עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ???

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  2. אהלן! אני מחפש את התוכנה הזו... זה מאוד חשוב.... פשוט אני רוצה להיכנס למחשב השני שלי דרך האיי פי.. בנוסף אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוף את הקבצים..יש לי עבודה שאני צריך להגיש ליום שני וזה מאוד חשוב! תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. שלום, לא יודע איך נחתה עליי הבעיה הזאת אבל היא הגיעה והיא לא נותנת לי לעבוד כמו בנאדם! טוב, אז ככה: אני פותח באמצעות Ineternet Explorer 6 דף HTML שכתבתי, משנה לו את קוד המקור, שומר את השינויים ושום דבר לא קורה. השינויים שעשיתי לא נשמרים! אני סוגר את המקור וניגש שוב פעם לקובץ ולקוד המקור שלו ורואה את הקוד שהיה שם ממש לפני השינויים. זאת אומרת אני לא יכול לעשות שינויים בקוד המקור ולשמור אותם. מה שכן אני יכול זה לשנות את ה-Format של הקובץ ל-TXT ואז לשנות ושוב לשנות ל-HTML. הקבצים הם על Achieve ב-Properties. זה מעצבן בטירוף ולא נותן לי לעבוד כמו בנאדם! אני חייב לסיים עם זה היום ולא רוצה להתחיל לשנות כל קובץ לקובץ טקסט ואז לשנות, לשמור ושוב לחזור ל-HTML....זה בלאגן ואני לא אסיי…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. לפורום שלום, פעם ראשונה בפורום, ומנסה לקבל תשובה ל: בכל פעם שאני מפרמט את ה HD, ומעלה מחדש את windows 98SE, ולאחר מכן Office XP , ה HD , עובד ללא הפסק, ומידי 30-60 שניות אני מקבל את ההודעה הבאה: abnormal termination, של התוכנה הבאה: Program files\common files\system\Mosearch\Bin\Mosdmn.exe באופן טבעי, אני מנסה להגיע לstartup, על מנת להפסיק את הפעולה, אך באופן מפתיע, התכנית לא נמצאת שם?? א. מה זו התכנית הזו בכלל? והאם ניתן למחוק אותה בכלל? ב. איך מפסיקים אותה?? תודה מראש על כל עזרה. בברכה, פושטק

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. Started by BigTools,

שלום. יש ליבעיה עם כ. טלוויה - LEADTEK WINFAST TV2000 XP התקנתי את הדרייבר, התוכנה מזהה הכל טוב ויפה, אני מגיע לתוכנה והוא לא נותן לי לשנות את ה- INPUT SOURCE. אני לוחץ ... ולא קורה כלום. מישהו יכול להושיט לי יד?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by RAID2010,

האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. שלום. הורדתי את הדרייבר הכי חדש לצ'יפסט שלי- NVIDIA NFORCE4 ל-AMD גרסה 6.70, מהאתר של NVIDIA. טוב אז קודם כל- מה זה בדיוק שיפר/תיקן? זה הוריד לי גם מין פיירוול של אונידיה, לא שמעתי על זה, אז איך הפיירוול הזה, טוב? עדיף על הזה של הווינדוס? וזה פיירוול רגיל, או שהוא פועל כזה מתוך האינטרנט?? וזה הוריד גם את התוכנה NVIDIA MIXER, למה זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by etai,

יש לי ראוטר של אדימקס מדגם AR-6024 ושהעברנו את המחשב מהמרתף לחדר שלי נאבד הדיסק התקנה שלו ועכשיו אין לי את הגישה להגדרות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותם חיפשתי בנרות אבל לא מצאתי כלום שתואם לכך אמשח לקבל עזרה, בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה לוירוסים או update זה מראה את זה ולא עושה כלום... חייב עזרה דחוף-המחשב לא מוגן ויש לי כבר כמה וירוסים!

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  11. יש לי קבצים שאני רוצה לצרוב אותם ל-DVD אבל הוא קורא רק SVCD ולא DIVX. יש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הרגילים מהמחשב ל-SVCD? תודה!

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by orlupo,

לאחרונה קיבלתי מסך כחול כתוצאה מהקובץ klif.sys. כשניגשתי לבדוק מהו גיליתי שהוא של אחד המוצרים של חברת Kaspersky. ערכתי חיפוש בגוגל וגיליתי שאני לא לבד ועוד אנשים מהפורומים של Kaspersky נתקלו בבעיה זו: http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t6113.html מישהו נתקל בבעיה והצליח לפתור אותה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by efialon,

שלום לכולם אני צריך מכם עזרה במציאת דריבר לכרטיס מסך למחשב של אחותי. הכרטיס מסך הוא radeon 9250pro . חיפשתי נואשות ולא מצאתי.. :s05: ווינדוס XP פרו אם זה עקרוני.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. שלום לכולם חבר הביא לי את המשחק אייג אוף מיטולגי והיה שם התקנה של התוכנה msxml4 parser ואמרו שחייבים להתקין את התוכנה בשביל לשחק לחצתי פעמיים על התוכנה הוא רשם להסיר אותה או לתקן אותה ולחצתי לתקן ואחר כך ראיתי שהמשחק עולה גם בלי התוכנה ועכשיו אחריי שהסרתי אותו כל קובץ של עזרה למשל של אימיול או כל תוכנה אחרת שהסיומת שלו CHM לא נפתח הוא רושם לי ארור שאי אפשר לפתוח את הקובץ ורשום שהתוכנה שבאמצועתה הוא נפתח היא MICROSOFT HTML HELP EXECUTABLE והוא לא פותח לי את הקבצים האלה האם זה קשור לתוכנה msxml4 parser או שזה קשור למשהוא אחר ואיך אני מסדר את הבעיה שזה כן יפתח? [attachment deleted by admin]

15. Started by dvido,

שלום לכולם. הורדתי סרט ובהתחלה בכל פעם שניסיתי לפתוח אותו התוכנה נסגרה (ניסיתי כמה תוכנות). התקנתי את חבילת הקודקים של Gknot ועכשו הסרט נפתח, יש קול אבל לא רואים כלום. בדקתי מה הקודק שבו הוא מקודד - xvid mpeg 4 והתקנתי את הגירסה הכי חדשה אבל זה עדיין לא עובד. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by $שלומי$,

למה זה עושה לי כחה שגיאת מערכת

17. Started by gildoron,

שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב ישן וביצעתי לו פורמט, התקנתי את כל הרכיבים החשבוים ורק את כרטיס המסך לא הצלחתי להתקין. אין לי את הדיסק של כרטיס המסך וכשניסית לחפש בdriver guide וב-google (כמו שעשיתי בכרטיס הקול) את הכרטיס המתאים לא מצאתי הכרטיס הוא כרטיס קטן של 8-M אני אני לא טועה(רשום עליו בשחור כך) על הכרטיס אני לא רואה שם של חברה ספציפית אך רשום בלבן: CR2CSD VER:1.2 בנוסף יש שני ג'וקים עם שמות אחד של: holtek ht27c512-70 a010k0261-2 והשני של agp: rage IIc agp 215R2QZUA21 B1S10 0015SS TAIWAN על הכרטיס אני לא מוצא עוד שום פרט שיכול לעזור, עם למישהו יש את הדריבר או קישור לדריבר, או יש בה דרך שיוכל לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. Started by yosi yosef,

קים ברשותי צורב של lg שבעבר צרבתי איתו במהירות 4 .אבל לאחר שהעברתי את הצורב למחשב חדש מהירות הצריבה הנמוכה ביותר היא 8 . ומהירת זו קימת לא רק בתוכנת צריבה אחת

19. Started by yanushka,

אני לא מבין, מה זה רוצה ממני?! (ההודעה מופיעה בירוק בצד השמאלי העליון כפי שניתן לראות בתמונה הנ"ל) במידה ואני עושה 'Learn More', זה מפנה אותי ל-פה. בין כל השפות הנמצאות שם ברשימה, ישנו קובץ בעברית להורדה- קובץ בשם LangHebrew.lng. השאלה, מה אני עושה איתו הלאה..שמתי אותו בתיקיה הראשית של התוכנה ואין שינוי - ההודעה הירוקה עדיין מופיעה. מקווה לעזרה, בתודה מראש, יניב.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by Dan1989,

יש לי תוכנה של הקלטת אודיו שנפתחת כקובץ מכווץ של WinRar. עכשיו, כשאני פותח את הקובץ זה פותח לי סדרה של קבצים מכווצים, ושאני פותח את הקובצים האלה זה פותח עוד קובץ מכווץ, וכשאני פותח אותו זה מחלץ קבצים ובאמצע התהליך הוא שולח הודעה שזה זקוק לאיזה קובץ, שאני לא יודע איפה הוא, אם הוא בקבצים המכווצים האחרים או באותו קובץ... מישהו יכול להסביר לי איך אמורים לפתוח את כל הקבצים האלה ושהתוכנה תעבוד? ותתוקן בכלל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

שלום. יש לי OFFICE 2003 עברי. אני רוצה להגיד שהממשק יהייה באנגלית (תפריטים). אפשרי או אני צריך גרסא אנגלית?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by Satlan,

שלום יש לי סרטון של 9 דקות ויש בו שני שירים .. עכשיו איך אני "קורע" מהסרט את השיר הראשון ? איך שהוא להקליט את זה.. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by yotam360,

קניתי אתמול כרטיס מסך חדש 7800GT, ונתתי אותו לטכנאי שירכיב לי אותו. אז השאלה היא איך אני יכול לדעת שהוא התקין את הדריברים של הכרטיס??

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by (‾`·._.·[Tkaliber]·._.·´‾,

1) כל התקנה\הסרה של תוספת הוא אומר שזה יושלם באיתחול ואני מאתחל וזה נשאר אותו דבר... 2) SESSIONSAVER לא עובד ברגע שאני סוגר חלון ופות הוא פותח את דף הבית וללא הלשוניות שלי... 3) הוא לא מראה לי סימניות לאחר פתיחה אני צריך לפתוח ולסגור את הסמניות ואז הוא מראה... וירוסים\רוגלות וכו'... נבדקו. רסטרט.... בוצע. לקלל את המחשב, לבעוט בו וכו'.... בוצע. HELP!!!!

25. חברים, יש לי קובץ FB\CLB של רשימת האנשים בICQ הישן שלי אבדה לי הססמא למשתמש שבו היית ההרשימה, ויצרתי חדש עכשיו בICQ 2003 אני מסמן לו את הקובץ והוא לא עושה כלום דרך אגב במקור זה קובץ FB ושפותחים עם NOTEPAD רואים את כל המספרים מה עושים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים