תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש איזשהי דרך שכל פעם שאמור להיפתח חלון חדש, או יפתח בטאב חדש?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כדי שיהיה אפשר להעלות אותו ליוטיוב. פשוט תוכנה, שאני אכתוב לה איזה פורמט אני רוצה, היא תבחר ת'מקודד והכל, ואני פשוט אוכל לקבוע שהתוצאה תהייה אותו סרטון ממקודם, רק שהוא שוקל בערך 20 מגה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לא שהן כאלה משנות, אבל ממש מעצבן אותי לקבל את ההודעות המיותרות מכל מיני משתמשים, כך שאם ישנה דרך לבטל/לחסום באופן כללי, ולא לפי שם, אודה מאוד על המידע הזה!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בקומודו ויש לו בעיה מאוד מעצבנת. כל התקנה הכי קטנה דורשת 20 אישורים (למרות שנאני מסמן לו לזכור התשובה בעתיד) וזה פשוט מתיש. בעבר הייתי משתמש בביטדפנדר והייתי מאוד מרוצה ממנו. אפשר לתת שם אישור אבסולוטי לכל קובץ לעשות ככל העולה על רוחו וללא הטרדת המשתמש כל 2 שניות. יש משהו חינמי שיתן לי את אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי הרבה הודעות בתוכנת האוטלוק אקספרס שלי - שאני רוצה לישמור את גוף ההודעה אבל בלי הצרופה עצמה = יחסוך לי הרבה מאוד מקום לא הצלחתי למצוא דרך לימחוק רק את הצרופה = מישהו יודע איך ? שמעתי שישנם תוכנות שעושות את זה בצורה מוצלחת... מחפש משהו אמין - מישהו מכיר? THX
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לפורום שלום, פעם ראשונה בפורום, ומנסה לקבל תשובה ל: בכל פעם שאני מפרמט את ה HD, ומעלה מחדש את windows 98SE, ולאחר מכן Office XP , ה HD , עובד ללא הפסק, ומידי 30-60 שניות אני מקבל את ההודעה הבאה: abnormal termination, של התוכנה הבאה: Program files\common files\system\Mosearch\Bin\Mosdmn.exe באופן טבעי, אני מנסה להגיע לstartup, על מנת להפסיק את הפעולה, אך באופן מפתיע, התכנית לא נמצאת שם?? א. מה זו התכנית הזו בכלל? והאם ניתן למחוק אותה בכלל? ב. איך מפסיקים אותה?? תודה מראש על כל עזרה. בברכה, פושטק
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
http://www.siz.co.il/up/zclz0jozmjnt.jpg זה מציג לי את הפתרון לבעיה .. הבעיה היא, שבמשחקים (אני חושב אפילו כולם) הדריבר כביכול "נופל", המשחק נכבה ובסרגל ווינדוס ליד השעון מופיע משולש עם סימן קריאה .. משולש צהוב מתברר גם שזה קורא לא רק במשחקים, וזה גורם לבעיה שנקראת ע"פ הווינדוס BlueScreen \ מסך כחול, וזה עושה ריסט למחשב שלי וכשאני נכנס לווינדוס זה מראה שהווינדוס נכבה בגלל בעיה בלתי צפויה .. בהתחלה התקנתי דרייבר של Gigabyte, יצרנית כרטיס המסך שלי, וחשבתי שהבעיה נעוצה בדרייבר שלהם, אז הורדתי דרייבר מקורי מהאתר של NVIDIA והייתה הפסקה מהבעיה הזאת, אתמול הייתי חייב לפרמט את המחשב, פירמטתי, התקנתי את כל הדרייברים כולל של NVIDIA לא של GIGABYTE, והבעיה חזרה גם בדרייבר הזה .. …
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן כולם! אני נוסע להודו בקרוב לחצי שנה, ואיך אני יכול לנסוע בלי להוריד את המערכונים של הרצועה מאתר ביפ (www.bip.co.il) ל-ipod video שלי?? מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את העבודה? תיכנסו לאתר ביפ ותראו את הפורמט של ה-streaming video שם, אני צריך משהו ששומר את זה, עדיף בפורמט quick time (mp4). תודה רבה לכולם! יובל
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך שם של תוכנה שיכולה להקליט קול ואז לערוך אותו מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני לא מצליח להורד קבצים דרך ה-KAZAA במהירויות נורמליות, אלא רק במהירויות נמוכות בהרבה ממה שאני מוריד בדר"כ (4 K/S לעומת 90 K/S!!!). כמובן שניסיתי להוריד כל מיני קבצים מכל מיני מקורות שונים, ולא מדובר על מקרה אחד ספציפי בעייתי, אלא בעיה שנמשכת לאורך זמן. מישהו יכול בבקשה לעזור? אגב, אם אני מוריד קבצים מאתרים דרך הדפדפן, ולא דרך ה-KAZAA המהירות נורמלית ומהירה.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות תוכנה למחשב על מה אתם ממליצים? ומה המחיר? תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרונות מכול הספק שהוא. הורדתי את התוכנה golde memory שלא כל כך הסתדרתי איתה... אני בעיקר צריך לבדוק האם אין בזיכרון בעיות ואם הוא עובד באופן תקין.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
פעם ראיתי איזו תוכנה לא זוכר את השם שאפשר ליצור בה רשת פרטית שרק חבריה יכולים להתכתב בה ולהעביר קבצים מישהו מכיר תוכנה כזו??
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי אנשים טוב אז ככה אני צריך תוכנה או משהו בסיגנון שפשוט אומר לי לאיזה חלק צריך לעשות UPDATE אני מדבר על DRIVERIM אני יודע שיש את זה על ה XP אבל על שלי הוא לא עובד .... אז בטח יש איזה תוכנה שבודקת את הדרברים ואומר למה יש UPDATE ולמה לא צריך ... מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מוריד בין 3-15 ככה ואני רוצה להאיץ אותה. יש איזה תוכנה או שינוי בהגדרות שיוכלו לעור או איזה עצה או משהו כזה תודה לעוזרים ;)
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איך אני מגדי שהשפה ברירת מחדל של ה-Adress Bar תיהיה אנגלית ? כל פעם שאני פותח את הדפדפן אז זה ישר בעברית והרבה פעמים אני שוכח להפוך את זה לעברית ויוצא חירבושים בעברית |: איך אני יכול לעשות שאיך שאני ניכנס ל-IE אז ישר השפה ב-Adress Bar תיהיה אנגלית ואני לא יהיה צריך להחליף לעברית. - מדובר על IE 6, לא החדש.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם כרטיס 7600GT התקנתי דרייבר בגרסת 91.31 כל פעם שאני מפעיל את הWINDOWS מופיעה לי הודעה על כך שלא נמצא מערך SLI ושהוא עובר אוטומטית למצב הרגיל אין לי שום מערך SLI במחשב... איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בזמן האחרון משום מה יוצא לי שהדפדפן נתקע מכל מיני סיבות ובפתיחה מחדש כל הטאבים נעלמים. הוא זוכר אותם בהיסטוריה אבל לא פותח אותם כפי שהוא פותח אותם במידה ואני סוגר ופותח אותו.למה זה קורה והאם יש מה לעשות? הפעם האחרונה שזה נתקע כי רציתי להדפיס קופון שקיבלתי במייל. אני ניסיתי להדפיס אבל זה נתקע. שמרתי את התמונה של הקופון וגם כאן לא הצלחתי. מה אפשר לעשות כדי להדפיס???
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כשאני משתמש בAUDIOCATALIST לצורך הכנסת שירים למחשב, אני יכול לעשות את זה רק בANALOG כלומר X1 ישנה האופציה ASPI אבל אני לא יכול לסמן אותה, כאילו שאין לי את הדרייבר הזה. מצד שני אם אני מפעיל את אותה תוכנה במערכת ההפעלה השניה שיש לי במחשב, אין לי בעיה, האופציה ASPI מסומנת, ואני עושה RIP לדיסק שמע במהיריות שמגיעות ל X30. מכאן שהבעיה היא בדרייבר ASPI , לא? הורדתי את הדרייבר של ADAPTEC והתקנתי אותו, ללא תוצאות. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה ואני מחפש דרייבר לכניסה של הג'ויסטיק - GAMEPORT, לכרטיס קול מסוג Audigy 1394. כל הקישורים שמצאתי לא עבדו כיוון שחברת "קריאטיב" איימו על הבחור שיצר דרייברים חלופיים לשלהם שיעבדו בויסטה, והוא נאלץ להסיר אותם. לקרייטיב עצמם אין דרייבר מתאים לויסטה כי הם מצפים שאני אקנה מהם כרטיס קול חדש... אני צריך רק את הכניסה של הג'ויסטיק.... אשמח אם למישהו יש קישור עובד, או יותר טוב - יוכל לשלוח לי את הדרייבר עצמו. תודה לעוזרים! עריכה: טוב מצאתי כבר, אצרף את הקישור למי שירצה בעתיד: http://www.pc-support-solution.ch/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=8 תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
צריך עזרה האם יש תוכנה שבודקת את הביצועים של הספק ואם הספק יציב? תודה למי שיתן לי קישור תוכנה או רק את שמה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-