עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ladani22,

אני מחפש תוכנה להעברת נתונים מהמירס למחשב בתודה מראש למוצאים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. היי! אני מוריד עכשיו קובץ וידאו ואני אכן רוצה לוודא כי זה הקובץ אותו אני מחפש. האופציה של PREVIEW בEMULE לא זמינה... רציתי לשאול איך בכל זאת רואים מה הורדתי עד כה? יש המלצה לתוכנה (בסגנון AVIPREVIEW)?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. רציתי לדעת אם יש תוכנה שמשנה את הגדרות ה3D והOpenGL לפי המשחק שאני רוצה לשחק בו? אני משתמש בכרטיס ATI.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. מישהו יכו לשלוח לי אותו לכאן או למייל שלי? elieli25@walla.com

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by emailaya,

היי לאחר הרבה זמן, הרבה בדיקות ואיןספור בעיות (שאינן קשורות לתוכנה) שוחררה היום גירסה 1.6.0 של תוכנת הדואר בעברית, הימאליה התוכנה הינה חינמית. אשמח לקבל תגובות ורעיונות רשימת השינויים לגירסה זו, הן: * X ימזער את התוכנה ל systray ו minimize ימזער אותה ל taskbar * העתקת כתובת שולח ל clipboard מתפריט כפתור ימני של מכתב * אפשרות לשנות סוג יעד לאחר בחירתו (אל, עותק, מוסתר) * אפשרות להעביר כתובות בין אנשי קשר בגרירה * בהפעלת ה SMS, תישלח הודעה מתאימה לסלולרי * טיפול בבעיות התנתקות של ה ICQ * אפשרות העלאת/הורדת תיקייה בתכונת שרת-כונן * מחיקת דואר זבל ביציאה מהתוכנה * תמיכה מלאה ב wildcard כולל כתובת ונושא * צבע רקע לטקסט, למכתבים בחשבון מסויים * הורדת אחד או יותר מכתבים ללא צפי…

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by Red-men,

שלום לכולם. אני צריך להתקין משחק ובירשותי הקבצים מסוג אלו MDF ו- MDS איך אני יכול לפתוח אותם בלי daemon tools בתודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by HoT-DoG,

שלום! יש לי בעיה מוזרה באלכוהול 120. יש איזה "משהו" שבשביל שהוא יעבוד כמו שצריך, יש צורך לצרוב אותו בSAFEDISC ובמהירות של X4 אז יש בעיה ממש מוזרה שהאלכוהול לא נותן לי לצרוב במתחת לX8. יש לי צורב LG 48X24X48 וזה נראה לי כל הפרטים שצריך... תודה רבה מראש ! גיא

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by Gosha,

הבנתי שיש תוכנה שמאפשרת לעשות פעולה זאת. למישהו יש מושג מה שמה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by TimoTy,

טוב הורדתי פרומו מ-Game Spot ואני רוצה לנגן אותו מ-QUICK TIME ל- BSPALYER אני עושה לו play with BsPalyer והוא עושה " cannot open file " יש איזושהיא דרך שאני יוכל לנגן אותו בנגן של BsPlayer ????? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. 1.העברתי למחשב בעבודה, דרך דיסק-און-קי, תיקייה שבה מותקן דפדפן אופרה, ומתוכה אני יכול להפעיל ישר את הדפדפן. זה נכנס לי לכל האתרים בצורה תקינה, רק כשאני נכנס לפורום של תפוז, ההודעות הראשונות מוצגות בצורה תקינה, אבל השאר מתחילים להיות מעוותים, ואני לא יכול ללחוץ עליהם! (אני גם לא רואה את כל ההודעות). איך אני פותר את זה? 2.אני רוצה להעביר התקנה של פיירפוקס על דיסק-און-קי, בדיוק כמו שיש לי עם האופרה. זאת אומרת שאפעיל את הפיירפוקס באופן ישיר מהדיסק, בלי צורך להתקנה על המחשב שאני משתמש בו. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by Anonymous1,

שלום, האם יכול להיות שסרט יופעל ב DVD, אבל יתקע בגלל שצריך להמיר אותו לקבצי DVD?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by zolder,

תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. שמעתי שזה אפשרי אפילו שהכרטיס שלי מנבידיה.... משום מה אצלי זה לא פועל לא נותן לי לעשות בדיקת ארטיפקטים ולא כלום...אני מפספס משהו?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by xgamer,

שלום קניתי ספר של ASP3 בהוצאת הוד-עמי עכשיו מקבלים אתו דיסק שכולל את התוכנה VISUAL INTERDEV שאיתה עובדים. אז ככה בספר מתייחסים ל 98 ואני משתמש ב XP אז עשיתי דברים דומים כמו שהיה מצויין. עשיתי ריסט ואמור היה להופיע סמל של התוכנה על יד השעון בקיצור אין זכר אליו עשיתי חיפוש והכל לא מוצא. אז אולי מישהו שקרתה לו תקלה זו יכול לעזור לי. בבקשה :-\

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by gimdy,

קניתי מחשב חד שוהתקנתי את האנטיוירוס מהדרייבר של הלוח-אם. כעת הוא דורש ממני לבצע עידכונים וכך אני עושה . לאחר שהוא מריץ עדכון הוא רושם לי " DNS name resolving error" מה עושים ? איך עובד האנטי ויורס הזה ? יש לציין שעוד אין לי חיבור לאינטרנט אם זה קשור ...

16. שלום חבר'ה אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות גיבויים על פי לוח זמנים פעם לטייפ גיבוי ( 4mm DDS-3). בבקשה לא להגיד לי ntbackup מכיוון שהתוכנה המקוללת הזאת עשתה לי את המוות עם קליטת מדיה חדשה, הצורה שבה אני רוצה שזה יעבוד היא שהתוכנה תקלוט מדיה חדשה / מדיה משומשת - תחמק את כל מה שיש עליה ותעשה גיבוי חדש. משום מה ntbackup לא עובד לי, אם למישהו יש רעיון למה? אז שיבורך. את ה /UM גם ניסיתי ללא תוצאות. תודה לעוזרים / למושיעים וגם לשכנים (ולמה לא בעצם?). מקסים.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. שלום לכולם אני מקבל אימלים כול הזמן מכול מיני חברה אם מצגות כאלה יפות עד לא לפני הרבה זמן הצלחתי לפתוח ולצפות בהם בצורה של מצגת בלי בעיה אבל עכשיו איך שאני מפעיל את המצגת היא משום מה נטקעת לי אבל אם אני שומר אותה למחשב ואז מפעיל את התוכנה ופותח דרך התוכנה המצגת עולה לי אבל בלי המצגת יענו רק איך שהמצגת בנויה רק תמונות ומילים ואין לי דרך להפעיל זה משום מה שאני רוצה לצפות במצגת זה נטקע לי ממישהו יודע משהו יכול להיות שזה באג בSP2?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by Satlan,

שלום יש לי סרטון של 9 דקות ויש בו שני שירים .. עכשיו איך אני "קורע" מהסרט את השיר הראשון ? איך שהוא להקליט את זה.. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by האיש הירוק,

אני תמיד ניכנס לצ'ט של נענע והוא לא ניכנס לצ'ט וביכלל הוא לא קולט את נענע והוא גם ניכנס לי לFIREFOX מתי שאני ניכנס ל אקספלורר ...שמעתי שיש כמו אקספלורר עם TABS תביאו קישור תודה.

20. Started by בר שאטי,

תראו מה קרה לי..הקאזה הלכה..המסן נדפק..הכל!!!!!!!!!אבלי המדיה מובי מייקר!!! אין לי מושג למה.. אמרו לי לשים קובץ אחד כי כנראה יש קובץ פגום אז שמתי!..אבל לא השתנה.. עזרו לי פליז!! מה שאומרים לי שאני מנסה לפתוח קובץ זה- your application or dll c:\windows\system32\sensapi.dll is not a vaild windows image.please check this against your installastion diskette. יש לי עוד בעיה..כל פעם מחדש אני צריכה להתקין את המדפסת hp 3600 כי יש לי מצלמה דיגיטלית אז אני מחליפה כבלים...החוטים האלה..אז נגיד סיימתי להדפיס אני מוציאה את החוט יום אחרי אני מחזירה ואני צריכה להתקין מחדש!ויש את זה במחשב..זה בעיה תודה לכולם...

21. האם קיימת אפשרות להגדיר שיוריד בצורה אוטומטית את כל קבצי הXPI לפי ההרחבות שמותרנות אצלי כמו שלמשל יש ב MR TECH LOCAL INSTALL את האפשרות AUTO ARCHIVE(רק שזו פועלת רק מהרגע שהפעלת אותה (מן הסתם )) אני מחפש משהו שעובד גם אחורה...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by srolik,

בעזרת התוכנה הפכתי את דיזק ה 80 גיגה לשני כוננים של 40 גיגה ובכל כונן מותקנת מערכת הפעלה כול פעם אם אני מעלה את המחשב עם כונן אחד הכונו השני בלתי נראה ואי אפשר לגשת אליו שאלה 1 : איך אני יכול להעביר קבצים בין הכוננים ? נראה לי שזה קשור לזה שיש מערכת הפעלה בכל כונן לכן הוא לא מאפשר גישה שאלה 2: איך אני יכול למחוק את מערכת ההפעלה מכונן אחד ולא לפגוע בשאר הקבצים שנמצאים באותו כונן ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by יוגב1,

שלום, בכל פעם שרושמים בעברית זה הפוך את סדר המילים לדוגמא: "שלום יש לי בעיה" יהפוך ל: "בעיה לי יש שלום" מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים