עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yosi yosef,

קים ברשותי צורב של lg שבעבר צרבתי איתו במהירות 4 .אבל לאחר שהעברתי את הצורב למחשב חדש מהירות הצריבה הנמוכה ביותר היא 8 . ומהירת זו קימת לא רק בתוכנת צריבה אחת

2. כמו בכותרת ניסיתי את ה- ZoneAlarm Free, הכל טוב ויפה רק שהוא לא מרשה לך להגדיר פורטים, יש לי LowID באי-מיול.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  3. מה נשמע חבר'ה? אני מחפש תוכנה שמחפשת שגיאות בוינדאוס וב REGISTRY. למי שיש תוכנה טובה שיגיד לי את שמה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. מה המצב? אוקי קורה לי בכמה וכמה פורומים וזה די מציק.. נגיד אני גולש בזון מתחבר למשתמש ואחרי שאני עושה ריסטרט הוא דורש ממני להתחבר שוב..וקורה לי בכול הפורומים שאני צריך להתחבר כול פעם מחדש לא קורה רק אחרי ריסטרט גם אחרי כמה זמן על המחשב זה מתנתק לי מהמשתמש למישהו יש פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. Started by iem,

התקנתי מחדש את מע' ההפעלה על הנידי שלי: HP ZE2055EA. התקנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה שמתקינה את כולם ביחד (אופייני לניידים), והכל אחלה. אבל... הכונן קומבו שלי CD-RW \ DVD שלי מזהה רק דיסקים רגילים CD. בדקתי במנהל ההתקנים וגיליתי שאכן כך... חיפשתי דרייברים בכל העולם ולא מצאתי כ-ל-ו-ם!! מה לעשות ??? רק עדכוני קושחה (לא עוזר) אני מוצא.. בבקשה תעזרו....

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. כבר כמה חודשים שאינני מצליח לעדכן כי אינני מוצא את הלינק לדף העידכון שלהם...

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. כל צירוף שאני מנסה לחפש באתר של איסיקיו או דרך האיסיקיו שלי שהוא בעברית הוא פשוט לא מוצא לו כלום מישהו יודע מה קרה? למה איסיקיו החליטו לא לתת לחפש אנשים עם שמות בעברית? :'(

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. כיום אני משתמש ב TorrentStorm בתור קליינט ה bittorrent שלי, ובמקביל אני משתמש ב sababa dc הבעיה היא שיש האבים ב DC שלא מוכנים לקבל קבצים לא מושלמים. בינתיים אני פותר את הבעיה ע"י תקייה להורדות של BT ותקייה ל DC, ורק כאשר ההורדה ב BT נגמרת אז אני מעביר את הקובץ ידנית לתקייה של ה DC השאלה היא: האם יש אופציה לבצע העברה זו אוטומטית / אולי בקליינט אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. חשוב לציין שאני לא מנסה לפתור את הבעיה כי המחשב בבית של אמא ואני לא מתכוון להגיע לשם בזמן הקרוב אבל ניסיתי לפתור את הבעיה שהייתי שם ולא רק שלא פתרתי אלא אפילו לא הצלחתי לגלות מה הבעיה בכלל... אני ממש רוצה לנסות ולהבין מה הייתה הבעיה (לפחות אפשרויות לממה יכלה לנבוע הבעיה). אז ככה, לא יודע אם קשור אבל השינוי הכי קריטי לפני היה שהתקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia לכרטיס מסך 6600GT (נראה לי 195.62 WHQL). בכל מקרה, אחרי בערך יומיים של עבודה תקינה המחשב פתאום הגיע למצב שהוא עולה רגיל אבל ברגע שמנסים לפתוח תוכנה (כל דבר שהוא לא תיקיות) המחשב פשוט מפסיק להגיב. העכבר זז אבל יותר המחשב לא יעשה כלום ושום דבר לא יעזור (חוץ מכיבוי). ניסיתי להיכנס ב safe mode כדי לנסות ולהסיר את הדרי…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by mshwartz,

היה לי אופיס XP ופתאום! החליט האופיס שלי לא לפתוח יותר קבצים! התקנתי אופיס2003 ושוב זה לא עובד. כל פעם שאני פותח קבץ הוא רושם לי שהקובץ אינו זמין(תמנה1) כשאני מנסה לסגור את הקובץ הוא רושם "הקובץ normal.dot קיים כבר האם ברצונך להחליף את הקובץ הקיים"(תמונה2) איך פותרים ת'חרא הזה!?!?! תמונה1 תמונה2

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אני עושה שתוכנת ה- Ad-Aware לא תציג Tracking Cookies כמזיקים?

12. Started by barlevi123,

שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by orlupo,

לאחרונה קיבלתי מסך כחול כתוצאה מהקובץ klif.sys. כשניגשתי לבדוק מהו גיליתי שהוא של אחד המוצרים של חברת Kaspersky. ערכתי חיפוש בגוגל וגיליתי שאני לא לבד ועוד אנשים מהפורומים של Kaspersky נתקלו בבעיה זו: http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t6113.html מישהו נתקל בבעיה והצליח לפתור אותה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. אני יודע שאפשר להעביר קבצים עם השיתוף של הוינדוס, אבל זאת צורה מאוד פשוטה, אין מידע על קצב ההעברה, וזמן משוער מדוייק באמת... אני מחפש תכנה שיודעת להעביר קבצים ברשת, ומציגה קצב העברה לפחות, לא חייב זמן משוער וכל זה. פשוט נמאס לי מהעברה הרגילה של הוינדוס. מישהו מכיר משהו? בקשה נוספת, אם אני כבר פותח אשכול. אם מישהו מכיר איזשהי תכנה שאפשר לשלוט במחשבים מרחוק, דרך הרשת, פעולות כמו כיבוי וזה..זה יהיה נחמד גם.. אז תודה מראש! ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by coorva,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור. התוכנה לא חייבת להיות חינמית אך חשוב שתדע להמיר aacPlus ולא aac רגילים. תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by legs39,

היי חברים לפני כמה ימים עשיתי "שטות" והתקנתי את השדרוג של נורטון 360 שרכשתי לפני שנתיים (על Win7) ומאז התוכנה לא מפסיקה להציק לי. אני יוצר סרטוני הדרכה ב- camtasia studio וברוב המקרים התהליך נגמר ביצירת קובץ EXE כדי שהלקוח יוכל להריץ עצמאית על מחשבו. אני מעלה את הקובץ ל- Dropbox כדי שאוכל לשלוח לינק ללקוח להורדת הקובץ שבדרך כלל עובר את ה- 40 MB. כאשר ניסיתי להוריד את הקובץ ולבדוק אותו עולה הודעה שכותרתה WS Reputation1 . ההודעה אומרת שהקובץ הוא כנראה איום על המחשב כי נורטון המאוד חברותית החליטה שלי ולקבצים שלי יש מוניטין גרוע. כלומר, חבר'ה, קובץ שלי שסרקתי בעזרת נורטון, ככה בשביל הכיף... והתגלה כטהור, נקי וחף מכל איום, וירוס, תולעת, ארנונה וכו, והעליתי ל- DropBox נחסם ע"י…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by mikko,

שאני משנסה להפעיל את ה קובץ JAR מופיע לי יש לי גרסה אחרונה של JAVA , ניסיתי להתקין ולהסיר מחדש עדיין מופיע לי אותה הודעה ניסיתי את גרסה 2 וגרסה 3 של Azureus שוב אותה בעיה עצות ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. אז כמו שרשמתי. חשוב לי גם שהיא תוכל להמיר בין הפורמטים השונים (MP3,WAV,WMA,OGG וכ"ו). בתודה מראש, אסף.

19. באמזון יש שני ספרים על Painter IX: Painter IX Creativity: Digital Artists Handbook The Painter IX Wow! Book מכיר/ה? אולי יש לך? האם הם טובים? האם האחד טוב מהשני? תודה רבה פיני

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by Gal_452,

אני משדר רדיו דרך הוינאפ והשאלה שלי היא איך אני עושה לינק דרך האינטרנט שאנשים ילחצו וזה ישר יפתח להם את הוינאפ ויפעיל את השידור ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. אהלן! אני מחפש את התוכנה הזו... זה מאוד חשוב.... פשוט אני רוצה להיכנס למחשב השני שלי דרך האיי פי.. בנוסף אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוף את הקבצים..יש לי עבודה שאני צריך להגיש ליום שני וזה מאוד חשוב! תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by The Winter King,

אני לא יכול להשתמש באקספלורר (מודיע לי שיש תקלה וסוגר מייד). כמו כן הtaskbar "קפוא" - לא יכול אפילו ללחוץ על start. ואם אני מקטין מסמך או כל דבר אחר, הוא "נעלם" לי ואני צריך לפתוח אותו מחדש (אם זה word למשל, אני צריך להיכנס לmy documents). אני כרגע משתמש בפיירפוקס. עזרה תתקבל בשמחה!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. תקשיבו, יש לי פטיש מוזר- אני אוהב להתקין משחקים ולצפות בסדרות בו זמנית. ממש קינקי. הבעיה שחלק מהמשחקים דפוקים ומגיעים עם מוזיקת התקנה. זה מטריף. הם מצפים שאני אסתכל על ההתקנה 10 דקות?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by Fire Storm,

כדי שיהיה אפשר להעלות אותו ליוטיוב. פשוט תוכנה, שאני אכתוב לה איזה פורמט אני רוצה, היא תבחר ת'מקודד והכל, ואני פשוט אוכל לקבוע שהתוצאה תהייה אותו סרטון ממקודם, רק שהוא שוקל בערך 20 מגה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים