תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
CODEC טוב, קישור בבקשה. ועוד משהו: מאיפה הכי ממולץ להוריד LITE ++KAZAA?? מאיזה אתר ואיזו גרסה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, יש ערוצים שונים, שאפשר דרכם לקבל סיסמאות לכל מיני אתרים (מי שמבין יודע איזה סוג של אתרים ) בזמן האחרון, שזה הרבה זמן, הקישורים לא מצליחים לעבוד עם ה-IE, ואני מקבל הודעת שגיאה שאני לוחץ על הקישור, ה-IE נפתח, הכתובת רשומה עם השם משתמש והסיסמא למעלה, אבל עדיין יש הודעת שגיאה והוא לא נכנס לאתר... שיניתי את ה-DEFAULT כדי שהוא יפתח עם מוזילה...וזה כן עובד...אבל בכל מקרה אני מעדיף את ה-IE מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעייה הזו? תודה נ.ב מקווה שהכנסתי את הת'רד במקום הנכון...מקווה שלא טעיתי
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, כמובן שיש לי את ה-IE9 RC הכי מעודכן (עם העידכון שהיה לפני ימים אחדים)... אני לוחץ על הקישור ולא קורה כלום, באג או סידור מאפיינים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שחבר שלי יוריד ממני איזה כמה קבצים באימיול ואני לא יודע איך אפשר לשתף קבצים..... ז"א איך אני יוצר קישור של הורדה לאימיול נגיד לקובץ כלשהו שחבר שלי מעוניין להוריד ??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אתמול התקנתי קודקים של ליונטוורק, ומאז כמעט כל סרט נתקע לי וגורם ליציאה מהאקספלורר, וגם עושה לי את ההודעת שלח/אל תשלח, ורושם כי drewstn32 משהו נתקע ושלח אל תשלח.. יש אפשרות לסדר את זה? יש קודקים אחרים טובים יותר? זה קורה עם כל נגן מדייה שניסיתי.. ובסרטי DIVX למינהם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם ABC, הוא פשוט מנצל 100% מיכולות העיבוד של המעבד! זה משגע אותי כי בלי לשים את הTASK הזה על BELOWNORMAL אי אפשר להשתמש במחשב. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הרבה אחרי שכולם כבר משתמשים ב-eMule החלטתי להוריד eMule גם כן.. (אני משתמש בעיקר ב-bittorrent להורדות) איזה client אתם ממליצים והאם יש בכלל הבדלים משמעותיים? (מעולם לא השתמשתי ב-emule אז אין לי מושג)
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מהו לפי דעתכם הקליינט הכי טוב של ביטורנט? עד היום הורדתי עם bitcomet bitspirit ואני ממש לא מרוצה...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם תמיכה מלאה בעברית. יש חיה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות רישיון בלבדשל Windows server 2008 איפה המקום הזול ביותר שניתן לקנות את הרישיון? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת קודם כל איזה גירסה אני צריך לקנות של eset בשביל מחשב נייח ביתי? אני לא כלכך מבין בגרסאות אם יש בכלל, שנית רציתי לדעת אם אתם מכירים חנות זולה באזור נס ציונה, ראשון, חולון, ובכלל מה זה מחיר נורמלי בשביל התוכנה הזאת? (מין הסתם אם אני אלך לבאג זה יעלה לי הכי יקר אני מאמין) תודה
-
- 33 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
קניתי MP3 מחברת באג הכנסתי את ה-MP3 לתוך הUSB ולא רק שהוא היה נגוע באיזה ווירוס, כל ההתקנים הנוספים מאז ננגעו בווירוס הזה ונמחקו לי כל הקבצים בהתקנים השונים מצורפת תמונה שמראה בדיוק מה שיש בכל התקן כזה. אציין שלא הייתה לי בעיה לפני שהכנסתי את המכשיר המקולל של באג. אני מפרמט את כל ההתקנים ושום דבר לא קורה, הקבצים מופיעים גם לאחר הפירמוט. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי להיפתר מהקללה הזאת. בברכה, שי
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האנטיוירוסNOD32. אפשר לקנות את זה ישירות דרך האתר ולקבל את הקוד ישירות מהאינטרנט. לפי אתר nod.co.il המחיר הוא 129. לפי אתר eset.co.il המחיר הוא 159. האם אחד מהאתרים מזוייף? אני בטוח שאם אני קונה את זה מהאתר שלהם בחו"ל המחיר יהיה יותר זול? אני צודק? הבעיה היא שהאתר מזהה את הIP ומפנה אותי לכתובת בארץ. השאלה היא איפה הכי כדאי לקנות אנטיוירוס? והאם יש אפשרות לרכוש את התוכנה מאתר בחו"ל במחיר מוזל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מעניין לקנות מחשב גיימינג חדש בתקציב של עד 5,500 בערך ואשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הזה תודה מעבד + מאוורר Intel i7 7700 3.6Ghz + Be quiet! PURE ROCK SLIM לוח אם Gigabyte H270-HD3 DDR4 Kaby Lake זכרון Crucial 16G (2x8G) DDR4 2400Mhz CL17 SSD WD Green 240G Read Up to 540 MB/s | Write Up to 430 MB/s דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך GALAX GTX1080 8G D5 1657MHz-1797MHz EX OC RGB + BP מארז Xigmatek FrontLiner White ספק Xigmatek 500W 80…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום נכון לעכשיו אני משתמש בMSE וחשבתי להגן על המחשב שלי קצת יותר ולעבור לKIS בארץ זה עולה יותר יקר יחסית לחו"ל וגם הגרסה של 2013 בוש שאיביי הגרסה של 2014 יכולה לעלות פחות מחצי מחיר האם יש משהו עושה את זה? יש לו מוכר להמליץ עליו? כי כל אחד יכול להוריד ולמכור אותו... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, אני יודע שהנושא קצת גבולי בהתאמתו לפורום הספציפי הזה, אבל לא מצאתי מקום נכון יותר לשאול את השאלה: אני מעוניין לקנות מוזיקה באינטרנט, אבל שירים בודדים ולא דיסקים. שירות Itunes של Apple ו-BuyMusic רלוונטי רק לתושבי ארה"ב. האם יש מקום בו ניתן לרכוש שירים ולהורידם למחשב? אני מכיר את songs.co.il אבל אני צריך מגוון גדול יותר וגם שירים בלועזית. תודה מראש. נ.ב. אם אפשר להימנע מההערות בסגנון: "למה לקנות, תוריד בקאזה" ודומותיהן יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. מה הכוונה שמישהו רושם שהוא מוכר את הקיובייס ועדיין לא נרשם? אם הוא היה נרשם הוא לא יכל למכור? מוכרים יד 2 ב1700 שקל במקום 2600 איך אני יכול לדעת אם הוא מוכר לי משהו מקורי? איך אני יכול לוודא שזה יעבוד? אף פעם לא קניתי תוכנה ממישהו... אם יש כאן אנשים שמבינים בקיובייס אשמח אם תענו גם על השאלות הבאות: 2. אם אני קונה קיובייס 10 פרו, אני יכול להתקין פלאגינים vst פרוצים והם יעבדו? כלומר זה שהקיובייס חוקי או לא זה לא קשור לvst? 3. כל כמה זמן יוצאת גרסה חדשה לקיובייס? אם תצא גרסה 11, 12 זה מתעדכן או שצריך להוסיף כסף? 4. בקיובייס 10 עצמו יש פלאגינים שמגיעים איתו ומבחר ענק? דברים איכותיים או בסיסיים?
-
- 1 תגובה
- 8.9k צפיות
-
-
אחרי הת'רד הקודם שהוביל די לאכזבה, אני מחפש תוכנה יותר זולה מהתוכנות שמיועדות לאולפנים מקצועיים. זה בסה"כ תחביב בשבילי ולא הרבה יותר. אז ככה, אני לא מעוניין ב-blender, עבדתי איתה כמה זמן ואחרי שעברתי לדמו של c4d ראיתי כמה יותר קל לעבוד שם וכמה פונקציות נוספות יש שם. חבל שאי אפשר לשמור בדמו ב-3d wings אני לא מצליח כלום : אז תוכנות בסביבות 100$ בערך (אני יודע שזה קצת אופטימי אבל... ) זה יהיה סבבה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר אתמול אני מחפש את התוכנה בשבילו שאני יוכל לסנכרן למחשב ולהעביר תתמונות או להעביר מוזיקה ייש לי את הכבל בשבילו רק אני צריך תתוכנה אפשר בבקשה עזרה עם זה תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
טוב שמעו אני גיימר ממש ממש כבד .. ועד היום הייתי משחק בעכברים של מיקרוסופט .. היום החלטתי להתקדם ולקנות MX518 עכשיו העכבר הזה ניראה פצצה .. אבל קשה לי להתרגל אליו ( זה כולה היום הראשון שלי איתו אז ייקח לי זמן .. זה עם כל עכבר אחר לא ?) קיצור יש לו תוכנה שקשה לי להבין אותה .. הקטע של הDPI .. אני לוחץ על ה+ וה- ולא קורה שום דבר .. לא מהירות עכבר לא כלום .. וגם בתוכנה ניסיתי לא קורה כלום .. את שאר הלחצנים ביטלתי כי אני לא צריך אותם .. בקיצור אני מקווה שהעכבר הזה תותח ... אבל אם אפשר קצת עזרה בקשר לתוכנה הזאת ?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
תשעמו אחי קנה Swith Fast Enthrnet [http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=1610&PHPSESSID=53b17e0ddfcfca206afc093623454761] וכול פעם שאני מיתחבר לטורנט זה עושה לי צבע צהוב וכותב שיש לי firewall דלוק, ואותו הדבר באמיול זה נותן לי LOW ID... איך לעזאזל אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
עכשיו הוא חסם לי את האימיול ואני רוצה להוריד שירים והוא לא נותן לי להתחבר לשום שרת מה אני עושה ?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מקלדת באמת נהדרת אין מילים פשוט תענוג לכתוב איתה. בקיצור לא קיבלתי דיסק דרייבר, מה אני יכול לעשות (חוץ מלהתקשר לחנות שתהיה האופציה האחרונה שלי כי עד שישלחו לי דיסק יקח זמן)
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כי אין AUTOFIRE, הטמטום גם שאי אפשר להשעין את זה בצורה נורמלית בשביל ללחוץ עם האצבע שלא התעייפה, בטוח יש איזה תוכנה שעובדת עם ה MAME שמאפשרת AUTOFIRE ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-