תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מאז שהתקנתי את הדרייברים של לוגיטק של העכבר והמקלדת הקיצור alt+ f4 מסרב לפעול ובמקום קופץ לי פאוור פויינט איך לחזיר את הדבר לכפי שהיה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש במקום התוכנה של ulead cool3d? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איפה בדיוק אני מבצע בדיקת יציבות לכרטיס ? [יש לציין שהוא במהירויות סטוק ולא כל שינוי במהירויות שעון מאז שנקנה][br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 18:28:03 PLZ...?Sorry for double posting... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בצריבת תקליטור מקורי, ע"מ שהדיסק יישאר בחיים. הבעיה היא כזו: במהלך הקריאה מן התקליטור המקורי הוא זורק לי את ההודעה בקובץ המצורף... מה עושים? יש לקחת בחשבון כי הפעלתי ברקע ע"מ שלא יהיו בעיות את התוכנה AnyDVD אך למרות זאת זה נתקע. כאילו ומדובר ב- Bad Sector אבל בוודאות הדיסק ללא שריטות או משהו כלל. איך מתגברים ומה עושים??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי מחשב חד שוהתקנתי את האנטיוירוס מהדרייבר של הלוח-אם. כעת הוא דורש ממני לבצע עידכונים וכך אני עושה . לאחר שהוא מריץ עדכון הוא רושם לי " DNS name resolving error" מה עושים ? איך עובד האנטי ויורס הזה ? יש לציין שעוד אין לי חיבור לאינטרנט אם זה קשור ...
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כמה פרקים של סינפלד בסיומת MPG אין לי מושג מה זה אומר לגבי הפורמט אני רוצה לצרוב אותם על DVD עם אפשרות ניווט מה הדרך הכי פשוטה לעשות זאת? בבקשה תהיו נחמדים וקצת תפרטו ניסיתי לשווא לחפש מדריכים שנותנים הוראות איך לצרוב לDVD מספר קבצים אך לשווא ממש תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לכם איזה מדריך? לא משנה לי אנגלית עברית.. אולי גם קישורים לתוכנות. תודה מראש לכל המעיז לעזור ;] נ.ב תאמת יצא לי גם לצרוב עם צורב DVD קליפים . הנרו המיר אותם וצרב וזה לא עבד בסוף בDVD שבאוטו.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך שכל פעם שאמור להיפתח חלון חדש, או יפתח בטאב חדש?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, התקנתי Windows XP SP2 נקי. התקנתי K-Lite Mega Codec Pack... הכל עובד מצוין, עד שגיליתי שאי אפשר להפעיל קבצי MPG. ברגע שאני מנסה, באותה השנייה המסף נהיה שחור והמחשב עושה ריסטרט... קטע מוזר... ניסיתי להתקין מחדש את ה Codec Pack. לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון? המערכת שלי היא: Intel E6420 2GB 800MHZ RAM 8800GTS תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD LG4163 אני מנסה לגבות סרט בעזרת DVD SHRINK אבל משום מה הוא לא רוצה לפתוח את הסרטים בטענה שהם מקודדים או משהו..... התוכנה הנ"ל לא אמורה לפרוץ את הקידוד...!??!?!?! תודה על העזרה.... כל דרך יצירתית אחרה ועדיף פשוטה תתקבל בברכה- ובאמת שחיפשתי כבר בכתבו תעבר - אבל הבעיה ששם לכולם התוכנה עובדת ולי לא ממש....
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מעצבן שאני לא מצליח להבין איך אני עושה שהמחשב יתחיל מהדיסק של הXP (אני רוצה לפרמט.. ) intel ASRock P4i65G תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
hi i put a picture as backround in a word document i see the backound in the computer an in the document but when im print it the document come out with the body text and without the backround how can i print the document with the bacround thx in advanced
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לפיירפוקס החדש מאקספלורר. יש לו תמיכה נורמאלית בעיברית? ומאיפה להוריד?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס sp2 וכעת הקאזה לא מתחברת לי הבנתי מהודעות בפורום שיש קובץ reg שמסדר את זה אולי תוכלו לתת לי קישור אליו ? תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה דומה שלא מצריכה התקנה ע"מ להוריד טורנט ישירות ל"כונן" ג'ימייל. מצאתי gspace שזה תוסף לפיירפוקס אבל זה עובד כמו FTP כלומר צריך שהקובץ יהיה במחשב לפני שמעלים אותו וזה כנראה מוגבל ל10 מגה לקובץ. אני רוצה אפשרות להוריד לשם קבצים on the fly.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי DVD בבית שאני מעוניין להעתיק.. והמליצו לי על התוכנה DVDFAB. עכשיו כשאני נכנס לתוכנה מכיוון שהDVD גדול מדי, ובכדי לא לאבד מהאיכות אני ניסיתי לצרוב במצב split. יש לי כונן DVD אחד שהוא גם צורב..ככה שאני יודע שאני צריך קודם כל להעתיק את הדיסק למחשב. ניסיתי לצרוב במצב split אבל זה הגיע למאה אחוז ולא ביקש שום דיסק להכניס לצריבה. אם מישהו יודע או יכול לכתוב מדריך איך לצרוב עם התוכנה ובייחוד במצב split זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת פופ-אפים, סקריפטים מעצבנים, פלאשים קופצים ומה טוב שהיא מתחברת בתור plug-in של הפייר פוקס. ואל תגידו לי שהחוסם המובנה מספיק טוב. הוא טוב אבל לא מספיק.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטונים (כמו באתר הזה www.break.com) המדיה פלייר מראה את הסרטון בדיוק ל 5-10 שניות ועוצר ולאחר 30 שניות עוד פעם מראה את הסרטון 5-10 שניות ועוצר, אני ממש משתגע מזה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חייב דחוף דחוף דחוף את הMUI שהופך את הOFFICE 2003 SP3 לעיברית אתם לא יודעים עד כמה אני אודה לבחור שיביא לי את זה!!! תודה עצומה מראש!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הודעה מספר רב של פעמים ביום מהאנטי וירוס קספרסקי שהמחשב שלי מותקף עיי worm hlkern ,מספר שניות אחרי הודעה זו פתאום אני מנותק מהאינטרנט ואז אני מנסה מספר פעמים להתחבר ובסוף מצליח.יש משהו שניתן לעשות כנגד התקפות אלה? אולי פיירוול אחר ממה שיש לי בxp? או שזה לא קשור.תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . מה זה הקבצים ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי בכל פעם שאני פותח קובץ OFFICE נוצר קובץ זמני באותה תקייה עם אותו שם רק עם תחילית "$~" ואם אני פותח הרבה קבצים בו זמנית נוצרת רשימה די גדולה וזה מעצבן... האם יש אפשרות להגדיר שכל הקבצים הזמניים הללו יהיו בתקייה אחת קבועה ?(כמו TEMPכללי) תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ABODE FLASH PLAYER 9 החדש .. בשביל WIN98 והוא פשוט לא עולה שאני נכנס לאתר ... ואני לא מצליח להשיג התקנה חיפשתי אני מיואש בבקשה יש איזשהי גירסא חדשה בשביל WINDOWS 98 ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
צריך עזרה האם יש תוכנה שבודקת את הביצועים של הספק ואם הספק יציב? תודה למי שיתן לי קישור תוכנה או רק את שמה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-