עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הכוונה לקטע מסויים מתוך שיר ושזה כל פעם יחזור על עצמו? ואיזו תוכנה צאפשרת לי לחתוך את אותו קטע הכי בקלות?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. Started by edoson,

כשאני משתמש בAUDIOCATALIST לצורך הכנסת שירים למחשב, אני יכול לעשות את זה רק בANALOG כלומר X1 ישנה האופציה ASPI אבל אני לא יכול לסמן אותה, כאילו שאין לי את הדרייבר הזה. מצד שני אם אני מפעיל את אותה תוכנה במערכת ההפעלה השניה שיש לי במחשב, אין לי בעיה, האופציה ASPI מסומנת, ואני עושה RIP לדיסק שמע במהיריות שמגיעות ל X30. מכאן שהבעיה היא בדרייבר ASPI , לא? הורדתי את הדרייבר של ADAPTEC והתקנתי אותו, ללא תוצאות. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. http://www.tomshardware.com/picturestory/540-windows-7-free-download-application.html הורדתי וניסיתי את רובן - מעולה. הכי אהבתי את התוכנה Fences.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  4. זה התחיל עם קאזה שהיתה תוכנה בת *ונה שהיתה מורידה דברים בשניות ממש שניות והיה שם הכל מהכל!! אחרי כמה זמן טביעות עיניינים בלגן סגרו את הבאסטה ומי שרוצה היום קאזה צריך לשלם ולחיות בארצות הברית ואין שם שום דבר עכשיו זה קורה גם לאימיול לעאזעל אין היום שרת אחד נורמלי שאני יכול להתחבר עליו לחפש משהוא ושלא יקפוץ לי 30 קבצים זבל שלא קשורים שבמקרה גם קיבלו את הערך של החיפוש שלי ויש כאלה שרתים שלא משנה מה אני מחפש זה מוצא לי באבילון 8 ולא משנה מה אני מחפש זה לא מוצא תוצאות אפילו אם אני מחפש SEX או XXX כאליו WAHT THE FUCK? הורסים את כל תוכנות ההורדה הטובות בקרוב לא ישאר כלום רק הורדות ישירות שזה חרא צריך לשבת על זה כל הזמן ולשנות איפי במקום לעשות רשימה וזה הוריד לך לבד הכל, ללכת לעב…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by tomas23,

יש בעיה שכאשר רוצים לפתוח קישור מופיעה הודעת שגיאה בדף והחלון לא נפתח מה אפשר לעשות ? ככלל האם יש דרך לעבוד עם ie7 ב win 7 ולא ב ie8 ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by dids22,

תראו מאז ומתמיד היתה לי בעיה באקספלורר כל פעם שאני נכנס אליו או שאני רושם לו כתובת להיכנס הוא רושם לי "הגדרות האבטה הנוכחיות אינן מתירות הפעלת פקדי activex בדף זה. כתוצאה מכך יתכן שהדף לא יוצג כראוי" זה כבר ממש מעצבן ולא הצלחתי לסדר אותו הלכתי להגדרות שם ועשיתי ברירת מחדל ועדין לא עוזר יש למשהו פתרון??? תוודה!!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by abyss20,

אני וחבר שלי מתווכחים בנושא אני אומר שזון אלרם והוא אומר קספרסקי מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם בשבוע\שבועיים הקרובים אני הולך להזמין מחשב חדש. המחשב מן הסתם הולך להגיע ריק ללא שום מערכת הפעלה. אני זקוק למידע או לפחות למקורות מידע בנושא של התקנת מערכת הפעלה במחשב חדש וזה עתה מורכב. אני מבקש זאת מכיוון שיש לי טראומה מלפני 4 שנים (1) אז קניתי מחשב, רק בשביל לגלות שאין לי מושג מה לעשות איתו, ולא רק זה, משום מה באותה זמן המחשב זיהה לי שבדיסק הקשיח שלי (בגדול 40 ג'יגה) יש רק שני ג'יגה. שוב, הסתבכתי עם חברים\מעבדה כדי להבין מה לעשות, ולבסוף הזמנתי טכנאי, שעשה מן הסתם מה שיכולתי לעשות בעצמי אם הייתי טורח לחפש אתרים כמו זה באותו זמן. יש לי ברשותי windows xp 2p עם התקנה אוטומאטית באתחול של המחשב. השאלה היא האם זה כל מה שאני צריך, להכניס את הדיסק וההתקנה תטפל בכל ה…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. ממלים על משהו? ולא אורגנית 3000... משהו יותר רציני... תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Ivan,

אז לבטל בהגדרות של דף חיפוש ב SEARCH SETTINGS

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by slim_shady,

אני רוצה לנעול איזשהי תיקיה במחשב (זה לא פורנו! ) ורציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה בשביל זה. ד"א, שלא תיהיה יותר מידי מסובכת, רק שאני יוכל להשים סיסמה וזה יפתח...

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by PingLOst,

למשל סרטון מהלינק הזה: http://mofa.msn.co.il/programs.asp?iGlobalId=6

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by Swed,

אני לא כל כך יודע לאן זה קשור ולא ידעתי איפה לפתוח אתזה אבל חשבתי שפה זה המקום אם לא מתאים תעבירו בבקשה. אז ככה הבעיה היא ששומעים מאוד חלש בסרטי HD גם ב1080P וגם ב720P בסרטים רגילים קבצי AVI שומעים רגיל ביחס לעוצמה שנקבעה. מישהו יודע למה זה ככה ? אשמח לעזרה/יעוץ בנושא. הטלויזיה מחוברת בHDMI למחשב בהגדרות כרטיס קול, הקול יוצא ממערכת מיני סטריאו ולא מהטלויזיה.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  14. Started by yhhx,

זקוק לאתרים בישראל הקשורים ל Emule תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by baruchiro,

יש לי מסמך טקסט (csv במקור) שמוצג בג'יבריש. כשאני מנסה לפתוח אותו בWord הוא מציע לי כל מיני קידודים שונים, אבל בכולם הוא לא מתקן אותו לצורה הנכונה. ניסיתי גם קצת בעזרת LibreOffice בלינוקס. מצד שני, כשאני מכניס את הטקסט לאחד האתרים של היפוך בג'יבריש לעברית, האתר מתקן לי את הטקסט. איך אני יכול לסדר את זה במחשב? מכיוון שמדובר בCSV בסופו של דבר, אפשר גם להציע פתרונות בעזרת Excel ומסדי נתונים. אפשר גם להציע פתרונות ע"י תכנות (.NET). (אני מנחש שיש API של תיקון מג'יבריש לעברית, אבל לא מצאתי... הקובץ- https://docs.google.com/document/d/1AcAxfAuuNDasTpVsm9pSOTvgnryt7xB0Bbap1iyNtIo/edit?usp=sharing תודה ר…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום חברים רכשתי פלא נוקיה E63 וצילמתי כמה סרטים באורך של כ 40 דק כל קטע בערך 10 דק ועכ אני רוצה לחבר אותם לסרט אחד באורך מלא איך אני עושה את זה? מכירים אולי איזו תוכנה פשוטה ומהירה? תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by dannygnh,

איך מעדכנים אנטי וירוס{נורטון} כדי לסרוק במחשב אחר ללא אנטי וירוס.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  18. היי, אני מעוניין ש- speedfan תעלה עם הווינדוס, האם אפשרי? במידה וכן,כיצד? תודה!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  19. יש לי במחשב 40GB ואני רוצה להוציא מהם 10GB לעוד כונן אחר לדוגמא F איך אני עושה זאת ע"י התוכנה Norton Partition Magic? ..:::תודה ענקית מראש !!:::.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- דחוף וחשוב רצח !!! כי אני חייב לעשות פירמוט בגלל כול מיני וירוסים ואני רוצה לשים את כול הדברים החשובים בכונן החדש ולפרמט רק את C. וגם עוד כמה ימים נגמר לי הANTI VIRUS של השנה !!! בקיצור זה רצח !!!!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by +Eliran+,

קיימת תוכנה להצגת כמות הדיו שיש במדפסת?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by asaf556,

שלום הורדתי דבר מה והוא הגיעה מפוצל למספר חלקים החלקים ממוספרים 001 002 003 וכן הלאה אבל זה לא קבצי RAR ואני לא יודע כיצד לחבר אותם אודה לכם אם תעזרו לי --------------------------------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי יש איזה שהיא תוכנה שאפשר להביא לה ספרייה של תמונות למשל והיא ממיינת אותן לפי מה שאני מבקש ? ספציפית אני צריך שהמיון יהיה לפי הרזולוציה לדוגמא: כל התמונות ברזולוציה 1600 במקום אחד וכל ה1200 במקום אחר מישהו מכיר תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) אני מקבל אותה מדי פעם למישהו יש מושג איפה התקלה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. איזה יתרון יהיה ל norton antivirus על פני Avira AntiVir Personal - Free Antivirus http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus תודה.

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. שלום לכולם, אני חדש בתחום והחלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד תנושא של עיצוב תלת מימדי. עם איזו תוכנה כדאי להתחיל? יש תוכנות אחרות שמומלצות (מהסיור בפורום קלטתי רק את השמות של התוכנות האלה)?? אני אשמח גם למדריכים. תודה לכולם

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.