עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. [אני מקווה שזה חוקי קודם כל... אין לי מושג בקשר לזה] יש לי דיסק בפורמט DTS, ומשום שאין לי בבית שום מערכת שמנגנת את זה, אני רוצה לשמוע את זה במחשב. כאשר אני מנגן את הדיסק דרך WMP הוא משמיע רעש סטטי, אבל כאשר אני שומע בVLC הוא משמיע בסדר. ניסיתי להתקין קודקים של DTS אבל זה לא עזר. בכל אופן, אני רוצה לעשות ריפינג לדיסק, אבל אם אני עושה עם הWMP השיר יוצא דפוק בכל נגן, יש אפשרות לעשות ריפינג עם VLC? או יש תוכנה אחרת שעושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. מצאתי את התוכנה TSSplitter אבל היא נותנת לחתוך רק לפי גודל ואני צריך לפי זמן פריים (כמו ש-VirtualDub נותנת)

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. צריך לתת לה מיקום של שתי תיקיות ולקבל את שמות הקבצים והגירסאות שלהם (מה שנמצא בתוך Properties => version). מישהו מכיר? בינתיים מגוגל ו download.com עלו לי דברים לא כ"כ שימושיים לצורך העניין... תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by arkadur,

באחד מהמחשבים שברשותי, יש בעיה מאוד מעצבנת ברגע שאני עובר בין טאבים , בעצם הדפדפן עושה REFRESH לדף, במידה וזה דף קליל, זה עוד בגדר נסבל אך, אם מדובר בדף כבד ומלא תמונות (לדוג' פייסבוק) זה משגע! הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה. פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by RX7,

שלום יש לי ICQ 5.1 בעברית והוא התחיל לעשות לי בעיות הוא מציג לי דוח שגיאות פתאום ולפעמים הוא מתנתק לי (מופיע הפרח הצהוב) ואז מתחבר.. ניסיתי להסיר הסרה מלאה ולהתקין מחדש ועדיין הבעיה קיימת *אני לא מעוניין לשדרג לICQ 6 וינדוס XP בעברית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. היי, אין לי סאונד כשאני מנגן DVD במדיה סנטר על ויסטה. עם AVS אין בעיות כלל. אופיר

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  7. שלום לכולם. איכשהוא נכנסתי לענייני העיצוב הגראפי (בדרך שאני אפילו מתקשה להאמין...). בכל מקרה,אני משתמש ב-Paint.Net,שיש לי איתה עבר לא קטן,ואני מכיר אותה טוב. הורדתי כמה מברשות ע''מ לנסות דברים חדשים,ואני לא יודע איך אני אמור להתקין אותם בתוכנה הזאת. נכנסתי לתיקיה שלה לאחר ההתקנה,ואין שם שום קובץ בסיומת abr. לכן,אני צריך את עזרתם. איך אני מתקין אותם? בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by red-x,

היי יש לי OFFICE 2007 בעברית (לצערי). בהוספת כיתוב לאיור בWORD, הוא מוסיף את הלייבל "איור 1". הבעיה שהמסמך עצמו הוא באנגלית. שיניתי את הלייבל ל "Figure 1" אבל הלייבל נשאר להיות מצידו השמאלי של הכיתוב, במקום לעבור לצידו הימני. השתגעתי כבר בנסיון לסדר את זה, אני בטוח שיש לזה פתרון פשוט. ובנוסף, יש סיכוי שבאופיס עצמו יש תמיכה בשפות ממשק מרובות, ואני אוכל לעבור לממשק באנגלית? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 13:55:48 הבעיה מפתרה.עדיין שואל לגבי האפשרות להחליף את התפריטים לאנגלית ללא הסרת גירסה עברית והתקנה של גירסה אנגלית.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. http://vi9ati.deviantart.com/art/San-Of-Gloadis-89571555

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. כמו שמורידים עונות שלמות של סדרות וזה מגיע מכווץ אחד אחד האם יש תוכנה שפותחת אותם בלחיצת כפתור אחת? תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by slrr,

שאלה פשוטה.. איך עושים שאני יראה את האייקון של התוכנה בסרגל כלים איפה שרואים את כל התוכנות שעובדות כרגע ...

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. באתר http://www.4flasher.com היו הדרכות וידאו בעברית למתחילים, מדריכים ממש טובים. האתר כבר לא קיים. האם ניתן להשיג את המדריכים שהיו שם בצורה כלשהי ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Amit_Alcobi,

מחפש תוכנה שעושה תיוג תמונות כמו הפייסבוק ואם אפשר אז עם יכולת זיהוי פנים אוטומטי כמו באתר riya.com

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by rjjb7,

הפעלתי את התוכנה sfolder והחבאתי בתוכה תיקייה מאוד חשובה לי ניסיתי להחזיר את התיקייה בעזרת התוכנה והיא נעלמה, יש הודעת שגיאה במהלך האחזור. גם שחזור מערכת לא עובד. OS: Windows Vista

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. (כמו שיש miriam לעברית...) מחפש פונט שיש אותו כבר בוורד 2003

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני לא זוכר את שמה אני רק זוכר שבשם שלה היה מספר היא הייתה מסדרת את האיקונים על שולחן עבודה כמו בתיקיות כשבוחרים מצב תצוגה "רשימה" (אגב, יש דרך לשנות את השפה לאנגלית בלי להתקין מחדש וינדוס?) היא איפשרה לסגור חלונות בלחיצה ימנית על הפס למעלה (איפה שה X והריבוע וכל אלה^^) ולשנות את השקיפות שלו עם הגלגלת ואני חושב גם שהיה אפשר לעבור בין תוכנות עם הגלגלת כמו בALT-TAB מישהו יכול לתת לי שם? תודה איל.

18. שלום אני מחפש תוכנה שתוכל למשל לקחת אודיו מסרט מסוים ולהוריד אותו על ידי אינקוד או משהו כזה... מה שאני מתכוון זה למשל שיש לי סרט ואז יש בו נגיד אנשים מדברים וברקע יש שיר אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את השיר ורק לשמוע את האנשים שמדברים, האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה ועם כן אז מישהו יכול להגיד לי מה השם שלה ? תודה מראש לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  19. אחרי שקראתי את הת'רד הזה, התקנתי גרסת נסיון של IDM אך כשאני מכניס קישור מרפידשייר,הוא מוריד לי קישור html במקום את הקובץ האמיתי! אגב, בלחיצה על הקישור החדש אני מקבל דף מוזר שבתחתיתו מופיע הקישור המקורי ושאלה אם אני רוצה להוריד אותו....בשביל זה אני לא צריך מנהל הורדות..... אני משתמש גם ב elephant,ושם אין לי בעייה כזאת-אותו קישור שלא עבד ב IDM עובד מצוין עם הפיל.אין לי חשבון פרימיום אז כשאין "שעות שמחות" מריך לחכות קצת ולהקליד את הקפצ'ה,אבל הקובץ שיורד הוא,כאמור,קובץ ה RAR שצריך היה לרדת ולא קישור כמו ב IDM. צירפתי תמונות כדי להמחיש את העניין.את הפרטים המזהים השחרתי כי אני לא סגור אם הקישורים האלו חוקיים או לא. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב. יש לי מודם פקס של חברת AZTECH (צ'יפ של חברת ROCKWELL) דגם : MDP3858U עד עכשיו היה לי ווינדוס XP והיה לי דרייבר למודם, כעת התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא דרייבר למודם הנ"ל. מישהו יודע אם יש אפשרות למצוא דרייבר למודם הנ"ל? או שהמודם פשוט לא יעבוד עם ויסטה?! תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. שלום לכולם ברשותי מצמת אינטרנט של סמסונג מדגם פליאומקס pwc-7000x במערכת ההפעלה הקודמת מסוג xp היא פעלה מצוין במערכת ההפעלה הנוכחית מסוג -vista premium אינני מצליח להשיג את כל האפשרויות הכלולות בתוכנה-כלומר תוכנת המעקב שמפעילה את המצלמה עם גילוי תנועה האם יש מישהו שיכול לעזור בנושא הנל? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by georgeg,

3 תוכנות : 1. האם למישהו יש המלצה לתוכנה פשוטה לשחזור קבצים שנמחקו (מסל המחזור ו/או ע"י Shift+Delete) ? ברור לי שיכולת השחזור תלוי בפרמטרים שונים, הכוונה היא לתוכנה פשוטה למשתמש הבייתית, שתסיים במצבים מסויימים. (למשל, שמתחרטים רגע לאחר המחיקה, לפני ששטח הדיסק מספיק להכתב שוב) 2. האם יש Plugin/Add On לפיירפוק/אקספלורר, המסוגר להמיר נתוני POST ל GET ? (כלומר, להציג ב URL את הפרמטרים העוברים ב GET) 3. עם איזה כלי פרוקסי/Sniffer מומלץ לעבוד, כאשר מעוניינים לנטר את התעבורה בזמן פיתוח האתר ? (Paros, Fiddler וכו') ? תודה.

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  23. אני משתמש ב Nero Express 8 , ובוויסטה 64 אולטימייט , אני צרוב במהירות 16 , אבל בפועל הוא צורב במהירות משתנה בין 11 ל12.5. לעומת זאת , שהיה לי וויסטה 32 , הנרו היה משתמש בRAM שבמחשב (משהו כמו 70% שימוש בRAM על ידי כל המערכת) וככה היה צורב במהירות גבוהה. עכשיו הוא בקושי משתמש בRAM והתוצאה היא מהירות נמוכה של צריבה... מה אפשר לעשות ? המפרט בצד אגב. תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by kisin,

אני משתמש בFIREFOX 3 ויש לי בעיה מוזרה, אין לי סאונד באתרים. לדוגמא, אם אני נכנס לסרטון של יוטוב לא שומעים כלום. ואם אני גולש לאותו האתר בINTERNET EXPLORER 7 שמותקן לי גם במחשב אז כן שומעים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  25. אפילו מספרי דפים, הוא רושם: {page} במקום המספר עצמו מה עושים לבעיית חוסר התאימות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.