תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת ועוד לפני שמתחילה ההתקנה קופצת לי ההודעה המצורפת קובץ ההתקנה לא פגום בוודאות . מה יכולה להיות הבעיה או מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ על תוכנת ניקוי ל-REGISTERY שתומכת ב-VISTA? תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שגיאה כזאת כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצים מסויימים כמו טקסט או MSI(חבילת windows installer)לקבצי הטקסט אני פשוט צריך לעשות פתח באמצעות פנקס רשומות אבל לקובץ הMSI אני לא יכול לעשות את זה כי זה קובץ התקנה של תוכנה מסויימת. הינה השגיאה שקופצת מתי שאני מנסה לפתוח את סוגי הקבצים האלו: אין לי וירוסים ספיוורים טרויינים וכדומה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
החלטתי שמספיק לתת לבלגאן לחגוג, ולהתחיל לסדר את אוסף השירים על המחשב. הורדתי תוכנה בשם Mp3tag שהיא ממש טובה, חוץ מחיסרון אחד - היא לא תומכת בעברית כשמחפשים את שמות השירים ב FreeDB. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה טובה שתומכת בעברית.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אין לי בעיה עם הפרוטי לופ.. הסתדרתי (אחרי שאף אחד לא עזר לי כאן אז הסתדרתי לבד) אבל עכשיו השגתי דיסק עם סמפלים של כול מיני צלילים אבל אין לי מושג באיזו תיקיה לשים אותם. (יש לי פרוטי מלא) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקריא משפטים בעברית באופן מדויק(אפילו עד 10-20 משפטים רצוף) כמו שיש בווינדוס.. בלוח בקרה, ה"דיבור" עם הקול של סטיבן הוקינג(microsoft sam הזה מה שמו, מעין רובוט כזה, שבאנגלית אמנם עושה את העבודה לא רעה). יש תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי בעיה עם התוכנה CATALYST של ATI בכל משחק שהוא משחק הוא יוצא ממנו עם הודעת שגיאה של CCC נתקע והמשחק נסגר פשוט תוקע לו את המחשב. ניסיתי לעדכן את הדרייבר ולהוריד את החדשה 7.5 אבל שוב ממשיכה הבעיה אני לא יודע אם יש לו כ.מסך 1600 או 1650 וניסיתי אחרי פירמוט להתקין את התוכנה אבל שוב קרתה אותה הבעיה מה כדאי לי לעשות? ובאיזו תוכנה אני יכול לזהות את המעבד הגרפי שלי מבלי להתקין דרייבר עדכני (ב-EVEREST זה זיהה לי לפי הדרייבר שהיה מותקן) ויכול להיות גם שזו בעיה עם הכ.מסך? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 16:07:49 לגבי הכרטיס מסך זה 1600PRO 512MB וזו קורה לנו את אותה בעיה עם הודעת שגיאה CCC.EXE קרס והיא נסגרתאין לאף אחד איזה רעיון מה אני יכול לעשות אולי זה מהכרטיס ע…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי שני קבצי pdf שבכל אחד מהם עמוד אחד אני מחפש דרך ליצור משניהם קובץ אחד עם עמוד אחד כאשר שניהם יופיעו אחד על השני (והלבן יהיה שקוף) יש לי abode acrobat 7.0 pro מישהו יודע איך לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ב task manager מה המשמעות של ה image name שנקרא system (בלי exe) והוא יושב כמובן תחת system ב user name? באופן מוזר, כשאני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד רצוף, הusage עולה ומה שמשפיע זה בעיקר קפיצות וחוסר יציבות של הsystem הזה.. זה גורם לכך שאני אפילו לא יכול להריץ קבצי מוסיקה בלי שהם יתקעו כל הזמן..חוץ מאימיול אני לא מריץ ישומים רציניים. המעבד הוא e6600 ו2G זכרון תודה!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר למצוא TROJAN? במחשב?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו Alcohol 120% אבל משהו שיהיה אפשר לעשות Virtual CD במקום לקבצים כמו iso וcue אלא מקבצים דחוסים כמו rar, tar, zip... תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את אטפיס 2016 באמצע התקנה אני מקבל את הודעה זאת איך אני פותר את בעיה זאת ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן הורדתי סרט שהיה רשום שהוא vhs rip כשאני מנסה לראות אותו עם מדיהפלייר הור רושם לי הודעת שגיאה 80040111 אין לי מושג מה זה וניסיתי לברר באינטרנט אבל לא מצאתי מידע למישהו יש מושג איך אני יכול לצפות בסרטים האלה תודה מראש חברה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כל היום הוא כותב לי שהוא לא מצליח להתחבר לסרבר, ולכן לא יכול לעדכן את הגרסה.. כנ"ל לגבי המחשב של אחי.. האם מישהו נוסף חווה בעיות עם nod32 לאחרונה? אם לא, מה לעשות כדי שהוא יוכל לחבר אותי לסרבר?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מצאתי שיש תוכנה מעולה הנקראת TOMTOM אך אין מפה של ישראל שם. יש FREEMAP אבל היא לא עובדת בסלולרי שלי(תוכנה צריכה הרבה משאבים). מישהו...?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/796139 בנתיים סימנטק ומיקרוסופט יאכלו את הלב שאין להן תוכנות מעולות כאלו. ;D
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, וןהתקנתי בו את האוטלוק אספרס 6 . את כל מאות הודעות הדאר שהיו לי במחשב הישן (אוטלוק 5 ) , גיביתי על CD. ניסיתי ליבא את הודעות הדאר מה- CD לאוטלוק אקספרס החדש, אך כל מאמצי עלו בתוהו. התהליך אותו ניסיתי היה כדלקמן: אני פותח את האוטלוק אקספרס 6 FILE/ IMPORT ומבקש ליבא הודעות. נפתח חלון ובו אפשרויות ליבא הודעות ממספר תוכנות בינהן אוטלוק אקספרס 4 ואוטלוק אקספרס 6. משום מה אין אפרות ליבא הודעות מאוטלוק אקספרס 5. ניסיתי לכתוב ליבא מאוטלוק אקספרס 6 ונתתי לו את ציון המקום בו נמצאות הספריות עם הודעות הדאר שלי הישנות ב- CD , שם גיביתי אותן. ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: -NO MESSAGES CAN BE FOUND ON THIS FOLDER OR ANOTHER APPLICATION RUNNING THAT HAS THE …
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מניח שרוב האנשים כאן עבדו או ראו את Trillian (תוכנה שמאחדת כמה תוכנות של מסרים מידים פופלארים) הבעיה שלא מצאתי דרך לבצע ישור לימין כך שמשפט שמשלב עברית ואנגלית ביחד יצא נורמאלי אם משהו מכיר דרך אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מתשתש באי-מיול של warezfaw וקיבלתי את ההודעה הזו באמצע השימוש: *** הצ'אט התחיל: Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com] - 22/09/2004 00:13:18 [00:13:18] Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [00:15:06] *** התנתק [00:42:27] *** Connected [00:43:22] *** התנתק [01:10:50] *** Connected [01:11:49] *** התנתק [02:08:28] *** Connected [02:09:08] *** התנתק יכול להיות שאני לא מקבל קרדיט?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם להגדרת הפורטים של האימיול ישנה השפעה מסויימת על המהירות של האימיול ? לפי בדיקה אני רואה שכל אחד משתמש בפורטים שונים כגון : 5662,5673,4662 וכו' . באיזה פורטים מומלץ להשתמש ? אני אישית משתמש ב- 5662 עם Emule Plus v1o
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתקופה זו מדור ההורדות עובר חידוש, המדור מאחסן לנוחיותכם פתרונות תוכנה למגוון נושאים, שם דגש על פתרונות חינמיים ובעלי תמיכה גם ב-64 ביט (אלא אם צויין אחרת בדף ההורדה). בנוסף המדור מתעדכן בדרייברים הפופולרים ביותר בצורה סדירה ונותן את היתרון של אחסון מהיר ובלעדי לגולשי האתר. אנו משתדלים לשמור על אינטרקציה איתכם הגולשים גם במדור זה, במידה ויש לכם בקשה/המלצה לתוכנה שתרצו לראות במדור, או שנתקלתם בתקלה/מידע שגוי, נשמח לשמוע את דעתכם דרך עמוד יצירת הקשר. תודה, והמשך גלישה מהנה (:
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום חברים התחלתי פרויקט חדש על הטבלה המחזורית. כרגע זה ממש בשלבים ראשונים והייתי שמח את תחוו את דעתכם. כל מלבן בתמונות מורכב משני מלבנים אחד מעל השני והשוני בין שתי התמונות הוא רק במטיריאל של המלבן העליון. הראשון במטיריאל לבן כללי בלי רפלקשן. בשני שקוף קליר ללא צבע 5 אחוז עכירות. שנתן קצת אפקט של זהירה. (לא יכול להפעיל GLOW :-( פנטיום D920 ו-GF6600) :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-