תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
האם אפשר לדחוס קובץ divx יותר ממה שהוא ? אני לוקח בחשבון שהרזולוציה תפגע איך עושים את זה אם כן
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את העזרה שלכם במציאת איזה תוכנה שתשמיע סאונד שקיבלתי דואר חדש!!!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי אני התחלתי לעבוד בזמן האחרון בפוטושופ, ומצאתי את המדריך הזה: http://negetiv.net/index.php?option=content&task=view&id=66&Itemid=26 וכתוב שם בשלב השני לצבוע רקע, אז איך אני בעצם צובע רקע<? (על מה אני צריך ללחוץ?) תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
-
אנשים אני רוצה לדעת עם למישהו יש את המדריך או שהוא בעצמו יודע איך מעלים את הקרדיט באימיול למקסימלי! פעם היה מדריך ואני לא מוצא אותו כבר... תודה רבההה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
סרגל כלים של isearch, איך אני מוחק אותו לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב ועוד לא התקנתי אנטי ווירוס. היום אני התקנתי AVG והוא מצא לי שני סוסים טרוינים וווירוס 1. לפניי הסריקה עשיתי את הUPDATE של התוכנה ואז הוא מצא לי אותם. עכשיו הוא רק מראה לי אותם בתוכנה (AVG TRAIL 7.0 אני חושב) אבל הוא לא משמיד אותם והם נשארים לי על המחשב. מה אני צריך לעשות כדי להעיף אותם מהמחשב שלי?! איך אני עושה ככה שהAVG ימחוק אותם?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כמו רבים , החלטתי לעשתו ניקיון באחד מהוכננים שלי. כשסיימתי בדקתי כמה לוקחים כל הקבצים שיש לי על הכונן והשוותי את התוצאה אם כמה בכלל יש לי מקום בכונן וגיליתי את זה: 29 גיגה תפוסים , 4 גיגה חופשיים , בסך הכל יש 38 גיגה. כלומר 4 גיגה לאנשהו נעלמו. בדקתי את כל האפשרויות של המערכת , ואין אפשרות המופעלת היה יכולה לקחת מקום. כך גם בדקתי אם כל התוכנות שהתקנתי : תוכנות גיבוי וכו' :-\ עכשיו עולה לי לראש רק דבר אחד: יש אפשרות שהאקר פרץ למחשב שלי , והפך אותי לשרת אף טי פי שלו. בדקתי את כל האפשרויות והנתונים בפיירוול והגעתי למסקנה או שאני סתם פרנואיד ויש איזושהיא סיבה אחרת להעלמות ה4 גיגה האלו , או שיש חתיכת האקר טיפש שפרץ למחשב שלי שיש אינטרנט לא מהיר במיוחד שבכלל לא שווה את המאמץ ע…
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קיבלתי כמה משחקים (מקוריים, כן) עם הכרטיס מסך שלי אין לי כח להכניס כל הזמן את הדיסק ולהריץ את המשחק ממנו ואני גם רוצה ביצועים טובים יותר ומעדיף להריץ אותו מהכונן הקשיח עם איזו תוכנה הכי טוב ליצור תמונה של המשחק ולהפעיל את המשחק עם DAEMON TOOL? ובמקרה של אובדן דיסק עם איזה תוכנה אני יצליח לצרוב את התמונה שעשיתי? (נרו, CLONE CD וכו'?) והאם זה משנה עם איזו תוכנה אני צורב את התמונה של המשחק... כי אני יודע שיש הגנות וחלק מהתוכנות לא מצליחות להתגבר עליהם אז האם יש הבדל למרות שזה לא העתקנה מדיסק לדיסק ישירות אלא מתמונה לדיסק (יש לי צורב פלקסטור X48) תודה מראש! יניב
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני פוחד שמושתלים לי במחשב תוכנות ריגול וסוסים טרויאנים על המחשב... על איזה תוכנה שמוצאת ומסירה אותם אתם ממליצים?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה מופיע מידי פעם.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי משחק שהוא על 3 דיסקים שהם קובץ Bin עכשיו יש לי גם את ה Cue אני רוצה להתקין את המשחק אבל אני צריך לצרוב ואז להתקין ואין לי עכשיו דיסיקם ריקים יש תוכנה או משהו שאני יכול להשתמש בה כדי להתקין את המחשק מבלי לצרוב ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
זכור לי שהיתה איזה תוכנה שאכן מסירה את כל הדרייברים של הכרטיס מסך רק שכחתי את שמה מישהו מכיר???
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני התקנתי את האנטי וירוס של מקאפי את ה פרו גירסא 8 זה אנטי וירוס בלי פאיירוול אחרי שאני מתקין כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז אני מצליח להתחבר אבל אני לא מצליח לגלוש אני לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט וגם האיסי קיו והמסנג'ר לא מתחברים לי מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב לאחר שאלות רבות על התוכנה החלטתי לשים לזה קץ והתחלתי במאלכה של הכנת מדריך לתוכנה שדיי פשוטה לתפעול קודם כל אנו צריכים להוריד את התוכנה.... יש לה שתי גירסאות האחת לגברים והשניה לנשים (ואם אני לא טועה ההבדל היחיד זה בצבעים) להלן שני הלינקים: http://www.tgtsoft.com/downloads/StyleXPInstallFemale.zip http://www.tgtsoft.com/downloads/StyleXPInstallMale.zip לאחר ההורדה תתקינו את התוכנה .. http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2575285.JPG סיימנו להתקין את התוכנה.. עכשיו מתחיל החלק הכייפי העיצוב עצמו... מפעילים את התוכנה ולפנינו מסך הפתיחה : http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2575291.JPG קודם כל צריך ללחוץ על ENABLE, התוכנה מחולקת למספר חלקים כאשר בכל חלק אפשר …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיודע access טוב כדי לכתוב תוכנית פשוטה מי שמעוניין שיפנה אלי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת יש לי קבצים של אנימצית וידאו במחשב שהסיומת שלהם היא ALZ. ניסית כל תוכנה מוכרת כדי להריץ את הקבצים אך לשווה כולל ניסיון לרשום סיומת שונה mpg avi וכו יש למישהו רעיון??????? עריכת המודר: דימן שאלה אחד מספיק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה עכשיו ושאני עושה UPDATE זה אומר שזה מעודכן אבל לא נראה לי שזה יכול להיות כי הרגע התקנתי את התוכנה ותמיד יש עידכונים ויש גם את ההודעה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת. מישהו מכיר את הבעיה? אולי לא עשיתי טוב את העידכון כי ניסיתי כמה פעמים וקיבלתי את ההודעה שזה מעודכן כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP 1 ל XP שלי ואני מקבל יש לי XP PRO יכול להיות זה בגלל שלא עשיתי ריסט ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כשאני בא לפתוח סרט עם המדיה פלייר אני מקבל הודעת שגיאה (יש לי את החבילת מקודדים של K LITE) אבל עם הנגן של ה-DIVX הסרטים נפתחים. יש לי גם את החבילות Gordian.Knot.Rip.Pack ו-Gordian.Knot.Codec.Pack. אני חייב לציין שזוהי בעיה חדשה שקוראת לי גם עם החבילת מקודדים של LH. מה יכולה להיות הבעיה כי נראה לי שיש משהו שמפריע.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ AVI ל-SVCD לצורך צפייה ב-DVD. את ה-AVI אני יוצר בלכידה מ-VCR. אם אני משתמש ב-MP3 ב-AVI אז ב-SVCD אין שום קול. אם אני משתמש ב-PCM, יש קול אבל הסינכרון בין הוידאו לאודיו בקובץ ה-SVCD משתבש קשות. את ה-SVCD אני עושה בעזרת DVD2SVCD ומקודד CCE. אני מניח שניתן אולי לסדר את בעיית הסינכרון של קובץ ה-MPEG אם כי ניסיתי MULTIPLEXING עם TMPGENC ולא עזר. VD בכלל לא מכירה ב-SVCD. מישהו יכול ליעץ בענין? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תבניות של SVCD או דומה שאוכל להכניס 120 דק' על דיסק של 80 דק',מכירים משהו (איכות כמה שיותר טובה).
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ליטאי-אנגלי lithuanian-english מאוד דחוף. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-