עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לאחר שהתקנתי את התכנה והזנתי את הסריאל הראשון, למה מיועדים השניים האחרים ???

2. Started by itaysp,

אני מחפש משהו בין Magix music studio ל Frooty loops אם יש דבר כזה. תודה לעזורים.

3. היי, יש לי צורב של ASUS 1814BLT ורציתי לדעת האם יכול להיות שאם יש לי מדיות לצריבה איכותיות אז שתוכנת הצריבה תעשה בעיות? אני זקוק לצריבה מדוייקת ואיכותית ככל הניתן - האם נרו מספיק טובה? ואם לא אז על איזו תוכנה הייתם ממליצים? [עדיף תוכנה חינמית]

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. לינק מנענע אני העלתי תהנו תעשו רזולציה והכול ואחרי תשמרו את מה שעשיתם (הLAUCNH לא עובד פשוט תשנו וזה יקלוט את זה במשחק). http://planet.nana.co.il/n_a_d_av/demofactory.exe תהנו

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. פעם כשהשתמשתי ב ICQ 2003 וכאלה אז היו כל מיני תוספים לICQ שאיפשרו להוסיף אנשים ללא אישורם, לראות איי פי וכאלה. איפה אני מוצא את זה? פשוט אני רוצה להוכיח לאח שלי שזה אפשרי, פעם בבית הספר הייתי אשף בזה, עכשיו בצבא נשחקתי קצת. אז חברה... עזרה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. Started by galCool,

הורדתי 3 קבצי RAR ניסיתי לפתוח אותם וזה כותב לי the volume is corrupt אצל חבר שלי זה כן עובד אז הקובץ לא פגום... מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  7. התקנתי את MCAFEE PERSONAL FIREWALL PLUS 2006 עכשיו אני מצליח להכנס לאיסיקיו לאימיול ושאר תוכנות האינטרנט אבל ה - internet explorer מסרב להציג אתרים אני יודע שהבעיה היא בגלל הפירואל מכיוון שכאשר אני מכבה אותו האתרים עולים כרגיל באזור של הרשאה של התוכנות ה ieplorer הוא על אישור מלא

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

פתאום נעלמה האפשרות, יש MiniDVD אבל זה לא ממש עוזר לי. מה לעשות?

9. Started by Shbd,

בעיה כזאת מוזרה לא קרתה לי מעולם... רציתי פשוט להתקין גרסה חדשה של FFDSHOW TRYOUTS עשיתי הסרה לקודם, ריסטרט והתקנה של ה- BUILD החדש. פתאום אני לא יכול להפעיל שום דבר באף נגן (למעט WINAMP שמנגן לי משום מה רק MP3) ניסיתי כבר להסיר את הקודקים של הוינדוס, את ה- FFD, להתקין גרסאות אחרות, למחוק ולהתקין מחדש את ה- KMPLAYER, MEDIA PLAYER שום דבר לא עוזר... אני פשוט נואש כאן וממש אין לי עצבים לפרמט.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. Started by 1900GT,

אז ככה ההביאו לי סרט שנצרב על דיסק DVD שבתוכו שני תקיות: VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB אחרי הרבה נסיונות לטעון את הקבצים בתוכנות עריכה ( premiere pro 7 ו Studio 10.5 של פינקל) ללא הצלחה החלטתי להמיר את הקבצים לקובץ AVI בעזרת התוכנה WinAVIVideoConverter. אז עם התוכנה המרתי את כל קבצי ה VOB לקובץ אחד של AVI וניסיתי לטעון אותו שוב עם אותם התוכנות. אז עם Studio הוא אומר שאין אפשרות לפתוח את הקובץ ועם premiere הוא עושה IMPORT אבל משום מה הוא נתקע ולא מתקדם. מה שמעצבן…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. גירסה 4.51 WMV, חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת. עדכנתי CODECS אבל זה לא פותר. מישהו התגבר על הבעיה? נ.ב בשאר התוכנות זה לא קורה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. איך אני מוחק תוסף אחד שהוספתי ל FF ?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by excel5,

אני לא יכול לשלוח מייל ! פקודת "העבר" ופקודת "חדש" תוקעות את OUTLOOK ע"י הודעה "פותח את WORD... כעורך הדואר" רק ע"י מנהל משימות אפשר לצאת מזה. מה עושים ???

14. Started by Sagi_M,

שלום שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להוריד מהאינטרנט קבצים ושאני יוכל להקפיא אותם וכו'. כרגע אני משתמש בהורדה האוטומטית של WINDOWS ואי אפשר לתעדף שמה שום דבר והיא גם ממש מעצבנת . . . אשמח למשהו חינמי וקליל שיעזור לי. תודה!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. איזה אנטי וירוס נחשב להכי טוב היום?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם השמור למערכת בתמונה לפי הסדר

17. פעם בתקופה של הדוס היה תוכנות כמו שרייזור וכל ההאקרים מישתמשים שההיתה רושם את השם או כל משפט והתוכנה היתה מוציאה את זה בקובץ EXE שמיתנגן יש מוזיקה וצבעים וכל מני אפקטים והכתב שרשמתה היה רץ על המסך ניראה לי היו קוראים לזה אני לא בטוח ASCII מישו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כזאת??? או קבצים של דוס

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by dorish,

שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by uriya,

מישהו כאן יודע איך אני משנה או מוסיף או כל דבר בהקשר לmodים של אימיול?, ראיתי פה המלצה לאיזה מוד טוב וחיפשתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות איתו בדיוק?, להעתיק אותו לאימיול לתוך התיקיות? כי אין קובץ התקנה ד"א הmod המדובר הוא sivka תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. לא משנה אם זה חינמי או לא... העיקר תביאו לי שם של תוכנה... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. Started by MiniMizer,

אהלן, אתמול התחילה במחשב שלי בעיה מאוד מוזרה, כאשר לפתע גיליתי שאני לא מצליח לעשות לוגין לחלק מהאתרים - אחרי שאני ממלא את הפרטים (הנכונים), פשוט לא קורה כלום וכעבור כמה דקות אני מקבל הודעת שגיאה של the page cannot be displayed. יש לציין שאחד האתרים האלו הוא הפורום הזה ממש, כך שהבעיה היא בוודאות בקצה שלי. מכיוון שאני משתמש (לרוב) ב-FireFox, ניסיתי לבצע את אותה פעולה דרך IE - ונתקלתי באותה תוצאה, למרבה הפלא. ישנם אתרים שבשני הדפדפנים הללו אני לא מצליח לבצע אליהם לוגין, בעוד שאתרים אחרים עובדים בלי שום בעיה. כמובן שניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים, את כל הקוקיז ואת כל מה שאפשר למחוק - אבל עדיין אני נתקל באותה הבעיה, בשני הדפדפנים. הניחוש שלי הוא שמדובר בבעיה כלשהי של שמי…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. שלוםםם .. יש לי בעיה עם התוכנה SnagIt כמו שראיתם בכותרת .. אתמול הורדתי גירסת ניסיון מאתר הבית של התוכנה .. ניסיתי ללכוד וידאו מאתר מסויים .. ופשוט אחרי שזה מסיים ללכוד אני לא מצליח לראות את הוידאו עצמו ! אני רואה רק מסך שחור .. ניסיתי להתקין מקודדים של K-Lite Codec Pack בגלל שהוידאו נשמר דרך התוכנה כקובץ avi.* .. אבל זה לא עוזר .. עדיין הבעיה קיימת ??? מה אני יכול לעשות כדי לפתור תזה ? תודה רבה מראשש .. שבת שלום !

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. 1.רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את תוכן ההודעות(נכנסות ויצואות) ורשימת אנשי הקשר מאאוטלוק שבמחשב אחד לזה שבמחשב השני. מה עלי לעשות כדי להעביר את התוכן? 2.ברצוני להעביר את כל המועדפים ממחשב אחד למחשב אחר. במחשב המקור יש עשרות אתרים שמורים במועדפים ושמירתם אחד אחד לא תהיה ארוכה מאוד. כיצד אני יכול להעביר את כולם בבת אחת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  24. Started by LordOfNemesis,

הורתי טריילר של נורטון אנטיווירוס, וההתקנה נתקעת באמצע. ממש, אבל ממש אין לי מושג מאיפה אני מוצא תוכנה שמזהה ומוחקת את הקבצים הנגועים האלו. למישהו יש מושג מה עושים?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים