עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by davidreznic,

הי. בתוסף יש אפשרות של SESSION RESTORE, ז שימושי כשהדפדפן קורס, אבל הבעיה היא שהתוסף שואל אותי אם לשחזר את ה SESSION גם אם אני סוגר את הדפדפן עם ה-X. יש אפשרות לשנות את זה?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  2. שלום יש לי איזשוהי בעיה מציקה כאשר אני מנסה להכנס לאתר sport5 תמונה : http://imageknight.com/images/1214913504.png הבעיה היא שהחלק העליון של האתר מופיע לי שלושה פעמים על כל אורך העמוד ושאר העמוד לא מצליח להיפתח..בחלק התחתון של התמונה אפשר לראות תכתובת שהדפדפן מתקשה לפתוח ... ניסיתי עם פיירפוקס גם לא הלך,ניסיתי מחיקת קבצי קוקיס וקבצים זמניים,שחזור מערכת וגם לא הצליח. אשמח לקבל פתרון לבעיה,תודה.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  3. Started by DJPOWER,

שלום, האם ניתן להפעיל את 5 ולא את 6 כי זה לא מאפשר לי זה עושה לי שגיאה של הICQ.. ואם לא יש תוכנה כמו BORINGCQ ל6? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  4. כשאני כותב דואר בתוכנת outlook express ,ברירת המחדל לגודל הפונט היא 12. אני יכול לבחור בגודל אחר,אך ברגע שאני מתחיל לכתוב,הגודל משתנה בחזרה ל-12. את צבע הפונט,למשל,אין לי בעיה לשנות.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by Tapeworm,

אם מישהו מכיר, זו תוכנה שאיתה אפשר להמיר קבצי מדיה לכל מיני פורמטים. אני אישית משתמש בה בשביל להמיר סרטונים ל- rockbox. בכל אופן, בכל מקום כתוב שהיא תומכת ב- XP64, אבל אצלי היא עולה אבל פשוט לא עושה כלום. אשמח אם מישהו יודע מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by kobi_sion,

שלום לכולם, אני מחפש הגדרות לתוכנה VUZE היא הפסיקה להוריד פתאום ואני צריך הגדרות חדשות

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by eladh777,

יש לי צורב DVD במחשב ואני מעוניין לצרוב לי סרט בפורמט AVI ולראות אותו בנגן DVD שלי בסלון. בנוסף לצריבה אני רוצה לשים לו תרגום(יש לי קובץ תרגום crt). איך אני שם את התרגום?, שהסרט ינגן אותו בנגן DVD שלי עם תרגום. תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by Seraphim,

במסגרת עבודתי הנוכחית אני עובד עם Adobe Premiere דיי הרבה בעיקר לצורך עריכה בסיסית של קבצי וידאו ואנקוד מחדש לצרכים שונים. לאחרונה תהיתי האם החלפת המעבד הנוכחי שלי (E6320 @ 2.8) בE8400 אשר יומהר למהירות של 3.4-3.6ghz (במידה והמעבד יהיה בעל פוטנציאל המהרה) או ל- Q9300 שגם כן יומהר במידה מסוימת תניב שיפור משמעותי במהירות הקידוד. מבחינתי שיפור של 30% ומעלה יצדיק את ההשקעה. שאלה נוספת שהייתה לי בנושא היה אילו הגדרות ב- Adobe Media Encoder משפיעות בצורה המשמעותית ביותר על מהירות האנקוד. בד"כ אני משתמש ב-H.264 ברזולוציה של 320x240 (הרזולוציה בהחלט גדולה מספיק לצורך המטרה שלי) וב-Bitrate של 5000kbps בשביל הוידאו וב-Linear PCM, 44khz, 16bit בשביל האודיו והמרה של קובץ mpeg4 באורך …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. כפי שאומרת הכותרת אני רוצה תוכנה טובה לעריכת וידאו כגון MP4 /AVI וכ''ו דרישות? רק שיהיה יותר טוב מWINDOS MOVIE MAKER נמאס לי מהתוכנה הזאת היא סבבה וכל זה לסירטונים קטנים כזה מגיע ליסרטונים גדולים (שעה /40 דקות +/-) זה בילתי אפשרי (לפחות בשבילי) זה פשוט מתסכל לעבוד איתה אם אפשר תוכנה שאפשר לשלוט בעוצמה של הוליום בקטע מסוים (נגיד לשלוש שניות שהוליום יהיה 50 וכל השאר 30) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by IdanS,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה...כשאני מכניס לכונן הDVD של המחשב דיסק DVD של סרטים גם המדיה פלייר-11 וגם ה-POWER DVD ועוד שתי תוכנות שניסיתי מנגנות את הסרט כאשר שומעים רק את הסאונד אבל לא רואים תמונה. לפעמים במסך מוקטן רואים את הסרט אבל כשמגדילים למסך מלא אין תמונה. כנ"ל גגם כשממזערים את התוכנה ומגדילים שוב - אין תמונה, רק סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל זה לא עזר. כמוכן, לא ניתקלתי בבעיה הזאת בזמן הרצת קבצי AVI או MPEG על המחשב... יש למישהוא פיתרון יצירתי?

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  11. מה המצב אנשים יש לי בעיה מוזרה במסנג'ר גירסא: 8.5.1302.1018 בעברית פתאום התחיל לי בעיה שאני לא יכול להתחבר למסנג'ר אני רואה את החלון הראשי עם האימיל והסיסמא לוחץ שם התחבר ואז זה מתחבר לי , נאי רואה את הרשימה שלי ופתאום המסנג'ר קופא ולא מגיב כשאני עושה בדיקת פרטים(שלח אל תשלח של וינדוס) זה נותן לי על פרטים : szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.5.1302.1018 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000 - C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\appcompat.txt - גיליתי כמה דברים הזויים אני יכול להתחבר עם האימיל הזה דרך המסנג'ר הרגיל שמובנה בוינדוס ועובד בסדר ואני יכול להתחבר עם אימיל אחר …

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by Triple-z,

מכירים תוכנה חינמית שיכולה להקליט ישר ל- MP3? אני מכיר את AUDICTY ואת SONY SOUNDFORGE הבעיה שהם מקליטות ל-WAV ובסוף ההרצאה לוקח המון זמן לדחוס קובץ של שעתיים ל- MP3 מחפש פתרון שיודע להקליט סאונד במחשב במשך מספר שעות ויכול לשמור את התוצאה בקובץ דחוס באופן מהיר (עדיף כמובן לשמור LIVE בצורה דחוסה אם זה בכלל אפשרי..) מה הפתרון הכי טוב לזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SHOOTER8,

מדובר בדיסק שהועתק מוידאו ונרכש מחברה ידועה בארה"ב. תמיד אני מוריד את הדיסק למחשב עורך אותו בלי בעיות. נתקלתי עכשיו בדיסק שאני לא יכול לראות במחשב, אבל אני יכול לראות בכל DVD אפילו בן 10 שנים. אני לא יכול להעתיק אותו ב-CLONE DVD לדוגמה, התוכנה אומרת שחסר קובץ. לעומת זאת אין בעיה להעתיק אותו ב DVD COPY בנרו. הדבר המוזר שהדיסק מכיל מעל ל-4GB ובתיקיה של הDVD יש רק 120MB מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן ואם אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by oxygen25,

קניתי מחשב חדש לפני יומיים והתקנתי וינדווס 7 32 ביט ויש לי 2 כרטיסי מסך של 6870 hd וניסיתי להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ati ההתקנה בוצעה כמו שצריך ובתום ההתקנה זה מצריך ריסט עשיתי ריסט ואז הוינדווס פשוט הראה לי מסך שחור לא מעלה לי התקנתי גירסת דרייבר 10.10 32 ביט ati

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. היי, היום, באמצעות Thunderbird, עשיתי סדר בהודעות דוא"ל שלי ב- Gmail ע"י כך שאיתרתי הודעות גדולות המכילות תמונות, שמרתי את התמונות למחשב ומחקתי את ההודעות מתיבת הדואר. את הגדרות התוכנה הגדרתי מבעוד מועד לפי המדריך של גוגל: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=iw&answer=78892# כך שכאשר אני מוחק הודעה זה "מסמן אותה כמחוקה". באמת ראיתי שכאשר מחקתי את ההודעות הגדולות זה סימן עליהן פס ומצידן איקס, כאילו נמחקו. לאחר מכן הן נעלמו. לרוע מזלי, למרות שהמתנתי שהסנכרון יסתיים, ואף הפעלתי מחדש את התוכנה כדי לסנכרן שוב - ההודעות שמחקתי קיימות בשרת (ב- Gmail, כאשר אני נכנס באמצעות הדפדפן). אך ב- Thunderbird איני מוצא אותן בשום אופן. נורא צר לי על כך ומאוד הייתי שמח לקבל …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. טוב, הסתדרתי. הורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט. פשוט טעות להתקין מהדיסק.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. לא מצליח למצוא משהו

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  18. אני מנסה כעת להשתמש בתוכנות המומלצות מהסטיקי, מה לאחר שכבר ניסתי מגוון של תוכנות שלא הצליחו כלכך לעזור לי בהמרת קבצי WMV לכל פורמט אחר בניסיון לשמור על משקל הקובץ ועל איכותו, בנסיון היחיד הטוב שהיה לי המרתי קובץ של 9 מגה מ- WMV ל- AVI ונוצר לי קובץ אמנם תקין אבל ששוקל 236MB כל משחק שניסיתי לעשות ברמת ההגדרות הקידוד היוצא פגע לי בסנכון הקול עם התמונה שאלה נוספת שמתבקשת כאן היא לגבי המלצה לתוכנה שתתמוך במערכת ההפעלה של 64 ביט ותנצל בצורה יותר טובה את המעבד ?? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by alex.turovsky,

התקנתי את התוכנה, ההתקנה עברה בשלום בלי שום שגיאות. כרטיס המסך הוא AMD RADEON 6870 עם מנהלי ההתקן האחרונים (אוקטובר 2010). כל שאר המשחקים עובדים מצויין, אבל כשאני מפעיל את התוכנה ולוחץ להפעיל תכלס את ה DEMO או BENCHMARK על "RUN 3D MARK 2011", הנורית בקרה על המסך הופכת כתומה והמסך כבה. יש לציין שבמצב DEMO כן שומעים צליל והכל סבבה. הזוי לחלוטין

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  20. יש לי שאלה קטנה למי שנתקל בזה , בדקתי את הפריטים המותקנים אצלי במחשב ב " הוספה / הסרה של תוכניות " ושם ראיתי לפחות 6 התקנות של .Net frameworks בכל מיני גרסאות עם כל מיני גרסאות אחרות של SPים , השאלה האם אלו שירותים Relying - נשענים זאת אומרת , האם כל אחת מהתוכנות אמורות להשען אחת על השניה וחייבות להיות ביחד ? או שמדובר בעדכונים של Microsoft לפיצ'ר של ה-.Net frameworks שלהם או שפשוט זה לא זה ולא זה , ואז אני ימחוק את הגרסאות שנראות לי יותר ישנות ואשאיר את הגרסא הכי חדשה שנראית לי , מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו רציתי לדעת איך אני שומר קובץ בגודל 100X100 ששוקל 20kb מבלי לפגוע באיכות של הוידאו ובלי שהוא היה חתוך? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה שאני מנסה לשפוך image לץוך כונן ide עולה ההודעה הבאה שזה מגיע ל99 אחוז: insert recovery disk .. ומשום מה שניסיתי עם כונן sata לא ביקש שום דבר מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

לאחרונה התקנתי את culmusmiktex0.2.1 כדי לסדר בעיה שהייתה לי לייצא לקובץ PDF. אני לא בטוח אם זה מאז, אבל יש לי בעיה במעבר בין שפות. עד כה, החלפת שפה רגילה (שיפט-אלט) היה נותן לי לכתוב באנגלית, ואילו הייתי רוצה ישור משמאל לימין אז F11, בעברית - F12. כעת, פריסת המקלדת בווינדוס צריכה להיות באנגלית כדי שהמקלדת תכתוב בעברית, מאחר ואם לא המקלדת קצת..עקומה - במקום , אני מקבל ת וכד'. מעבר לכך, אין אנגלית בשום אופן. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות כדי לסדר את המצב כמו קודם, משחקים קלים פה ושם בתפריטים לא הניבו הרבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Omer21,

היי, פרמטתי מחשב די ישן (9500GT, D945GNT, פנטיום 4) לא מזמן, (התקנתי שוב את הXP HOME שהיה עליו) וכשאני מנסה להתקין דרייברים (ללוח אם ולכרטיס מסך, מורדים מהאינטרנט במחשב אחר(את הדיסקים איבדתי כבר מזמן)) הם לא פועלים מסיבות שונות ומשונות (אני מנסה גם מדיסק און קי וגם מדיסק שצרבתי עם הקבצים). הביוס מעודכנים, כל מה שצריך זה את הINF בשביל להגדיר רשת ולסדר הכל מהמחשב ההוא, אבל זה לא עובד בטענה ש" Application Configuration is Incorrect". הדרייברים של הכ"מ אומרים ש"Specified Procedure could not be found". ניסיתי מצב בטוח, למרות שאני לא מבין מה הפואנטה ממש אחרי פרמוט, זה הפתרון היחיד שמצאתי באינטרנט - לא הוביל לתוצאות בכלל. מישהו נתקל בזה פעם / יודע מה אני אמור לעשות? צריך לציין ש…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by 2danimm,

גם לכם יש מלא באגים במאיה 2011? קריסות עם ערכים שליליים ב-NURBS PRIMITIVES ובעייות עם VIEWPORT 2.0? ניסיתי גם את SERVICE PACK 1 וגם רגיל, בשניהם מלא בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.