עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sherlock1212,

אני מוריד מהביטורנט קבצים וזה מראה לי בערך על כל GB 1 שאני מוריד כאילו ירד 100mb (ז"א שיש בערך 900mb קבצים פגומים) יש למשהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. שלום, אני מחפש תוכנה להקלטה מהמיקרופון או מהליין אין של הכרטיס קול בבקשה. חשוב שתיהיה חימנית וללא הגבלה של 3 דקות תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by avivlevy,

:o אם בקרת : מאוררים,טמפרטורה,לוח אם .... של GB :xyxthumbs: ויש לכולם ד"ש מshtrodel? קישור: http://www.giga-byte.com/VGA/Support/FAQ/FAQ_40.htm :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by Mike-,

שלום לכולם. אני מחפש קודק mp3 לדחיסה, אני רוצה אפשרות לקודד את האדיו של סרטון מסויים שערכתי לmp3 במקום PCM לא דחוס. משום מה אני מתקשה למצוא את הקודק, אולי מישהו מכיר מקום ממנו אני יכול להוריד אותו ? (ניסיתי את Lame Mp3 אבל אפשר להוריד רק את הקוד מקור שלו ולא גירסה מהודרת מראש) בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. שלום, איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי תתאים למציאת מוזיקה קלאסית? אני משתמש בסולסיק ולא מוצא.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. אהלן, השאלה האמת בכותרת, אני על אוברקלוק, הפרטים פה - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=444489 תראו שכתוב unknown מדוע זה ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. Started by shdor,

עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום לכולם . היום החלפתי את כרטיס המסך הישן שלי ( nvidia ) בכרטיס חדש (ATI ) , ולאחר התקנת הדריברים של ATI לא פועל לי 3DMARK על כל גירסאותיו מה אפשר לעשות ? האם יש גירסאות דריברים רשמיות ל- 2900PRO ? כי אני לא מוצא ממש... תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by leda,

לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by Zaks Sharon,

היי חברה! מה שלומכם? תקשיבו רגע יש לי בעיה מעצבנת אני לא מצליח להפעיל חלק מהאתרים בעברית לאחרונה. אתרים כמו רוטר וכל מיני... סגרתי את האנטי-וירוס (קספרסקי) ואת הפיירוול (זון אלארם פרו), ובכל זאת זה לא עוזר. אני משתמש באקספלורר 6. תעלו רעיונות ואני אבדוק אותם. תודה!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  11. שלום יש ברשותי מחשב נייד LG P1 ואין לי את התוכנה שהגיעה עם המחשב בשביל להתחבר לאינטרנט איפה אפשר להוריד את התוכנה? אני זוכר שהשם שלו הוא משהו כמו agere systems תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. הבעיה שלי היא כזאת, כמו שכבר אמרתי כמה מיליארדי פעמים, קניתי לעצמי בשעה טובה ומוצלחת מחשב חדש, עכשיו, העברתי את כל השטויות (ביניהן סרטים וסדרות שאני אוהב) למחשב החדש, והתקנתי עליו WINAMP, כמובן שבהתחלה שום דבר לא עבד, אבל עם הזמן התחלתי לשמוע על החדש מוזיקה והיה קול גם במשחקים וכו' וכו'... הדבר היחיד שעוד לא עובד זה סרטים, אני אישית עובד רק עם WINAMP (אם תסלחו לי, WMP זה זבל טהור), והתקנתי כבר Combined Communiti Codec Pack (ידוע יותר בתור CCCP), ואחריו גם התקנתי מחדש את WINAMP, וכלום. הבעיה היא שאני מפעיל קובץ VIDEO AVI, שומעים את הצליל הראשון מהסדרה, לא רואים תמונה בכלל, וזהו, שם זה נעצר, מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. היום ראיתי בעידכונים האוטומטיים עידכון SP3 לאופיס 2003 במה זה משפר?

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  14. שלום , לפני מספר ימים קניתי אוזניות משהו מקצועי של סוני , בקיצור , אין לי כוח כל כמה שעות או כל כמה זמן להוציא את החיבור של רמקולים ולשים את ל האוזניות או ההפך קיצר קניתי מפצל , ככה שאוכל לחבר גם את האוזניות וגם את הרמקולים , אבל מה , אני חייב איזו שהי תוכנה או פלאג-אין או משהו , שאני יגדיר לו כל פעם מה פהעיל את האוזניות או הרמקולים !!!!! בבקשה בבקשה בבקשה תצילו אותי !!!!!!!!!!!! (ביקשתי בפורום אודיו אמרו לי לבקש כאן) בתודה אור פרג'

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. אני משתמש בתוכנה כדי להעביר סרטים לPS3 אך יש לי בעיה... כשאני פותח את התוכנה ומנסה להתחבר אני מקבל שגיאה של הMEDIASERVER.EXE... מצורפת תמונה: הסרתי והתקנתי מחדש, הבעיה נמשכת...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. מה, במוזילה הם התאימו את עצמם ל "תקן" הישראלי(שאומר: תעבור לIE ואם לא מתאים לך אז לך חפש...) של אתרי אינטרנט....LOL?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. שלום, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ותעשה את העבודה. נגיד אני רוצה למחוק איזה חלק מסרט/שיר.. איזה תוכנה לדעתכם הכי מתאימה?(נ.ב.. שתיהיה כמה שיותר קלה.. אני צריך משהו שיעשה מה שביקשתי וזהו..) תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

פתאום נעלמה האפשרות, יש MiniDVD אבל זה לא ממש עוזר לי. מה לעשות?

19. Started by klips,

המלצה על אנטי וירוס טוב בעל ביקורות טובות שיהיה מהיר ושיתמוך בויסטה בצורה טובה תודה....

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by approx,

יש לי סרט בvideo_ts וaudio_ts אפשר להמיר אותו לHD 720 או 1080 ? ואם כן באיזה תוכנה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by pak82,

יש לי סרט וכתוביות תואמות כשהרצתי את שניהם (אחד על השני) הכתוביות היו מדויקות ביותר. ניסיתי להלביש את הכתוביות על הסרט בעזרת התוכנה virtualdub (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר : הפיכת הכתוביות לssa וכ"ו) אבל הפעם הזאת משום מה בזמן ההלבשה יש איזה שניים שלושה משפטים בתחילת הסרט ואז זה מפסיק כאילו אין כתוביות ובנקודה מסויימת פתאום מופיעות הכתוביות והכל כרגיל מה עושים?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. יש לי קבצים שאני רוצה לצרוב אותם ל-DVD אבל הוא קורא רק SVCD ולא DIVX. יש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הרגילים מהמחשב ל-SVCD? תודה!

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שיכולה לתת לי נתונים על טמפ' של חלקי המחשב ושאם יש כזה דבר שהתוכנה תראה אם הטמפ' נמוכה/תקינה או גבוהה.(כי אין לי מושג כמה מעולות צלזיוס צריך להיות לכל רכיב על מנת שעבוד בצורה הטובה ביותר) וכל זה גם בשביל לבדוק אם הקרור של המחשב שלי טוב. תודה .

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, קניתי מחשב חדש והתקנתי ווינראר אבל שאני לוחץ מקש ימני על קובץ RAR אין שם את כל הקיצורי דרך לפתיחה דרך הווינראר במחשב הישן שלי היה לי את זה, ורציתי לדעת איך אפשר להוסיף את הקיצורי דרך אני יודע איך אפשר גם להשתמש בתוכנה בלי הקיצורים אבל זה לא כל כך נוח אני יודה לכל מי שיגיד לי איך אפשר להוסיף את זה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by talkfir,

icq 2003a Build #3800 גם במחשב בחדר המשפחה זה אותו דבר.. תגידו בבקשה דעתכם על התמונה הבאה.. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע זה כך? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.