מפעיל את התוכנה, ואחרי חמש דקות בערך אני מקבל הודעת ששגיאה על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ואחרי זה היא נסגרת. זה מאוד מעצבן. מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה? ואני לא מוריד תוכן לא חוקי, אני מוריד תמונות ופונטים (זקוק להם למשהו) , אז בבקשה אל תנעלו את התרד.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  17. אני לא רוצה לחסום את כל התיקייה לגמריי רק שאת הקבצים בה יהיה אפשר "לקרוא" אבל בלי אפשרות לשנותם. מישהו יודע אם אפשר? כאילו לעשות את כל הקבצים read-only וגם את התיקייה (בזמן שאני באינטרנט נכנסים לתיקייה עוד קבצים שאני לא מעוניין שיכנסו). בקיצור: שתיהיה אפשרות "לקרוא" מהקבצים (אלה לא מסמכי וורד או כתבן) ומהתיקיה, שלא תיהיה אפשרות לתוכנה או משחק לשנות משהו בתייקיה או בקבצים האלה..... מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=9226a611-62fe-4f61-aba1-914185249413 לא בטא!!

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני לוחץ קליק ימני על סל המיחזור מופיעה לי האופיצה הזאת:" Empty Norton Protected Files" מה זה אומר בדיוק? איזה קבצים מוגנים אני מוחק בדיוק והאם זה יכול ליפגוע במשהו המערכת שלי? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by R L,

כל פעם כשאני מעתיק דיסק בCD COPY הנרו יוצא קובץ IMAGE איפושהו במחשב שלי ו"שוכח" למחוק אותו אחרי השימוש נוצר מצב שיש לי (אחרי חישובים) 5.5GB שאני צריך אבל הם תפוסים ע"י הקבצים האלו שאלותי: איפה הם נמצאים? ואיך אני משנה בנרו שימחק אותם ברגע שסיים?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  21. היי. טוב היה לי אותו מותקן והכל היה בסדר עד שנהיתה לי בעיה ב live update אז הסרתי אותו.... (כבר בהסרה הוא עשה בעיות) ועכשיו שאני בא להתקין מחדש הוא נותן לי הודעה "this MSI must be start through setup" יש למישהו עצה??

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  22. איך אני יכול לשנות את התמונה של הWelcme שעולה עם הווינדווס? יש איזו דרך ידנית? כי זה עדיף לי...

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  23. אני צריך בבקשה תוכנה שכזאת.. אם אתם מכירים..... תודה.... משהו שיכלול ...Icq AOL and messenger thanks

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by Mamimo,

שלום לכם, האם יש פה אחד היודע כיצד להסיר את HOME SEARCH??? שימו לב, חיפשתי בגוגל, השתמשתי בכלים המוצעים כמו HSREMOVAL ו HijackThis, בנוסף ביצעתי את הפעולות המוצעות ב http://computercops.biz/postp236341.html. בנוסף -> Adware, S&D ו SpySweeper לא עזרו. NAV2004 מצא חלק מהקבצים אך לא הצליח להוריד חלקם (לא היו בזיכרון). בנוסף ניסיתי להשתמש בנעילה על אתר הבית ובקובץ HOSTS. שום דבר לא עזר. הצעד הבא הוא פירמוט, זה לא כזה קריטי אבל הייתי רוצה למצוא פיתרון אחר. לשמחתי הבעיה לא אצלי אלא אצל חבר, אבל עדיין צריך לעזור לו!

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  25. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים