עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עשיתי פירמוט, ויש לי 4 כוננים (2 דיסקים קשיחים שמחולקים כל אחד ל 2) אז נוצר לי ככה: C וגם E D וגם F אני רוצה להחליף בין השמות של D ו E אז שיניתי את האות של D לאות Q כדי שבנתיים אני אוכל לשנות את השם של E ל D , אבל היא נעלמהה! בקיצור אין לי עכשיו ברשימה של האותיות את האות D, מצד שני היא לא תפוסה. תודה לעוזרים!

2. Started by tascam,

האים למישהוא יש ניסיון עים PC Tools AntiVirus Free Edition 3.1 http://www.download.com/PC-Tools-AntiVirus-Free-Edition/3000-2239_4-10625068.html?tag=lst-0-4 רוצה חוות דעת ליפני התקנה. דן

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. אני משחק ב-COH ולפעמים אני מאבד קשר עם השרת, בדומה לראוטר שצריך לפתוח פורטים... יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה, כי סה"כ אין לי ראוטר.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by emailaya,

היי, אחרי כמה חודשים של פיתוח אינטנסיבי, שוחררה גירסה בטא2 של תוכנת הדואר החינמית eMailaya. אמנם מדובר בגירסת בטא 2 אבל היא יציבה ופועלת ואמורה להיות הבטא האחרונה לפני שיחרור סופי (אולי תהיה בטא נוספת לפני כן). רשימת העדכונים אמנם קצרה אבל השינויים מאחורי כל שורה הינם רבים. * טבלת ניהול המכתבים השתפרה * ניהול, יצירה ועריכת תיקיות דינמיות ידידותי למשתמש * תצוגה גרפית של מידע הקשור למכתבים ולשרתי הדואר (רק למשתמשים רשומים) * הוספת עמודת דגל כולל דגלים ב 3 צבעים * תפריט פעולות על טבלה בעת הוספת טבלה במצב HTML * אין הגבלת תאריך כלשהי בגירסה זו * על מנת לקבל גישה לכל האפשרויות של התוכנה יש להירשם אליה בחינם * תיקוני באגים * אימייליה חוגגת 4 שנים אשמח לקבל הערות והארות http://w…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. יש לי בעיה מסויימת בהצגה אתרים - לדוגמא פורומים באתר "תפוז" כאשר אני נכנס לפורום - לא מוצגות לי ההודעות בתוך הפורום אלא רק מספרי עמודים.. יש לי IE7 וניסיתי גם להתקין פיירפוקס, והבעיה חוזרת. לא מוצגות הודעות בכלל. סקריפטים של ג'אווה לא מנוטרלים אצלי וגם בפיירוול הכל בסדר.. אני לא יודע מה לעשות.. האם לעוד מישהו זה קרה? ואיך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. שלום לכולם חבר הביא לי את המשחק אייג אוף מיטולגי והיה שם התקנה של התוכנה msxml4 parser ואמרו שחייבים להתקין את התוכנה בשביל לשחק לחצתי פעמיים על התוכנה הוא רשם להסיר אותה או לתקן אותה ולחצתי לתקן ואחר כך ראיתי שהמשחק עולה גם בלי התוכנה ועכשיו אחריי שהסרתי אותו כל קובץ של עזרה למשל של אימיול או כל תוכנה אחרת שהסיומת שלו CHM לא נפתח הוא רושם לי ארור שאי אפשר לפתוח את הקובץ ורשום שהתוכנה שבאמצועתה הוא נפתח היא MICROSOFT HTML HELP EXECUTABLE והוא לא פותח לי את הקבצים האלה האם זה קשור לתוכנה msxml4 parser או שזה קשור למשהוא אחר ואיך אני מסדר את הבעיה שזה כן יפתח? [attachment deleted by admin]

7. Started by asaf16,

טוב אז ככה, את הבעיה הזו יש לי כבר הרבה זמן (3 חודשים?), והחלטתי שנמאס לי. מה שקורה זה שהאקספלורר שלי עובד לסירוגין. כלומר, מדי פעם הוא עובד, ומדי פעם הוא מגיב כאילו אני לא מחובר לאינטרנט (page not found), בעוד שהFF עובד רגיל כל הזמן. איך אני מסדר את זה? כן, עידכנתי גירסא לאקספלורר, לא עוזר. יש משהו דפוק בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. שלום, אני חדש בפורום, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מנוע חיפוש של תמונות, שמחפש תמונות דומות לזו שאתה מזין אליו לפי פרמטרים מסויימים שקובעים לו. אני שמעתי על אחד לפני שלוש שנים או יותר באיזה תוכנית טלויזיה אחת ככה שאני יודע שקיים אחד, ומעבר לזה, אני רוצה לדעת אם יש מנוע חיפוש דומה גם באינטרנט, שמחפש תמונות באותו אופן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. שלום רב, מאז שהאתר וואלה שינה את העיצוב שלו לאחרונה לוקח לו שעהההה פשוט להיטען- תחילה לא הבנתי למה, אבל אז שעשיתי disable לקספרסקי - וואלה נטען בשנייה. (וכשהיה את העיצוב הישן הוא גם היה נטען בשנייה) . אז כנראה שהתוכנה kasersky internet security 8 (הגרסא הכי חדשה) פשוט סורקת את העיצוב החדש הזה של וואלה יותר מידי זמן - עד שהוא עולה. נכנסתי להגדרות הקספרסקי לקטגוריה web traffic והכנסתי את וואלה כtrusted - והדבר לא עזר. שעשיתי פשוט disable לכל הקספרסקי אבטחת אינטרנט - הבעייה נפתרה. מה עושים? אני ממש אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. אוקי אז יש כמה תוכנות שאני מחפש ! קודם כל סוג ראשון אני מחפש תוכנות שיאפשרו לי לצלם את המסך שלי בזמן שאני משחק ובאיכות סבירה מאד ! אני מכיר את FRAPS וכרגע אני משתמש בו אני רוצה לשאול האותכם אם יש משהו יותר טוב מזה ? דבר שני: נגיד וצילמתי או אפילו יש לי משהו מוכן אני צריך תוכנות להעריכת הוידיאו אבל תוכנות ממש טוב ככה שאני יכול לפרק את הוידיאו לחלקים , להוסיף צלילים ומוזיקות משלי , אם אפשר אז לשפר את האיכות של הצולם , להוסיף כתוביות וכו'... בקיצור משהו לעריכה אבל משהו טוב ! אני מכיר את התוכנה של XP הwindows maker משהו כזה ... ואני לא רוצה להשתמש בה . תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. התחלתי להשתמש לפני שבוע בתוכנת הגיבוי Acronis 10 >> שקיבלתי עליה הרבה המלצות אני משתמש במטודולוגית גיבוי >> אינקרימנטאל הנקודה היא > שהתוכנה מייצרת קבצי ענק!!! למשל הקובץ הראשוני >> 15 G ( לעומת מיקרוסופט שייצרה רק 4 G ) ומאז > בימים שאני לא משתמש במחשב = זה יוצר לי קובץ יומי של 800 מגה ובימים רגילים של שימוש במחשב = קובץ יומי של 1.7 G בקצב הזה = אני גומר את הדיסק בתוך חודש ??? האם כך זה צריך להיות ? האם מטודולוגיית הגיבוי שגוייה ? מה אני לא עושה נכון ? ??? THX

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by hatzhaik,

נגיד שאני ממיר סרט בפורמט DIVX שדיחסת הווידאו (ביטרייט) שלו 0.9mbs לקובץ MPG 2 (פורמט DVD ) אז לכמה אניח יכול להוריד את הביטרייט בפורמט הDVD כדי שהאיכות לא תיפגע (או כמה שווה דיחסה של 0.9mbs ב divx בקובץ MPG)

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  14. Started by amit501,

הסיפור הוא כזה ניסיתי לחזור לגרסה הישנה שלי של IE אך ההסרה לא הלכה טוב ולכן הציע לי לבחור לבטל את ההסרה. עשיתי ריסט וכשהמשב עלה נרשם שהוא לא מוצא את EXPLORER.EXE ושקובץ comctl32.dll ושיש להתקין מחדש את WINDOWS. יש רעיונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. היי, התקנתי את האימיול החדש (5) ויש לי סרוויס פאק 1. יש לי בעיה - כל שרת שאני מתחבר אליו שולח לי אזהרה: אזהרה Razorback 2 (195.245.244.243:4661) - CP949 (Korean locale) filenames converted to Unicode UTF-8. Please use an Unicode ready client ואחרי כמה דקות הוא מתנתק מהשרת (זהו ראזורבק 2, אבל זה קורה בכל שרת). מה מקור הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by moish77,

מעוניין לבצע גיבוי לכל המחשב, אפשר בעזרת האשף של XP ואחר כך לפצל את הקובץ כך שאפשר יהיה לצרוב במספר DVD. אפשר לבצע את כל התהליך בעזרת zip או winrar כולל הפיצול? איך אפשר לבצע? תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by sigma,

האם רשיון לתוכנת איחוי PerfectDisk מוגבל לשנה , או קבוע ?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by club_501,

מחפש תוכנה לניהול קבצים. איזו ולמה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. היום ראיתי בעידכונים האוטומטיים עידכון SP3 לאופיס 2003 במה זה משפר?

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by mega1234,

האם הSW2005 כולל בתוכו פיירוול או שבנוסף צריך להתקין גם את הIS 2005 ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. Started by DavidM,

שלום כולם!!! שוב אני אני מקווה שתצליחו לעזור לי ושזה הפורום הנכון אז ככה: בזמן האחרון שאני מוריד משחקים בסיומות EXE שמופעלים ע"י InstallShield אז יש כל מיני בעיות כמו: "שגיאה קטסטרופלית" "file transfer error" אך עכשיו שאני בא להתקין משחק אחר[CS 1.6] זה פשוט בא להתקין מעתיק מספר קבצים מצומצם מאוד... ויוצא ללא אזהרה. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by gshhar,

כי נראה לי שפרצו לי.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. יש לי יותר מ 1000 תמונות בעלות רזולוציה גבוהה אשר מסווגות לתיקיות לפי תאריכים. אני רוצה להקטין לכל התמונות את הרזולוציה על מנת להקטין את הגודל שלהם. איזה תוכנה מתאמינה לעשות את העבודה בצורה שהתמונות ישארו עדין מסווגות בתיקיות שלהם? תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. Started by MilkMan,

אני מתכוון נגיד לזה: http://www.deviantart.com/deviation/10844171/ הם באים בחבילות של 200+ איקונים, אני צריך איזשהי תוכנה לזה? :-\

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  25. יש לי שתי סימולציות לעשות בפלאש ואני צריך עזרה ודי מהר צריך לסיים את הסימולציות עד יום רביעי בלילה המסנג'ר שלי הוא YB1212?HOTMAIL.CO.IL והאייס הוא 322716645 כל מי שמתעניין בפלאש זוהי עבודה מאתגרת יחסית אבל פשוטה ואני לא מצליח בבקשה עזרההה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים