תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לשנות את התוכנה Virtual DJ לעיברית ואם לא לפחות שהשמות של השירים בתוך התוכנה יהיה בעברית (חלק בעברית וחלק בשפת ג'יבריש) יש אפשרות לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אותה? אני רוצה לעבוד על אח שלי עם התוכנה הזאת! זאת התוכנה המגניבה ביותר שראיתי בחיים שלי! בקקשה אחים שלי תעזרו לי למצוא אותה, מי שיודע איפה שיתן לינק!!!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הי האם אפשר להרשם ב RSS כאשר יש תגובות חדשות? למשל פה באתר לוחצים בפורומים על חדש ומגיעים לתגובה האחרונה אני מתכון למשל לבלוג שיש בו תגובות נוספות כל הזמן
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בצרות בשבוע האחרון המחשב שלי האט בצורה משמעותית, אבל הסימפטום הכי ברור לבעיה הלא מזוהה הזו הן קפיצות באודיו, גם בניגון קבצי mp3 וגם בניגון סרטי HD, במגוון תוכנות, כולל AIMP2, MV2player, VLC ועוד. אני לא יודע מה, אבל משהו לא בסדר. כמו שאפשר לראות מהמפרט (בפרופיל) המחשב בין חצי שנה בערך ואין סיבה שיעבוד לאט. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שכשהיוטורנט פועל הבעיות מחמירות. הסרתי והתקנתי אותו אבל אני מעריך שהוא פשוט דורש משאבים ולכן מחריף את הבעיה, שקיימת גם בלעדיו. כדאי אולי גם לציין שהייתה לי בעיה של מסכים כחולים כל יום יומיים עד שעברתי מהכרטיס רשת של הלוח אם לאחד חיצוני. מן הסתם הלוח אם יוחלף אבל אני לא יכול להיפרד מהמחשב שלי כרגע בשביל למסור אותו למעבדה בגלל צרכי…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום! אני לומד עכשיו גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה) ואני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני זול (בסביבות 300 שקל). האם שווה בכלל לקנות ממחיר כזה, או שהאיכות במחיר הזה לא טובה ועדיף לא לקנות? ואם כן, איזה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מסכים LCD נפרדים בגודל 19 אינץ'.זה אומר שאני רואה מסך יותר רחב. זה בשביל משחקים אני רואה בגדול רחב. אבל יש לי בעיה אני מקבל מחברים אימיילים קבצי PowerPoint ואני מפעיל קובץ תצוגה ורואה תצוגה מלאה ויש באמצע בין מסכים תמונה חצי. איך אני מפעיל ב- PowerPoint 2003 שיתן לי תמונה תצוגה רק מסך אחת מלא באמצע ולא בשתי מסכים מלאים תמונות חצויים? צריך להיות אופצייה שינויי גודל תצוגה בתוך הגדרות PowerPoint 2003.אני לא מוצא.ולא יודע. מישהו יודע איך עושים? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כל תוכנה שאני מורידה כדי להפעיל סרט שהוא בפורמט AVI כתוב לי שאני לא יכולה לפתוח את הסרט כל אין לי WIN32 במחשב או משהו כזה.. מה אני אמורה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מחקתי את כל הססמאות השמורות בפיירפוקס, איך משחזרים אותם? ??? עריכה... שחזרתי אותם עם FEBE.. (שכחתי שהתקנתי אותו בכלל )
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי, מחפשת שם מדויק של תוכנה לעיצוב אלבומי תמונות דיגיטלים דיגי פוטו או אולי פרו.. משתמשים בה מעצבי אלבומי חתונות דיגיטלים מישהו יודע את השם המדוייק ומי מייצר אותה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שזה ניראה עכשיו ישנה רגולה שמונעת ממני את החיבור לאינטרנט. זאת אני אומר על סמך שבמחשבים אחרים על אותה רשת הכל תקין. סרקתי עם nod32 והוא מצא ומחק וירוס אחד, אבל זה לא פטר את הבעיה. הרישיון של spyware doctor נגמר לי ולפני שאני מחדש אותו הייתי שמח להמלצה על תוכנת ספיוור טובה אחרת. עדיפות לחינמית אך לא חייב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ליצור משתמש חדש במחשב שבו יהיו הרשאות לפתוח תוכנה שתהיה על שולחן עבודה, להדפיס מתוכה דוחות, להדליק ולכבות את המחשב. Windows XP Pro איך ניתן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ATITool ה-overdrive ב-catalyst ננעל אני לוחץ על האייקון של המנעול והוא לא נפתח http://img55.imageshack.us/img55/1845/overdrivesc4.jpg
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשוהי בעיה מציקה כאשר אני מנסה להכנס לאתר sport5 תמונה : http://imageknight.com/images/1214913504.png הבעיה היא שהחלק העליון של האתר מופיע לי שלושה פעמים על כל אורך העמוד ושאר העמוד לא מצליח להיפתח..בחלק התחתון של התמונה אפשר לראות תכתובת שהדפדפן מתקשה לפתוח ... ניסיתי עם פיירפוקס גם לא הלך,ניסיתי מחיקת קבצי קוקיס וקבצים זמניים,שחזור מערכת וגם לא הצליח. אשמח לקבל פתרון לבעיה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי לפטופ Studio 1537 של Dell וסוף סוף הצלחתי להתקין עליו Windows XP PRO 64bit, הדרייבר של הקורא טביעת אצבע מותקן הבעיה שהתוכנה שהגיעה בדיסק עם המחשב לא תואמת את מערכת ההפעלה, ובאתר שלהם (Digital Persona) אני לא מצליח למצוא בכלל לינקים להורדה. למישהו יש מושג איפה אני יכול להוריד אותה בגרסא שתתאים לי ? או יכול להמליץ על תוכנה אחרת טובה שתנהל את הקורא ?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
צריך שהתוכנה לא תיהיה convertxtodvd כי היא גורמת לווידאו לגמגם במכשיר ה DVD (אומנם במחשב פועל חלק) וניסיתי כבר שני מכשירי DVD שונים תודה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה בתוכנת פינקל סטודיו 9 ללכוד חומר דיגיטלי ממצלמת וידאו של סמסונג. אני צופה בוידאו והוא עם רקע ירוק. יכול להיות בגלל שהמצלמה היא NTSC והכרטיס לכידה הוא PAL? (כשקניתי את הכרטיס לכידה,קיבלתי אותו עם שלושה דיסקים : 1 זו התוכנה עצמה. 1 כתוב עליו PAL 1 כתוב עליו NTSC יועיל לפי דעתכם אם אתקין את דיסק ה-NTSC אע"פ שהכרטיס עצמו PAL) המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי WINDOWS 7 ויש לי שתי בעיות מוזרות במחשב , 1 .WINDOWS SECURITY CENTER לא עובד ,נכנסתי SERVICE וגילית שהתהליך נמצא ב-DISABLE הפעלתי אותו אבל הוא שוב נכבה אחרי דקה . 2. כל מיני סמלים של חלק מהאייקונים במחשב נעלמו ,הרצתי כמה בדיקות ווירוסים וזה נעלם אבל בשימוש בתוכנת בבילון 8 זה עוד קיים לא ברור למה: http://img341.imageshack.us/i/59931414.png/ נתקלתי בעוד הודעה שנראת לי קשורה לבעיית הסמלים http://img137.imageshack.us/i/36042816.png/ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן אנשים רציתי לדעת אם מישהוא יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא מדריך לתוכנה Sketchup 3?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם האימיול, כל פעם שאני פותחת אותו זה נותן הודעה שהוא איטי כי צריך להגדיר את הפייר וול ויש הוראות איך להגדיר ל-windows xp ולי יש vista. אני אשמח לקבל עזרה איך לעשות את זה ב-vista. תודה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש לי קובץ WAV של 100 דקות איך אני מוציא קטעים "נבחרים" מאותו קובץ בבקשה רק תוכנות קלות אין לי כוח להתחיל ללמוד תוכנה בגלל קובץ אחד
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא מסוגל להתקין שום דבר על המחשב. כל התקנה שאני מתחיל מפסיקה מיד ומופיע הודעת ERROR. לדוגמה כשאני מפעיל את ההתקנה של WINAMP מופיע ההודעה: Error launching installer וכשאני מנסה להתקין את הדרייברים החדשים של nVidia מופיע ההודעה: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. ה Norton AntiViros לא מצא כלום. המחשב הוא מחשב שפירמטתי לפני יומיים וכל מה שהתקנתי עליו עד עכשיו זה רק כל ההידכונים של ה WINDOWS וה Norton SystemWorks.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מתקבלת ההודעה הבאה בעת ניסיון להתקין את VMware Player . יש לציין שהרצתי על המחשב הזה בעבר Vmware Server GSX , וגם את תוכנת ה לקוח והסרתי את כולן . אולי שכחתי מאחורה כמה קבצים ? בכל מקרה סרקתי ברישום , סרקתי את התקייות ושום דבר . אפילו הורדתי את הכלי Windows Install Clean Up כי חשבתי שזו בעייה בחבילה עצמה , וגם שם אף אחד מהפריטים לא נמצא . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי 3 מחיצות במחשב ואני רוצה לאחד את המחיצה הראשית עם עוד מחיצה ככה שיהיו לי רק שתיים.. יש אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני צריך להמיר קבצי AMR (קובץ הקלטה של מכשירי נוקיה) לMP3 כל התוכנות שמצאתי מפסיקות לפעול אחרי 5 המרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ל-Gmail נוספה כידוע תכונת הכתיבה מימין לשמאל. הבעיה היא שזה מאופשר באופן דינמי לפי מקור החיבור, כאשר עובדים בארץ (Gmail באנגלית) הכפתורים (RTL, LTR) מופיעים על סרגל הכלים. כאשר מתחברים מחו"ל (דרך שרת פרוקסי בעבודה) הכפתורים נעלמים. יש אפשרות לגרום להם להופיע לפי הדרישה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-