עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by papushka,

אני מנסהל פתוח עם התכנה הזאת סרט וזה אומר לי cannot render the file התכנה הזאת לא טובה בשביל סרטים? אם לא אפשר אולי תכנה שכן טובה עם קודקים תודה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by moria1235,

שלום, משהו השתבש לי והכתוביות והסרט לא תואמים,איך ניתן לכוון זאת? כאשר אני לוחצת על הלשונית:נגן>כתוביות>אפשרויות>DEFAULT STYLE ,מה צריך להיות האיחור והBUFFER? תודה!

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  3. שלום הורדתי סרט הפעלתי אותו בנגן Media player classic - home cinema הוא עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה כתוביות srt בכלל גם הסמל של הקובץ הוא סמל של windows,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התקנתי גרסא חדשה של התוכנה, ומשום מה היא לא רוצה להעלות אוטואמטיתא ת הכתוביות שנמצאות בתקייה ביחד עם הסרט, מן הסתם שגרירה לתוכנה עובדת, יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? לא הצלחתי למצוא משהו מנבירה מהירה בהגדרות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איך נפתרים מזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן הורדתי סרט וכשאני מנסה להריץ אותו קדימה ידנית, כלומר להוזיז את הסמן קדימה או אחורה, הסמן חוזר חזרה אל הנקודה שהסרט נמצא והסרט ממשיך רגיל. כשאני פותח את הסרט דרך ה-media player שמגיע עם המקודד הסרט נתקע. כיצד אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. בחלק מהסרטים שהם בפורמט mpeg Media Player מראה לי כאילו הסרט הוא 0.30 דקות אבל הוא בעצם 5 וכאשר הוא מגיע ל 0.30 הוא ממשיך להראות את הסרט אבל מראה בשורת הזמן שהוא בעצם נגמר. יש לי את הגירסה האחרונה ביותר של media player. וכאשר ניסיתי להפעיל את אותו סרט ב power dvd זה היה בסדר גמור. למישהו מוכר הבעיה ? ואיך ניתן להסיר את Media Player (אולי התקנה מחדש תפתור את העניין) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  8. שלום, אשמח במידה ומישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה. כשאני מנסה לנגן סרט כלשהו (בפורמט XVID בלבד ממה שראיתי) המדיה פלייר נותן לי שגיאה ונדגר, כמו גם החלון explorer שנמצא בתיקייה בה הסרט ממוקם. ניסיתי עם תוכנה אחרת, אותו הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את המפענח XVID ועדיין נותרה אותה הבעיה. יש למישהו רעיון? תודה, Anatoli.

9. הי. בMEDIAMONKEY ישנה אפשרות לתיוג אוטומטי של שירים מאתרים כמו אמאזון.האם מישהו מכיר איזשהו סקריפט שיאפשר לעשות משהו דומה מאתרים ישראלים למוזיקה ישראלית?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. אהלן, אני קצת לא מבין בכל העניין של המרות סרטים לנגנים, ונתקלתי בבעיה קטנה, אני לא ממש יודע איך עובדים עם התוכנה או ממירים סרטים לנגן הנ"ל, איך אני עושה את זה? עשיתי ADD לסרט ולאחר מכן לחצתי START אך שום דבר לא קורה.. מה אני מפספס פה?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. הבוקר ראיתי שהמעבד קפץ לטמפ' של 49 מעלות. נכנסתי לטאסק מנג'ר וראיתי נתונים חשודים של שימוש בזיכרון.(תמונה) אני לא מבין אך האספלורר לדוגמא מגיע ליותר מחצי גיגה שימוש. ברקע,לא עובדות תוכנות כבדות אלא רק אנטי-וירוס (AVG) למישהו יש מושג? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  12. Started by boim,

אהלן המחשב שלי נתקע, אני רוצה לבדוק אם הבעיה היא בזכרון.. שמעתי על תוכנה MEMCHECK שבודקת אותו.. מישהו מכיר? קישור (חיפוש ב GOOGLE מחזיר הרבה הרבה תוצאות, ואני לא מצאתי משהו שעונה על הדרישה - רובם כלים עבור מתכנתים, ולא עבור הזכרון עצמו..)

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. מישהו התנסה או מכיר את התוכנה :MemMonster מה התפקיד שלה, איך אני משתמש בה? מה היא בעצם עושה ולמה כדאי שייהיה אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by 3emi,

בזמן האחרון המחשב שלי מגיע לשימוש זכרון מקסימלי מתוך 16 גיגה שמותקנים עד לנקודה שהמחשב נתקע וסוגר את עצמו ועולה מחדש ונותן הודעה האם להתחיל וינדוס כרגיל אין שום תוכנה שפתוחה ברקע שרואים שקשורה לעניין הזכרון פשוט לא מתנדף ונצבר לאורך זמן אני כמעט משוכנע שמדובר בכרום אני עובד איתו 99 אחוז מהזמן וגם משאיר את הדפדפן פתוח אפילו במידה ואני סוגר אותו הזכרון לא מתפנה חייב להתחיל את המחשב מחדש אין לי וירוסים מישהו קיבל בעיה כזאת בשבוע האחרון? אולי קשור לגרסא של כרום שרצה כרגע?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by pazer005,

רציתי רק לשאול כמה זמן אני אמור להריץ את התוכנה כי לאחרונה ניסיתי להריץ אותה וכבר הגעתי ל-13 שעות הרצה ללא שגיאות והשאלה היא כמה זמן אני אמור להריץ אותה עד שהיא תסיים את עבודתה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by supermario,

הורדתי את התוכנה מהאתר memtest86p1 איך מריצים אותה איזה קובץ להפעיל כדי לעשות בדיקה לזיכרון?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by Vladgi,

איזה מבחן אני צריך לבחור שם על מנת לזהות שגיאות שהזכרון יוצר או גורם להם?באנגלית בבקשה....

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב שלי ואני רוצה לבדוק את תקינות הזכרונות. הבעיה היא שאין לי מושג איך עובדים עם ה-Memtest... אני זוכר שפעם היה פה סטיקי לגבי השימוש ב-Memtest אבל משום מה אני לא מוצא את זה... אם מישהו יוכל לתת לי קישור למקום שמסביר איך משתמשים בתוכנה, או לחילופין, יוכל להסביר לי איך משתמשים בה... אני אודה לו מאוד! אגב... במה כדאי להשתמש? ב-86 או ב-86+? תודה אנשים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Immaculate,

מחשב חדש (תגידו לי מזל טוב ;D), לוח אם אסוס P5Q מעבד E8400, ב-MEMTEST (גרסא 1.70) מזוהה בתור פנטיום 3... אבל עם מהירות שעון נכונה (3GHz), אני מניח שזה תקין...? זה נראה לי תקין לגמרי (מחשב שהרכבתי בעצמי, כמובן שווידאתי שהמעבד נכון), אני פשוט שואל כדי שאני לא אדאג סתם... (אגב, בכמות זכרון הקאש L2 הוא רושם "UNKNOWN")

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

צריך לבחור מבחן מסויים? כמה זמן לתת לו לרוץ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. האם אני צריך לתת לבדיקה לרוץ על 100%? זה כמה שעות... האם צריך לשנות את ההגדרות עם מקש C? לאיזה הגדרות צריך? איך בכלל ניתן לפענח את הקוד של התקלה במקרה ויש? האם ניתן לעשות PRINT SCREEN בתוכנה הזו כדי שאוכל להראות לאנשים אחרים את התקלה שנפלה(במקרה ויש...) תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by matizami,

ראיתי את המדריך בפורום וקודם אציין כי הקישור הוא לגירסה ישנה. שנית, האם ניתן להפעיל את התוכנה דרך USB או שחייבים לצרוב?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by eliortomer,

שלום לכולם קראתי כמה מדריכים על התוכנה memtest86 (גם תמדריכים באתר הזה) ויש משהוא שעדיין לא הבנתי רשום שלא להפעיל תתוכנה יותר מ6 7 פעמים והזיכרונות עלולים להישרף השאלה היא האם המידע הזה נכון? או שאני יכול להפעיל תתוכנה עכשיו וללכת לישון ובבוקר לקום ולהפסיק אותה ולא משנה כמה שעות ופעמים היא עברה?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by matizami,

הורדתי את הגירסא שמתאימה ל boot usb. עקבתי אחרי ההוראות: פתחתי את הקובץ ראר בתוך הUSB, הפעלתי את הקובץ ליצור אימג' אבל אני מקבל כל הזמן הודעת שגיאה. ניסיתי על USB אחר ועדיין אני לא מצליח. אני עושה משהו שגוי?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by moshiko69,

רציתי לדעת איך אני עובד עם התוכנה הנ"ל? פשוט לצרוב את 2 הקבצים על CD ולהפעיל מחדש את המחשב?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים