תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חברה אני מחפש תוכנה נורמלית לצילום במצלמת אינטרנט !! בבקשה חברקה אני חייב את זהה! : (
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על מחשב ועל השימרה שלו מפני שטויות ברשת ואני צריך סידי קי לתוכנה ZoneAlarm וכן לגרסא : 5.1.011 בתודה אלדר
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר תוכנה שמודדת את קצב הFPS ומציגה אותם בזמן המשחק?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
:שלום, אני מחפש את התוכנה Smart Driver ( =גיבוי הדרייברים של המערכת ) אבל אני לא מוצא אותה :'( כבר הרבה זמן אני מחפש אותה, בכל מקום אפשרי ( Kazaa, eMule, Overnet אתרים ברשת ועוד ... ) אבל אין תוצאות לחיפוש, אני לא מוצא אותה בשום מקום. התוכנה נראת כך : אם מישהו מכם מכיר את התוכנה / יודע מהיכן להוריד אותה / יש לו אותה בעצמו, בבקשה צור איתי קשר פה ( דרך הת'רד כאן או הודעה פרטית ). תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים ! ;D The Wizard
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני לא מתכוון להכינס .. וה לעשות עדפות גובהה ממש לאמץ את המחשב בתוכנה הזאת יש לי מספיק זיכרון בשביל זה .
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אפשר כזה דבר כי ניסיתי 100 פעם והוא אומר ארור .
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מותקנת אצלי גירסא 2.41 של KAZAA K++ (ניסית גם 2.43), וכאשר אני מפעיל אותו, לאחר שהיא מתחברת אני שם לב שיש כ90,000 אנשים מחוברים- שזה מוזר כי פעם כשהייתי מתחבר היו כ 5,000,000, טוב חשבתי לעצמי שזה אולי לא משנה, חיפשתי לעצמי איזה קובץ והוא לא מצא אותו, חיפשתי עוד קבצים יותר מצויים- הוא מצא אותם אך בלי מס' מקורות רב (4~). ולשאלה שלי: האם מישהו יודע למה זה קורה ? אולי יש גירסאות טובות יותר ? וכמה משתמשים מחוברים יש אצלכם ? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט בקרוב, ומעוניין לשמור דואר שהצטבר ב- inbox וב- sent. מה הדרך הפשוטה לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי כונן פיזי אחד (מתוך שתיים) שפעם עשיתי בו פרטיטיציה של EXt3 של לינוקס עכשיו אני רוצה למחוק אותה ולחבר את המקום הנותר עם המחיצה של ה Fat 32.... אבל זה לא מצליח לי, נותן לי איזה EROR, מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לאחר שעברתי למחשב החדש איבדתי את הגרסא הישנה של התוכנה והגרסאות החדשות פשוט זוועה. אז אני מחפש תוכנה חלופית שעובדת בדומה לבייבילון (עדיף חינמית) מישהו מכיר כזאת?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי אמיול מליונטוורק, ופיירוול של הwindows xp איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול כדי שלא יפריעו לי להורדה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... טוב אני כמעט שבוע בלי איסיקיו, והחלטתי לפנות לעזרתכם לפני כמעט שבוע אני פותח תמחשב, מהאיסייקו לייט עולה שגיאה (תרגום מאנגלית) "איסיקיו נתקל בבעיה וצריך להיסגר, מצטערים על אי הנוחות" ניסיתי ב PRO, ושם עולה שגיאה 234 הורדתי גרסה 4.1 ושם זה פשוט נתקע בלי הועה שגיאה ב ICQ2GO זה עובד (go.icq.com) מה לעשות ? (ניסיתי להתקין מחדש ולהפעיל את ה DBConverter)
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 שאלתי היא האם בנורטון הזה יש פיירול כברירת מחדל ואיך אפשר לבדוק במסך הראשי של התוכנה אם הוא באמת פועל.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט כי לא הצלחתי בשום דרך להיפטר מזה אך שאתה פותח את האקספלור נפתח כזה tool bar ועוד משהו וזה משנה לך כל פעם את דף הבית מה שלא ניסיתי לקפוץ 90 פעם על הריצפה לרוץ 5000 כלום כלום . אז אנשים ? אך אפשר להתקין את הדבר הזה שאני יכל לשנות שמות במסנגר מבלי הפרוסמות משהו כמו איסיקיו לייט תודה !
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום רב, כתבתי כמה תוכנות לציבור הגולשים פה ומקווה שתפיקו את המירב מהתוכנות האלו. Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip Program Killer: תוכנה המסוגלת להפעיל ולכבות תוכנות בתזמון אישי. אתה בוחר את השעה בא אתה רוצה שהתוכנה תרוץ או תתכבה. התוכנה זמינה במדור ההורדות של האתר. קישור: http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=275 Favorites Manager: תוכנה המארגנת את המועדפים שלכם. ניתן לשנות את שם הקישור ותוכנו וכמו כן התוכנה מסוגלת לעבור על כל רשימת המועדפים שלכם ולבדוק את תקינותם. התוכנה זמינה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי סרטון קטן בפורמט EOS. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי אתר שמדבר על הפורמט הזה אבל לא מצאתי שום תוכנה להפעלה שלו. מישהו יכול להביא לי תוכנה ישירה שיכולה להפעיל את הסרטון הזה שבורמט EOS?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי KAZAA LITE 2.4.3 אני מפעיל את התוכנה, ואחרי חמש דקות בערך אני מקבל הודעת ששגיאה על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ואחרי זה היא נסגרת. זה מאוד מעצבן. מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה? ואני לא מוריד תוכן לא חוקי, אני מוריד תמונות ופונטים (זקוק להם למשהו) , אז בבקשה אל תנעלו את התרד.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שמישהו כאן בפורום הזה יוכל לעזור לי. יש לי בעיה במחשב - המחשב איטי חבל"ז!!! אני התקנתי כמה תוכנות (זה התחיל ככל הנראה לאחר התקנת אנטי וירוס חדש) ואז המחשב התחיל להיות איטי בצורה שאי אפשר לתאר! עשיתי איחוי דיסק, זה לא עזר! מה עושים? בתודה, ארז
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא רוצה לחסום את כל התיקייה לגמריי רק שאת הקבצים בה יהיה אפשר "לקרוא" אבל בלי אפשרות לשנותם. מישהו יודע אם אפשר? כאילו לעשות את כל הקבצים read-only וגם את התיקייה (בזמן שאני באינטרנט נכנסים לתיקייה עוד קבצים שאני לא מעוניין שיכנסו). בקיצור: שתיהיה אפשרות "לקרוא" מהקבצים (אלה לא מסמכי וורד או כתבן) ומהתיקיה, שלא תיהיה אפשרות לתוכנה או משחק לשנות משהו בתייקיה או בקבצים האלה..... מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
כל פעם כשאני מעתיק דיסק בCD COPY הנרו יוצא קובץ IMAGE איפושהו במחשב שלי ו"שוכח" למחוק אותו אחרי השימוש נוצר מצב שיש לי (אחרי חישובים) 5.5GB שאני צריך אבל הם תפוסים ע"י הקבצים האלו שאלותי: איפה הם נמצאים? ואיך אני משנה בנרו שימחק אותם ברגע שסיים?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אחרי שסימתי להוריד את הסרט Johnson.Family.Vacation.DVDRiP.XViD-DVP ניסיתי להפעיל אותו אך שומעים את הרקע של הסרט ועכשיו הצורה שרואים זה כמו ריבועים כאלה שמתחדשים מאוד קשה להסברה העיניין אם מישהו יודע איך אפשר להקליט מה שקורה במחשב זה יעזור ניסיתי לשחק עם הקודקים שום דבר לא עוזר עדיין רואים כמו ריבועים קטנים שמתחדשים אם מישהו נתקל בבעיה הוא בטח יכיר את העניין....
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-