תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור תפריט בעברית ואנשלית, ויהיה אפשר לקפוץ לקטעים מסויימים בסרט מהתפריט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את תוכן ההודעות(נכנסות ויצואות) ורשימת אנשי הקשר מאאוטלוק שבמחשב אחד לזה שבמחשב השני. מה עלי לעשות כדי להעביר את התוכן? 2.ברצוני להעביר את כל המועדפים ממחשב אחד למחשב אחר. במחשב המקור יש עשרות אתרים שמורים במועדפים ושמירתם אחד אחד לא תהיה ארוכה מאוד. כיצד אני יכול להעביר את כולם בבת אחת? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
פעם הוא נפתח לי כאשר הוא פותח קודם את התוכן הכתוב ורק אח"כ את המדיה בדף (תמונות ושאר), היום הוא פותח הכל ביחד כמו IE, וזה נותן לזה הרגשה הרבה יותר איטית. למה זה ואיך מבטלים את זה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
המלצות בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חברים שלום, אני לא נוהג להשתמש בקיצורי הדרך שבמקלדת בשביל לגלוש בפיירפוקס.. כגון AltCmd+Left Arrow וכו'.. האם יש דרך לשנות או לבטל את אותם קיצורי הדרך.. (עדיף ללא תוסף - חיפשתי בהגדות התוכנה ולא מצאתי) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב את המשחק על דיסק 1 של דיוידי מה שרואים בתמונה זה תיקייה של דיסק אחד מתוך ארבע ואני רוצה לדעת איך אני צורב את כל הארבע תיקיות על דיסק דויודי ואיך ספציפית אני צורב את הדיסק הזה תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני לא מצליח להסיר,ואני לא עודע מה זה :s05: זה שוקל 940 MB ואני לא יודע איפו זה נמצא אני רואה את זה ב EDD\REMOVE PROGRAMS ואני לא מצליח למחוק זה לא מעלה את ה WIZARD בבקשה תעזרו לי(יש מצב זה וירוס?)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני לא מצליח לימחוק את הוירוס עקבתי אחרי כל ההוראות שיש באתר של מיקרוסופט עשיתי את כל העידכונים שרק אפשר וזה עדיין לא נימחק..הוירוס מפסיק ליפעול ברגע שאני מפעיל את הפיירוול של הווינדוס ואני לא רוצה להפעיל אותו כי אחרי זה האימיול על מצב low id..תודה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי על המחשב כמה פרקים מסדרת טלוויזיה, שהם באיכות HDTV. אני רוצה לצרוב אותם על DVD כך שהאיכות תישמר, וגם אני אוכל לצפות בהם במכשיר שבסלון. בהנחה שהמכשיר לא קורא SVCD ו/או AVI, אלא מכשיר רגיל לחלוטין איך אני יכול להכין DVD עם הפרקים האלה, ושהאיכות שלהם תישמר? חשבתי על משהו בסגנון של לצרוב את הקבצים איכשהו ואז כשאני אכניס את ה-DVD למכשיר יפתח מסך עם selection (כמו שבוחרים פרקים [סצנות] בכל DVD רגיל), רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... אם משהו כזה מחייב הורדת איכות, אולי אפשר לשלב את כל הפרקים לסרט DVD אחד, כשהחלוקת פרקים תהיה לפי הפרקים של הסדרה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את התמונה הבאה ואני רוצה להכין לחברה שלי משהו ולשלב תמונה שלה בתוך המסגרת הזאת אבל בחלקה התחתון של המסגרת ישנו כיתוב ביפנית שאני רוצה שישאר אבל אם אני ישים את התמונה בדיוק על המסגרת (הפנימית הקטנה יותר) אז התמונה תשב בדיוק על הכיתוב,אני מתכוון לחלקו העליון של הכיתוב מעל המסגרת התחתונה. מה ואיך אם בכלל אפשר לעשות ? אין לי בכלל מושג בפוטושופ ואני רוצה שהתמונה שלי תהיה בדיוק על המסגרת הפנימית (יש לי כבר תמונה מתאימה בגודל).
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהכל עולה יוצאה לי הודעה כזאת מישהו יודעה מה לעשות בבקשה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אימיול 4.2 של ליון ואני פשוט לא רואה עיברית בתפריטים!אלה סימני שאלה! יש איזה פתרון?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מצאתי פורום אחר לכתוב את זה בוא זה היה נראה לי הכי מתאים... יש לי DVD חדש של SANSUI DV-X900 התפריט בו בעברית וכתוב שהוא תומך בכתוביות בעברית אבל שאני צורב את הדיסק ביחד עם הכתוביות (הם כמובן באותו שם) זה מראה לי את השפה כגיבריש ולא בעברית מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שאני משנסה להפעיל את ה קובץ JAR מופיע לי יש לי גרסה אחרונה של JAVA , ניסיתי להתקין ולהסיר מחדש עדיין מופיע לי אותה הודעה ניסיתי את גרסה 2 וגרסה 3 של Azureus שוב אותה בעיה עצות ?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לא יודע איך (כי אני חדש בתוכנה הזאת) אבל הגעתי למצב שבתמונה מישהו יודע איך להחזיר את ההגדרות להתחלה נ.ב. כל תמונה שפותחים הוא ישר בוחר את הצבאים האלו HELP ME....
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
במדיה פליאר 11 יש יותר מקודדים מאשר ב10?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז התחלתי לצפות בפרקים של סדרה (אבודים) וארגנתי גם כתוביות והתחלתי לצפות אז בני הפרקים הראשונים הכל היה בסדר ואחר כך (כבר הגעתי לפרק 8-) כל הפרקים עד עכשיו לא בסדר, האודיו והוידאו לא מסתנכרנים טוב, הוידאו בא לפני הוידאו ובהתחלה שאני פותח את הקובץ זה בסדר ולאחר כמה שניות (לא בבת אחת), זה נהיה גרוע יותר ויותר ואחרי כמה דקות אני כבר לא יכול לסבול את זה אז אני פותח את הקובץ שוב וממשיך לראות מאיפה שהפסקתי ואחריעוד כמה דקות, אותו דבר. איך זה פתאום קרא לי? איך אפשר לתקן את זה? אני משתמש בנגן KMP ולא הייתי רוצה לעבור תוכנה כי היא מעולה, אז אל תגידו לי "תוריד נגן אחר". עכשיו בדקתי, זה ככה גם בסרטים ובכל תכני וידאו.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה תמיד שאני עובר דירה המחשב מחליט להידפק(תמיד תהיתי האם יש קשר?). בכל אופן, אני מוגן ב AVG 7.5 ו ANTISPYWARE, סורק ב SPYBOT פעם בכ-3 ימים. אתמול המחשב החליט לעשות ריסט תוך דקה מדי כמה זמן(RPC FAILURE), סרקתי לבלסטוורם ולא מצאתי כלום. סרקתי שוב לוירוסים ומצאתי איזה 2 תולעות ש ה AVG מצא ומחק. ביטלתי ב SERVICES ש הRPC עושה RESET למחשב אם הוא נופל וכעת התקלה סודרה. רק מה , משהו הולך משהו בא, וכעת כאשר אני עושה COPY או CUT , אין לי את האפשרות לעשות PASTE. רק דרך הCOMMAND LINE אם תהיתם. ממש מרגיז. יש למישהו איזשהי הצעה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ש... תגביל את הרוחב פס או משהו כזה שאני נותן מהחמשב שלי (זה שמחובר אליו המודם) למחשב השני...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
נתקלתי בקבצי rm ואין לי מושג איך לפתוח אותם--על פי מה שהבנתי אילו אמורים להיות קבצי סאונד... בבקשה עזרה....
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איפה צוואר הבקבוק, הכרטיס מסך המובנה שיש לי, בהכרח לא יעיל בשביל האוטוקאד? יש דבר כזה, תוכנה שיכולה למדוד את עוצמת המחשב הנוכחי ולאתר לי את צוואר הבקבוק עבור יישום ספציפי כמו אוטוקאד? EVEREST Corporate Edition Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater i946GZ System Memory 2GB Display: Video Adapter Intel® 946GZ Express Chipset Family (128 MB) 3D Accelerator Intel GMA 3000 http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 13:49:54 חבר'ה מבקש …
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
זה מאוד חשוב לי. מישהו יודע\יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה וחינמית לצריבת DVD מאחר שהNERO אבד :s05: קישור יוכל לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-