עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה שעובדת בשיטה של NetLimiter , רק לסאונד. כלומר שאני אוכל לסמן בה שלא תשמיע צלילים מה-WinAMP ומהאינטרנט למשל... כמו שב-NetLimiter אפשר לסמן ולהגביל רוחב פס לכל תוכנה ותוכנה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. Started by tomz,

אני משתמש קבוע של פיירפוקס, היום, אני מפעיל את הפיירפוקס, עולה לי משום מה החלון של הפרופיילס, יש לי שם רק את הדיפולט, מכיוון שלא הייתי צריך אחד אחר, אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר שהוא בשימוש, מה עושים? :\

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by harry,

שמעו חברים אני מחפש את הגירסה של קאזה ++k . אני מחפש בגוגל, אבל אני לא מוצא כלום. מן הסתם כי החברה שמפעילה את קאזה המסחרית רוצה לסגור את הגירסה הזאת כי היא לא מכילה פרסומות ותוכנות ריגול... אבל אני יודע שעדיין יש אתרים ברשת להוריד את זה, היה לי אחד אבל הוא נפל, אז בבקשה אני מתחנן אם מישהוא יודע איפה להוריד את הגירסה הזאת שיכתוב! (לא סבבה לייט זה בכלל לא אותו דבר!) ##בבקשה לא למחוק את התר'ד התוכנה עצמה היא חוקית, אולי התכנים לא...##

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. אוקיי, הורדתי מאימיול טרויה, ואני מפעיל והאיכות פשוט לא יפה, למה? התקנתי את חבילת הקודקים של LH ואני מפעיל במדייה פלייר 9, מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסיומת היא AVI וזה Xvid, וזה מקטגוריית: "סרטים באיכות DVD". תודה רבה !

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by zvkel,

התחלתי להישתמש במוזילה הכל טוב ויפה אבל כשאני נכנס ל blog tv בתפוז אני לא יכול להצטרף לצ'אט (את השידור החי אני כן רואה) מה אני צריך להוריד בשביל לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

בוקר טוב! אני גולש עם נוזילה פיירפוקס והשאלה שלי היא : למה אני לא וראה צבע זוהר ([glow=red,2,300]GLOW[/glow]) באתרים? ואיך אפשר לתקן את זה..? בתודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

ערב טוב! אני מחפש תוכנת FTP טובה חוץ מ-FlashfXP ו CUTE FTP...יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by wolf_silver,

טוב ככה אני מחפש תוכנה שכול פעם שאני יקבל אימייל אז היא תודיע לי שיש לי אימייל ועוד שאלה בקשר לתוכנה הזאת היא עובדת רק על האימיילים שנמצאים ב Outlook Express או שהיא יכולה לעבוד גם על האימילים שאני פתחתי בוואלה ובהוט מייל וכאלה ?? תודה לעוזרים אנשים

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by t d,

שלום! לפני די הרבה זמן ראיתי בtechtv שהראו תכנה שיש בה גם icq וגם messanger משולב... מישהו יודע באיזה תכנה מדובר? האם היא טובה\תקינה? והיכן אפשר להוריד אותה במידה והיא בחינם? תודה!

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by ratzabi,

יש לי כרטיס מסך (MSI Rqdeon 9800Pro 128MB 256Bit (R36 לפני שהתקנתי את הגירסא 4.9B היה לי את 4.7, והתקנתי עליה את ה4.9B. אחרי שהתקנתי את 4.9B עשיתי ריסט למחשב (כפי שזה ביקש), ולאחר מכן הווינדוס לא עלה. יש לי ווינדוס XP Pro ולפני שהוא עולה הוא טוען את עצמו (נו אתם בטח מכירים). לאחר הטעינה הווינדוס לא עולה ועולה לי מסך כחול שאומר Error. (כל זה אחרי התקנת ה-4.9B). מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  11. הטופיק אומר הכל לא ? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ברדיו אינטרנט דרך האקספלורר או לראות סרטונים דרך האקספלורר אם זה דרך האקספלורר אני מניח שזה קשור למדיה פלייר איכשהו ניסיתי להתקין מדיה פלייר מחדש וגם גרסה אחרת וזה עדיין לא עובד למישהו יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by peralon,

יש לי מכשיר DVD DIVX אני רוצה לצרוב סרטים מהמחשב אבל אין לי סרטים עם תרגום מובנה יש לי כתוביות לסרט וסרט ונגן הDVD לא נראה לי יכול לקרוא את הSUB עם הסרט יש איזשהי תוכנה שתצרוב את הכתוביות SUB על קובץ הAVI\MPG וככה אני אוכל לצרוב ולראות עם כתוביות בDVD? תודה עריכה : ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי מדריך אפשר למחוק את הת'ראד תודה וסליחה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by topgun,

אז ככה: יש לי סרט AVI על המחשב, בגודל של ~700 מגה, בקידוד DIVX. עכשיו, אני רוצה לצרוב אותו על דיסק CDR רגיל, ושיוכל לנגן ב-DVD שבסלון. האם אני יכול פשוט לצרוב את הסרט כמו שהוא וזה ינגן? או שאני צריך להמיר את זה לאיזשהו פורמט אחר? ואיזה פורמט? ועוד שאלה-אם אני יכול פשוט לצרוב את הסרט ככה כמו שהוא, אז בנירו להגדיר לו שיצרוב דיסק DATA רגיל או משהו אחר? כי כשניסיתי לצרוב אחרי שהגדרתי לו שאני רוצה Video CD, הוא התחיל להמיר לי את זה לאיזשהו פורמט (ולא אמר איזה)... ה-DVD המדובר זה HYUNDAI hu-dvr630. תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by Real_Me,

הבנתי שאני יכול לנסות לקודד ישירות ל-MPEG-2 או SVCD בזמן שאני עושה TV-RIP בתוכנת VIRTUALDUBMPG. הבעיה שברשימת הקודקים לא מופיע קודק ל-MPEG-2 וזאת למרות שהתקנתי את זה של ELCARD, למשל. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שהקודק הרצוי יופיע ברשימה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by 114508534,

בניתי מקלט , תיכנתתי אותו שהוא יקבל אותות מהשלט והוא עובד אבל אני לא יודע עכשיו באיזה תוכנות אפשר לשמש את זה , יש איזה פלאגינים או משהו ?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  16. תפרטו בבקשה מהם היתרונות, ומי מהם קל יותר, ועל איזה גרסה (WINAMP) אתם ממליצים? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  17. איזה תוכנה הכי עדיפה, אבל לא דיימון טולז אני לא כל כך אוהב אותה (את הרעיון של כונן וירטואלי)... יש דרך אחרת להתקין ופשוט לשחק ללא כונן וירטואלי? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by love2dev,

יש כלי טוב היום לדיאגנוזה של המחשב מבחינת טיב הרכיבים?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. Started by DarkSight,

זאת תוכנה שסוגרת את המוניטור שלכם בשעה שאתם בוחרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by darkman,

אז ככה אני צריך פלאג אין ל WINAMP שהוא יסגור רק את הWINAMP תוך "X" זמן

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. אני מחפש משהו אחר כי לא עובד לי שני התוכנות האלה-עושות לי בעיות

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by hagay21,

שגיאת loadlibrary()failed בקאזה מישהוא מכיר את הבעייה ולמה הקאזה לא עולה? אולי יש לכם לינק להורדת גירסא אחרת?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. אני צריך המלצה לתוכנה חינמית ללא פרסומות להרצת סרטים וכתוביות

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים