עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DDDDPJ,

יש לי הרבה תוכנות טובות אפשר לעשות לתוכנות האלו התקנה כאילו עם אני לוחץ על ההתקנה אז רשום לי איזה תוכנה אני רוצה להתקין יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. הסברים על איך לערוך סרטים. קניתי את אדובי פרו 7 יד שניה ואני לא ממש מבין איך להשתמש בוא. אשמח אם מישהו מכיר מדריכים טובים לתוכנה. בתודה מראש ינשוף

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. שלום חברים, אני מחפש חבילת קודקים טובה ורצינית שתכיל את כל הקודקים הנחוצים בשביל לצפות בסרטים במחשב. כרגע מותקנת אצלי החבילה של ליונטוורק ואני מתחיל להתאכזב ממנה. האם יש המלצות אחרות? תודה, ניר.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by Shadowman,

מחפש תוכנה לפאלם שהופכת אותו לשלט, לכל דבר עם תדרים שאפשר לכוון לכל מיני מכשירים, יש למשהוא מושג איך קוראים לתוכנה שעושה את זה??? תודה!

5. Started by ER_BOGO,

היי, האם מישהו מכיר לינקים טובים להורדות ב BitTorrent?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by yarl,

למה System Mechanic לפני שהיא מתקינה היא רוצה שאני יסיר את אנטי וירוס ואם אני עושה הסרה לנורטון 2004 אני יוכל להתקין מחדש אותו ? כי היה לי בעיות פעם עם הסרה והתקנה של נורטון בסוף לא רצה לעדכן את עצמו מוזר

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. צריך תוכנה בשביל האי סי קיו כדי לראות אנשים בבלתי נראה בבקשה !!!!!!!!!!!!! תודה תוסיפו קישורים עריכת המודר: אתה לא שם עד כמה סימני הקריאה האלו מכערים את הפורום? השתמש רק באחד בכותרת בעתיד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Leo101,

או קיי יש לי בעיה חמורה עם המקודדים אין לי מושג איזה להשים כל מה שאני תמיד מתנגש ותמיד הורס אז אם למישהו יש את כל המקודדים או יש למשהו הצעה איזה מקודדים להשים שלא יתנגשו אחד בשני יש לי גם רעידות בסרטי xvid אז שהמקודדים יטפלו בזה ואם למישהו יש איזה pack שבתוכו יש את כל מה שאני תריך זה יהיה ניפלא... ואם תוכלו להשים לינקים ישתבח שמכם.... ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by yarl,

חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  10. Started by FlyBoy,

אוקי,יש לי מכשיר DVD שלא קורא Divx . ויש לי רט SVCD בלי תרגום,אבל יש לי את התרגום שלו בקובץ sub ,לאן אני צריך להעתיק אותו בדיסק של ה SVCD כדי שהדי וי די יטען את התרגום לבד.???? (אם זה אפשרי בכלל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם אנשי פורום יקרים!! יש לי בעיה ואני מבקש ממכם שתייעצו לי על תוכנה שתפתור לי אותה: יש לי קבצי גיבוי בגודל של 1.5 ג'יגה אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הקבצים האלה לשלושה חלקים ולצרוב אותם, ואחר כך לאחד אותם תחת דוס, חשוב לי שזה יתאפשר תחת דוס. מכיוון שבמקרה הצורך אני אעלה את המחשב מדיסקט ואעבוד תחת דוס כדי לשחזר את הגיבויים! תודה רבה מראש על כל ניסיון לעזור!!!

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by kikkler,

באקט מפתיע של גאונות, ואללה! הוסיפו לשורת הקליפים באתר (שמהווה פחות או יותר את ביב השופכין של המוזיקה הישראלית) צילום מהופעה של Third World Love, בערך ההרכב הטוב ביותר שקיים פה. העיניין הוא שהוידאו מתקבל כ- streaming, בעוד שאני מאוד הייתי רוצה לשמור אותו על ההארדיסק לשימוש חוזר. איך אפשר לעשות זאת ? לינק לעמוד המדובר - http://e.walla.co.il/?w=/210/517409

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by niv0us,

טוב אז החופש הזה לא הכי מעניין בעולם... ויש עודף זמן אז עד תחילת שנת הלימודים הייתי רוצה ללמוד קצת להשתמש בתוכנת הפוטושופ 7 של אדוב. אם למישהו יש איזה ספר באינטרנט או אתר טוב ללמוד פוטושופ אשמח לקבל קישור. בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by assaf990,

אפשר הסבר על הטבלה בלינק הבא צונזר מה אומרת כל עמודה? לפי איזה פרמטר הכי כדאי להוריד? תודה

15. Started by rbu99fm,

כאשר אני נכנס לאינטרנט מופיע לי איזשהוא אתר אחר, שהוא לא אתר הבית שלי... הקיצר...כאשר אני מעלה את ה- Explorer המחשב נכנס לאתר שהוא לו מה שרציתי... למרות שאני משנה את אתר הבית, זה ממשיך להשתנות...????!!!! עוד בעיה...: כאשר אני מריץ חיפוש ב- Google לדוגמא ולאחר מכן לוחץ על התוצאות, אני ניכנס שוב לאתר המעצבן במקום ללינק הרצוי... האתר שמופיע לי שם הוא אתר קבוע (בנוגע ל- 2 הבעיות)... מה אני עושה כדי להיפטר מהבעיה????

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  16. אני מחפש את התוכנה POWER DVD בבקשה תיכנסו מאיפה אני מוריד את התוכנה אזות בבקשה תנו לי קישור שפועל

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  17. אני רוצה תוכנה או משהו שיאפשר לי לראות סרט ולעשות אותו בהילוך איטי או להפך מהיר.. רק אל תגידו לי MOVIE MAKER 2 כי אני רוצה משהו קצת יותר חלק ורציני.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני מעוניין לחלק סרט לשני חלקים. איזו תוכנה תעשה את העבודה..? תודה!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by MasterOr,

אני משתמש בתוכנה הזאת כבר כמה זמן והBrowser Mod שאני משתמש תמיד היה סטנדארט אהבתי את הקטע הזה שכשאני לוחץ open in new window זה פותח לי את הדף בחלון חדש(כאילו טאב חדש) אבל החלון שאני נמצא בו הוא עדיין הקודם שממנו פתחתי את הטאב החדש.. משום מה לא יודע מה קרה השתנה לי המוד או משהו לא יודע עכשיו שתי הV מסומנים על דיפולט וסטנדארט ביחד וכשאני פותח טאב חדש דרך חלון הוא ישר מוביל אותי לחדש ואני לא רוצה את זה אני רוצה שהוא ישאר בראשון

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. Started by Aviram,

רציתי לדעת איך אני יכול להדביק כתוביות לסרט עם סיומת avi או משהו אחר בשביל שאני אוכל לצפות בהם ב-DVD.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  21. Started by urielka,

מהם הכי חדשים שיש(גרסאות) ומה התאימות כי הרבה זמן לא הסתכלתי בSECNE מפתחים כבר 3 שנים אמולטור לPS2 ועדיין לא הצליחו אמולטור לPS1 הוציאו תוך 6 חודשים טוב זה הרבה יותר מסובך אבל עדיין אולי יש משהו חדש?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by kangal,

איך נפתרים מקובץ עם שם לא חוקי? לאחר שסימתי לנסות איזו תוכנה שהורדתי באינטרנט ביצעתי UNINSTALL אולם משום מה "נתקעתי" עם קובץ סרבן בעל שם בערך כך: ABCD/AB.EXE כן זה קובץ ולא PATH של קובץ ניסיתי ללא בצלחה למחוק אותו אבל תמיד מערכת ההפעלה מתבלבלת כי היא חושבת (אני מניח) שזה קובץ עם PATH יש למשהו רעיון איך זה קורה ואיך נפתרים מהקובץ????

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by 1nstall,

היי אני רוצה להשים תמונה זזה באווטר שלי אבל היא עוברת את החוקים, אז אני צריך לדעת איך להקטין אותה (100X100) ואיך להפחית את מישקלה (30k) אז איך אני יכול לעשות זאת? בתודה מראש Insatll ד"א הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by eladbu,

או קיי חברה זה אולי לא הפורום הנכון אבל אני חייב עזרה ראיתי איזה קובץ וידאו במחשב של מישהו שאני לא מכיר זה סרטון של אולי 5 דקות על אנשים שקופצים במים ממש כמו דולפינים משהו פשוט מדהים מה לא ניסיתי לחפש הכל ולא העליתי כלום בחכתי 8) מי שיודע במה מדובר ואיפה אפשר להוריד את זה אני אשמח לעזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  25. Started by pssheba,

לבושתי הרבה אינני בקי בתוכנת צריבות. ברצוני לבצע גיבוי למספר מחיצות בדיסק הקשיח . משהו יכול להנחות אותי כיצד לצרוב מחיצות (כולל קבצים) בדיסק הקשיח באמצעות תכנת nero? תודה !

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים