תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? אני משתמש בתוכנה FLASHGET בשביל טורנטים , ה FIREWALL של הוינדוס כבוי ויש הפנית פורטים . אבל בתוכנה רושם לי NETWORK STATUS : FIREWALLED . זאת פעם ראשונה שזה קורה לי , בוינדוס הקודם זה לא היה קורה . תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לפתוח קובץ RAR ,סגור בסיסמה ששכחתי משהו מכיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לכתוב סימוני נביעה סמנטית ונביעה סינטקית ב-mathtype? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום פעם ראיתי תוכנה, שיודעת לקבל קבצי תמונה, ולעשות להם את התיקונים הבאים(במידה ויש צורך): - אם התמונה קרועה, היא יודעת להשלים את החלק החסר, ולהעלים את הקרע - אם התמונה היא צילום של 2 עמודים מתוך ספר, היא יודעת להעלים את האמצע(בין שני הדפים של הספר) וליישר את ה"עיגול" של העמודים שקורה בדיוק בחלק שקרוב לאמצע בין שני העמודים ועוד דברים כאלה. אם אני זוכר נכון, זו הייתה תוכנה של מיקרוסופט, אבל אשמח אם תרשמו לי כל תוכנה שיש לה את היכולות האלה. למשל, יש לי את Paint.NET על המחשב, האם היא גם יכולה לעשות את זה? ואם לא אז כל תוכנה שאתם מכירים שעושה את זה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש ברשותי דפדפן כרום. עד לא מזמן, כשהייתי מקליד מילה בעברית בשורת הכתובת ואחריה לוחץ אנטר- זה היה מחפש פשוט את הבטוי בגוגל.. משום מה זה הפסיק.. רעיונות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להסיר את האפשרות הזאת בגלל כפל של שירים בגלל האיפון כי הוא קורא את השירים מהתיקייה הנל ואני רוצה למחוק אותה.. מישו יודע איךך..? תודה..
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בזמן האחרון משום מה יש המון חלונות קופצים באתרים שלא סבלתי מהם בעבר. במעריב תמיד היה אבל בוואיינט לא היה וגם בגלובס. האם יש לזה פתרון או שאין מה לעשות? כי זה ממש לא נעים לגלוש ככה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה להמרה של הפורמט WAV לפורמט MP3 . יש המון תוכנות שעושות את זה, העניין הוא שאני מחפש תוכנה שתוכל להמיר קבצים רבים בפקודה אחת - פשוט יש לי הרבה קבצים קטנים להמרה. בתודה רבה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני יוצר DVDים גדולים. יותר מ7GB. כשאני מסיים - אני עושה Image שלהם. אני מחפש תוכנה שתחליף לי את ה-CloneDVD, שתדע לדחוס את ה-DVD לDVD רגיל. ה-CloneDVDנתקעת לי לפעמים באמצע, בכל מיני תירוצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אתמול הסרתי את הדפדפן כרום (הסרה מלאה, כולל היסטוריה וכו') והתקנתי מחדש בגלל שהייתה לי בעיה קטנה עם שמירת הסיסמאות.. אחרי ההתקנה נכנסתי לדפדפן ובדקתי אם באמת נמחקה ההיסטוריה. ההיסטוריה "שלי" נמחקה אבל ראיתי עשרות/מאות דפים שבחיים לא הייתי בהם.. איך זה הגיע לשם? זה היה פשוט מוזר.. אני בטוח שלא הייתי בדפים האלה בחיים.. כמובן שמחקתי שוב היסטוריה ואז זה הסתדר למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה להופיע? יכול להיות שזה קשור לבעיה הזאת איכשהו? כי עדיין לא הצלחתי לפתור את זה..
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp psc 1315 all-in-one, העובדת תחת win xp pro + service pack 3. הורדתי מאתר hp את הדרייבר המעודכן וכן קובץ תיקון המשמש בדיוק לבעיה זו שה-hp director לא נפתח(Critical update to resolve an issue with HP Director after installing a new revision of Internet Explorer). גרסת האקפלורר היא 8, ומותקן גם גוגל כרום. להלן ההודעה שאני מקבל: http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenhunter01aug251108.gif/ האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה דומה. תודה, גיל.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי,אני מחפש תוכנה שתפצל כתוביות לדוגמא:יש לי סרט באורך של שעתיים ואני מפצל אותו שעה-שעה. אז אני צריך לפצל את הכתוביות שלו גם לפי אותו הזמן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המרתי סרט מדיסק לקובץ avi עם פורמט פקטורי, אך משום מה הוא לא שם את הכתוביות למרות שזה היה מובנה בסרט מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחר שאמרו לי פה שאופן אופיס, תואם עם מיקרוסופט אופיס. הלכתי לאתרים של אופן אופיס העברי (יש שני אתרים) והורדתי מאחד מהם את התוכנה ואז התברר לי שהיא לא מעודכנת. אף אחד מהאתרים שגלשתי איננו מעודכן. האתר http://www.openoffice.org.il מציג את גרסה 3.1.1 של התוכנה ואילו האתר http://he.openoffice.org מציג את גרסה 3.0.0, כאשר הגרסה הנוכחית של התוכנה היא 3.3.0. האם הורדה התוכנה מהאתר המקורי באנגלית, תוריד לי את הגרסה הנוכחית של התוכנה בעברית?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם PC SHARE MANAGER (שדרכה אני משתף מדיה עם הטלוויזיה באמצעות ה DLNA) הבעיה שכאשר ה FIREWALL של ה NO32 עובד זה חוסם לי את התקשורת והתוכנה אינה מזהה את הטלוויזיה ורק כאשר אני מכבה את ה FIREWALL רק אז הטלוויזיה מזוהה. בעקרון שיתוף הקבצים זה משהו שאני עובד איתו באופן שגרתי לכן אני לא יכול כל פעם להתעסק בכיבוי והדלקה מחדש של ה FIREWALL , ואני לא מוצא דרך ב NOD32 לעשות ככה שה FIREWALL יעבוד מבלי לחסום שיתוף קבצים עם הטלוויזיה ... מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אודה לסיועכם בהמלצה על תוכנה להורדת/שמירת סרטוני פלאש ואחרים מהאינטרנט , לדוגמא מ-youtube
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה כבר מספר שבועות כל פעם שאני מנסה לפתוח למשל את google.com, אני מקבל הודעה כזאת "404 not found". בכל מקרה הרצתי סריקה עם hijack this. שאני מריץ סריקה אני מקבל ארור כזה: For some reason your system denied write access to the host file. if any hijacked domains are in this file, HijackThis may NOT be able to fix this. ולאחר מכן מתקבל הלוג הבא: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 5:04:05 PM, on 8/22/2011 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\s…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש אינטרס להקליט סרטונים של המשחקים שאני משחק, יש לי את הFRAPS אבל הוא מקליט ללא קול והוא גם מפצל את הקבצים המוקלטים לכמה חלקים, מחפש המלצה לתוכנה שמקליטה גם סרטון וגם קול בו זמנית עם אפשר אחת כזאת שיוצרת קובץ אחד גדול. מפרט המחשב שיש לי הוא: מעבד I7 2600 זיכרון 8GB כרטיס מסך GTX560TI בנוסף עם אפשר שיהיה תמיכה בHT ובCUDA, האם קיימת חייה כזאת או שFRAPS היא החייה היחידה בשוק ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + המשך:לפעילותה התקינה של מערכת ההפעלה,ו/או בכלל לנזק כלשהו? תודה רבה מאוד מראש... .
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ל - HTPC עדיף חינמית שכוללת הכול ובעברית צפייה בקבצים במחשב גלישה באינטרנט ישירות המהתוכנה צפייה בערוצי טלויזיה רדיו באינטרנט והכי חשוב גם מקליטה מה שאני רואה ויכולה להקליט מתי שאני יקבע לה וכ"ו יש מערכת הפעלה שמיועדת רק ל - HTPC ? עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי מה שנראה לי הכי מתאים Google TV הכול במקום אחד גם אינטרנט + מוסיקה + גלישה באינטרנט + הקלטה איפה אפשר להשיג את זה? זה חומרה ? או תוכנה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. בעבר פתחתי דיון אך איני מוצא אותו. אני מחפש דרייבר למצלמת וידאו במחשב הנייד (יותר נכון נטבוק) של אסוס. הדגם EEE PC 1000HA. אני זקוק לדרייבר אך ורק למצלמה. אני חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בכל מקום ואפילו התקנתי תוכנה שמחפש אוטומטית במחשב דרייברים ומורידה אוטומטית אותן - ושום דבר לא עזר. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא את הדרייבר למצלמה המובנית, העניין הוא מאוד קריטי ודחוף. אשמח בנוסף שאם תמצאו שתנחו אותי ללינק ההורדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם core-I5 2500 ללא כרטיס מסך נפרד, עדכנתי לדריבר האחרון של אינטל ל-סנדי ברידג ומדד חווית ווינדוס בגרפיקת משחק ירד מ-5.8 ל-4.7 (מדד הגרפיקה נשאר 5.1). אני לא גיימר וזה לא מפריע לי, אבל זה עדיין מוזר שדריבר מעודכן יפגע באופן משמעותי בביצועים.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם שדרגתי לאחרונה לווינדוס 7 הכל בסדר ועובד פיקס גם הסרטים , יש לי הרבה קבצי מיוזיקה שאני מוריד ואינם עובדים או שהמדיה פלייר עובר ישר לאינטרנט ומאלץ אותי להוריד איזה מקודד שלא עובד האם מישהו יודע מהי חבילת המקודדים הכי טובה לווינדוס 7 ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה פשוט להוריד את הסרגל הזה לגמרי ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-