תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://www.siz.co.il/up/zclz0jozmjnt.jpg זה מציג לי את הפתרון לבעיה .. הבעיה היא, שבמשחקים (אני חושב אפילו כולם) הדריבר כביכול "נופל", המשחק נכבה ובסרגל ווינדוס ליד השעון מופיע משולש עם סימן קריאה .. משולש צהוב מתברר גם שזה קורא לא רק במשחקים, וזה גורם לבעיה שנקראת ע"פ הווינדוס BlueScreen \ מסך כחול, וזה עושה ריסט למחשב שלי וכשאני נכנס לווינדוס זה מראה שהווינדוס נכבה בגלל בעיה בלתי צפויה .. בהתחלה התקנתי דרייבר של Gigabyte, יצרנית כרטיס המסך שלי, וחשבתי שהבעיה נעוצה בדרייבר שלהם, אז הורדתי דרייבר מקורי מהאתר של NVIDIA והייתה הפסקה מהבעיה הזאת, אתמול הייתי חייב לפרמט את המחשב, פירמטתי, התקנתי את כל הדרייברים כולל של NVIDIA לא של GIGABYTE, והבעיה חזרה גם בדרייבר הזה .. …
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני לא מצליח להורד קבצים דרך ה-KAZAA במהירויות נורמליות, אלא רק במהירויות נמוכות בהרבה ממה שאני מוריד בדר"כ (4 K/S לעומת 90 K/S!!!). כמובן שניסיתי להוריד כל מיני קבצים מכל מיני מקורות שונים, ולא מדובר על מקרה אחד ספציפי בעייתי, אלא בעיה שנמשכת לאורך זמן. מישהו יכול בבקשה לעזור? אגב, אם אני מוריד קבצים מאתרים דרך הדפדפן, ולא דרך ה-KAZAA המהירות נורמלית ומהירה.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מוריד מהביטורנט קבצים וזה מראה לי בערך על כל GB 1 שאני מוריד כאילו ירד 100mb (ז"א שיש בערך 900mb קבצים פגומים) יש למשהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרונות מכול הספק שהוא. הורדתי את התוכנה golde memory שלא כל כך הסתדרתי איתה... אני בעיקר צריך לבדוק האם אין בזיכרון בעיות ואם הוא עובד באופן תקין.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
פעם ראיתי איזו תוכנה לא זוכר את השם שאפשר ליצור בה רשת פרטית שרק חבריה יכולים להתכתב בה ולהעביר קבצים מישהו מכיר תוכנה כזו??
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי אנשים טוב אז ככה אני צריך תוכנה או משהו בסיגנון שפשוט אומר לי לאיזה חלק צריך לעשות UPDATE אני מדבר על DRIVERIM אני יודע שיש את זה על ה XP אבל על שלי הוא לא עובד .... אז בטח יש איזה תוכנה שבודקת את הדרברים ואומר למה יש UPDATE ולמה לא צריך ... מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מוריד בין 3-15 ככה ואני רוצה להאיץ אותה. יש איזה תוכנה או שינוי בהגדרות שיוכלו לעור או איזה עצה או משהו כזה תודה לעוזרים ;)
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בזמן האחרון משום מה יוצא לי שהדפדפן נתקע מכל מיני סיבות ובפתיחה מחדש כל הטאבים נעלמים. הוא זוכר אותם בהיסטוריה אבל לא פותח אותם כפי שהוא פותח אותם במידה ואני סוגר ופותח אותו.למה זה קורה והאם יש מה לעשות? הפעם האחרונה שזה נתקע כי רציתי להדפיס קופון שקיבלתי במייל. אני ניסיתי להדפיס אבל זה נתקע. שמרתי את התמונה של הקופון וגם כאן לא הצלחתי. מה אפשר לעשות כדי להדפיס???
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כשאני משתמש בAUDIOCATALIST לצורך הכנסת שירים למחשב, אני יכול לעשות את זה רק בANALOG כלומר X1 ישנה האופציה ASPI אבל אני לא יכול לסמן אותה, כאילו שאין לי את הדרייבר הזה. מצד שני אם אני מפעיל את אותה תוכנה במערכת ההפעלה השניה שיש לי במחשב, אין לי בעיה, האופציה ASPI מסומנת, ואני עושה RIP לדיסק שמע במהיריות שמגיעות ל X30. מכאן שהבעיה היא בדרייבר ASPI , לא? הורדתי את הדרייבר של ADAPTEC והתקנתי אותו, ללא תוצאות. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה ואני מחפש דרייבר לכניסה של הג'ויסטיק - GAMEPORT, לכרטיס קול מסוג Audigy 1394. כל הקישורים שמצאתי לא עבדו כיוון שחברת "קריאטיב" איימו על הבחור שיצר דרייברים חלופיים לשלהם שיעבדו בויסטה, והוא נאלץ להסיר אותם. לקרייטיב עצמם אין דרייבר מתאים לויסטה כי הם מצפים שאני אקנה מהם כרטיס קול חדש... אני צריך רק את הכניסה של הג'ויסטיק.... אשמח אם למישהו יש קישור עובד, או יותר טוב - יוכל לשלוח לי את הדרייבר עצמו. תודה לעוזרים! עריכה: טוב מצאתי כבר, אצרף את הקישור למי שירצה בעתיד: http://www.pc-support-solution.ch/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=8 תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
למי שמכיר את התוכנה עם החייכן הזה מהאתר של DVD2DVD.ORG אז יודע כבר שהיא הופכת סרטי AVI ו MPEG עם כתוביות מתחת לגבולות שזה דבר נפלא... ויש לה עוד מלא פונקציות מצוינות ... עכשיו הפכתי סרט והסאונד לא יצא מתואם עם התמונה איך אפשר לתקן זאת ? או להגדיר לתוכנה לתקן זאת ? ובכלל מישהו יודע איך אפשר להדביק כתוביות לצמיתות מתחת לגבולות של הסרט ( בחלק השחור למטה נגיד כמו בסרטים ...) בלי DVD2DVD ? ואל תגידו לי להריץ חיפוש בגוגל כי כבר חיפשתי ולא מצאתי את זה...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שנה טובה ומתוקה לכולם!!!!!!!! התוכנה של שיתוף קבצים Ares נכנסתי אליה ולחצתי Connect והוא רושם לי Connecting המון זמן והוא פשוט לא מתחבר לי בכלל אנא בבקשה אם מישהו יודע פיתרון עיזרו לי היא תמיד עבדה אצלי ואני רוצה שהיא תחזור לעבוד בתודה יסמין בנדלק
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=600423 להתעלם משלב 5 אחרת אנטיוירוס ואנטיספיוור מפסיקים לעבוד
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב אז המחשב שלי על הפנים,אני בFF והוא פותח לי מלא חלונות קופצים בכל אתר שיש,מסריקה בAVG יש לי מיליון ואחד וירוסים בתיקייה של הFF הAVG לא מוחק לי כלום ניסיתי גם עם AVAST וAVEIRA אבל שום דבר. ניסיתי עם עוד כמה תוכנות כמו SPYBOT אבל שום דבר לא מועיל והמחשב מלא וירוסים עדיין. יש איזה משהו שיוכל לעזור לי חוץ מפרמוט שזה הדרך האחרונה שאני מעדיף? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני שדרן בשני רדיוים חדשים.... אנ יודע שההגדרות לשמיעה טובה ואיכותית הם ככה (מי שמבין בזה ועשה יבין..): לשים על stereo mix ולהמניך ליקראת הסוף...לשים על איכות של 80 kbps mono לשים על inputcard ואת ההגדרות שם עושים ככה: ואז אמורים לשמוע באיכות מעולה וחדה אבל אצלי שומעים חרא ואין לי מושג למה. ניסיתי מיליון דברים...כלום לא עזר. מקווה שאתם תוכלו לעזור לי :'(
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, כמו שכבר אמרתי כמה מיליארדי פעמים, קניתי לעצמי בשעה טובה ומוצלחת מחשב חדש, עכשיו, העברתי את כל השטויות (ביניהן סרטים וסדרות שאני אוהב) למחשב החדש, והתקנתי עליו WINAMP, כמובן שבהתחלה שום דבר לא עבד, אבל עם הזמן התחלתי לשמוע על החדש מוזיקה והיה קול גם במשחקים וכו' וכו'... הדבר היחיד שעוד לא עובד זה סרטים, אני אישית עובד רק עם WINAMP (אם תסלחו לי, WMP זה זבל טהור), והתקנתי כבר Combined Communiti Codec Pack (ידוע יותר בתור CCCP), ואחריו גם התקנתי מחדש את WINAMP, וכלום. הבעיה היא שאני מפעיל קובץ VIDEO AVI, שומעים את הצליל הראשון מהסדרה, לא רואים תמונה בכלל, וזהו, שם זה נעצר, מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מעוניין לבצע גיבוי לכל המחשב, אפשר בעזרת האשף של XP ואחר כך לפצל את הקובץ כך שאפשר יהיה לצרוב במספר DVD. אפשר לבצע את כל התהליך בעזרת zip או winrar כולל הפיצול? איך אפשר לבצע? תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי איזה כרטיס מסך יש ברשותי, אני רוצה לדעת איזה דרייברים לעדכן וכו'. תודה .
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה לפתוח תקיה מסוימת פתאום עולה לי תוכנה שנקראת ACTIVE MOVIE WINDOWS ותוקעת לי את המחשב מה אני עושה כדי לפתור את זה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי סרט וכתוביות תואמות כשהרצתי את שניהם (אחד על השני) הכתוביות היו מדויקות ביותר. ניסיתי להלביש את הכתוביות על הסרט בעזרת התוכנה virtualdub (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר : הפיכת הכתוביות לssa וכ"ו) אבל הפעם הזאת משום מה בזמן ההלבשה יש איזה שניים שלושה משפטים בתחילת הסרט ואז זה מפסיק כאילו אין כתוביות ובנקודה מסויימת פתאום מופיעות הכתוביות והכל כרגיל מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפני שפירמטתי היתה לי תוכנה בשם SIV שזה System information viewer של gigabyte נראה לי ..היא היתה מראה לי את המהירות של המאווררים במחשב,את הטמפ של הלוח מעבד...ואת המתחים. הכל בזמן אמת...מתעדכן גם בזמן אמת. אני לא מצליח למצוא אותה שוב..לצערי. ולא נראה לי שמישהו יצליח למצוא אותה גם. האם מישהו מכיר משהו דומה,להורדה??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, קניתי מחשב חדש והתקנתי ווינראר אבל שאני לוחץ מקש ימני על קובץ RAR אין שם את כל הקיצורי דרך לפתיחה דרך הווינראר במחשב הישן שלי היה לי את זה, ורציתי לדעת איך אפשר להוסיף את הקיצורי דרך אני יודע איך אפשר גם להשתמש בתוכנה בלי הקיצורים אבל זה לא כל כך נוח אני יודה לכל מי שיגיד לי איך אפשר להוסיף את זה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היא רוצה להתקין לי אנטיוירוס 360. עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו בשום אופן לא להתקין אותו. הורדתי Malwarebytes' Anti-Malware וניקיתי את המחשב. אבל עדיין כל 2 דקות נפתח לי דף אינטרנט שנחסם ע"י AVAST (אתר ההורדה של האנטיוידוס הנל) ומוצגת הודעת מערכת שאם אני לוחץ OK גם מובילה לאתר הזה. מה אני עושה פה? נמאס לי כבר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-