תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרונות מכול הספק שהוא. הורדתי את התוכנה golde memory שלא כל כך הסתדרתי איתה... אני בעיקר צריך לבדוק האם אין בזיכרון בעיות ואם הוא עובד באופן תקין.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 1 והטלויזיה בתור 2 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר1)?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי תתאים למציאת מוזיקה קלאסית? אני משתמש בסולסיק ולא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום שלום. אני מוריד (ומעלה כמובן) הרבה בביטורנט ..עכשיו הזמן שמתאים לי הכי הרבה להורדה והעלאה כמו כולנו זה בלילה בגלל שיקולי רוחב פס . קורה שלפעמים אני שוכח לפני שאני הולך לישון להדליק את הביטורנט ובבוקר אני מתבאס חחח.. ישנן תוכנות שדרכן אני יכול להגדיר לכל תוכנה ותוכנה מתי היא תידלק כמו שעון שבת כזה? או שאפשר דרך הביטורנט עצמה ואני לא יודע ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ככה: כו להאיקונים מסודרים לפי קבוצות:אייקונים של מישחקים\של תוכנות\תיקיות וכאלה! עכשיו ליפעמים אני מדליק מישחקים והרזלוציה שלהם קטנה יותר משל הווינדוס וכול האייקונים בבלגן! יש איזה תוכנה שתיקבע את המיקום שלהם על המסך בלי שהם ישתנו\יזוזו? תודה רבה!
-
שלום לכולם . היום החלפתי את כרטיס המסך הישן שלי ( nvidia ) בכרטיס חדש (ATI ) , ולאחר התקנת הדריברים של ATI לא פועל לי 3DMARK על כל גירסאותיו מה אפשר לעשות ? האם יש גירסאות דריברים רשמיות ל- 2900PRO ? כי אני לא מוצא ממש... תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש FREEWARE עבור מניעת נעילת צורב ה DVD על איזור מסויים. אשמח להמלצות. תודה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
צריך עזרה האם יש תוכנה שבודקת את הביצועים של הספק ואם הספק יציב? תודה למי שיתן לי קישור תוכנה או רק את שמה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שנה טובה ומתוקה לכולם!!!!!!!! התוכנה של שיתוף קבצים Ares נכנסתי אליה ולחצתי Connect והוא רושם לי Connecting המון זמן והוא פשוט לא מתחבר לי בכלל אנא בבקשה אם מישהו יודע פיתרון עיזרו לי היא תמיד עבדה אצלי ואני רוצה שהיא תחזור לעבוד בתודה יסמין בנדלק
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אממ מה שאני רוצה בגוף הנושא כבר.. לא רוצה דרך ווינדוס רוצה משו פשוט וקל עם צלם עצמי ומקליט כמו שהיה לי ונמחק לי לא זוכר מזה היה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה במרץ השנה והיא אמרה בלשונית של ה-health שדיוק הניחוש שלה היא 20 או 25 אחוז ועכשיו זה כבר הגיע ל52 אחוז ואומר שהדיסק יחזיק עד 2015 מישהו יודע מה התוכנה הזאת שווה ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש את התכונה מישהו יכול להביא לי אותה בבקשה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חשבתי אולי לעשות קובץ DAA או אולי UHA או RAR? יש משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
המחשב מעלה לי סימן של X אדום ואיפה שהשעון במחשב והורדתי תוכנת SPY בשם SPYBOT וזה לא עוזר הסימן לא יורד
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
האם הSW2005 כולל בתוכו פיירוול או שבנוסף צריך להתקין גם את הIS 2005 ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
..... עד עכשיו לא הייתה לי תקלה ולו תקלה אחת בתוכנה הזאת...... והיום להפתעתי כשנכנסתי למסנג'ר כול האנשי קשר נמחקו ונשארו רק 3....... זה קרה למישהו? איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה, במוזילה הם התאימו את עצמם ל "תקן" הישראלי(שאומר: תעבור לIE ואם לא מתאים לך אז לך חפש...) של אתרי אינטרנט....LOL?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ותעשה את העבודה. נגיד אני רוצה למחוק איזה חלק מסרט/שיר.. איזה תוכנה לדעתכם הכי מתאימה?(נ.ב.. שתיהיה כמה שיותר קלה.. אני צריך משהו שיעשה מה שביקשתי וזהו..) תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי את MCAFEE PERSONAL FIREWALL PLUS 2006 עכשיו אני מצליח להכנס לאיסיקיו לאימיול ושאר תוכנות האינטרנט אבל ה - internet explorer מסרב להציג אתרים אני יודע שהבעיה היא בגלל הפירואל מכיוון שכאשר אני מכבה אותו האתרים עולים כרגיל באזור של הרשאה של התוכנות ה ieplorer הוא על אישור מלא
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש מחפש תוכנה להמרת קבצי וידיאו ל פורמט FLV .
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בעיה כזאת מוזרה לא קרתה לי מעולם... רציתי פשוט להתקין גרסה חדשה של FFDSHOW TRYOUTS עשיתי הסרה לקודם, ריסטרט והתקנה של ה- BUILD החדש. פתאום אני לא יכול להפעיל שום דבר באף נגן (למעט WINAMP שמנגן לי משום מה רק MP3) ניסיתי כבר להסיר את הקודקים של הוינדוס, את ה- FFD, להתקין גרסאות אחרות, למחוק ולהתקין מחדש את ה- KMPLAYER, MEDIA PLAYER שום דבר לא עוזר... אני פשוט נואש כאן וממש אין לי עצבים לפרמט.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי סרט בvideo_ts וaudio_ts אפשר להמיר אותו לHD 720 או 1080 ? ואם כן באיזה תוכנה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חברה, חאיזה סרבר אתם מתחברים באמיול? אני מתחבר ל EDONKEY 1 2 3, יש שם הכי הרבה דברים אבל רוב תוצאות החיפוש הם באיטלקית ספרדית וצרפתית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לוודא את הדרייבירים שלי עקב התרעות חוזרות לעידכונים מוזרים מכל מיני בדיקות של המחשב. ניסיתי הרבה דרכים שונות לעדכן את הדרייברים הללו אבל ללא הצלחה. בתמונה המצורפת יש את הרשימה דרך האתר driveragent.com של מה שהם טוענים שלא תקין או מעודכן (אגב אתרים אחרים הראו תוצאות דומות) כמו כן יש לי בעיה כאשר בדקתי את driver manager ראיתי שיש סימן קריאה צהוב על PnP Bios Extension אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-